kostakiss Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Ρυθμίσεις->Σύστημα->Μπαταρία->Κλήση και βγάζεις το μαρκάρισμα..... thanks a lot!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 γεια σας και απο μενα.Μουχει παρουσιαστει μια ευκαιρια να το παρω μεσω επιδοτησης σε πολυ καλη τιμη.Διαβασα πολλα ποστ αλλα ειναι χιλιαδες...και ετσι για να συνοψισω. γενικα ειστε ευχαριστημενοι απο το τηλεφωνο?Βλαβες κτλ βγαζει πλεον?η οθονη ειναι 265.000 χρωματων?Γιατι σε ορισμενα site, οπως eshop.gr το δινει με 65.000. βασικα ειμαι μεταξυ αυτουνου και LG, αλλα επειδη εχω ηδη samsung και μουχει βγει σκυλι, επιρεαζομαι λιγο προς τα εδω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Δοκιμασα οτι κeyboard υπαρχει.Αλλωστε και στο dialpad παρουσιαζει το ιδιο προβλημα στον αριθμο 3,εκει δηλαδη που ειναι το y.Τουλαχιστο ξερετε αμα ο γερμανος ειναι ο εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος για την samsung να το παω εκει γιατι μου την εχει δωσει τωρα και αλλη λυση δεν βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Δοκιμασα οτι κeyboard υπαρχει.Αλλωστε και στο dialpad παρουσιαζει το ιδιο προβλημα στον αριθμο 3,εκει δηλαδη που ειναι το y.Τουλαχιστο ξερετε αμα ο γερμανος ειναι ο εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος για την samsung να το παω εκει γιατι μου την εχει δωσει τωρα και αλλη λυση δεν βλεπω ο γερμανος δεν ειναι αντιπροσωπος ουτε επισημο service πηγαινε εδω Omnitech Ασύρματες Εφαρμογές Τζωρτζ 26, ΤΚ 106 82 Αθήνα Τηλέφωνο: 210 33 04 550 Fax: 210 33 04 580 ή εδω smartec Υποκατάστημα Αθηνών Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 56 (εντός στοάς Ερμής) Τηλέφωνο: 210 33 01 166 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 δυστυχως δεν μενω Αθηνα ουτε θεσσαλονικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 δυστυχως δεν μενω Αθηνα ουτε θεσσαλονικη αν το πας γερμανο απλα θα το στειλουν αυτοι (δεν το προτεινω λογω πιθανης αργοποριας μιας και μπαινει ενδιαμεσος) παρε τηλ. στα δυο service και ρωτα τους τι μπορεις να κανεις (και αν χρεωνεσαι μεταφορικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Εγώ όταν το είχα δοκιμάσει (προφανώς μιλάς για το advanced cleaner ενεργοποιημένο),δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.Πάραυτα για να γράφουν αυτοί που το έφτιαξαν ότι το δοκιμάζεις με δική σου ευθύνη... κάτι θα ξέρουν!!! :lol::p:lol: Δεν εννοώ το advance αλλά το protect απλά με όλες τις επολογές τσεκαρισμένες... Εφόσον είσαι σε protected mode τα τικάρεις όλα ελεύθερα... και αν δεν σωθείς τα "χώνεις" όλα στο advanced και βλέπεις!!! ;);) :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Βασικα σκεφτομαι να αγορασω ενα digitizer για το omnia γιατι μαλλον μου βγηκε ελατωματικο αυτο.Με 20ε απο ebay μαζι με τα εξοδα αποστολης.Το θεμα ειναι που να παω για να μου το περασουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Γεια σας και από εμένα, ήμουν ανάμεσα σε 2 κινητά htc g1 και htc diamond τελικά κατέληξα στο omnia, ήταν ποιο κοντά και από τα 2 στις απαιτήσεις μου. Το πήρα τη Τετάρτη απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ από sony ericsson k550i σε windows mobile δεν αντιμετώπισα κάποια δυσκολία αφού είχα διαβάσει 600σελιδες :wacko: εδώ και έγινα μέλος και στο άλλο φόρουμ που είναι μόνο για omnia. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδία που βοήθησαν σε αυτό το θέμα και έφτιαξαν και το σιτε απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, :D αυτά από εμένα προς το παρών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Βασικα σκεφτομαι να αγορασω ενα digitizer για το omnia γιατι μαλλον μου βγηκε ελατωματικο αυτο.Με 20ε απο ebay μαζι με τα εξοδα αποστολης.Το θεμα ειναι που να παω για να μου το περασουν και ποσο θα σου παρουν για να το περασουν (επειδη εχω κανει τετοιες εγχειρησεις σε αλλα κινητα να ξερεις οτι υπαρχουν και απωλειες :lol:) Γεια σας και από εμένα, ήμουν ανάμεσα σε 2 κινητά htc g1 και htc diamond τελικά κατέληξα στο omnia, ήταν ποιο κοντά και από τα 2 στις απαιτήσεις μου. Το πήρα τη Τετάρτη απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ από sony ericsson k550i σε windows mobile δεν αντιμετώπισα κάποια δυσκολία αφού είχα διαβάσει 600σελιδες :wacko: εδώ και έγινα μέλος και στο άλλο φόρουμ που είναι μόνο για omnia. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδία που βοήθησαν σε αυτό το θέμα και έφτιαξαν και το σιτε απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, :D αυτά από εμένα προς το παρών καλοριζικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 παιδιά για σας... έχω καίγω από χτες το omnia στα χερια μου. Θα ήθελα να μα πείτε πως μπορώ να περάσω ελληνικά στο κινητό και πως μπορώ να βάλω χάρτες τις κύπρου για το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_21 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 μηπως ξερει κανενας η αναβαθμισει του ομνια γινετα μεσω του κινητου η πρεπει να το συνδεσω με υπολογιστη;; αν αλλαξω ρομ μονος μου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Οδηγιες για το πως κανουμε εγκατασταση προγραμματων στο ομνια ποθ μπορουμε να βρεουμε? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 μηπως ξερει κανενας η αναβαθμισει του ομνια γινετα μεσω του κινητου η πρεπει να το συνδεσω με υπολογιστη;; αν αλλαξω ρομ μονος μου;; καλημερα.δεν γινετε μονο απο το κινητο. πρεπει να το συνδεσεις με υπολογιστη. για οδηγιες δες εδω http://www.omniacs.net/showthread.php?t=178 . διαβασε προσεκτικα γιατι μπορει να καταστρεψεις το ΟΜΝΙΑ . κι εδω http://www.omniacs.net/forumdisplay.php?f=9 για να βρεις καποιες rom. Οδηγιες για το πως κανουμε εγκατασταση προγραμματων στο ομνια ποθ μπορουμε να βρεουμε? καλημερα. αν τα προγραμματα ειναι σε exe συνδεεις το ΟΜΝΙΑ με τον υπολογιστη με το activsync , τρεχεις το exe και ακουλουθεις τις οδηγιες. αν τα προγραμματα ειναι cab τα στελνεις στο ΟΜΝΙΑ και πηγαινεις και τα τρεχεις απο εκει, δες και ενα βιντεο για να καταλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Γεια σας. Εγκατέστησα τον Resco photo viewer στο Omnia ενός φίλου (εγώ είμαι κάτοχος diamond και δεν την γνωρίζω την συσκευή). Ενώ επέλεξα τον Resco ως default πρόγραμμα, όταν πάω "κύριο μενού"->"φωτογραφίες", μου τις ανοίγει με το πρόγραμμα της samsung. Πώς μπορώ να τις κάνω να ανοίγουν με τον Resco; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Νομίζω ότι στις ρυθμίσεις του Resco έχει επιλογή για file associations... επέλεξε τα εκεί όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 καλημερα. αν τα προγραμματα ειναι σε exe συνδεεις το ΟΜΝΙΑ με τον υπολογιστη με το activsync , τρεχεις το exe και ακουλουθεις τις οδηγιες. αν τα προγραμματα ειναι cab τα στελνεις στο ΟΜΝΙΑ και πηγαινεις και τα τρεχεις απο εκει, δες και ενα βιντεο για να καταλαβεις Xilia eyxaristw eswses ena omnia apo tin xalkomania ston toixo. :X:X:O Ena programma paei na kanei setup me to opera. Etsi ginete? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Ena programma paei na kanei setup me to opera. Etsi ginete? Όχι, έχεις πρόβλημα με τα file associations. Κανονικά στη συσκευή σου έπρεπε απλά να φαίνεται σαν εγκαταστήσιμο αρχείο. (Εάν μπορείς γράφε ελληνικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Xilia eyxaristw eswses ena omnia apo tin xalkomania ston toixo. :X:X:O Ena programma paei na kanei setup me to opera. Etsi ginete? Ακυρο το θεμα. Το βρηκα πως γινετε. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 παιδια εχω μια απορια εχω βαλει κωδικο στο κλειδωμα αλλα δε κλειδωνει με την δικη μου επιλογη πρεπει να περιμενω καποια ωρα για να κλειδωσει(σαννα ειναι αυτοματοκλειδωμα)δηλαδη με εντολη μου δε κλειδωνει γινεται καισε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 παιδια εχω μια απορια εχω βαλει κωδικο στο κλειδωμα αλλα δε κλειδωνει με την δικη μου επιλογη πρεπει να περιμενω καποια ωρα για να κλειδωσει(σαννα ειναι αυτοματοκλειδωμα)δηλαδη με εντολη μου δε κλειδωνει γινεται καισε σας? Μα ειναι αυτοματο κλειδωμα αυτο... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 το ξερω αυτο αλλα εγω μονος μου δεν μπορω να το λειδωσω?σημερα πχ καταλαθος πατηθηκε ενα κουμπι(στο διαστημα που επρεπε να περασει μεχρι να κλειδωσει)το εχω βαλει στα 0 λεπτα να περιμενει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 ξέρει κανείς κάποιο ελληνικό κατάστημα που να πουλάει screen protectors για το omnia?? επίσης, τα mirror screen protectors ενδείκνυνται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Σε αγγλικο ΟΜΝΙΑ το εβαλα! στο στελνω με ΡΜ αλλα το ΟΠΧ τι ειναι? Βρε ακόμη το περιμένω!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixgeo Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 απο ελληνικά καταστήματα απο το e-shop είχα δεί screen protectors Παράθεση http://www.gmaglis.gr/ αρχιτεκτονική και άλλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts