Treloparea Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Piero Umiliani - Crepuscolo Sul Mare Η λέξη "ευχαριστώ" είναι πολύ μικρή σε αυτό που μόλις έκανες :) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Η λέξη "ευχαριστώ" είναι πολύ μικρή σε αυτό που μόλις έκανες :) Τίποτα, υπέροχο κομμάτι... ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Link Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Γνωριζει κανεις το τραγουδι με τους εξης στιχους: "Come and take my hand my darling, take my hand and walk with me, and together we are flying..."???? Παιζει και στην διαφημιση της Toyota Corolla αν αυτο βοηθαει... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Γνωριζει κανεις το τραγουδι με τους εξης στιχους: "Come and take my hand my darling, take my hand and walk with me, and together we are flying..."???? Παιζει και στην διαφημιση της Toyota Corolla αν αυτο βοηθαει... Ευχαριστω. Βρες μου τη διαφημιση στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volkpr Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Για την διαφήμιση της εμπορικής τράπεζας για ένα φοιτητικό λογαριασμό. Δεν είδα να ζητήθηκε αλλά επειδή το έψαξα και το βρήκα το παραθέτω: "On The 54 - The Dandelions" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bLk88memoRz Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Για την διαφήμιση της εμπορικής τράπεζας για ένα φοιτητικό λογαριασμό. Δεν είδα να ζητήθηκε αλλά επειδή το έψαξα και το βρήκα το παραθέτω: "On The 54 - The Dandelions" wow!! Μόλις τώρα μπήκα για να ρωτήσω για το κομμάτι. thnx φιλε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μήπως γνωρίζει κάποιος το κομμάτι που παίζεται στο τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1 Λόλα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μήπως γνωρίζει κάποιος το κομμάτι που παίζεται στο τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1 Λόλα ; Πρέπει να είναι κάποια νεότερη εκτέλεση του Lola που τραγουδάνε οι Kinks.Για δές το video κάνοντας κλίκ ΕΔΩ και πές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 ευχαριστώ φίλε μου για την ανταπόκριση!! δεν είναι αυτό που ανέφερες, αλλα το βρήκα τελικά , είναι αυτό !! http://www.youtube.com/watch?v=-ig3g7U8wDM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 psaxnw na vrw edo kai polu kairo ena komati pou paizei sti diafimish ths seiras Veroni mars sto Star.einai ligo palio to kommati . Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 psaxnw na vrw edo kai polu kairo ena komati pou paizei sti diafimish ths seiras Veroni mars sto Star.einai ligo palio to kommati . We used to be friends - The Dandy Warhols :) Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 ευχαριστώ φίλε μου για την ανταπόκριση!! δεν είναι αυτό που ανέφερες, αλλα το βρήκα τελικά , είναι αυτό !! http://www.youtube.com/watch?v=-ig3g7U8wDM Α!Χίλια συγνώμη για το λάθος!:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 We used to be friends - The Dandy Warhols :) na se kala koukla :D:D:D Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Γεια σας παιδιά. Σας έχω ένα πολύ δύσκολο disco classic κομμάτι που είχα ακούσει πριν χρόνια σε μια διαφήμιση. Δεν ξέρω αν είναι σύνθεση πολλών κομματιών ή ένα αυτοτελές. Αρχικά πάντως ακούγεται η εισαγωγή ενός κομματιού του Gershwin. Για μετά δεν ξέρω... Το είχα σε κασέτα γραμμένο και κάνει κάποιες διακοπές. :worry: Ελπίζω να το αναγνωρίσετε... Ευχαριστώ πολύ. :) Link: http://www.sendspace.com/file/gs4uwd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Γεια σας παιδιά. Σας έχω ένα πολύ δύσκολο disco classic κομμάτι που είχα ακούσει πριν χρόνια σε μια διαφήμιση. Δεν ξέρω αν είναι σύνθεση πολλών κομματιών ή ένα αυτοτελές. Αρχικά πάντως ακούγεται η εισαγωγή ενός κομματιού του Gershwin. Για μετά δεν ξέρω... Το είχα σε κασέτα γραμμένο και κάνει κάποιες διακοπές. :worry: Ελπίζω να το αναγνωρίσετε... Ευχαριστώ πολύ. :) Link: http://www.sendspace.com/file/gs4uwd Μου κάνει για κάτι σαν...Relight my fire ?:O Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ωχ, τι βλακεία ήταν αυτή που πέταξα...:lol: Ήθελα να πω ότι είναι κλασική μουσική σε disco έκδοση, κάτι σαν τις Bond, τον Maksim, την Vanessa Mae κλπ. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komonto Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 γεια σας παιδια μηπως γνωριζεται το κομματι που παιζεται στη διαφημηση για scooter honda στην ΕΤ3 . πολλες φορες παιζει οταν εχει moto gp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_a Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Για την διαφήμιση της εμπορικής τράπεζας για ένα φοιτητικό λογαριασμό. Δεν είδα να ζητήθηκε αλλά επειδή το έψαξα και το βρήκα το παραθέτω: "On The 54 - The Dandelions" Nα σαι καλα.! Το ψαχνα! Ευχαριστω πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Η μουσική που ακούγεται στην διαφήμιση του ANT1 ''Η λίστα'' με ένα λούνα παρκ (Αλλού) είναι το The Beatles - In My Life Και εγώ έψαχνα το τραγούδι της εμπορικής και γαμάτη διαφήμιση ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Just do it της nike... το τραγουδακι απο μεσα, το ρωτησα σε ενα barακι που το ειχε βαλει, αλλα μου ειπε εναν τεραστιο τιτλο τον οποιο δεν θυμομουν!! Για βοηθειστε... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volkpr Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Just do it της nike... το τραγουδακι απο μεσα, το ρωτησα σε ενα barακι που το ειχε βαλει, αλλα μου ειπε εναν τεραστιο τιτλο τον οποιο δεν θυμομουν!! Για βοηθειστε... The Killers - All These Things That I've Done Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι που δείχνει στη διαφήμιση του ο ANT1 για τον ''Πρωινό Καφέ'':worry::worry:??? Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι που δείχνει στη διαφήμιση του ο ANT1 για τον ''Πρωινό Καφέ'':worry::worry:??? Σας ευχαριστώ. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 kalispera, mhpws kserei kapoios poio tragoudaki akougetai sth diafhmish tou "Extreme Makeover" (nomizw MEGA)???? cure einai??? euxaristw!! Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos88 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι που δείχνει στη διαφήμιση του ο ANT1 για τον ''Πρωινό Καφέ'':worry::worry:??? Σας ευχαριστώ. Νομίζω δεν είναι αυτό! Λέει κάτι "Good morning..." :worry: Παράθεση ΕΛ.ΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts