Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κανει δουλεια το defrag ? εχει βαλει κανεις το

http://www.wizcode.com/products/view/pocket_mechanic_professional

ειναι οκ ?

το είχα στο kaizer άλλα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν κάτι τελικά έκανε!!!!

εγώ είμαι χανουμάκι φίλε μου έτσι για να σπάσω τον πάγο!!!!!

μηπως πρεπει να αλλαξεις εσυ......:D

τεσπα αν ειναι ετσι για να με βοηθησεις το μονο που μπορω νακανω ειναι να μην παω στο ναο σημερα

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Γεια σας παιδιά,

Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα (μάλλον) με τον δέκτη gps : ο χρόνος που χρειάζεται η συσκευή προκειμένου να κλειδώσει επαρκή αριθμό δορυφόρων είναι περίπου 7-9'. Είναι λογικοί οι χρόνοι αυτοί ; Στο MIO A701 που ήταν και η προηγούμενη συσκευή μου, χρειαζόταν μόλις 1 - 1 1/2 λεπτό.. Μήπως προκύπτει θέμα λόγω της μη παρατεταμένης χρήσης του gps (το 'χω μόλις 2 μέρες και δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη το destinator για να κινηθώ - παραμόνο για να εντοπιστεί το στίγμα μου -).

Ευχαριστώ,

Υ.Γ. Αυτό το gps_gate που διάβασα, είναι απαραίτητο για τη συγκεκριμένη συσκευή ; (χρειάζεται δηλαδή πρόγραμμα που δημιουργεί μόνιμη ανοιχτή "θύρα" ;)

Γεια σας παιδιά,

Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα (μάλλον) με τον δέκτη gps : ο χρόνος που χρειάζεται η συσκευή προκειμένου να κλειδώσει επαρκή αριθμό δορυφόρων είναι περίπου 7-9'. Είναι λογικοί οι χρόνοι αυτοί ; Στο MIO A701 που ήταν και η προηγούμενη συσκευή μου, χρειαζόταν μόλις 1 - 1 1/2 λεπτό.. Μήπως προκύπτει θέμα λόγω της μη παρατεταμένης χρήσης του gps (το 'χω μόλις 2 μέρες και δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη το destinator για να κινηθώ - παραμόνο για να εντοπιστεί το στίγμα μου -).

Ευχαριστώ,

Υ.Γ. Αυτό το gps_gate που διάβασα, είναι απαραίτητο για τη συγκεκριμένη συσκευή ; (χρειάζεται δηλαδή πρόγραμμα που δημιουργεί μόνιμη ανοιχτή "θύρα" ;)

πάντα κάνει 7-9 λεπτά?

εχεις κάνει update με το XTRA gps?

Εγώ χθες το φόρτιζα μέσω usb για πολλές ώρες, κάποτε αγανάκτησα γιατί είχε ανέβει μόνο 20% και το φόρτισα πλήρως από τον φορτιστή. 11.30 το βράδυ το έβγαλα από τη φόρτιση, δεν το πείραξα καθόλου και μετά έπεσα για ύπνο. Σήμερα 9 το πρωί, με 0 χρήση πήγε 80%. Μπαίνω λίγο στα μενού για να δω το διάγραμμα της μπαταρίας και όταν βγαίνω, βλέπω μπαταρία 50% :worry: ΦΡΙΚΑΡΑ!! ΜΕ 0 ΧΡΗΣΗ!!! Τι προτείνετε ρε παιδιά, ν'αρχίσω να ψάχνω για σέρβις ή αντικατάσταση? Έσκασα 555€ γιατι δεν είχα και επιδότηση και όταν βλέπεις τέτοια πράγματα πονάει ρε ****το, θα βάλω τα κλάματα!

Φίλε πες μας το μυστικό για μεγάλη διάρκεια! Όπως έγραψα και πριν, με 0 χρήση, η μπαταρία ξεφορτίζει σε χρόνο 0!

τα ίδια και εδώ φίλε μου. μάλλον είμαστε οι άτυχοι της υπόθεσης.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

πάντα κάνει 7-9 λεπτά?

Αυτό που χρεώνομαι gprs σύνδεση λες ε ; Ναι, το έκανα σήμερα. Υποτείθεται ότι πρέπει να δω βελτίωση έτσι ; (αυτό το update πρέπει να το κάνω κάθε λίγο και λιγάκι ; ).

το εχεις ον ?

Nα το έχω ΜΟΝΙΜΑ οn ;;; Να συνδέεται δηλαδή κάθε λίγο και λιγάκι (κάτι που συνεπαγεται χρεώσεις) για να 'χω γρήγορο κλείδωμα ; Ρε σεις παιδιά, αυτά δεν γινόντουσαν το A701 ! Τι συμβαίνει ... ; :cry: :cry:

Αυτό που χρεώνομαι gprs σύνδεση λες ε ; Ναι, το έκανα σήμερα. Υποτείθεται ότι πρέπει να δω βελτίωση έτσι ; (αυτό το update πρέπει να το κάνω κάθε λίγο και λιγάκι ; ).

δηλαδή δεν είδες βελτίωση?

στο destinator είσαι

3 και 4800 ?

πάντα κάνει 7-9 λεπτά?

Κι εμένα μου αργεί, μετά απο soft reset, (επειδή δεν έχει δεδομένα ephemeris που χρησιμοποιεί το GPS για να κλειδώσει γρήγορα).

Προσπαθώ να βρω ένα πρόγραμμα για να το κάνει αυτό, αλλά το SeaSGEE και το Quick position που δοκίμασα, δεν έκαναν τίποτα. Θα δω και το QuickGps που χρησιμοποιεί η HTC και το GPS κλειδώνει σφαίρα, αλλά δεν νομίζω οτι πάλι θα έχω αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Τρέχω και το XtraGps του ΟΜΝΙΑ, αλλά δεν δείχνει να κατεβάζει τίποτα, ούτε να αλλάζει το κλείδωμα σε ταχύτητα. Το ψάχνω, αν και πιστεύω οτι δεν γίνεται τίποτα...

Το GpsGate δεν νομίζω οτι χρειάζεται. Το ΟΜΝΙΑ με το Destinator δεν έχει πρόβλημα να βρει θυρα. Την βρίσκει, και δεν τη χάνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι το χρησιμοποιούν. Χωρίς να θέλω να τους προσβάλω, πιστεύω οτι το κάνουν λόγω άγνοιας, εκτός και αν κάνω μεγάλο λάθος...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

δηλαδή δεν είδες βελτίωση?

στο destinator είσαι

3 και 4800 ?

Ναι, 4800, ΝΜΕΑ και com3 (το TMC απενεργοποιημένο). Καμμιά ιδέα ; (εσείς τι μέσους χρόνους έχετε ; ).

Nα το έχω ΜΟΝΙΜΑ οn ;;; Να συνδέεται δηλαδή κάθε λίγο και λιγάκι (κάτι που συνεπαγεται χρεώσεις) για να 'χω γρήγορο κλείδωμα ; Ρε σεις παιδιά, αυτά δεν γινόντουσαν το A701 ! Τι συμβαίνει ... ; :cry: :cry:

Οι συσκευές και ο τρόπος που διαχειρίζονται διάφορα δεδομένα, δεν είναι πάντα ο ίδιος!

core player v. 1.2.2 εγκατασταθηκε στη storage memory και πηγαινει κομματια...!!!!!

Μακραν ανωτερος σε αναπαραγωγη 3gp....

Παρτε και αυτο....

Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) )

Nokia 700 Symbian belle FP2

Ναι, 4800, ΝΜΕΑ και com3 (το TMC απενεργοποιημένο). Καμμιά ιδέα ; (εσείς τι μέσους χρόνους έχετε ; ).

Και 10 λεπτά, μετά απο soft reset..., μπορεί και παραπάνω...

Οι συσκευές και ο τρόπος που διαχειρίζονται διάφορα δεδομένα, δεν είναι πάντα ο ίδιος!

αυτό είναι δεδομένο,το θέμα είναι ότι εδώ έχουμε άλλη περίπτωση ότι τελικά ομνια ρομ και ρομ του ομνια κάνουν διάφορες

αυτό είναι δεδομένο,το θέμα είναι ότι εδώ έχουμε άλλη περίπτωση ότι τελικά ομνια ρομ και ρομ του ομνια κάνουν διάφορες

Ελληνική έκδοση είναι ... Προτείνεις να "μπει χέρι" ; Θα δω φως κατά τη γνώμη σου .. ;

Ελληνική έκδοση είναι ... Προτείνεις να "μπει χέρι" ; Θα δω φως κατά τη γνώμη σου .. ;

μάλιστα τελικά έχω την εντύπωση ότι τα ελληνικά πάσχουν παντού.

τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα,για κακή του τύχη του ελληνικού ομνια δεν έτυχε να το πιάσω στα χέρια μου.

:ninja::ninja::ninja:

ναι προτείνω να μπει χεράκι και να γίνει αγγλικό.

μάλιστα τελικά έχω την εντύπωση ότι τα ελληνικά πάσχουν παντού.

τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα,για κακή του τύχη του ελληνικού ομνια δεν έτυχε να το πιάσω στα χέρια μου.

:ninja::ninja::ninja:

ναι προτείνω να μπει χεράκι και να γίνει αγγλικό.

Ρε συ νίντζα, να γίνει "εγγλέζικο", οκ, αλλά τι κινδύνους διατρέχουμε ; Υπάρχει περίπτωση να $#@$ει το σύμπαν ; Τι διαδικασία ακολουθώ ;

Για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα πράγματα για το κλείδωμα του GPS, ας διαβάσει εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=1960

Ρε συ νίντζα, να γίνει "εγγλέζικο", οκ, αλλά τι κινδύνους διατρέχουμε ; Υπάρχει περίπτωση να $#@$ει το σύμπαν ; Τι διαδικασία ακολουθώ ;

ο κίνδυνος είναι ίδιος όσο να κάνεις update την ελληνική ρομ και κάποιο update που θα βγάλει.

η διαφορά η μεγάλη όμως είναι ότι θα βγεις εκτός εγγύηση,ένα θα σου πω όμως,όλοι οι ppcades (τι είπα πάλι) είμαστε εκτός εγγύησης,άντε ρώτα τους να δεις!!!!

θα κατεβάσεις αυτήν την ρομ

http://omniacs.net/showthread.php?t=25

DXHJ1 (full update, tested OK, latest English ROM)

και τα λέμε πάλι αν εχεις λάθος κατά την αναβάθμιση

Για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα πράγματα για το κλείδωμα του GPS, ας διαβάσει εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=1960

Ωραίο άρθρο, βγαλμένο κυριολεκτικά από το forum του ngi (αλήθεια, υπάρχει ακόμη το φόρουμ ή το κατέβασαν ; ) :-P

θα κατεβάσεις αυτήν την ρομ

http://omniacs.net/showthread.php?t=25

DXHJ1 (full update, tested OK, latest English ROM)

και τα λέμε πάλι αν εχεις λάθος κατά την αναβάθμιση

Σ' ευχαριστώ πολύ !

Παντως ρε παιδια αυτα τα μαγαζια ειναι πολυ πισω!!!Φερνουν ενα κινητο καινουριο,ακριβο και δε φερνουν τισ θηκουλες του??????Εχω φαει τον κοσμο!!ΟΚ,εχει να τις παραγγειλεις online αλλα δεν εχω καρτες και λοιπα!!!!Συν οτι την εχω ψιλογδαρει(πολυ λιγο,αλλα αν εισαι ψειρας σε ενοχλει!!!)Ξερουμε αν μετα απο πολλα γδαρσιματα αλλαζεται η οθονη του?Λεμε τωρα!!!