hellas200 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 εχει δουλεψει κανεις το tomtom, στο ομνια? Καλο το dest αλλα για ταξιδι στο εξωτερικο μονοδρομος το tomtom και μιας που εχουμε την κινηταρα λεω να το περασω. Εχει δουλεψει κανεις το tomtom σε wm6 στο ομνια? το εχω εγκαταστησει (μαλιστα εβαλα και την τελευταια εκδοση 7.910.9185) παιζει μια χαρα με τους χαρτες που εχω δοκιμσει και σιγουρα ειναι πιο ελαφρυ απο το destinator (που ομως ειναι εξαιρετικο για την ελλαδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 serafino at your service!! miso lepto paides kai erxetai porta porta :p Ευχαριστώ πολύ.:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.! ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΚΟΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :happy: ΤΟ HTC HD EINAI KONTA..!! :D ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.! * ΡΟΥΒΑΣ ΣΑΚΗΣ * ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...... "ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.!! " σε δυο μερες (με προυπηρεσια σε HTC δυσκολα να κερδιζε :rolleyes:) τα αρνητικα που εγραψες ισχυουν οπως ισχυουν και αρνητικα για καθε συσκευη(και για το diamond φυσικα) υπερσυσκευη δεν υπαρχει ουτε και προκειται (μαλιστα ειναι καλυτερα ετσι γιατι δουλευει ο ανταγωνισμος και η προσμονη για το επομενο ...) δικαιωμα σου η πωληση απλα μην περιμενεις θαυματα (ουτε και απο το HD) το πενακι επρεπε να εμπαινε μεσα(μην τα ισοπεδωνουμε ολα και το artemis ειχε κερσορα αλλα και θηκη για τη γραφιδα) απλα η λογικη του "finger" ειναι ακομη μακρια(excel ,word δε δουλευεται χωρις γραφιδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKISD Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Eχω ενα προβλημα με το IGO8 ενω ολα ειναι οκ το προγραμμα δεν καλυπτει ολο το πλατος αλλα αφηνει ενα μαυρο κενο , τι να κανω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Αισθανομαι οτι καποιος εδω μεσα κανει σα γκομενα (γιατι αυτες γκρινιαζουν συνηθως χωρις λογο). Επισης ο πολυς Ρουβας κανει κακο :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 για καποιον που σχολιαζει αρνητικα ενα προγραμμα που εδωσες θελω λιγο σοβαροτητα απο σενα γιατι τα χιλιαδες μηνυματα δειχνουν πολλα(θετικα) γιατι πιστευεις οτι θα εδινα ενα προγραμμα που δε δουλευει? To link που έδωσες συγκεκριμένα δεν απευθύνεται σε συσκευές WM (άσχετα με το εάν υπάρχει και για Windows Mobile), συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω τι βρήκες λάθος στα λεγόμενά μου. Εάν το δεις καλοπροαίρετα θα δεις ότι δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο στα λεγόμενά μου. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 -το link ειναι οντως λαθος το σωστο εδω http://www.singerscreations.com/Weather-Watcher-Mobile.asp τα δεδομενα ερχονται απο εδω http://www.weather.com/ για την εγκυροτητα του δεν τιθεται θεμα -η παρατηρηση εγινε γιατι συνεχισες εδω " Ma me toses alles dokimasmenes epiloges... aporw pws ksetrypwthike afto! " (πιστευω δεν αναφερεσαι στο link) -το οτι το εχω δοκιμασει στο omina και το δινω πιστευω οτι παιζει ρολο (αλλο γενικα για ενα προγραμμα και αλλο να εχει δοκιμαστει στη συγκεριμενη συσκευη καθε φορα) -τα παντα ειναi καλοδεχομενα οταν ειναι καλοπροαιρετα (αν εχεις και καποιο αλλο προγραμμα δοκιμασμενο σε ομνια και δωρεαν με χαρα να το δοκιμασω,αλοιμονο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Αισθανομαι οτι καποιος εδω μεσα κανει σα γκομενα (γιατι αυτες γκρινιαζουν συνηθως χωρις λογο). Επισης ο πολυς Ρουβας κανει κακο :lol::lol::lol: πω-πω τι εχει παθει ο "ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ".....μην στεναχωριεσαι αγορι μου. εγω αλλα και ολοι οι χρηστεs του ΟΜΝΙΑ εχουμε αντιληφθει το σοβαρο ψυχολογικο προβλημα που σου δημιουργησε η συγκεκριμενη συσκευη......ειδη στειλαμε mail στην samsung για το κακο που επαθεs......θα ειμαστε διπλα σου.........ειλικρινα συγνωμη....:sorry::sorry::sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 " Ma me toses alles dokimasmenes epiloges... aporw pws ksetrypwthike afto! " (πιστευω δεν αναφερεσαι στο link) Αναφέρομαι στο πρόγραμμα αυτό καθαυτό. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο αξιόλογο όπως ισχυρίζεσαι αλλά φυσικά απόψεις είναι αυτές και είναι σοφό να ακούγονται όλες. Στον κόσμο των forum όμως όπως θα έχεις καταλάβει τα σχόλια είναι αναπόφευκτα και αποδεκτά αρκεί να γίνονται καλοπροαίρετα, τέτοιο νομίζω ότι ήταν και το δικό μου. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει στο Omnia αλλά δεν βρίσκω λόγο να έχει διαφορά. (αν εχεις και καποιο αλλο προγραμμα δοκιμασμενο σε ομνια και δωρεαν με χαρα να το δοκιμασω,αλοιμονο) Δεν είναι free αλλά προτείνω ανεπιφύλακτα τα weather panel, pocket weather ή ακόμα καλύτερα το SPB Weather με το patchάκι να κατεβάζει τον καιρό από το meteo.gr, ακόμα και αν δεν είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 αισθανομαι καταρχην οτι ευτυχως υπαρχει καποιο επιπεδο εδω, μεσα και μπραβο.! αισθανομαι επισης την αναγκη να ευχαριστησω καποιους φιλους , που με κατατοπησαν για καποια εναλλακτικα προγραμματα που υπαρχουν, συνεχιζω να πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ομνια, ειναι η επιεικως απαραδεκτη λειτουργια του gps, (με βια κλειδωνει 3 - 4 δορυφορους σε ανοιχτη περιοχη) , δεν συμφωνω με τον φιλο οτι επρεπε να ξερω απο πριν, καποιες λεπτομερειες, εφοσον αν δεν το δουλεψεις για καποιο διαστημα δεν θα τις δεις ποτε. δεν ειναι η πρωτη μου επαφη οπως καποιοι νομιζουν με συσκευη wm, εφοσον εχουν προηγηθει : μιο701 , μιο501 , htc touch , htc tytn ii , htc diamond , htc pro. εγω δεν θα εμπαινα καν στην σκεψη να το αγορασω, αν μπορουσα να ξερω απο πριν η να εχω δοκιμασει την λειτουργεια του gps.!! και δεν μπορει να ειμαι ο μονος τρελλος, οταν στα ποιο πολλα sites οι σχεδον ολοι αντιμετωπιζουν προβλημα με το gps. ενας φιλος ειπε οτι του κλειδωνει δορυφορους σε ενα λεπτο και το dest δουλευει αψογα.! :blink: να με συγχωρεσει αλλα αυτο και αν δεν το πιστευω με τιποτα..!! και αν μπηκα στην διαδικασια να "κραξω" καποια μεγαλα αρνητικα της συσκευης, το κανω μπας, και σωσω κανεναν υποψηφιο αγοραστη που δεν γνωριζει και αυτος καποιες λεπτομερειες, οπως δεν γνωριζα και εγω. δεν βγαζω αχρηστη την συσκευη, απλως τονιζω οτι οποιος το αγορασει με βαση να εχει και ενα καλο gps, θα απογοητευτει πολυ.! ευχομαι να κανω λαθος, αλλα ακομα δεν εχω πεισθει ουτε στο ελαχιστο για το αντιθετο.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 ενας φιλος ειπε οτι του κλειδωνει δορυφορους σε ενα λεπτο και το dest δουλευει αψογα.! :blink: να με συγχωρεσει αλλα αυτο και αν δεν το πιστευω με τιποτα..!! αισθανομαι οτι οποτε θελεις μπορω να στο δειξω:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 demo is now up.. video on latest J9 LITE02 ROM with many programs installed, check out the free RAM/ROM. http://omnia.servehttp.com/omnia/ go to => Multimedia Gallery => DTHJ9LTE02 ROM have fun. ps. video is still uploading itself.. soon it will be available on the site. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapas Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Και εμενα δουλευει αψογα το gps. Και μαλιστα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τη μπαταρια (διαβαζω πολλα σε διαφορα forum) χωρις να κανω καμια ρυθμιση και με την ελληνικη rom.Κραταει 3 μερες με μετρια χρηση (κλησεις-wifi-gps και bt συνεχως ανοιχτο ακουγωντας μουσικη 5-6 ωρες τη μερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 αισθανομαι καταρχην οτι ευτυχως υπαρχει καποιο επιπεδο εδω, μεσα και μπραβο.! αισθανομαι επισης την αναγκη να ευχαριστησω καποιους φιλους , που με κατατοπησαν για καποια εναλλακτικα προγραμματα που υπαρχουν, συνεχιζω να πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ομνια, ειναι η επιεικως απαραδεκτη λειτουργια του gps, (με βια κλειδωνει 3 - 4 δορυφορους σε ανοιχτη περιοχη) , δεν συμφωνω με τον φιλο οτι επρεπε να ξερω απο πριν, καποιες λεπτομερειες, εφοσον αν δεν το δουλεψεις για καποιο διαστημα δεν θα τις δεις ποτε. δεν ειναι η πρωτη μου επαφη οπως καποιοι νομιζουν με συσκευη wm, εφοσον εχουν προηγηθει : μιο701 , μιο501 , htc touch , htc tytn ii , htc diamond , htc pro. εγω δεν θα εμπαινα καν στην σκεψη να το αγορασω, αν μπορουσα να ξερω απο πριν η να εχω δοκιμασει την λειτουργεια του gps.!! και δεν μπορει να ειμαι ο μονος τρελλος, οταν στα ποιο πολλα sites οι σχεδον ολοι αντιμετωπιζουν προβλημα με το gps. ενας φιλος ειπε οτι του κλειδωνει δορυφορους σε ενα λεπτο και το dest δουλευει αψογα.! :blink: να με συγχωρεσει αλλα αυτο και αν δεν το πιστευω με τιποτα..!! και αν μπηκα στην διαδικασια να "κραξω" καποια μεγαλα αρνητικα της συσκευης, το κανω μπας, και σωσω κανεναν υποψηφιο αγοραστη που δεν γνωριζει και αυτος καποιες λεπτομερειες, οπως δεν γνωριζα και εγω. δεν βγαζω αχρηστη την συσκευη, απλως τονιζω οτι οποιος το αγορασει με βαση να εχει και ενα καλο gps, θα απογοητευτει πολυ.! ευχομαι να κανω λαθος, αλλα ακομα δεν εχω πεισθει ουτε στο ελαχιστο για το αντιθετο.! Σημερα ετυχε να κανω τη διαδρομη Νεμεα-Μυκηνες, χωρις να ξερω το δρομο, αλλα εχοντας το mio gps και το dest gps. Μια συσκευη mio δλδ και το κινητο. Το gps εχει και τις τελευταιες ενημερωσεις απο τη mio. Εκτος οτι μου ελεγε λαθος διαδρομη, γιατι δεν ειχε ολους τους δρομους, στο περισσοτερο κομματι ελεγε οτι παω απο χωραφια γιατι δεν εδειχνε δρομους, αλλα οτι πηγαινα στο απειρο. Σε αντιθεση με το κινητο, που μπορει να επιασα δορυφορο σε 5 λεπτα, αλλα απο το mio που θελει 10, καλυτερο το 5, εδειχνε ακριβες στιγμα απο 8 δορυφορους, και μαλιστα σε μια περιοχη που ηταν ξεχασμενη και απο το Θεο. Στο κεντρο της Αθηνας επιασα και 10 δορυφορους. Μηπως να αρχισεις να αισθανεσαι τελικα οτι ισως να υπαρχουν και να υπαρχουν συσκευες αλλες που να ειναι καλυτερες και απο gps μερικες φορες; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 εχει καποιος να μου στειλει κανενα serιal για το Resco Explore(+registry editor)?? επισης κανενας καλος player για videos και ταινιες??? σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! :) καμια βοηθεια καποιος παιδες...????? θενκς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 καμια βοηθεια καποιος παιδες...????? θενκς!! Τα πάντα υπάρχουν στο ipmart-forum.com Gia video player... Core Player. Θα το βρεις στο ίδιο μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 καλησπερα σε ολους. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ..! εδω και 2 μερες ειμαι κατοχος του ομνια, αφου "σκοτωσα" το διαμαντακι μου. :mad: εχω να πω οτι τελικα αισθανομαι ποιο πολυ απογοητευμενος παρα ευχαριστημενος. και απορω πως παρα πολλοι εδω μεσα, το αισθανονται σχεδον τελειο.! :mad: στα γρηγορα αναφερω καποια αρνητικα πολυ σοβαρα για εμενα, εστω και αν καποιοι τα αισθανονται αλλα τα παραβλεπουν.! 1) αισθανομαι την απουσια προστατευτικου cameras 2) αισθανομαι την απουσια θηκης για το penaki. (με αποτελεσμα να κρεμεται σαν σκουλαρικι) :happy: 3) αισθανομαι τους απιστευτους χρονοι ευρεσης δορυφορων, αλλα και οταν βρει καποιους, το σημα ειναι απο πολυ ασθενες εως ανυπαρκτο, με συνεπεια να δημιουργουνται πολλα προβληματα, κατα την πλοηγηση. 4) αισθανομαι γενικα την οθονη πολυ κατωτερη των προσδοκιων μιας εταιρειας σαν την samsung 5) αισθανομαι την αδυναμια εκτελεσης download του "βελτιωμενου" gps, μεσω wifi, αλλα μονο μεσω gprs φυσικα με χρεωση.! 6) αισθανομαι την ανυπαρκτη φωνητικη κληση (τρομερα χρησιμη για καποιους, και οταν και οι ποιο απλες συσκευες εχουν) 7) αισθανομαι την ανυπαρκτη φωνητικη εγγραφη. (δηλαδη ως εγγραφης φωνης μονο) 8) αισθανομαι την απουσια κλασσικου καλωδιου μεταφορας usb, αλλα θα πρεπει να εχουμε παντα μαζι μας το δικο του. 9) αισθανομαι τις πολλες ασυμβατοτητες εφαρμογων οταν σε ολα τα αλλα pda δουλεουν αψογα. 10)αισθανομαι την κακιστη ληψη wifi 11) αισθανομαι την θεωρητικα καλυτερη cpu απο diamond mio και λοιπα... πρακτικα ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ τι αλλο να πω.!!! αισθανομαι οτι η samsung βιαστηκε, και την πατησαμε παλι εμεις.! φυσικα αισθανομαι και καποια αλλα μικροπροβληματακια ως προς την ευχρηστια του, αλλα δεν ειναι αξια αναφορας. ηθελα απλως να μοιραστω την εν μερει απογοητευση μου, για την συγκεκριμενη συσκευη, και παρακαλω, αν κανω λαθος, καπιος να με διορθωση. φιλικα ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ.!!! :):) * SAKIS ROUVAS * PAME OLOI ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ..!! θα πω κατι που εχω ξαναπει σε καποιον αλλον εδω μεσα και επιασε ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Οριστε και μερικα wallpapers στην καταλληλη αναλυση για την home page του Ομνια Download Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romas Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 paidia syggnwmi an exei idi ypo8ei..yparxei kanena kalo site me skins/themes gia to tilefwno?? Παράθεση panasonic vs. nokia 1-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Επειδη δουλευω ΚΑΙ το Diamond αλλα και το ΟΜΝΙΑ, εχω να πω στον φιλο ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ οτι το gps του ΟΜΝΙΑ εχει πιασει εως και 12! δορυφορους στιγμιαια, κατι που δεν εχω δει πουθενα. Με τις δυο συσκευες διπλα διπλα, το ΟΜΝΙΑ ειχε λιγο καλυτερο σημα και 1-2 περισσοτερους δορυφορους. Αν λυνοταν το θεμα με το xtra που δεν δουλευει καλα, με συνεπεια να πρεπει να σβησουμε τα δεδομενα του με συνεπεια επισης να αργει να κλειδωσει, αφου δεν εχει δεδομενα της εφημεριδας, τοτε θα μιλαγαμε για gps που θα πλησιαζε το ιστορικο Χ500... Ο φιλος που πιανει 3-4 δορυφορους, κατι δεν κανει καλα. Τις συγκρισεις μου τις εχω ποσταρει και στο navimania. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 αισθανομαι καταρχην οτι ευτυχως υπαρχει καποιο επιπεδο εδω, μεσα και μπραβο.! αισθανομαι επισης την αναγκη να ευχαριστησω καποιους φιλους , που με κατατοπησαν για καποια εναλλακτικα προγραμματα που υπαρχουν, συνεχιζω να πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ομνια, ειναι η επιεικως απαραδεκτη λειτουργια του gps, (με βια κλειδωνει 3 - 4 δορυφορους σε ανοιχτη περιοχη) , δεν συμφωνω με τον φιλο οτι επρεπε να ξερω απο πριν, καποιες λεπτομερειες, εφοσον αν δεν το δουλεψεις για καποιο διαστημα δεν θα τις δεις ποτε. δεν ειναι η πρωτη μου επαφη οπως καποιοι νομιζουν με συσκευη wm, εφοσον εχουν προηγηθει : μιο701 , μιο501 , htc touch , htc tytn ii , htc diamond , htc pro. εγω δεν θα εμπαινα καν στην σκεψη να το αγορασω, αν μπορουσα να ξερω απο πριν η να εχω δοκιμασει την λειτουργεια του gps.!! και δεν μπορει να ειμαι ο μονος τρελλος, οταν στα ποιο πολλα sites οι σχεδον ολοι αντιμετωπιζουν προβλημα με το gps. ενας φιλος ειπε οτι του κλειδωνει δορυφορους σε ενα λεπτο και το dest δουλευει αψογα.! :blink: να με συγχωρεσει αλλα αυτο και αν δεν το πιστευω με τιποτα..!! και αν μπηκα στην διαδικασια να "κραξω" καποια μεγαλα αρνητικα της συσκευης, το κανω μπας, και σωσω κανεναν υποψηφιο αγοραστη που δεν γνωριζει και αυτος καποιες λεπτομερειες, οπως δεν γνωριζα και εγω. δεν βγαζω αχρηστη την συσκευη, απλως τονιζω οτι οποιος το αγορασει με βαση να εχει και ενα καλο gps, θα απογοητευτει πολυ.! ευχομαι να κανω λαθος, αλλα ακομα δεν εχω πεισθει ουτε στο ελαχιστο για το αντιθετο.! "ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ" ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΟΜΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Η VODAFONE ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ((ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ IFONEEE?))ANTE ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ. ΥS.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 αν μπορεί να βοηθήσει κανείς....Τι πρέπει να κάνω στο omnia για να του απαγορέψω σε όλα τα προγράμματα να έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ ?μπορώ να απενεργοποιήσω το 3g?ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους..... σημ. είναι δύσκολο να βρείς παλιότερη απάντηση σε όλο αυτό το pack...κάπως πρέπει να γίνει πιο χρηστικό για εμάς τους πιο αρχάριους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 αν μπορεί να βοηθήσει κανείς....Τι πρέπει να κάνω στο omnia για να του απαγορέψω σε όλα τα προγράμματα να έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ ?μπορώ να απενεργοποιήσω το 3g?ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους..... σημ. είναι δύσκολο να βρείς παλιότερη απάντηση σε όλο αυτό το pack...κάπως πρέπει να γίνει πιο χρηστικό για εμάς τους πιο αρχάριους για να μην μπαινει ιντερνετ μεσω gprs βαζεις το nodata και αφου το εγκαταστησεις πας και κανεις disabled internet,wap http://www.4shared.com/file/34306709/f45622d6/NoData.html απενεργοποιηση 3g εναρξη/ρυθμισεις/τηλεφωνο/περισσοτερα(κατω μερος στο τελος/επιλογη ζωνης/ληψη ρυθμισεων και βαζεις στη ζωνη συχνοτητας GSM 900/1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 καλημερα σας εδω και μια βδομαδα ειμαι κατοχος του ομνια.ποτε πριν δεν ειχα συσκευη wm ειμουν συνηθισμενος σε κινητα nokia symbian λειτουργικο.το κινητο αγορασμενο απο vodafone με ελληνικη rom πρωτη φορα το εβαλα για φορτιση με την πρωτη προειδοποιηση οτι τελειωνει η φορτισμενη εργοστασιακα μπαταρια.το εκλεισα και μεσα σε λιγοτερο απο 4 μιση ωρες με φορτιση απο πριζα το λαμπακι προσ εκπληξη μου εγινε πρασινο.απο οτι ακουγα εδω περιμενα να φορτιζει αρκετες ωρες και μπορω να πω οτι μου εχει κρατησει αρκετα με μια μετρια χρηση τουλαχιστον σε μενα με την μπαταρια δεν ειχα προβλημα τουλαχιστον μεχρι στιγμης επιφυλασομαι για αργοτερα. επισης δεν ειχα κανενα προβλημα με το μενου η με τις ρυθμισεις του κινητου και σε λιγο διαστημα ειχα τελειωσει κ με αυτεσ παροτι δεν εχω γνωσεις windows mobile. το μονο ψιλοπροβλημα ειναι που οταν πατησεις χ σε μια εφαρμογη δεν κλεινει και τρεχει απο πισω και πρεπει να πας στο task manager για να την κλεισεις. καπου διαβασα για τις ρυθμισεις για total video converter φορουμ αν και διαβασα και τις 500 σελιδες δεν μπορω να τις ξαναβρω) και αν μπορει καποιος να μου τις στειλει ειμαι σιγουρος οτι καναμε μια πολυ καλη επιλογη με το κινητο μας ευχαριστω εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Δεν είναι free αλλά προτείνω ανεπιφύλακτα τα weather panel, pocket weather ή ακόμα καλύτερα το SPB Weather με το patchάκι να κατεβάζει τον καιρό από το meteo.gr, ακόμα και αν δεν είναι free. Αυτά όμως είναι Today plug-in, άρα δεν μπορούν να συνεργαστούν ούτε με τα widgets του Ομνια, ούτε με το spb shell....... Αντίθετα το weather watcher, θεωρώ πως είναι πολύ αξιόπιστο και πολύ πρακτικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts