septlc Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Aφου είναι το Αγγλικό βουρ τότε. Ερώτηση σχετικά με σύνδεση GPRS στη Vodafone, γιατί δε βρίσκω άκρη. 1.Με κάρτα Vodafone, μπορείς να συνδεθείς με GPRS ? 2.Aν ναι, μου λέει κάποιος τις ρυθμίσεις μπας και βγάλω άκρη ? Ευχαριστώ. sorry alla den exo voda.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Νε αλλά.. “Δεν ξέρεις άμα αύριο υπάρχουνε σαν κατάστημα ” :p Thanks για την άμεση σας απάντηση, θα περιμένω τότε, μπας και φανεί αυτή την εβδομάδα σε κανένα πιο αξιόπιστο κατάστημα…. Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 σε σχεση με το htc diamond 1) ποιο γρηγορο 2) ποιο δυνατο και ποιο ποιοτικο ηχειο 3) η μπαταρια του ,το πηρα προχθες το φορτησα για μια ωρα και σημερα ειναι στα μισα 4) και ομως η οθονη του ειναι πιο καλη!!!!!!!!!! 5)εχει πιο καλο touch screen τα αρνητικα του ειναι οτι δεν εχει usb θηκη πανο στο τηλεφωνο,και οτι θα δεχθει τρομερη επιθεση απο τους fun htc Τί εννοείς με το τελευταίο USB θήκη πάνω στο κινητό ,μήπως θύρα USB; Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 [/b] Τί εννοείς με το τελευταίο USB θήκη πάνω στο κινητό ,μήπως θύρα USB; ναι αυτο γραφω οτι εισαι εξαρτομενος απο το καλωδιο συνδεσης της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 παιδια ποια προγραματα εχετε περασει μεχρι τωρα και ποιο θεωρειται καλητερο ελληνικο keyboard για να βαλουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Παιδιά μια διευκρίνηση...το πακέτο περιλαμβάνει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης? Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 παιδια ποια προγραματα εχετε περασει μεχρι τωρα και ποιο θεωρειται καλητερο ελληνικο keyboard για να βαλουμε πιστεύω ότι θα κάτσει καλά στο ομνια το Pocket CM keyboard είναι και δωρεάν!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 πιστεύω ότι θα κάτσει καλά στο ομνια το Pocket CM keyboard είναι και δωρεάν!!! του περασα το resco keyboard .βλεπω οτι ολος ο πειραιας το εχει αγορασει και εγω απο πειραια ειμαι να κανονισουμε να παμε ολοι για καφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 του περασα το resco keyboard .βλεπω οτι ολος ο πειραιας το εχει αγορασει και εγω απο πειραια ειμαι να κανονισουμε να παμε ολοι για καφε εγώ ακόμα δεν το ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!! :(:mad::ninja: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Παιδιά μια διευκρίνηση...το πακέτο περιλαμβάνει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης? οχι ερχεται σκετο αμα το φερουν πλαισιο κλπ μπορει να το βρεις και με χαρτη εγώ ακόμα δεν το ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!! :(:mad::ninja: :) ελπηζω να το παρεις γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 απο τα λεγομενα σας ειναι το καλυτερο pda αυτη την στιγμη που κυκλοφορει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 παιδια ποια προγραματα εχετε περασει μεχρι τωρα και ποιο θεωρειται καλητερο ελληνικο keyboard για να βαλουμε Resco για Keyboard, Icontacts 0.76 για εξελληνισμό των επαφών. Για Today κατέληξα στο Mobile shell και Pocket Plus σαν πιο πρακτικά ενώ τα 3 της Samsung ήταν πιό όμορφα, χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 το Pocket CM keyboard δεν κανει για το ομνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 exete kataferei na stilete apo allo kinito file sto omnia me to bluetooth ? mono to anapodo mou epexe... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utumno Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Τελικά πόσοι από εδώ μέσα το έχουμε? Μπορούμε να κάνουμε μία λίστα με αυτούς που το έχουν, πότε το πήραν πόσο, από που, ποια version κτλ? Ξεκινάω με το δικό μου. 1)Αγορά 1000 δολλάρια Σιγκαπούρης (περίπου 450 Ε μείον επιστροφή φόρου κάπου 400Ε πήγε), από τη Σιγκαπούρη. (Στο τελωνείο το έπαιξα οτι και καλά το είχα μαζί μου όταν έβγαινα από Ελλάδα.....) 2)Ημερομηνία 20 Ιουλίου. 3)Version DXHF8 16G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 exete kataferei na stilete apo allo kinito file sto omnia me to bluetooth ? mono to anapodo mou epexe... ναι εστειλα απο κ550 στο ομνια ring tone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabulous2004 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Geia sas paidia, episkefthka to site tou myphone mpas k vrw kapoio kalo kai aksiopisto kinhto k exw kollhsei me to omnia.Eimai asxeth apo tetoiou eidous kinhta...-twra 8a m peite ti to 8eleis-.ki omws...eseis ftaite me ta sxolia sas gia to knt...(pou na ftiaxnate k diafhmish..klasiko 8uma katanalwtismou...i know..) Den einai mono kala ta xarakthristika tou(egw dn kserw tpt...esu kserete p ta lete...hehe)alla einai wraio k ekswterika(give me a break...eimai kopela!!! :p).Kairo epsaxna na vrw ena kinhto p na ta sunduazei k ta duo..even though kserw oti sto sugkekrimeno 8a xrhsimopoiw ena elaxisto pososto twn dunatothtwn tou alla tespa... To mono kako einai oti m exoun spasei ta neura na perimenw pote 8a er8ei ellada :( Akardh samsung!!! Kaloriziko loipon se osous to exoun hdh kai se osous prokeitai na to paroun(euelpistoume suntoma :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Geia sas paidia, episkefthka to site tou myphone mpas k vrw kapoio kalo kai aksiopisto kinhto k exw kollhsei me to omnia.Eimai asxeth apo tetoiou eidous kinhta...-twra 8a m peite ti to 8eleis-.ki omws...eseis ftaite me ta sxolia sas gia to knt...(pou na ftiaxnate k diafhmish..klasiko 8uma katanalwtismou...i know..) Den einai mono kala ta xarakthristika tou(egw dn kserw tpt...esu kserete p ta lete...hehe)alla einai wraio k ekswterika(give me a break...eimai kopela!!! :p).Kairo epsaxna na vrw ena kinhto p na ta sunduazei k ta duo..even though kserw oti sto sugkekrimeno 8a xrhsimopoiw ena elaxisto pososto twn dunatothtwn tou alla tespa... To mono kako einai oti m exoun spasei ta neura na perimenw pote 8a er8ei ellada :( Akardh samsung!!! Kaloriziko loipon se osous to exoun hdh kai se osous prokeitai na to paroun(euelpistoume suntoma :p) Καλώς ήρθες στο myphome. Αν δεν το ξέρεις τα greeklish απαγορεύονται, για τη διευκόλυνση όλων των αναγνωστών. Γίνεσαι ποιο εύκολα κατανοητή γράφοντας ελληνικά. Φιλικά πάντα και επειδή είσαι καινουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Η samsung hellas το εβαλε στην σελίδα της αντε να δουμε κοντευουμε . Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismeli Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 φιλε utummo να σε στηλω λεφτα να το παρεις και σε μενα γιατι εχω βαρεθει να περιμενω??????δεν μπορω αλλο ρε παιδια θελω και εγω ενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 φιλε utummo να σε στηλω λεφτα να το παρεις και σε μενα γιατι εχω βαρεθει να περιμενω??????δεν μπορω αλλο ρε παιδια θελω και εγω ενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o pda4u το εχει.. πεταγεσε πεντελη και το τσιμπας.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismeli Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 o pda4u το εχει.. πεταγεσε πεντελη και το τσιμπας.. διπλα ε???:( το στελνουν??αυτο ειναι αγγλικη εκδοση?αν το στελνουν το πηρα δευτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismeli Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 οπα σορρυ φιλος τωρα το ειδαααα!!!!και θα το παρω!!!μονο μια απορια αν ξερεις αν ισχυει η εγγυηση τπτ αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 διπλα ε???:( το στελνουν??αυτο ειναι αγγλικη εκδοση?αν το στελνουν το πηρα δευτερα!!! οταν πηγα απο εκει μου ειπαν οτι το στελνουν με courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 οταν πηγα απο εκει μου ειπαν οτι το στελνουν με courier η άμα δεν βαριέσαι πας το τσιμπάς από εκεί. είναι uk έκδοση, με αγγλικό φις. το φυλλαδιο της εγγύησης εχει και την ελληνική.. αλλα βάση νόμου θα πρέπει να σε καλύπτει. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts