Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας και απο μενα.Μουχει παρουσιαστει μια ευκαιρια να το παρω μεσω επιδοτησης σε πολυ καλη τιμη.Διαβασα πολλα ποστ αλλα ειναι χιλιαδες...και ετσι για να συνοψισω. γενικα ειστε ευχαριστημενοι απο το τηλεφωνο?Βλαβες κτλ βγαζει πλεον?η οθονη ειναι 265.000 χρωματων?Γιατι σε ορισμενα site, οπως eshop.gr το δινει με 65.000. βασικα ειμαι μεταξυ αυτουνου και LG, αλλα επειδη εχω ηδη samsung και μουχει βγει σκυλι, επιρεαζομαι λιγο προς τα εδω....

Δοκιμασα οτι κeyboard υπαρχει.Αλλωστε και στο dialpad παρουσιαζει το ιδιο προβλημα στον αριθμο 3,εκει δηλαδη που ειναι το y.Τουλαχιστο ξερετε αμα ο γερμανος ειναι ο εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος για την samsung να το παω εκει γιατι μου την εχει δωσει τωρα και αλλη λυση δεν βλεπω

Δοκιμασα οτι κeyboard υπαρχει.Αλλωστε και στο dialpad παρουσιαζει το ιδιο προβλημα στον αριθμο 3,εκει δηλαδη που ειναι το y.Τουλαχιστο ξερετε αμα ο γερμανος ειναι ο εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος για την samsung να το παω εκει γιατι μου την εχει δωσει τωρα και αλλη λυση δεν βλεπω

ο γερμανος δεν ειναι αντιπροσωπος ουτε επισημο service

πηγαινε εδω

Omnitech Ασύρματες Εφαρμογές

Τζωρτζ 26, ΤΚ 106 82 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 33 04 550

Fax: 210 33 04 580

ή εδω

smartec

Υποκατάστημα Αθηνών

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 56 (εντός στοάς Ερμής)

Τηλέφωνο: 210 33 01 166

δυστυχως δεν μενω Αθηνα ουτε θεσσαλονικη

αν το πας γερμανο απλα θα το στειλουν αυτοι (δεν το προτεινω λογω πιθανης αργοποριας μιας και μπαινει ενδιαμεσος)

παρε τηλ. στα δυο service και ρωτα τους τι μπορεις να κανεις (και αν χρεωνεσαι μεταφορικα)

Εγώ όταν το είχα δοκιμάσει (προφανώς μιλάς για το advanced cleaner ενεργοποιημένο),δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.Πάραυτα για να γράφουν αυτοί που το έφτιαξαν ότι το δοκιμάζεις με δική σου ευθύνη... κάτι θα ξέρουν!!!

:lol::p:lol:

Δεν εννοώ το advance αλλά το protect απλά με όλες τις επολογές τσεκαρισμένες...

Εφόσον είσαι σε protected mode τα τικάρεις όλα ελεύθερα... και αν δεν σωθείς τα "χώνεις" όλα στο advanced και βλέπεις!!! ;);)

:shifty:

Βασικα σκεφτομαι να αγορασω ενα digitizer για το omnia γιατι μαλλον μου βγηκε ελατωματικο αυτο.Με 20ε απο ebay μαζι με τα εξοδα αποστολης.Το θεμα ειναι που να παω για να μου το περασουν

Γεια σας και από εμένα, ήμουν ανάμεσα σε 2 κινητά htc g1 και htc diamond

τελικά κατέληξα στο omnia, ήταν ποιο κοντά και από τα 2 στις απαιτήσεις μου.

Το πήρα τη Τετάρτη απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ από sony ericsson k550i σε windows mobile δεν αντιμετώπισα κάποια δυσκολία αφού είχα διαβάσει 600σελιδες :wacko: εδώ και έγινα μέλος και στο άλλο φόρουμ που είναι μόνο για omnia.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδία που βοήθησαν σε αυτό το θέμα και έφτιαξαν και το σιτε απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, :D αυτά από εμένα προς το παρών

Βασικα σκεφτομαι να αγορασω ενα digitizer για το omnia γιατι μαλλον μου βγηκε ελατωματικο αυτο.Με 20ε απο ebay μαζι με τα εξοδα αποστολης.Το θεμα ειναι που να παω για να μου το περασουν

και ποσο θα σου παρουν για να το περασουν

(επειδη εχω κανει τετοιες εγχειρησεις σε αλλα κινητα να ξερεις οτι υπαρχουν και απωλειες :lol:)

Γεια σας και από εμένα, ήμουν ανάμεσα σε 2 κινητά htc g1 και htc diamond

τελικά κατέληξα στο omnia, ήταν ποιο κοντά και από τα 2 στις απαιτήσεις μου.

Το πήρα τη Τετάρτη απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ από sony ericsson k550i σε windows mobile δεν αντιμετώπισα κάποια δυσκολία αφού είχα διαβάσει 600σελιδες :wacko: εδώ και έγινα μέλος και στο άλλο φόρουμ που είναι μόνο για omnia.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδία που βοήθησαν σε αυτό το θέμα και έφτιαξαν και το σιτε απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, :D αυτά από εμένα προς το παρών

καλοριζικο ;)

Guest powerulez
παιδιά για σας... έχω καίγω από χτες το omnia στα χερια μου. Θα ήθελα να μα πείτε πως μπορώ να περάσω ελληνικά στο κινητό και πως μπορώ να βάλω χάρτες τις κύπρου για το gps.

μηπως ξερει κανενας η αναβαθμισει του ομνια γινετα μεσω του κινητου η πρεπει να το συνδεσω με υπολογιστη;; αν αλλαξω ρομ μονος μου;;

μηπως ξερει κανενας η αναβαθμισει του ομνια γινετα μεσω του κινητου η πρεπει να το συνδεσω με υπολογιστη;; αν αλλαξω ρομ μονος μου;;

καλημερα.δεν γινετε μονο απο το κινητο. πρεπει να το συνδεσεις με υπολογιστη. για οδηγιες δες εδω http://www.omniacs.net/showthread.php?t=178 . διαβασε προσεκτικα γιατι μπορει να καταστρεψεις το ΟΜΝΙΑ . κι εδω http://www.omniacs.net/forumdisplay.php?f=9 για να βρεις καποιες rom.

Οδηγιες για το πως κανουμε εγκατασταση προγραμματων στο ομνια ποθ μπορουμε να βρεουμε?

καλημερα. αν τα προγραμματα ειναι σε exe συνδεεις το ΟΜΝΙΑ με τον υπολογιστη με το activsync , τρεχεις το exe και ακουλουθεις τις οδηγιες. αν τα προγραμματα ειναι cab τα στελνεις στο ΟΜΝΙΑ και πηγαινεις και τα τρεχεις απο εκει, δες και ενα βιντεο για να καταλαβεις

Γεια σας.

Εγκατέστησα τον Resco photo viewer στο Omnia ενός φίλου (εγώ είμαι κάτοχος diamond και δεν την γνωρίζω την συσκευή). Ενώ επέλεξα τον Resco ως default πρόγραμμα, όταν πάω "κύριο μενού"->"φωτογραφίες", μου τις ανοίγει με το πρόγραμμα της samsung.

Πώς μπορώ να τις κάνω να ανοίγουν με τον Resco;

καλημερα. αν τα προγραμματα ειναι σε exe συνδεεις το ΟΜΝΙΑ με τον υπολογιστη με το activsync , τρεχεις το exe και ακουλουθεις τις οδηγιες. αν τα προγραμματα ειναι cab τα στελνεις στο ΟΜΝΙΑ και πηγαινεις και τα τρεχεις απο εκει, δες και ενα βιντεο για να καταλαβεις

Xilia eyxaristw eswses ena omnia apo tin xalkomania ston toixo. :X:X:O

Ena programma paei na kanei setup me to opera. Etsi ginete?

:D

• Administrators

Όχι, έχεις πρόβλημα με τα file associations. Κανονικά στη συσκευή σου έπρεπε απλά να φαίνεται σαν εγκαταστήσιμο αρχείο.

(Εάν μπορείς γράφε ελληνικά)

Modpic.gif

Xilia eyxaristw eswses ena omnia apo tin xalkomania ston toixo. :X:X:O

Ακυρο το θεμα. Το βρηκα πως γινετε.

:D

παιδια εχω μια απορια

εχω βαλει κωδικο στο κλειδωμα αλλα δε κλειδωνει με την δικη μου επιλογη πρεπει να περιμενω καποια ωρα για να κλειδωσει(σαννα ειναι αυτοματοκλειδωμα)δηλαδη με εντολη μου δε κλειδωνει

γινεται καισε σας?

παιδια εχω μια απορια

εχω βαλει κωδικο στο κλειδωμα αλλα δε κλειδωνει με την δικη μου επιλογη πρεπει να περιμενω καποια ωρα για να κλειδωσει(σαννα ειναι αυτοματοκλειδωμα)δηλαδη με εντολη μου δε κλειδωνει

γινεται καισε σας?

Μα ειναι αυτοματο κλειδωμα αυτο...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

το ξερω αυτο αλλα εγω μονος μου δεν μπορω να το λειδωσω?σημερα πχ καταλαθος πατηθηκε ενα κουμπι(στο διαστημα που επρεπε να περασει μεχρι να κλειδωσει)το εχω βαλει στα 0 λεπτα να περιμενει

ξέρει κανείς κάποιο ελληνικό κατάστημα που να πουλάει screen protectors για το omnia?? επίσης, τα mirror screen protectors ενδείκνυνται;;;