Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείται πως μιλούσα για το "δωρεάν".

ότι και να βάλεις δεν χάνεις καμιά εγγύηση εκτός αν βάλεις πειραγμένη ρομ,σε καμιά άλλη περίπτωση από άποψη software δεν βγαίνεις εκτός εγγύησης.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μιας και βλέπω όλους τους "μεγάλους" και τους επαίοντας μαζεμένους, να θεωρήσω πως κανείς δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο απο τον Areianos τον οποίο και ευχαριστώ για το άμεσο της απάντησής του.-

τι πρόβλημα εχεις δεν κατάλαβα.

ότι και να βάλεις δεν χάνεις καμιά εγγύηση εκτός αν βάλεις πειραγμένη ρομ,σε καμιά άλλη περίπτωση από άποψη software δεν βγαίνεις εκτός εγγύησης.

Μεγάλε σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου (εννοείτε και τους areianos,VitzRs και αν ξέχασα κάποιον συγγνώμη).

τι πρόβλημα εχεις δεν κατάλαβα.

Εχοντας εταιρικές επιδοτήσεις και θέλοντας 4-5 συσκευές για μένα και τους συναδέλφους μου, θα θελα να ρωτήσω το εξης: Εφόσον το 8G κοστίζει 555e και μια κάρτα μνήμης 8G κοστίζει 30e, σύνολο 585e, ποιοί λόγοι κοστολογούν το 16G στα 620e. Ρωτάω γιατί το διάφορο ειναι 4*35=140e και κάπως θα πρέπει να δικαιολογήσω το γιατί και το πως.

Ευχαριστώ.

Carpe Viam

[sIGPIC]http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=88993&dateline=1182420673

Εικόνα Υπογραφής σε Χρήση[/sIGPIC]

Ευχαριστώ Saxovts, για άλλη μια φορά.

Κάτι ακόμα, για ανάγνωση pdf, χρειάζεται κάποιο Adobe reader, ή έχει από τη μαμά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνεχίζω να μην μπορώ να το συνδέσω.. Κάνει συχρονισμό ή βρίσκει την μνήμη (ανάλογα τι θα επιλέξω) αλλά πάλι σφάλμα ή σφάλμα αν έχω μπει σαν mass storage ή απλά σταματάει η αντιγραφή του αρχείου και αποσυγχρονίζεται το κινητό...

win XP SP2 με usb 2.0 ... (εκτός και αν λείπουν τπτ drivers που δεν το νομίζω)

Εχοντας εταιρικές επιδοτήσεις και θέλοντας 4-5 συσκευές για μένα και τους συναδέλφους μου, θα θελα να ρωτήσω το εξης: Εφόσον το 8G κοστίζει 555e και μια κάρτα μνήμης 8G κοστίζει 30e, σύνολο 585e, ποιοί λόγοι κοστολογούν το 16G στα 620e. Ρωτάω γιατί το διάφορο ειναι 4*35=140e και κάπως θα πρέπει να δικαιολογήσω το γιατί και το πως.

Ευχαριστώ.

εχεις σκεφτεί την περίπτωση ότι η ενσωματωμένη 8gb μνήμη του ομνια θα είναι πολύ ποιο ταχύτατη από την micro sd ?

εγώ αυτό πιστεύω πάντως.

Πως εγκαταστώ στο omnia τα προγράμματα π.χ. Έχω κατεβάσει το Samsung Omnia All You Need! σε τι μορφή θα πρέπει να βάλω τα προγράμματα στο κινητό?

Ευχαριστώ.

εχεις σκεφτεί την περίπτωση ότι η ενσωματωμένη 8gb μνήμη του ομνια θα είναι πολύ ποιο ταχύτατη από την micro sd ?

εγώ αυτό πιστεύω πάντως.

Aυτό συζητάγαμε πιο πάνω. Πως το μόνο εμφανές πλεονέκτημα της build-in μνήμης θα ΄ναι η ταχύτητά της (ανάγνωσης/εγγραφής). Θεωρώντας πως με εναν καλό player, μια class 4 κάρτα δεν θα χει προβλήματα στην αναπαραγωγή, τότε καλύτερα να πάρω το 8G με δυό κάρτες των 8G. Στα ίδια λεφτά, παίρνω 24G μνήμης. Λογικό;

Carpe Viam

[sIGPIC]http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=88993&dateline=1182420673

Aυτό συζητάγαμε πιο πάνω. Πως το μόνο εμφανές πλεονέκτημα της build-in μνήμης θα ΄ναι η ταχύτητά της (ανάγνωσης/εγγραφής). Θεωρώντας πως με εναν καλό player, μια class 4 κάρτα δεν θα χει προβλήματα στην αναπαραγωγή, τότε καλύτερα να πάρω το 8G με δυό κάρτες των 8G. Στα ίδια λεφτά, παίρνω 24G μνήμης. Λογικό;

εφόσον αποφασίσεις να πάρεις το 8αρι πάρε μια μνήμη 16αρα καθώς υπάρχει!!!!

ψάξε λίγο πίσω και θα δεις που θα την βρεις στο ebay ,έχω δώσει λινκ.

Μήπως ξέρει κάποιος που θα αγοράσουμε καλώδιο tvout omnia? (Είναι ίδιο με κάποιο άλλο καλώδιο από άλλο μοντέλο samsung?)

http://www.omnistore.gr/product_info.php/products_id/682?&ref=pathfinder

αλλιώς από ebay ψάχνοντας για το κωδικό καλωδίου AATCS10CBEC

Οκ Αυτό εν τέλει θα κάνω. TCMP player και θα ψάξω για 16G κάρτα. Μόνο που πρέπει να προμηθευτώ απο την ελληνική αγορά για να κόψω τιμολόγιο. Και απ΄όσο εψαξα, δεν βρήκα κατι σχετικό. TNX any way για την πληροφόρηση, γενικώτερα:)!

Carpe Viam

εχει κανεις προχειρο το hint για να μην κλειδωνει το μαραφετι οταν τρεχει ο dest ?
http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

εχει κανεις προχειρο το hint για να μην κλειδωνει το μαραφετι οταν τρεχει ο dest ?

εχεις πμ για να σου λύσω το πρόβλημα

:)

παιδια μολις μου ηρθε προσφορα απο expansys 500 ευρω παραδοτεο το 16 gb χωρις φπα (εταιρικο) τι λετε να το χτυπησω?με προβληματιζει οτι ειναι eu και δεν θα εχει ελληνικα.

παιδια μολις μου ηρθε προσφορα απο expansys 500 ευρω παραδοτεο το 16 gb χωρις φπα (εταιρικο) τι λετε να το χτυπησω?με προβληματιζει οτι ειναι eu και δεν θα εχει ελληνικα.

Ελληνικό menu δεν θα έχει.

έχω λάβει πάντως πάρα πολλά pm πως θα βγάλουν την ελληνική ρομ για να βάλουν αγγλική,η επιλογη δική σου!!!!!

Πως εγκαταστώ στο omnia τα προγράμματα π.χ. Έχω κατεβάσει το Samsung Omnia All You Need! σε τι μορφή θα πρέπει να βάλω τα προγράμματα στο κινητό?

Ευχαριστώ.

parakalo saxovts kai opoios allos kserei as apantisei gt eimai kai ego asxetos kai me basanizei auto to erotima

euxariso

parakalo saxovts kai opoios allos kserei as apantisei gt eimai kai ego asxetos kai me basanizei auto to erotima

euxariso

ότι πρόγραμμα είναι σε μορφή .cab το βάζεις στο ομνια και το τρεχεις από εκεί,ότι είναι σε μορφή exe το τρεχεις από το pc σου,δεν είναι 3-4 σελίδες πίσω που μόλις απάντησα στο ίδιο ερώτημα άλλου member!!!!!!!

:!::!::!::!::!:

ειχα σημερα ενα κομματι απο πλαισιο... και το εφτιαχνα για εναν γνωστο..

μετα απο αυτο που ειδα.. θα ελεγα οτι ειναι λιγο ρισκο το ελληινικο.. ειμαι με αγγλικο G5 και το ελληνικο ηταν πολυ χαλια... θελει δουλεια ακομα...

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

Έκανα ολες τις ρυθμίσεις για τα MMS απο εδώ ( http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html ) αλλά τίποτα δεν δουλεύει? Έχει κανεις αλλος το ιδιο πρόβλημα? Μπορεί να με βοηθήσει κανείς με τις ρυθμίσεις για Cosmote?

τα cab εδω τα δοκιμασες?

Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

ειχα σημερα ενα κομματι απο πλαισιο... και το εφτιαχνα για εναν γνωστο..

μετα απο αυτο που ειδα.. θα ελεγα οτι ειναι λιγο ρισκο το ελληινικο.. ειμαι με αγγλικο G5 και το ελληνικο ηταν πολυ χαλια... θελει δουλεια ακομα...

Χάλια σε ποιο θέμα?

Επίσης, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως απενεργοποιώ το 3G? ξέρω ότι είναι ήδη γραμμένο στο Φόρουμ, αλλά με την αναζήτηση δεν μπορώ να το εντοπίσω

Ευχαριστώ

Δοκιμασε να αναζητας μηνυματα, οχι θεματα

Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.