hellas200 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 δεν θα υπάρξει cooked rom να είναι με face ελληνικό,η θα έχουμε ελληνική ρομ η δεν θα έχουμε τιποτα. Δεν μιλάω για τα updates που αποτι γνωρίζω έτσι ανέφερε η ελληνική samsung ,οτι δηλαδή δεν θα δώσει αναβαθμισμένες ρομ άλλα απλός θα δώσει updates που θα κάθονται στην ήδη υπάρχον ελληνική ρομ,ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα το τελευταίο. :) τοχω γραψει και γω αυτο (ειχα παρει τηλεφωνο στην samsung και ετσι μου ειχαν πει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bako1978 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 δεν χρειάζεται να σε ρωτήσω κάτι γιατί σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!! :X :cry:σοβαρα μιλας???κανονικα επρεπε να μπαινω???τι στο καλο γινεται??ολα δουλευουν καλα εκτος απο αυτο...απογοητευτηκα .....αμα σου ρθει καμια σκεψη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 καλησπερα. Μπορω να παρω τους ηχους και να τους περασω στην καρτα μνημης. Και να τους βλεπει απο την καρτα μνημης και οχι απο την κυρια μνημη. Οταν ειχα το αγγλικο εκανα μια συντομευση και τα επερνε απο την καρτα μνημης, αντι να γεμιζουμε την κυρια μνημη αλλα στο ελληνικο δεν βλεπω να γινετε. Μου λετε την διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 καλησπερα. Μπορω να παρω τους ηχους και να τους περασω στην καρτα μνημης. Και να τους βλεπει απο την καρτα μνημης και οχι απο την κυρια μνημη. Οταν ειχα το αγγλικο εκανα μια συντομευση και τα επερνε απο την καρτα μνημης, αντι να γεμιζουμε την κυρια μνημη αλλα στο ελληνικο δεν βλεπω να γινετε. Μου λετε την διαδικασια? ποιους ήχους ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 για να εχετε οτι αρχεια θελετε ως ηχο κλησης οσα θελετε και οτι θελετε χωρις να σκεφτεστε τον χωρο παρτε απο το my documents τον φακελο κουδουνίσματα και ριχτε το στην αποθ.μου. Μετα καντε μια συντομευση (αντιγραφη-διμιουργια συντομευσης) και πεταχτε την στο my documets (συσκευη). Προσοχη οχι σε αλλον υποφακελο μονο στην Αποθ.μου γιατι αλλιως δεν θα το αναγνωριζει. Τωρα ολοι οι ηχοι απο την καρτα μνημης εμφανιζονται και σαν ηχοι κλησης, χωρις να σας πιανουν χωρο στην κυρια μνημη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ηχους κλησης εννοω φιλε saxo. Το τηλεφωνο εχει την ιδιοτητα οταν θες να του περασεις ενα ηχο (ηχο κλησης) να τον μεταφερει στην κεντρικη συσκευη στην διαδρομη (:my documents/κουδουνίσματα) με αποτελεσμα να μεταφερονται πολλα mb στην κυρια μνημη. Αν κανουμε αυτο που ειπα παραπανω δεν χρειαζεται να ανυσηχουμε γιατι ολα τα τραγουδια που θελουμε ως ηχους κλησης πανε στην καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Για τους ηχους των μηνυματων μπορουμε να κανουμε κατι; Αλλαζουν; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ηχους κλησης εννοω φιλε saxo. Το τηλεφωνο εχει την ιδιοτητα οταν θες να του περασεις ενα ηχο (ηχο κλησης) να τον μεταφερει στην κεντρικη συσκευη στην διαδρομη (:my documents/κουδουνίσματα) με αποτελεσμα να μεταφερονται πολλα mb στην κυρια μνημη. Αν κανουμε αυτο που ειπα παραπανω δεν χρειαζεται να ανυσηχουμε γιατι ολα τα τραγουδια που θελουμε ως ηχους κλησης πανε στην καρτα μνημης. ωραίος!!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Για τους ηχους των μηνυματων μπορουμε να κανουμε κατι; Αλλαζουν; Θα βρεις πολυ μικρα mp3 και θα τα κανεις copy στο My Device\windows και θα το βρεις στις επιλογές ηχων για sms Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 by the way εβαλα την ROM i900DXHJ1 (release 14 Oct @ Modaco) πολυ καλη, γρηγορη με scroll παντου, ωραια εφε περιστροφής οθόνης και καποιες μικρες αλλαγες -clocks κτλ- την προτεινω σε οσους εχουν Αγγλική ROM Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Αν ξερει καποιος πως κανουμε ομαδες τις επαφες μας?? Εχει τετοιο πραμα το μαραφετι μας? Το ειχα ψαξει καμια ωρα αλλα τζιφος, πρεπει να δηλωσω καθε επαφη με τον δικο της ηχο και ειναι λιγο δυσκολο. Αυτο που θελω ειναι να ομαδοποιησω τις επαφες μου και καθε ομαδα να χτυπα με τον δικο της ηχο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Αν ξερει καποιος πως κανουμε ομαδες τις επαφες μας?? Εχει τετοιο πραμα το μαραφετι μας? Το ειχα ψαξει καμια ωρα αλλα τζιφος, πρεπει να δηλωσω καθε επαφη με τον δικο της ηχο και ειναι λιγο δυσκολο. Αυτο που θελω ειναι να ομαδοποιησω τις επαφες μου και καθε ομαδα να χτυπα με τον δικο της ηχο. Ευχαριστω. το εκανα μεσω outlook σε 5 λεπτα και βρηκα ενα ωραιο προγραμματακι στους xda.dev το VipPimRingtones , ψαξτο εκει ειναι free και αντιστοιχει ήχους σε ομαδες και επαφες σε δευτερολεπτα Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Θα βρεις πολυ μικρα mp3 και θα τα κανεις copy στο My Device\windows και θα το βρεις στις επιλογές ηχων για sms Εάν τα βάλεις στο /My Storage/My Documents δεν τα βλέπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desteni Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 στο modaco βγαλανε την πρωτη cooked ρομ ακουγεται πολοι καλη φιλε saxo η δικια σου ποτε βγαινει για να μην βιαστουμε κι να προτημισουμε τα ενχωρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Εάν τα βάλεις στο /My Storage/My Documents δεν τα βλέπεις; Εχεις δικιο, νομιζα οτι το ειχα δοκιμασει, αλλα προφανως εφτιαξα απλα My storage/My ringtones και δεν το βρηκα για sms ,ετσι ομως παιζει, thanx Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampros007 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 :ninja: yiannisv2000 Δές τα ΠΜ σου.... μπορω να το εχω κι εγω?: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Εχεις δικιο, νομιζα οτι το ειχα δοκιμασει, αλλα προφανως εφτιαξα απλα My storage/My ringtones και δεν το βρηκα για sms ,ετσι ομως παιζει, thanx Τα WM σε όλες τις συσκευές χρειάζονται το /My Documents. Δοκίμασε να τα βάλεις και σε κάποιον υποφάκελο εκεί μέσα... ίσως τα βλέπει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 παιδες με μεση χρηση(νορμαλ τηλεφωνηματα,κανα μειλ,νορμαλ browsing) ποσο σας βγαζει η μπαταρια?? επισης αλλαζει το interface?(χρωματα κλπ..) ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 στο modaco βγαλανε την πρωτη cooked ρομ ακουγεται πολοι καλη φιλε saxo η δικια σου ποτε βγαινει για να μην βιαστουμε κι να προτημισουμε τα ενχωρια paides balte tou modaco ayth pou ekane o paul,den paizete aste h dikh mou thn afisa sto rafi! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antstyl Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 SAXOVTS να σε ρωτήσω κάτι και εγώ πάλι :P , εγώ που είχα κάνει update στην ROM με το GrandPrix τώρα απλά κατεβάζω την νέα Rom και την περνάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Timan Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Ρε παιδια ας βοηθησει καποιως, έχω την Ελλήνικη BDH12, τα ελλήνικα δεν τα χριάζομαι σχεδον ποτέ (μονο για τον ΙΕ που έχει support encoding ελληνικα για το Outlook web exchange web) μπορώ να κάνω update ROM σε αγγλικα, αν ναι ποιο μου προτείνεται και λινκ αν γίνεται) οταν λεμε μετα αγγλική ROM το μόνο που θα αλλάξει ειναι τα ελληνικα στο Interface menu περιβάλον εργασιας δηλαδη ή και στο να γράφω ελληνικά ? Συγνώμη για την "αρχαριοτητα" μου αλλα έχω να ασχοληθω με firmware, rom κλπ απο την εποχη που είχα το SIMENES SX1!!!!!!!! Α και κατι τελευταιο αν τυχον πέσει το ρέβμα οσο κάνω update το κλέω το κινητό ?!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 για να εχετε οτι αρχεια θελετε ως ηχο κλησης οσα θελετε και οτι θελετε χωρις να σκεφτεστε τον χωρο παρτε απο το my documents τον φακελο κουδουνίσματα και ριχτε το στην αποθ.μου. Μετα καντε μια συντομευση (αντιγραφη-διμιουργια συντομευσης) και πεταχτε την στο my documets (συσκευη). Προσοχη οχι σε αλλον υποφακελο μονο στην Αποθ.μου γιατι αλλιως δεν θα το αναγνωριζει. Τωρα ολοι οι ηχοι απο την καρτα μνημης εμφανιζονται και σαν ηχοι κλησης, χωρις να σας πιανουν χωρο στην κυρια μνημη σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φτιάξεις έναν φάκελο my documents στο My Storage και να πετάξεις εκεί μέσα ότι mp3 θες. Ούτε συντομεύσεις ούτε τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 παιδια εχω ενα προβλημα δεν ξερω αν το παρατηρισατε κ εσεις...πριν λιγο πηγε ενας φιλος να μου περασει ενα αρχειο 150 mb μεσο μπλουτουθ.ενω εχω βαλει να τα αποθηκευη στις ρυθμισεις απο το μπλουτουθ ''η αποθηκευση μου''.μου λεει οτι δεν υπαρχει μηνμη.....πως γινεται αυτο ...8gb τηλ?εχει πεσει στην αντιλυψη σας? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 παιδια εχω ενα προβλημα δεν ξερω αν το παρατηρισατε κ εσεις...πριν λιγο πηγε ενας φιλος να μου περασει ενα αρχειο 150 mb μεσο μπλουτουθ.ενω εχω βαλει να τα αποθηκευη στις ρυθμισεις απο το μπλουτουθ ''η αποθηκευση μου''.μου λεει οτι δεν υπαρχει μηνμη.....πως γινεται αυτο ...8gb τηλ?εχει πεσει στην αντιλυψη σας? Γιατι τα αρχεια πηγαινουν στη μικρη μνημη, οχι στη μεγαλη. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Γιατι τα αρχεια πηγαινουν στη μικρη μνημη, οχι στη μεγαλη. αυτο δεν αλλαζει?:blink: Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts