yiannisv2000 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Φιλαρακι πες μου που μενεις να περιμενω κατω απο το μπαλκονι να το παρω!!!! :spider: Υ.Γ για αυτο που ζητας (διαρκεια κλησεων κλπ δεδομενων)υπαρχει καποιο προγραμμα εχει αναφερθει καποιες σελιδες πισω δεν το θυμαμαι. TO GAMO-RADIO ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ HANDS -FREE. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 TO GAMO-RADIO ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ HANDS -FREE. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! γελαει ο αλλος:lol: Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 γελαει ο αλλος:lol: επίσης να σε ενημερώσω ότι αν δεν εχεις μαζί σου το κινητό πάλι δεν ακούγετε το ράδιο. :chair::chair::chair::chair: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafino Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 μια χαρη πιο ειναι το προγραμα για να βλεπουμε το % της μπαταριας γιατι δεν το βρισκω ποιό είναι ρε παιδιά? οέο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 ποιό είναι ρε παιδιά? οέο?? green battery fix.... version 1/2/3/4 ριξε μια ματια στο xda developers... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 επίσης να σε ενημερώσω ότι αν δεν εχεις μαζί σου το κινητό πάλι δεν ακούγετε το ράδιο. :chair::chair::chair::chair: κ αν ειναι κλειστο...μην ξεχνιομαστε Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Οι απαντήσεις που έχεις πάρει μέχρι τώρα είναι τέτοιες γιατί αυτό γίνεται από την πρώτη WM συσκευή που βγήκε εδώ και αρκετά χρόνια. Οι απαντησεις που παιρνω μεχρι τωρα ειναι γιατι υπαρχουν εδω μεσα ανωριμες ψωναρες, που επειδη ειχε ο μπαμπακας τα χρηματακια να τους παρει τοτε, προ αμνημονευτων ετων, συσκευη wm νομιζουν οτι ανακαλυψαν τη σπιθα πρωτοι και οτι οι αλλοι ειναι κατωτεροι. Η σιωπη μου προς απαντηση τους, απλα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σήμερα ανακάλυψα κάτι, ίσως να το έχετε ξαναποστάρει ή να το ξέρετε ήδη, έψαχνα να βρω πως ανοίγω τον task manager κι εντελώς τυχαία σήμερα ενώ πάτησα παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο του menu, μου άνοιξε ο o task manager. Άρα σε όποιο μενού κι αν είστε αν χρειάζεστε να ανοίξετε τον task manager, απλά πιέστε παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο. Εύχομαι να το βρείτε χρήσιμο Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σήμερα ανακάλυψα κάτι, ίσως να το έχετε ξαναποστάρει ή να το ξέρετε ήδη, έψαχνα να βρω πως ανοίγω τον task manager κι εντελώς τυχαία σήμερα ενώ πάτησα παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο του menu, μου άνοιξε ο o task manager. Άρα σε όποιο μενού κι αν είστε αν χρειάζεστε να ανοίξετε τον task manager, απλά πιέστε παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο. Εύχομαι να το βρείτε χρήσιμο δεν ειναι ο task manager ,είναι ο task switcher :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σήμερα ανακάλυψα κάτι, ίσως να το έχετε ξαναποστάρει ή να το ξέρετε ήδη, έψαχνα να βρω πως ανοίγω τον task manager κι εντελώς τυχαία σήμερα ενώ πάτησα παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο του menu, μου άνοιξε ο o task manager. Άρα σε όποιο μενού κι αν είστε αν χρειάζεστε να ανοίξετε τον task manager, απλά πιέστε παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο. Εύχομαι να το βρείτε χρήσιμομπραβο πολυ χρησιμη η πληροφορια που εδωσες,σιγουρα πολλοι δεν θα το ηξεραν;)ωπ διωρθωσε ο saxovts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Έχω ελληνική version κι από κάτω έχω την δυνατότητα να κλείνω τις εφαρμογές ποια η διαφορά μεταξύ task manager & task swithcer? Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Μόλις βρήκα κάποια flash games για το κινητό μου τα πέρασα μου τα ανοίγει κανονικά αλλά όταν πιέζω πάνω στην οθόνη δεν το αναγνωρίζει και δεν μπορώ να συνεχίσω. Ξέρεις κανείς τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σήμερα ανακάλυψα κάτι, ίσως να το έχετε ξαναποστάρει ή να το ξέρετε ήδη, έψαχνα να βρω πως ανοίγω τον task manager κι εντελώς τυχαία σήμερα ενώ πάτησα παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο του menu, μου άνοιξε ο o task manager. Άρα σε όποιο μενού κι αν είστε αν χρειάζεστε να ανοίξετε τον task manager, απλά πιέστε παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο. Εύχομαι να το βρείτε χρήσιμο Βασικά άμα πας ρυθμίσεις->κουμπιά μπορείς να το ρυθμίσεις να σου ανοίγει ότι θες εσύ,ομοίως και το κουμπί της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Μόλις βρήκα κάποια flash games για το κινητό μου τα πέρασα μου τα ανοίγει κανονικά αλλά όταν πιέζω πάνω στην οθόνη δεν το αναγνωρίζει και δεν μπορώ να συνεχίσω. Ξέρεις κανείς τι μπορώ να κάνω; για δώσε μας ενα game να δούμε, όσο για το task manager με αυτό κλείνεις τα προγράμματα που τρέχουν ενώ με τον switcer μεταφερεσε από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Τελικά το επίπεδό σας με κάνει να αισθάνομαι βλάκας!!! (sorry αλλά είμαι νέος σε WM και χαίρομαι με ότι βρίσκω) Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Τελικά το επίπεδό σας με κάνει να αισθάνομαι βλάκας!!! (sorry αλλά είμαι νέος σε WM και χαίρομαι με ότι βρίσκω)κακως το λες αυτο,ολοι ξεκινησαν απο το 0 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 http://rapidshare.com/files/69561291/swf_games.rar Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Τελικά το επίπεδό σας με κάνει να αισθάνομαι βλάκας!!! (sorry αλλά είμαι νέος σε WM και χαίρομαι με ότι βρίσκω) πλάκα μας κάνεις τώρα. tip αν σύρειςτο δάχτυλο σου από το λογότυπο samsung προς το κέντρο της οθόνης θα ανοίξει ο task manager,δοκίμασε το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σήμερα ανακάλυψα κάτι, ίσως να το έχετε ξαναποστάρει ή να το ξέρετε ήδη, έψαχνα να βρω πως ανοίγω τον task manager κι εντελώς τυχαία σήμερα ενώ πάτησα παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο του menu, μου άνοιξε ο o task manager. Άρα σε όποιο μενού κι αν είστε αν χρειάζεστε να ανοίξετε τον task manager, απλά πιέστε παρατεταμένα το πλαινό πλήκτρο. Εύχομαι να το βρείτε χρήσιμο vito button mapper.. oeo.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 πλάκα μας κάνεις τώρα. tip αν σύρειςτο δάχτυλο σου από το λογότυπο samsung προς το κέντρο της οθόνης θα ανοίξει ο task manager,δοκίμασε το. και αναποδα κανει το spb mobile shell minimize..:lol::lol: δεν 3ερω ομως αμα πρεπει να εχεις μεμβρανη η οχι :lol::lol: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 http://rapidshare.com/files/69561291/swf_games.rar τα παιχνίδια που εχεις δεν κάνουν γιατί είναι flash!!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 vito button mapper.. oeo.. τι να το κάνει αυτό ρεσυ εφόσον μπορεί να το κάνει χωρίς πρόγραμμα? άκουσες ότι δεν ξέρει και βάλθηκες να τον ξενυχτίσεις ? :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και για το χρόνο σου, λόγω δουλειάς επειδή ταξιδεύω συνέχεια ξέρετε που μπορώ να βρω παιχνίδια να σκοτώνω την ώρα μου ευχάριστα; Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon22 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 ΗΙ1 με bluetooth πάντα ανοιχτό,με καμιά 30αρια λεπτά χρόνο ομιλίας,ασύρματο δίκτυο και κάθε 2,5 μέρες περίπου το κοιτάω και του λέω.......μα τι έγινε γεννήτρια σου έβαλαν!!!!!! με την ίδια χρήση το diamond στην μισή μέρα παρεδιδε ψυχή. :) HI1 ποια? DX, XX...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts