giorgakis28 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Γεια σας παιδιά, έχω την έκδοση PDA : i900BDHJ2/ BDHJ2 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ι900ΧΧΗΙ4 ΘΑ ήθελα να ρωτήσω αν έχουν αναφερθεί τυχόν προβλήματα με την μπαταρία ή γενικά κάτι άλλο,υπάρχει ποιο καινούργια έκδοση ; το κρατάει καιρό η Samsung αν το πάω για update στην έκδοση αν υπάρχει ; γιατί λογικά αν την κάνω μόνος μου,χάνω την εγγύηση,σωστά ; Ευζχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 -Πέστε μου πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για GPS μετά το destinator?Και ένα pm με αυτό γιατί με έχει τρελάνει ο διευθυντής μου...Το θέλει άμεσα.Help please ------------------- garmin, αν και πολλοι το θεωρουν καλυτερο απο το dest ειδικα σε γραφικά και επαρχιακό δίκτυο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 -Πέστε μου πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για GPS μετά το destinator?Και ένα pm με αυτό γιατί με έχει τρελάνει ο διευθυντής μου...Το θέλει άμεσα.Help please Opws sou exw apantisei idi... iGO v8.3.2 me tous teleftaious xartes tin NAVTEQ. Kalo einai episis kai to miomap 2008 me tous xartes tis GeoIntelligence. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Γεια σας παιδιά, έχω την έκδοση PDA : i900BDHJ2/ BDHJ2 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ι900ΧΧΗΙ4 ΘΑ ήθελα να ρωτήσω αν έχουν αναφερθεί τυχόν προβλήματα με την μπαταρία ή γενικά κάτι άλλο,υπάρχει ποιο καινούργια έκδοση ; το κρατάει καιρό η Samsung αν το πάω για update στην έκδοση αν υπάρχει ; γιατί λογικά αν την κάνω μόνος μου,χάνω την εγγύηση,σωστά ; Ευζχαριστώ πολύ H έκδοση που έχεις είναι η τελευταία επίσημη ελληνική. Δεν θα σου βάλουν άλλη στο service. Υπάρχουν άλλες ρομ πολύ πιο γρήγορες και με καλύτερη διαχείρηση ενέργειας οι οποίες όμως όπως σωστά είπες καταργούν την εγγύηση. για περισσότερο μπορείς να πάς http://www.omniacs.net Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Prepei na to baleis se kapoia alli thesi pou na yparxei antistoixi kai sti syskevi. Χμμμ... ναι, αλλά στην περίπτωση αυτή φοβάμαι ότι δεν θα συγχρονίζει τον αριθμό το SE κινητό (που όπως έγραψα και πριν, το έχω ως δεύτερο). Μάλλον θα πρέπει να κάνω μία δοκιμή με τη λύση που μου λες σε μία επαφή, για να δω τη συμπεριφορά και των δύο κινητών κατά το συγχρονισμό. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Καλοί μου φίλοι, μετά από μία διετία με το Ν95 το οποίο ζορίστηκε ιδιαίτερα (με μία σπασμένη οθόνη τι να έκανε...) αποφάσισα να πάω σε νέο κινητό. Είμαι πολύ κοντά στο να αποφασίσω για το Samsung Omnia i900. Συγχωρήστε με αν ρωτήσω κάτι που έχει ειπωθεί παλιότερα. Διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα, αλλά... 642 σελίδες είναι αυτές! Όποιος μπορεί ας δει λίγο τις ερωτήσεις μου: (α) Καλή επιλογή; (β) Δεν έχω ξαναδουλέψει Windows Smartphone. Θα έχω πρόβλημα; (γ) Υπάρχουν εφαρμογές/site/posts τα οποία θα πρέπει να δω με την αγορά για να το... καλλωπίσω; Ότι πιστεύετε ότι αντιβαίνει στους κανόνες του forum, αν θέλετε στείλτε σε πμ. (δ) Ότι άλλο πιστεύετε ότι θα πρέπει να ξέρω. Ευχαριστώ πολύ Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Καλοί μου φίλοι, μετά από μία διετία με το Ν95 το οποίο ζορίστηκε ιδιαίτερα (με μία σπασμένη οθόνη τι να έκανε...) αποφάσισα να πάω σε νέο κινητό. Είμαι πολύ κοντά στο να αποφασίσω για το Samsung Omnia i900. Συγχωρήστε με αν ρωτήσω κάτι που έχει ειπωθεί παλιότερα. Διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα, αλλά... 642 σελίδες είναι αυτές! Όποιος μπορεί ας δει λίγο τις ερωτήσεις μου: (α) Καλή επιλογή; (β) Δεν έχω ξαναδουλέψει Windows Smartphone. Θα έχω πρόβλημα; (γ) Υπάρχουν εφαρμογές/site/posts τα οποία θα πρέπει να δω με την αγορά για να το... καλλωπίσω; Ότι πιστεύετε ότι αντιβαίνει στους κανόνες του forum, αν θέλετε στείλτε σε πμ. (δ) Ότι άλλο πιστεύετε ότι θα πρέπει να ξέρω. Ευχαριστώ πολύ Ευχαριστώ! γεια σου φίλε! α) πολυ καλη επιλογη, αν ξερεις τι θελεις και αν προκειται να το χρησιμοποιησεις διοτι αν πχ ψαχνεις κυριως κινητο ειναι λαθος επιλογη, αν ψαχνεις μινι υπολογιστη κατα βαση και εν μερει κινητο τοτε επεσες διανα β)σε μια εβδομαδα προπονησης θα εισαι ξεφτερι :) γ) παμπολλες εφαρμογες, με λιγο ψαξιμο θα βρεις οτι χρειαζεσαι χωρις προβλημα δ) η ελληνικη ρομ εχει μικρη διαρκεια μπαταριας (με αναβαθμιση βελτιωνεται), αν εχεις μεγαλα δαχτυλα θα χρειαστεις για το 80% των μενου το πενακι. αυτα, και οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 παιδια περναω το destinator 8 και οταν παω να το ανοιξω κολλαει.το 7 μου το ανοιγει κανονικα.σε εσας δουλευει κανονικα?συγνωμη αν εχει ξανα απαντηθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valeria83 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Den kserei na mou pei kapoios apo pou katevazw tin nea ekdosi tou flash player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 πιστευω πια ειναι μονοδρομος η αναβαθμιση...γιατι οχι τη μια δε κανει το ενα οχι το αλλο! το gps βασικα..κατα τα αλλα,μονο η ηχογραφηση του βιντεο ειναι ψιλοχαλια,με την εφαρμογη youtube δε μπορω να δω βιντεο γιατι λειπει λεει ενα cookie...ε αυτα..μπορω μηπως να τα διορθωσω τα παραπανω διχως αναβαθμιση?(γιατι ειναι ενα ρισκο)..ηχογραφηση κανω με το audio vito notes touch,καπως ετσι..αλλα στο βιντεο πως γινεται να ηχογραφει μεσω αυτου?για το gps,τι να πω,μια δουλευει μια οχι..ποτε θα μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση μεσω ιντερνετ η κατι σχετικο και να μην τρεχουμε στα service?α ρε νοκια ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 παιδια περναω το destinator 8 και οταν παω να το ανοιξω κολλαει.το 7 μου το ανοιγει κανονικα.σε εσας δουλευει κανονικα?συγνωμη αν εχει ξανα απαντηθει Το Destinator 8 ακόμα έχει προβλήματα. Δεν υπάρχει (ακόμα) το κατάλληλο skin για τη συσκευή σου εξάλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Den kserei na mou pei kapoios apo pou katevazw tin nea ekdosi tou flash player? http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html ποτε θα μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση μεσω ιντερνετ η κατι σχετικο και να μην τρεχουμε στα service?α ρε νοκια ! :p οταν θα υπαρχει η επιλογη ελλαδα στη λιστα τοτε θα μπορεις επισημα και εντος εγγυησης να κανεις αναβαθμιση απο το σπιτι http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joef Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 κοιταγα το Omnia απο τον Νοεμβριο αλλα τελικα δεν το πηρα, τωρα αρχισα να το σκεφτομαι παλι. Ξερει κανεις ποσο και αν εχει πεισει η τιμη του τους τελευταιους 2-3 μηνες και αν θα γινει καμια αξιολογη πτωση μεσα σε περιοδο 30-50 ημερων αρκετη να αξιζει η αναμονη, οχι δηλαδη 20-30 ευρω η να το παρω τωρα και να μην περιμενω αλλο?? ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Δεν έχει πέσει ιδιαίτερα η τιμή του. Τώρα για το πόσο θα πέσει και αν πέσει και πότε θα πέσει... μην περιμένεις τεκμηριωμένη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Yπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω τον φωτισμο οσο παιζουν τραγουδια ? Στο core player απλα η οθονη μαυριζει με hotkey' Στο wmp χαμηλωνει ο φωτισμος αλλα δεν κλεινει.Γενικοτερα για να απενεργοποιηθει ο φωτισμος πρεπει να πατησω το κουμπακι power απο πανω.Και ειναι ενοχηλτικο αφου σε πεταει στην αρχικη οθονη ενω η μουσικη συνεχιζει να παιζει.Τι μπορω να κανω ?(ειτε καποιο προγραμμα,κρυφη ρυθμιση κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis111 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 παιδια καλησπερα.γραφω πρωτη φορα στο site και ηθελα να ρωτησω για ενα προβλημα που εχω διαπιστωσει στο ομνια. οταν μεταφερω φωτογραφιεσ στον υπολογιστη γραφει παντα ημερομηνια ληψησ φωτογραφιασ 30/11/20.. 2.00 πμ. ξερει κανεισ γιατι? sorry αν εχει απαντηθει ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joef Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Δεν έχει πέσει ιδιαίτερα η τιμή του. Τώρα για το πόσο θα πέσει και αν πέσει και πότε θα πέσει... μην περιμένεις τεκμηριωμένη απάντηση. oχι κατι συγκεκριμένο,απλα κατα προσέγγιση ελεγα μηπως ξερει κανενας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valeria83 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/downloads/player.html οταν θα υπαρχει η επιλογη ελλαδα στη λιστα τοτε θα μπορεις επισημα και εντος εγγυησης να κανεις αναβαθμιση απο το σπιτι http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp S'euxaristw polu hellas200 na'sai kala... exw alli mia erwtisi...genika gia to omnia apo pou katevazoume tis anavathmiseis i otidipote allo????? opoios kserei as apantisei.... sas euxaristw :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 S'euxaristw polu hellas200 na'sai kala... exw alli mia erwtisi...genika gia to omnia apo pou katevazoume tis anavathmiseis i otidipote allo????? opoios kserei as apantisei.... sas euxaristw :)))) Greek Samsung Omnia - By Members For Members!!!! εκει θα βρεις αρκετα πραγματα για το ομνια σου :) πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση αναβαθμισης,διαβασε καλα εκει :!: νεα ελληνικη ρομ BDHJ3 ειναι πολυ ευαισθητο το ομνια και παραδιδει το πνευμα...αν κατι δεν παει καλα με τα windows....πολυ ευκολα :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 S'euxaristw polu hellas200 na'sai kala... exw alli mia erwtisi...genika gia to omnia apo pou katevazoume tis anavathmiseis i otidipote allo????? opoios kserei as apantisei.... sas euxaristw :)))) εδω υπαρχουν ολες οι ρομ (ανεπισημες) http://www.omniacs.net/forumdisplay.php?f=9 http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=125 για να περασεις καποια ρομ διαβασε πρωτα εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=6664 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Χμμμ... ναι, αλλά στην περίπτωση αυτή φοβάμαι ότι δεν θα συγχρονίζει τον αριθμό το SE κινητό (που όπως έγραψα και πριν, το έχω ως δεύτερο). Μάλλον θα πρέπει να κάνω μία δοκιμή με τη λύση που μου λες σε μία επαφή, για να δω τη συμπεριφορά και των δύο κινητών κατά το συγχρονισμό. Την έκανα τη δοκιμή, αλλά δεν βγήκε. Συγκεκριμένα, έβγαλα τον αριθμό "Άλλος" από μία επαφή και τον έβαλα στο πεδίο "Ασύρματο". Το Omnia συγχρόνισε τον αριθμό, αλλά πλέον δεν τον συγχρόνισε το Sony Ericsson (αφού συγχρονίζει μόνο το πεδίο "Άλλος"). Έτσι, η μόνη λύση για όσες επαφές έχουμε πεδίο "Άλλος", είναι η εξής: δεν μεταφέρουμε, αλλά αντιγράφουμε τον αριθμό του πεδίου "Άλλος" σε ένα πεδίο το οποίο συγχρονίζεται από τα WM, π.χ. στο πεδίο "Ασύρματο" (αν πρόκειται για δεύτερο κινητό) ή "Τηλ. οικίας 2 (αν πρόκειται για δεύτερο σταθερό σπιτιού κ.ο.κ.). Με τον τρόπο αυτό, το μεν Omnia συγχρονίζει το αντίστοιχο πεδίο και το δε Sony Ericsson συχρονίζει το πεδίο "Άλλος" κι έτσι ο ίδιος αριθμός υπάρχει και στα δύο τηλέφωνα. (Βέβαια, στο Outlook του PC μας έχουμε τον ίδιο αριθμό περασμένο σε δύο διαφορετικά πεδία, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα...) Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Yπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω τον φωτισμο οσο παιζουν τραγουδια ? Στο core player απλα η οθονη μαυριζει με hotkey' Στο wmp χαμηλωνει ο φωτισμος αλλα δεν κλεινει.Γενικοτερα για να απενεργοποιηθει ο φωτισμος πρεπει να πατησω το κουμπακι power απο πανω.Και ειναι ενοχηλτικο αφου σε πεταει στην αρχικη οθονη ενω η μουσικη συνεχιζει να παιζει.Τι μπορω να κανω ?(ειτε καποιο προγραμμα,κρυφη ρυθμιση κτλ) κατεβασε αυτο http://classic.pocketgear.com/software_detail.asp?id=14498&associateid=9 και θα εισαι οκ. κανε εγκατασταση αυτο που λεει για 2003. μονο 5 ΚΒ κι εγινε η δουλεια σου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Γεια χαρα σε ολους,επειδη ειναι δυσκολο να διαβασω 600 τοσες σελιδες μηπως εχει βρεθει καποια λυση για τα χαλια της φωτογραφικης ειδικα με την χρηση του φλας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 GPS και SIM δεν έχουν καμία σχέση. Όλο το PDA και φυσικά το GPS δουλεύουν και χωρίς SIM. Πάλευα περίπου 3 ώρες χωρίς Sim και άλλαζα πόρτες αλλά τίποτα. Είχαν παίξει τα νεύρα μου!! Μόλις μου έκοψε και έβαλα Sim αμέσως λόκαρε. Απλά αναφέρω την περιπέτεια μου πρός αποφυγή ταλαιπωρίας σε άλλους!! Καλησπέρα!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Γεια χαρα σε ολους,επειδη ειναι δυσκολο να διαβασω 600 τοσες σελιδες μηπως εχει βρεθει καποια λυση για τα χαλια της φωτογραφικης ειδικα με την χρηση του φλας??? Για το προβλημα με το φλας λεγεται οτι φταιει οτι βρισκεται τοσο κοντα με το τζαμακι της καμερας με αποτελεσμα να υπαρχει αντανακλαση. Κατα τ'αλλα αν εχεις αλλαξει ρομ, πατα στο keypad *#2470* και ασε ενεργοποιημενη τη συσκευη για 2 λεπτα. Αυτη η διαδικασια κανει update το firmware της καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts