k_onstantinos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Αυτό είναι το δεύτερο όμνια που παίρνω, μου έκαναν αντικατάσταση στο πρώτο για καμμένο πίξελ. Με το προηγούμενο δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα. Αυτό που έχω τώρα όμως μου έχει σβήσει 2 φορές χωρίς λόγο. Εκεί που το έχω αφήσει κ πάω να το λειτουργήσω βλέπω ότι έχει σβήσει και πρέπει να βγάλω-βάλω μπαταρία για να ξανα ανάψει.Θέμα μπαταρίας δεν τίθεται και τις δυο φορές ήταν γεμάτη. Και το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι η οθόνη δεν έχει πάντα γρήγορη απόκριση, μπορεί να χρειαστεί να το πατήσω 2 και 3 φορές για να κάνει αυτό που του λέω. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποιο από τα προγράματα που του έχω βάλει??? Να το πάω και αυτό για αντικατάσταση?? Μέχρι την Τρίτη μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Αυτό είναι το δεύτερο όμνια που παίρνω, μου έκαναν αντικατάσταση στο πρώτο για καμμένο πίξελ. Με το προηγούμενο δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα. Αυτό που έχω τώρα όμως μου έχει σβήσει 2 φορές χωρίς λόγο. Εκεί που το έχω αφήσει κ πάω να το λειτουργήσω βλέπω ότι έχει σβήσει και πρέπει να βγάλω-βάλω μπαταρία για να ξανα ανάψει.Θέμα μπαταρίας δεν τίθεται και τις δυο φορές ήταν γεμάτη. Και το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι η οθόνη δεν έχει πάντα γρήγορη απόκριση, μπορεί να χρειαστεί να το πατήσω 2 και 3 φορές για να κάνει αυτό που του λέω. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάποιο από τα προγράματα που του έχω βάλει??? Να το πάω και αυτό για αντικατάσταση?? Μέχρι την Τρίτη μπορώ. κανε hard reset και μην βαλεις κανενα προγραμμα για κανα δυο μερες τσεκαρε τη συμπεριφορα του κινητου και αν στα κανει παλι πηγαινε το για επιστροφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Το σκέφτηκα και αυτό και το κάνω τώρα. Αλλά να μην περάσω ούτε το nodata και to threaded sms?? Είναι πολύ βασικά για μένα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Το σκέφτηκα και αυτό και το κάνω τώρα. Αλλά να μην περάσω ούτε το nodata και to threaded sms?? Είναι πολύ βασικά για μένα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με αυτά. τι να σου πω λογικα δεν εχουν σχεση και αυτα τα δυο τα εχουμε ολοι στα κινητα μας χωρις να εχουμε προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Ρε παιδια...εγκατεστησα αυτο στο κινητο μου DrYAR-Bluetooth_BTW_wm6 αλλα δεν καταλαβα τι ρολο βαραει........?:blink: Τι ακριβως κανει?μου εβγαλε ενα ακομα εικονιδιο bluetouth και το ανοιγω το κλεινω και τιποτα........επισης.......με το eortologio μου κολλαει ...προσπαθησα να κατεβασω αυτο το παπατετοιο.....αλλα δεν μπορω να το κατεβασω.......καποια βοηθεια για ημερολογιο?......καποιος να μου στειλει κατι?:):O:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Ρε παιδια...εγκατεστησα αυτο στο κινητο μου DrYAR-Bluetooth_BTW_wm6 αλλα δεν καταλαβα τι ρολο βαραει........?:blink: Τι ακριβως κανει?μου εβγαλε ενα ακομα εικονιδιο bluetouth και το ανοιγω το κλεινω και τιποτα........επισης.......με το eortologio μου κολλαει ...προσπαθησα να κατεβασω αυτο το παπατετοιο.....αλλα δεν μπορω να το κατεβασω.......καποια βοηθεια για ημερολογιο?......καποιος να μου στειλει κατι?:):O:worry: -το προγραμμα που εβαλες ειναι για να αποθηκευει τα αρχεια που σου ερχονται μεσωbluetooth οπου θελεις εσυ και οχι μονο στην μνημη του κινητου -προγραμματα εορτων http://www.papadi.gr/hellenic_calendar.aspx http://www.turboirc.com/ppc/ (γνωμη μου καλυτερο αλλα δεν δουλευει με manila 2d ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 -το προγραμμα που εβαλες ειναι για να αποθηκευει τα αρχεια που σου ερχονται μεσωbluetooth οπου θελεις εσυ και οχι μονο στην μνημη του κινητου -προγραμματα εορτων http://www.papadi.gr/hellenic_calendar.aspx http://www.turboirc.com/ppc/ (γνωμη μου καλυτερο αλλα δεν δουλευει με manila 2d ) Σε ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα φιλε μου..........:) Ομολογο οτι τι εορτολογιο ηταν σαφως καλυτερο....(δεν μπορω με τιποτα να το βαλω?......δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο?...γιατι να κολλαει σε μερικα ρε γμτο και σε αλλα οχι?αδικια............ Στο αλλο προγραμμα με το bluetouth οταν το ενεργοποιο για μεταφορα μεγαλων αρχειων πρεπει να κανω κατι(καμια ρυθμιση)για να πανε στην καρτα μνημης ή πανε μονα τους?...εαν και μεχρι στιγμης εγω εργο ολοκληρο κατεβασα χωρις αυτο και το εβαλα κατευθειαν στην καρτα μνημης χωρις τη βοηθεια του....:) γιαυτο και παραξενευτικα για την χρησημοτητα του:blink::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 s2u2. ειναι προγραμμα που κλειδωνει το πληκτρολογιο και εχει την μπαρα, σαν το iPhone, slide bar. Αυτο θελεις για ολα που ειπες πιο πανω. κοιτα σε xda-developers Αλλαζεις ρομ στο κινητο σου και περνας μια αγγλικη με ελληνικο πληκτρολογιο, και βρισκεις την υγεια σου, και απο θεμα αυτονομιας και απο θεμα συσλειτουργιων. αν το κανω αυτο παπαλα η εγγύηση ετσι δεν ειναι? :wacko: μεγαλο το ρισκο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από εμένα. Αν μπορεί κάποιος ας δώσει το σωστό link (με PM) για να "δοκιμάσω" το τελευταίο Garmin ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από εμένα. Αν μπορεί κάποιος ας δώσει το σωστό link (με PM) για να "δοκιμάσω" το τελευταίο Garmin ... Η τελευταια έκδοση ειναι: Garmin Mobile XT for Windows Mobile v5.00.20w Εχεις πμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από εμένα. Αν μπορεί κάποιος ας δώσει το σωστό link (με PM) για να "δοκιμάσω" το τελευταίο Garmin ... http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=97589&page=154 ριξτε και καμια ματια :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_jim Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 να κανω μια ερωτηση θελω να βαλω spd αλλα το ελληνικο αν υπαρχει και που μπορω να το βρω σπασμενο και δευτερον πως γινεται οταν ανοιγη να βγαινει κατευθιαν ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από εμένα. Αν μπορεί κάποιος ας δώσει το σωστό link (με PM) για να "δοκιμάσω" το τελευταίο Garmin ... Η τελευταια έκδοση ειναι: Garmin Mobile XT for Windows Mobile v5.00.20w Εχεις πμ... http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=97589&page=154 ριξτε και καμια ματια :lol: Ευχαριστώ όλους. Βρέθηκε. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Λοιπον παιδια επειδη πιστευω οτι το κινητο ειναι πολυ καλο,απλα με προβληματιζουν 2-3 πραγματακια οπως:1)πρωτη φορα παιρνω κινητο με WM 2)καπου στο omniacs διαβασα οτι δεν εχει ονομα στην αναφορα του μνμ και 3)οτι στο ΒΤ δε σε ρωταει οταν ερχεται ενα αντικειμενο,ουτε σου λεει απο ποιον ειναι. Βεβαια ολα λυνονταν με καποια προγραμματακια που λεγαν τα παιδια οτι κάνεις εγκατασταση στο κινητο και ολα λυνονται.Απλα(και δεν εχω παραπονο απ αυτο που λεω τωρα)μαλλον θα χρειαστω καποιες αρκετα λεπτομερεις περιγραφες για το πως θα τα εγκαταστησω.Πιστευω να βοηθησετε!!Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Λοιπον παιδια επειδη πιστευω οτι το κινητο ειναι πολυ καλο,απλα με προβληματιζουν 2-3 πραγματακια οπως:1)πρωτη φορα παιρνω κινητο με WM 2)καπου στο omniacs διαβασα οτι δεν εχει ονομα στην αναφορα του μνμ και 3)οτι στο ΒΤ δε σε ρωταει οταν ερχεται ενα αντικειμενο,ουτε σου λεει απο ποιον ειναι. Βεβαια ολα λυνονταν με καποια προγραμματακια που λεγαν τα παιδια οτι κάνεις εγκατασταση στο κινητο και ολα λυνονται.Απλα(και δεν εχω παραπονο απ αυτο που λεω τωρα)μαλλον θα χρειαστω καποιες αρκετα λεπτομερεις περιγραφες για το πως θα τα εγκαταστησω.Πιστευω να βοηθησετε!!Ευχαριστω! 1.τα wm δουλευουν σχεδον οπως τα windows αλλα τα εκτελεσιμα αρχεια δεν εχουν καταληξη exe αλλα cab (αρα εχοντας το cab αρχειο το βαζεις στο κινητο (παντα στην καρτα μνημης για να μην πιανει χωρο στην μνημη του κινητου ) και με το που θα το ακουμπησεις με τη γραφιδα ξεκιναει η εγκατασταση του προγραμματος στο κινητο -η συνδεση με το κινητο γινεται μεσω του activesync 4.5 που εγκαταστεις στον υπολογιστη και το βρισκεις εδω http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=9E641C34-6F7F-404D-A04B-DC09F8141141 αρα προληματα λυνονται αντιγραφοντας το cab στο κινητο και τρεχοντας το το εγκαθιστας στο κινητο και δουλευει -διαβασε εδω πως γινεται hard reset(format) και soft reset (επανεκινηση) http://www.hardreset.eu/samsung_i900_omnia_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Ευχαριστω.Αν εχω το omnia με τα 8 giga και δεν εχω μεσα καρτα μνημης,που το βαζω? Οταν λες η συνδεση με το κινητο τι εννοεις,δεν συνδεεται με καλωδιο usb και το βλεπει ο υπολογιστης σαν σκληρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παιδια μολις το παρελαβα και εγω και εχω καποιες αποριες.εβαλα ρυθμισεις για wind plus αλλα δεν μπαινεικαι επισης οταν ειμαι στον οπερα η στον explorer πως γυριζω στα αγγλικα να γραφω διευθυνσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Ευχαριστω.Αν εχω το omnia με τα 8 giga και δεν εχω μεσα καρτα μνημης,που το βαζω? Οταν λες η συνδεση με το κινητο τι εννοεις,δεν συνδεεται με καλωδιο usb και το βλεπει ο υπολογιστης σαν σκληρο? Το βάζεις μέσα στην αποθήκη μου την 8 gb....Δεν χρειάζεται κάρτα μνήμης... Πράγματι συνδεεται με καλωδιο usb και το βλεπει ο υπολογιστης σαν σκληρο......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παιδια μολις το παρελαβα και εγω και εχω καποιες αποριες.εβαλα ρυθμισεις για wind plus αλλα δεν μπαινεικαι επισης οταν ειμαι στον οπερα η στον explorer πως γυριζω στα αγγλικα να γραφω διευθυνσεις? Αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο το abc/xt9 αρκετα 2-3 sec, κάνει εναλλαγη από ελληνικα σε αγγλικα και αντίθετα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο το abc/xt9 αρκετα 2-3 sec, κάνει εναλλαγη από ελληνικα σε αγγλικα και αντίθετα......... ευχαριστω πολυ....βλεπω να σας ζαλιζω.για το wind plus καποιος ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Γιατι στην σελιδα της Samsung Omnia οπου κατεβαζεις ROM ενω βαζω τον κωδικο τηλεφωνου μου λεει οτι ειναι ακυρος ?Σας το λεει και σας αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Γιατι στην σελιδα της Samsung Omnia οπου κατεβαζεις ROM ενω βαζω τον κωδικο τηλεφωνου μου λεει οτι ειναι ακυρος ?Σας το λεει και σας αυτο ? ποια ρομ εχεις και ποια ρομ πας να κατεβασεις? (αν μιλας για κατεβασμα ρομ σου ζηταει την εκδοση της ρομ που εχεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Μα οποια εκδοση και να γραψω μου λεει λαθος Επισης εβαλα το SPB Shell...Περασα και ενα θεμα για το omnia αντικαθιστωντας κλασσικα τα αρχεια απο το program files του SPB Shell...Το θεμα (οχι το skin-το problem) ειναι οτι μετα απο το restart,το κινητο δεν μαπινει πλεον στο menu παρα μονο με το κουμπακι απο τα πλαγια!!Μα γιατι δεν μπορει να περασει το θεμα ??Τα φωτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Μα οποια εκδοση και να γραψω μου λεει λαθος αν ζητησεις να κατεβασεις αγγλικη ρομ σου ζηταει εκδοση (γιαυτο σε ρωτησα ποια εχεις και τι θελεις να κατεβασεις ) αν θελεις κατεβασε σιγκαπουρης ή μαλαισιας ή φιλιππινες ειναι αγγλικες και ειναι οι πιο τελευταια επισημη (νομιζω DXHK3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Eχω μια παμπαλαια απ οτι μου ειπαν την BDHI2,ειναι αρκετα παλια ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts