Jump to content

bLk88memoRz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by bLk88memoRz

  1. Ρε παιδιά, η ICS είναι universal για όλα τα κινητά παγκοσμίως ή είναι ανα χώρα; Αγόρασα ενα amoled Nexus S απο Αγγλία και δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Τι παίζει; Επίσης, ενώ έχω απενεργοποιημένο το spelling correction, συνεχίζει να με διορθώνει στα greeklish σε φάση που θέλω να το σπάσω ώρες ώρες. WTF? Και γιατί μου εμφανίζονται τα developer options στα settings;
  2. Καλησπέρα, Έχω ένα bb tour και ζω στην Αγγλία πλέον. Καθώς όμως είχα φτιάξει το BB ID μου στην Ελλάδα, στο App World έχω πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές που προορίζονται μόνο για τη Αγγλία. Όπως επίσης, κ οι τιμές είναι σε euro και όχι pounds. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω χώρα στο λογαριασμό μου; Γτ δεν βρίσκω κάτι σχετικό ρε γμτ. Έχω και αγγλικό πάροχο (T-Mobile UK). Ευχαριστώ.
  3. Θέλω τη βοήθεια ενός mac user απο 'δω μέσα. Προσπαθώ να κάνω sync το BB tour μου μέσω desktop manager στο mac. Και έχω παρατηρήσει οτι όταν μια επαφή έχει παραπάνω απο ένα νούμερο κινητού τότε αυτό δν συγχρονίζεται στο BB. Εάν είναι αριθμός κινητού και σταθερού σε μια επαφή, περνάει μια χαρα. Εάν όμως είναι παραπάνω απο ένα αριθμός κινητού τότε θα περάσει μόνο ΕΝΑΣ αριθμός κινητού και ένας σταθερού. Τα email και όλα τα άλλα τα περνάει κανονικά, όσα και αν είναι! Τις επαφές μου τις έχω στο address book. Ξέρει κανείς τι παίζει;
  4. Και στο expansys έχει 425 ευρά (χωρίς μεταφορικά βέβαια).
  5. alright! thnx φίλε. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του τώρα ;)
  6. Παίζει πρόβλημα με το Nexus S που πωλείται στην αμερική οτι στην at&t δν δουλέυει το 3G. Με αυτό της Αγγλίας τι γίνεται; Λέτε να υπάρξει το πρόβλημα του αμερικάνικου και με τα ελληνικά δίκτυα or no?
  7. Επειδή το 'χα κοιτάξει κ εγω πριν καιρό, είχα διαβάσει κάπου οτι το κομμάτι αυτό φτιάχτηκε ειδικά για την διαφήμιση οπότε μάλλον δεν μπορεί να το βρεί κάποιος.
  8. Όχι το κομμάτι των Hoosiers είναι. Ίσως σου θυμίζει το 'Happy Together' των Turtles.
  9. bLk88memoRz

    Radiohead

    Γιατί δεν κάνεις απλά μια τροποποίηση και έχεις γεμίσει όλο το θέμα με απανωτά δικά σου post;
  10. wow!! Μόλις τώρα μπήκα για να ρωτήσω για το κομμάτι. thnx φιλε.:D
  11. thnx.

    θα παω απο δευτερα στη vodafone να μ δωσουν τα φωτα τους. Μεγια το iPhone.

  12. Geia s file!

    M eksigeis pali ligo ti ekanes me tn epidotisi s?

    Akou. Exw to vodafone200 sketo k exw tn epidotisi gia 210eurw.

    Mporw na sundiasw tn epidotisi an parw iphone me sumbolaio i mono sketi suskeui?

    Gt an paw stn vodafone mporei na m poune mlks xwris na kseroun.

    Esu piges k to pires?

    Vasika eimai me to blackberry k dn tn paleuw polu na diabasw olo to thread. Thnx!

  13. Καλησπέρα. Μου φέραν το Ν73 απο Κίνα και θέλω να εγκαταστήσω τα ελληνικά. Αυτή τη στιγμή έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Ξέρει κανείς τπτ;;; Ακολούθησα το #8 απο εδώ και δεν έγινε τπτ. Νομίζω οτι δεν ταιριάζει στην περίπτωση μου μάλλον.:p
  14. Καλησπέρα. Ψάχνω τα εξής τραγούδια: 1. Το τραγούδι που παίζει σε ένα διαφημιστικό της frulite που λέει "you and i.." 2. Tο τραγούδι στη διαφήμιση της raxevsky με την Μακρυπούλια που έχει ξαναρωτηθεί πιο πάνω. Φχαριστώ :)
  15. Για θεμα ανθεκτικότητας δεν ξέρω να σου πω αλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οταν λες ανθεκτικότητα. Κ τα 2 γρήγορα είναι γιατι χρησιμοποιούνε μνήμη flash. Πιο όμορφο εγώ βρίσκω το 3g nano καθώς είναι πιο μικρό, με μεγαλύτερη οθόνη και παίζει κ video. Ακουστική έχουν όλα τα iPod την καλύτερη. Καλύτερο απο τι; Αν θες ένα player με μνήμη για 1,500 τραγούδια και καμια ταινιούλα και τπτ παραπάνω, τότε go get it :D
  16. THIS mess we're in. k to eixa ksexasei auto to kommati. an k dn ksexnietai :P H Pj einai megalh kalitexnhs ths epoxhs ths. To diko m kollhma auth tn epoxh einai to On Call twn Kings Of Leon.
  17. Lost in translation. Trainspotting. 2046. Hedwig and the Angry Inch. Frida. Requiem for a dream. H μουσική της παράστασης 2 του Κ. Βήτα Τα άπαντα απο Τarantino, μαζι με το Death proof. Και κατι επίκαιρο: Το Νightmare before xmas που μου φέρνει απίστευτες αναμνήσεις. :happy:
  18. Το i'm not young in my youth της monika. Κοίταζα πριν το iTunes μου κ το εχω ακούσει 78 φορές ολη τη βδομάδα που το έχω :cry: κ σήμερα λιώνω το sane των archive.
×
×
  • Create New...