yiannisv2000 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝ...προσπαθω να δω πως θα περασω τις επαφες μου στο κομποιυτερ κ παω στο active sync παω στις επαφες που λεει στο pc κ δεν τις ανοιγει....ελεος δηλ μονο εικονες κ βιντεο θα μεταφερουμε ...πωωωωωωω.εχετε να μου πειτε κατι με την ******* Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝ...προσπαθω να δω πως θα περασω τις επαφες μου στο κομποιυτερ κ παω στο active sync παω στις επαφες που λεει στο pc κ δεν τις ανοιγει....ελεος δηλ μονο εικονες κ βιντεο θα μεταφερουμε ...πωωωωωωω.εχετε να μου πειτε κατι με την ******* ρεσυ δεν κατάλαβα τίποτα λέμε,πες τα ποιο λιανά!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 καλησπεραεχω ανα προβλημα οταν κανω κληση ο ηχος απο το ακοθστικο στο τουυυτττ που ακουγετε στιγμιαια ειναι οπως πρεπει και μετα χαμηλωνει.υπαρχει λυση?μεχρι πριν απο λιγεσ μερες ακουγοταν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 βοηθηστε λιγο στα κρυφα.:shifty: Μπες στο ipmart-forum.com να βρεις ότι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝ...προσπαθω να δω πως θα περασω τις επαφες μου στο κομποιυτερ κ παω στο active sync παω στις επαφες που λεει στο pc κ δεν τις ανοιγει....ελεος δηλ μονο εικονες κ βιντεο θα μεταφερουμε ...πωωωωωωω.εχετε να μου πειτε κατι με την ******* Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ καταλαβαίνω πολλά! :wacko: Εντούτοις... πρέπει να έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου το Outlook της σουίτας του Microsoft Office και κατά το συγχρονισμό, οι επαφές σου μπαίνουν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ρεσυ δεν κατάλαβα τίποτα λέμε,πες τα ποιο λιανά!!! συμπολιτη προλαβαινεις για να το πεταξω αποτο μπαλκονι....κοντα ειμαστε ετσι κ αλλιως. θελω να κανω hard reset ok? k να μεταφερω τον τηλ καταλγο στο pc moy ωστε μετα να τα ξαναπερσω. εχω συνδεση λοιπον το ********* με το pc moy ανοιγει η καρτελα του ακτιβ σινς παω στις επαφες που το βγαζει πρωτο πρωτο παταω κ δεν μου ανοιγει η μαλκια.δωςε τα φωτα σου παλι γιατι θα σου πω τη διευθυνση για να το προλαβεις πριν πεσει. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ καταλαβαίνω πολλά! :wacko: Εντούτοις... πρέπει να έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου το Outlook της σουίτας του Microsoft Office και κατά το συγχρονισμό, οι επαφές σου μπαίνουν εκεί. ποιες σουιτες ρε παληκαρι εγω τις μονες σουιτες τις ξερω στο καραισκακη καντα πιο λιανα Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ποιες σουιτες ρε παληκαρι εγω τις μονες σουιτες τις ξερω στο καραισκακη καντα πιο λιανα για να κάνεις συγχρονισμό τις επαφές σου πρέπει να εχεις το microsoft office,αλλιώς που προσπαθείς να κάνεις συγχρονισμό? άρα βάλε microsoft office και καθάρισες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 συμπολιτη προλαβαινεις για να το πεταξω αποτο μπαλκονι....κοντα ειμαστε ετσι κ αλλιως. θελω να κανω hard reset ok? k να μεταφερω τον τηλ καταλγο στο pc moy ωστε μετα να τα ξαναπερσω. εχω συνδεση λοιπον το ********* με το pc moy ανοιγει η καρτελα του ακτιβ σινς παω στις επαφες που το βγαζει πρωτο πρωτο παταω κ δεν μου ανοιγει η μαλκια.δωςε τα φωτα σου παλι γιατι θα σου πω τη διευθυνση για να το προλαβεις πριν πεσει. δεν σου ανοίγει γιατί δεν εχεις το microsoft office!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 καλησπέρα παιδιά. μπορειτε να μου πειτε από που μπορω να κατεβασω δωρεαν το ptravelalarm; σε οσες σελιδες εψαξα το βρήκα trial version. κοιταξα και στο φορουμ αλλα δεν βρηκα καποιο λινκ. ευχαριστώ. :lol::lol: βλεπω να μας μπαναρουνε.. και να το πατανε λουκετακι λολολολ Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eirini25 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα με ελληνική υποστήριξη για τις επαφές, εκτός από το VITO Technology FunContact.v2.15 που προτείνει ο ηγέτης του Forum, SAXOVTS??? Δεν μου ανοίγει τη σελίδα για να κατεβάσω το VITO Technology FunContact.v2.15 Μπορείς να μου στείλεις και εμένα το συγκεκριμένο πρόγραμμα με pm SAXOVTS Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bako1978 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 παιδια δεν αντεχω αλλο με τον opera browser..συνδεομαι κανονικα με wi-fi ανοιγω τον οπερα και τπτ..μια φορα με το ζορι ανοιξε σελιδα και μετα την ξαναεχασε βγαζοντας προβλημα στην συνδεση...πως γινεται με τον ιντερνετ explorer και μπαινω μια χαρα και με τον οπερα οχι...τις ρυθμισεις που εχουν χιλιοειπωθει της εχω κανει..(ιντερνετ παντου ή automatic settings)..βοηθειααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Μπορείς να μου στείλεις και εμένα το συγκεκριμένο πρόγραμμα με pm SAXOVTS Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!! μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και η free λύση http://www.omniacs.net/showthread.php?t=12 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 δεν σου ανοίγει γιατί δεν εχεις το microsoft office!!!!!! εκει εχω τρελλαθει οτι εχω microsoft office.....:blink: Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 εκει εχω τρελλαθει οτι εχω microsoft office.....:blink: what?????? :blink: εχεις δηλαδή το microsoft office outlook???????? :!::!::!::!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 what?????? :blink: εχεις δηλαδή το microsoft office outlook???????? :!::!::!::!: ναι ρε συμπολιτη.....ασε εχω τρελαθει:lol: Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ναι ρε συμπολιτη.....ασε εχω τρελαθει:lol: εγώ ρωτάω και εσύ απαντάς μπας και βρούμε άκρια !!!! Τι ειναι αγγλικο απο τα omnia και office που εχεις. ποια έκδοση activesync εχεις αν εχεις xp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 εγώ ρωτάω και εσύ απαντάς μπας και βρούμε άκρια !!!! Τι ειναι αγγλικο απο τα omnia και office που εχεις. ποια έκδοση activesync εχεις αν εχεις xp ελληνικο ειναι το ομνια Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ελληνικο ειναι το ομνια αγόρασε ελληνικό office και βάλε το τελευταίο activesync μήπως και φταίει αυτό. το office θα το βρεις σε καλή τιμή από τον ninja :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Εμένα γιατί μου φάνηκε πολύ δύσκολο το menu του. Πήγα το Σαββάτο στο saturn και έπαιξα με το menu του .Ήταν πολύ δύσκολο και κάπου ήθελε και την γραφίδα του. μια χαρουλα ειναι,συνηθειο θελει και οχι γραφιδα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 αγόρασε ελληνικό office και βάλε το τελευταίο activesync μήπως και φταίει αυτό. το office θα το βρεις σε καλή τιμή από τον ninja :lol: γελας ρε συμπολιτη ...εγω εχω ενημερωσει απο την αρχη οτι ειμαι ασχετος αλλα μαθαινω.,.... τωρα που εκανα hard reset θελω να σεδω ομως....παλι καλα που κρατησα τα προγγραματακια σου.....σιγουρα ομως θα σου ειμαι συχνως στα ερωτηματα μου ...μεχρι να ξαναστηθει.:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 γελας ρε συμπολιτη ...εγω εχω ενημερωσει απο την αρχη οτι ειμαι ασχετος αλλα μαθαινω.,.... τωρα που εκανα hard reset θελω να σεδω ομως....παλι καλα που κρατησα τα προγγραματακια σου.....σιγουρα ομως θα σου ειμαι συχνως στα ερωτηματα μου ...μεχρι να ξαναστηθει.:lol::lol::lol::lol::lol: αν αλλάξεις ομάδα τότε εγώ θα είμαι εδώ να σε βοηθήσω!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 αν αλλάξεις ομάδα τότε εγώ θα είμαι εδώ να σε βοηθήσω!!!! 7 η ωρα παιζεις κ εσυ απο οτι καταλαβα στην σαλονικα?ρε πειραιωτης πραγμα...:lol::lol: Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 7 η ωρα παιζεις κ εσυ απο οτι καταλαβα στην σαλονικα?ρε πειραιωτης πραγμα...:lol::lol: εγώ είμαι χανουμάκι φίλε μου έτσι για να σπάσω τον πάγο!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 κανει δουλεια το defrag ? εχει βαλει κανεις το http://www.wizcode.com/products/view/pocket_mechanic_professional ειναι οκ ? Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts