Jump to content

irene

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by irene

  1. ευχαριστώ φίλε μου για την ανταπόκριση!! δεν είναι αυτό που ανέφερες, αλλα το βρήκα τελικά , είναι αυτό !! http://www.youtube.com/watch?v=-ig3g7U8wDM
  2. Μήπως γνωρίζει κάποιος το κομμάτι που παίζεται στο τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1 Λόλα ;
  3. Τι εννοείς ΤΝ97 να μην ψαρώνουμε...και τα δυο κινητά έχουν κάμερα των 5 mpixel. Αρα είναι ακριβώς τα ίδια. Η διαφορά τους είναι στο flash και το face focus. Πουθενά αλλού. Προσωπικά προτιμώ το C902. To flash του 850 παρόλο που είναι καλύτερο ποιοτηκά δεν με βόλεψε καθόλου. Τυφλώνει παρα πολύ με αποτέλεσμα να το χρησιμοποιώ σπάνια για να τραβήξω ανθρώπους. Επίσης είχα και πρόβλημα συγχρονισμού του φλας όταν η κάμερα ήταν ρυθμισμένη στα 5 mpixel με αποτέλεσμα να δουλεύω την δουλεύω στα 3 mpixel. Διάβασα οτι το πρόβλημα δεν υπάρχει σε νέα firmware αλλα είχα συσκευή live και δεν ήθελα να χαλάσω την εγγύηση.
  4. ειμαι αποφοιτη Μηχανολογιας Τ.Ε και εδω και 3 χρονια απασχολουμαι σε μια εταιρια ιατρικων μηχανηματων και παροχής ιατρικών υπηρεσιών...Το επάγγελμα μου είναι άσχετο με αυτό που σπούδασα αλλα δεν το μετάνιωσα για τα χρόνια που έφαγα στο τει, ότι μαθαίνεις καλό είναι!
  5. για να δουμε... UK: Y.M.C.A. by The Village People US:Too much Heaven by The Bee Gees μια χαρά με κόβω!!! Καλη ημερομηνία διάλεξα να γεννηθώ :cool:
  6. να σας πω και γω δυο καλα site για κατεβασμα mp3 http://www.greekforum.de http://www.greek-music-forum.com γινεται μελη και κατεβαστε τα αγαπημενα σας ελληνικα albums :)
  7. δεν εχω λάβει ακόμα ειδοποίηση (κοίταξα και στα bulk) κάτι κάνει αυτή η hotmail...θα την σουτάρω σύντομα!!
  8. φιλιππε σου στέλνω pm :-)
  9. 1. To 1996 me ena paidi apo to frontistirio..trellos kai anipoforos erotas 2.2 sxeseis 3. Eimai, eimai... edw k 5 xronia me ton idio anthrwpo..perasame polla dina alla eftixws epiviwsame!!
  10. μετά απο λίγες μέρες άρχισαν ξανά τα προβλήματα με την usb...την μια δεν έβλεπε το pc το netmod, την αλλη κόλλαγε εντελώς ...βαρέθηκα στο τέλος και το έβαλα στην σειριακή και απο τότε όλα καλά....Αχ βρε intracom!!!! :mad:
  11. Don_VitoCorleone στο site ελεγε να βρεις πρωτα τα αρχεία oemx.inf που περιέχουν πληροφορίες για το netmod και να τα σβήσεις. Μηπως δεν το εκανες αυτό κ γιαυτό σου δημιούργησε πρόβλημα κατα την εγκατάσταση. Χαίρομαι που τα κατάφερες τελικά, ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει κ σε σενα καλά :)
  12. εγκατέστησα το πρωί τις νέες version. Ενω πρίν είχα μεγάλο πρόβλημα προς το παρόν δείχνει να δουλεύει καλά. Μπήκα 2-3 φορές στο ίντερνετ, έκανα 2-3 restart και δεν εχει κολλήσει ακόμα το pc. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι! :)
  13. εχω μπερδευτεί τελείως... στην σελίδα της hol αρχικά μας λέει οτι η anyACCESS 100 κοστίζει 9,95 ευρώ ...μετά διαβάζουμε αναλυτικά τις πληροφορίες για το πακέτο και λέει μηνιαία χρέωση 15 ευρώ (+15,00€ εφ' άπαξ τέλος σύνδεσης). Τα 9,95 ευρώ για ποιο λόγο τα αναφέρει; Το συμπέρασμα είναι οτι κάποιος για να πάρει το πακέτο με αορίστου χρόνου συνδρομή θα πληρώσει αρχικά 35 ευρώ (τέλος εργοποίησης)+252 ή 285(κύκλωμα μεριζόμενης πρόσβασης)+15 ευρώ (εφάπαξ τέλος σύνδεσης) και έπειτα θα πληρώνει κάθε μήνα 15 ευρώ. Κατάλαβα καλά??? :blink:
×
×
  • Create New...