Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βλέπω αρκετούς να αναφέρετε ότι το samsung omnia είναι η πρώτη προσπάθεια της samsung στα wm.Γιατί αφού εκτός του i900 υπάρχει και το i780?Πάντως είναι αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι η samsung και στα 2 αυτά μοντέλα έβαλε επεξεργαστές της intel και όχι κάποιον δικό της.

@ στα παιδιά που έχουνε πρόβλημα με το ελληνικό πληκτρολόγιο.

Κάντε ένα reset το κινητό όπως είσαστε και θα γράψει κανονικά Ελληνικά.

Εννοείς ότι ΚΑΙ η σύνταξη SMS/MMS/e-mail, ΚΑΙ η εισαγωγή νέας επαφής, ΚΑΙ η αναζήτηση στις επαφές θα μπορούν να γίνονται στα ελληνικά με το (εύχρηστο, μεγάλο) εικονικό πληκτρολόγιο του κελύφους της Samsung χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουμε στο qwerty πληκτρολόγιο των WM; Είναι σίγουρο αυτό; Μην πάμε και πάρουμε το κινητό και μετά χτυπάμε το κεφάλι μας...

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

υπάρχει κάποιο link η κάποιο howto αναλυτικό να με παραπέμψετε προσπαθώ να κάνω σύνδεση με wifi και τίποτα ενώ βλέπω το router δεν συνδέομαι του έχω δόση κλειδί wep αλλα τίποτα βλεπω ότι υπάρχουν αρκετή παράμετροι και επειδή δεν είμαι γνωστης φοβάμαι να το "σεταρο" μονος

ακόμα και χωρίς κωδικό που έβαλα το router δεν μου κάνει σύνδεση μου γραφή διαθέσιμο πατάω σύνδεση και επιστρέφει στο διαθέσιμο το laptop συνδέεται κανονικά κάτι φταίει στο κινητό

help

AKYRO TA KATAFERA

http://www.omniacs.net

Εχει και how to και πως σχετικα με το wifi.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

υπάρχει κάποιο link η κάποιο howto αναλυτικό να με παραπέμψετε προσπαθώ να κάνω σύνδεση με wifi και τίποτα ενώ βλέπω το router δεν συνδέομαι του έχω δόση κλειδί wep αλλα τίποτα βλεπω ότι υπάρχουν αρκετή παράμετροι και επειδή δεν είμαι γνωστης φοβάμαι να το "σεταρο" μονος

ακόμα και χωρίς κωδικό που έβαλα το router δεν μου κάνει σύνδεση μου γραφή διαθέσιμο πατάω σύνδεση και επιστρέφει στο διαθέσιμο το laptop συνδέεται κανονικά κάτι φταίει στο κινητό

help

Κοιτα.....σχετικο μεν ...ασχετο δε.........

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο δικο μου καποια στιγμη(μιλαμε ομως για το ι780)και με ενα softreset ηρθε κατευθειαν.......αλλα με τη διαφορα οτι εμενα συνδεοταν πριν το παθει

Καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά το να δείχνουμε την "χαρά" μας έτσι, είναι σαν να βάζουμε το κεφάλι μέσα στο χώμα και να μην κοιτάμε τι γίνεται γύρω μας.

Άλλωστε, παίρνουμε μια συσκευή και δεν την παντρευόμαστε... κάποια στιγμή την αλλάζουμε (και μερικοί πολύ σύντομα) :)

Πιστεύεις ότι όσοι ασχολούντε με το παρόν φόρουμ και με τη συγκεκριμένη(ες) συσκευή(ες) δεν κοιτάζουν τι γίνεται γύρω τους? Εγώ δε ξέρω αν συμβαίνει κάτι τόσο παράλογο, κοιτάζω πάρα πολύ τι γίνεται γύρω μου, και βλέπω τις μεγάλες διαφορές και τό πόση χαρά μου δίνει το ομνια.

Τώρα για αυτό που λες σε χαλάει να πάρεις δηλαδή μια συσκευή για πάντα? Και να έχεις μια δεύτερη η τρίτη (έχω κάπου στα 7-8 smartphones Και παίζω για την τρέλα μου) για την ικανοποίηση του gadgetισμού? Φίλε μου. Το ομνια εκτός από gadget είναι και ένα πραγματικά τρομερό εργαλείο για τον επαγγελματία. Και αν αξιοποιήσεις τις δυνατότητες των windows mobile μαζί με την έπεξεργαστική ισχύ του ομνια τότε πίστεψέ με.. όλα τα άλλα (προς το παρόν) είναι πεταμένα λεφτά.

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Χίλια μπράβο, για το ύφος, για την άποψη και για τους γονείς σου (μόλις 23!). Οι περισσότεροι δεν γράφουμε γιατί μας ενοχλεί αυτός ο οπαδισμός και δυστυχώς υπάρχουν λίγοι σαν και σένα...

Τελικά μήπως οι οπαδοί είναι αυτοί που την "πάτησαν" με κάποια πρόσφατη συσκευή (προτού γνωρίσουν τι εστί ομνια) και γράφουνε ανούσια και δίχως λόγο στο φόρουμ του ομνια?.

Ελάτε ρε παιδιά. Αφού δεν είσαστε ΟΠΑΔΟΙ βγήτε και αφήστε να μιλάμε μεταξύ μας ΕΜΕΙΣ που δεν την πατήσαμε.. έλεος πια. :lol:

Εκτός και αν μαζεύετε γνώση για την επόμενη συσκευή σας μόλις "ξεφορτωθείτε" αυτήν που έχετε...:ninja:

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Εννοείς ότι ΚΑΙ η σύνταξη SMS/MMS/e-mail, ΚΑΙ η εισαγωγή νέας επαφής, ΚΑΙ η αναζήτηση στις επαφές θα μπορούν να γίνονται στα ελληνικά με το (εύχρηστο, μεγάλο) εικονικό πληκτρολόγιο του κελύφους της Samsung χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουμε στο qwerty πληκτρολόγιο των WM; Είναι σίγουρο αυτό; Μην πάμε και πάρουμε το κινητό και μετά χτυπάμε το κεφάλι μας...

Καθόσο γνωρίζω ΝΑΙ γράφεις κανονικά. Πουθενά δεν έχει ακουστεί το αντίθετο. Οτιδήποτε άλλο προβληματικό στην Ελληνική ρομ έχω ακούσει εκτός αυτού. ΟΜΩΣ... Μην στιριχτείς στα λόγια τα δικά μου και το αγοράσεις.. Άββυσος η Ελλαδάρα μας. Παρακαλώ οποιοσδήποτε φίλος έχει Ελληνικό να απαντήσει με υπευθυνότητα στον φίλο μη πληρώσει άδικα για την απόκτησή του.

ΑΝ και.. Υπάρχουν τόσα όμορφα πληκτρολόγια με υποστίρηξη Ελληνικών που βλέπω ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος που ρωτάς κάτι τέτοιο αλλά σέβομαι ότι ίσως δεν θέλεις να σχοληθείς να περνάς προγράμματα τρίτων και για αυτό λέω να μας βεβαιώσει κάποιος με απάντηση στην ερώτησή σου :)

Παιδιά μία ερώτηση...Αυτός ο κώνος που εμφανίζεται δίπλα στο σήμα,σαν πυραμίδα που είναι, τι σημαινει?

ειναι το σημα για το WI FI.

Δεν εννοώ τον κώνο που είναι του wi-fi..Είναι εκεινος που εμφανίζεται κ όταν είναι απενεργοποιημένο το wi-fi...Είναι ακρβώς πριν το εικονίδιο με τα βελάκια που έχουν ενα χ...

Καθόσο γνωρίζω ΝΑΙ γράφεις κανονικά. Πουθενά δεν έχει ακουστεί το αντίθετο. Οτιδήποτε άλλο προβληματικό στην Ελληνική ρομ έχω ακούσει εκτός αυτού. ΟΜΩΣ... Μην στιριχτείς στα λόγια τα δικά μου και το αγοράσεις.. Άββυσος η Ελλαδάρα μας. Παρακαλώ οποιοσδήποτε φίλος έχει Ελληνικό να απαντήσει με υπευθυνότητα στον φίλο μη πληρώσει άδικα για την απόκτησή του.

ΑΝ και.. Υπάρχουν τόσα όμορφα πληκτρολόγια με υποστίρηξη Ελληνικών που βλέπω ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος που ρωτάς κάτι τέτοιο αλλά σέβομαι ότι ίσως δεν θέλεις να σχοληθείς να περνάς προγράμματα τρίτων και για αυτό λέω να μας βεβαιώσει κάποιος με απάντηση στην ερώτησή σου :)

Αγορασμενο απο πλαισιο .ελληνικο Omnia με εκδοση rom BDHI2 και τηλεφωνου ι900ΧΧΗΗ9.....γραφω κανονικα ελληνικα σε sms ,κειμενα ,επαφες ,mail...και τα πληκτρολογια δουλευουν οκ μετα απο καμμια 100 ρια soft reset...(δεν εχω κανει ακομα hard reset απο την μερα που το πηρα...:p)...κανενα προβλημα στην υποστηριξη της ελλ.γλωσσας μεχρι στιγμης...

Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) )

Nokia 700 Symbian belle FP2

παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με ηχους και δονηση μηπως και ξερει καποιος να με βοηθησει...

λοιπον..

1. οταν το εχω σε δονηση+ηχο γιατι παιζει πρωτα χαμηλα το τραγουδι και μετα δυναμωνει αποτομα ??(δε το χω βαλει σε increasing ring)

2. παω απο την κεντρικη οθονη και παταω το κουμπι settings και επειτα απο εκει παταω το κουμπι που ενεργοποιηει τη δονηση. γιατι οταν χτυπαει μετα το τηλεφωνο δονειται για λιγο μονο και σταματαει ενω αν ενεργοποιησω δονηση με κλασσικο τροπο(start--->settings--->phone--->vibration) χτυπαει κανονικα η δονηση??

3.οταν το Ομνια ειναι κλειδωμενο με Slide to Unlock και χτυπησει ξυπνητηρι, παιζει ελαχιστα το τραγουδι και σταματαει μονο του(διαφορετικα χτυπαει κανονικα το ξυπνητηρι)

συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω πολυ προκαταβολικα καθε βοηθεια

:) :) :)

Παιδιά μία ερώτηση...Αυτός ο κώνος που εμφανίζεται δίπλα στο σήμα,σαν πυραμίδα που είναι, τι σημαινει?

Είναι το σήμα που σου δείχνει οτι παίρνεις σήμα απο άλλη εταιρία κινητής που έχει συμβληθεί με τη δικιά σου γιατί δεν έχει (η δικιά σου) καλό σήμα στην περιοχή.

Μην φοβηθείς, δεν πληρώνεις παραπανω, είναι συμφωνία των εταιρειών. Προφανώς έχεις την επιλογή δικτύου στο αυτόματο...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Πιστεύεις ότι όσοι ασχολούντε με το παρόν φόρουμ και με τη συγκεκριμένη(ες) συσκευή(ες) δεν κοιτάζουν τι γίνεται γύρω τους? Εγώ δε ξέρω αν συμβαίνει κάτι τόσο παράλογο, κοιτάζω πάρα πολύ τι γίνεται γύρω μου, και βλέπω τις μεγάλες διαφορές και τό πόση χαρά μου δίνει το ομνια.

Τώρα για αυτό που λες σε χαλάει να πάρεις δηλαδή μια συσκευή για πάντα? Και να έχεις μια δεύτερη η τρίτη (έχω κάπου στα 7-8 smartphones Και παίζω για την τρέλα μου) για την ικανοποίηση του gadgetισμού? Φίλε μου. Το ομνια εκτός από gadget είναι και ένα πραγματικά τρομερό εργαλείο για τον επαγγελματία. Και αν αξιοποιήσεις τις δυνατότητες των windows mobile μαζί με την έπεξεργαστική ισχύ του ομνια τότε πίστεψέ με.. όλα τα άλλα (προς το παρόν) είναι πεταμένα λεφτά.

Δεν διαφωνώ με τα ανωτέρω, γι' αυτό είμαι και με 3 PDA (ΗΡ 614c, Diamond, OMNIA) σήμερα, και χρησιμποιώ το ΟΜΝΙΑ το οποίο δεν με έχει στενοχωρήσει σχεδόν σε τίποτα (εκτός απο τη μπαταρία και την έλλειψη mini usb).

Ο καθένας όμως, πράττει ανάλογα με τα κέφια του και την τσέπη του.

Επίσης, μου αρέσει να ακούω σωστές και εμπεριστατωμένες απόψεις, να τις κρίνω και να τις συζητάω, μέσα απο το φόρουμ.

Τώρα, αν κάποιος θέλει επίτηδες να δημιουργήσει θέματα και αντιπαραθέσεις, είναι άλλο θέμα και αντιμετωπίζεται αναλόγως. :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Καλησπέρα,

2 ερωτησούλες(έχω διαβάσει αρκετές σελίδες του thread αλλα δεν βρήκα απάντηση)

--

1)Η μπροστινή κάμερα(που είναι για βιντεο κλησεις) μπορει να αξιοποιηθεί για φωτογραφίες;

2)Τι προτείνεται για GPS πρόγραμμα, με καλύτερους χάρτες για Β.Ελλάδα;(Σέρρες,Θεσσαλονίκη)

Ευχαριστώ

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Στη δεύτερη ερώτηση σου χωρίς σκέψη και χωρίς να επηρεάζεται η απάντηση από τις περιοχές που αναφέρεις το destinator είναι μονόδρομος...
Βασίλης :ninja:

Πολύ καλά τα νέα από την official rom της Samsung DZHJ1. Όσοι έχουν Ελληνική ρομ να σπεύσουν να την αλάξουν ακόμη και στα Windows Vista. βελτιωμένη μπαταρία, όχι πλέον διακοπές στην συνομιλία και ίσως βελτιωμένη κάμερα οι πρώτες αναφορές.

Πλέον είναι σίγουρο ότι η Ελληνική ρομ είναι τελικά "Ελληνική" :D

δεν θα το ελεγα. εγω ελληνικη rom απο πλαισιο το πηρα απο τους πρωτους και δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως. Στην αρχη με παρα πολυ χρηση κρατουσε μονο 3 μερες και νομιζα οτι ειχα προβλημα. μετα καταλαβα οτι σε αλλους κρατα 2 μερες max χωρις χρηση και καταλαβα οτι ειμαι απο τους τυχερους της υποθεσης.

πηρα και 2 μπαταριες απο την αρχη απο ebay. τις στρωνω. στην μια με την πρωτη φορτιση κρατησε 8 ωρες με την δευτερη φορτιση 14 ωρες και στην τριτη απο τις 9 το πρωι μεχρι τωρα και ειναι 100%. :rolleyes:

στα προγράμματα υπάρχει το ψηφιακό πλαίσιο τι κάνει περίπου έχω καταλάβει αλλα πως το χρησιμοποιώ??

Παιδια την χάνω την εγγύηση αμα αλλάξω το preconfiguration με singapoore κλπ, ακομα και αν δεν αλάξω τελικά rom, δοκίμασα να βάλω την νεα official σε vista αλλά δεν τα κατάφερα:( οπότε το γυρισα σε greek πάλι!

Αρα για να καταλάβω την χάνω την εγγυηση ή οχί?:(

Τελικά μήπως οι οπαδοί είναι αυτοί που την "πάτησαν" με κάποια πρόσφατη συσκευή (προτού γνωρίσουν τι εστί ομνια) και γράφουνε ανούσια και δίχως λόγο στο φόρουμ του ομνια?.

Ελάτε ρε παιδιά. Αφού δεν είσαστε ΟΠΑΔΟΙ βγήτε και αφήστε να μιλάμε μεταξύ μας ΕΜΕΙΣ που δεν την πατήσαμε.. έλεος πια. :lol:

Εκτός και αν μαζεύετε γνώση για την επόμενη συσκευή σας μόλις "ξεφορτωθείτε" αυτήν που έχετε...:ninja:

Τοτε μηπως οι οπαδοι θα επρεπε να φυγουν(δηλωνω οπαδος), γιατι αν δεν κανω λαθος, αυτο το φορουμ ειναι για ολα τα κινητα, αρα και για ολο τον κοσμο. Οποιος θελει να ειναι καπου μονο για το συγκεκριμενο κινητο μπορει να ειναι μονο στου SAXOVTS το φορουμ. Οποτε δε νομιζω να ειναι πρεπων να διωχνουμε κοσμο, ειδικα απο εδω που δεν μας ανηκει.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

google maps δε πιανει δορυφορους αμα εχω περασμενο και destinator??? Ξερει κανεις?

επισης destinstor εξισου καλο και για εξωτερικο? πολλοι λενε οτι για ελλαδα ειναι το καλυτερο αλλα για εξω λενε igo..

google maps δε πιανει δορυφορους αμα εχω περασμενο και destinator??? Ξερει κανεις?

επισης destinstor εξισου καλο και για εξωτερικο? πολλοι λενε οτι για ελλαδα ειναι το καλυτερο αλλα για εξω λενε igo..

Αν εχεις το destinator τι να το κανεις το google maps;