Mustikisths Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Ru2wzrBmO7I&feature=channel_page Oσοι ξερετε απαντηστε. ΘΕΛΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 4:55 KAI META! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Από Talisman που είναι rock ή από τους δικούς μας W.E.B. που είναι metal. Δεν είναι remix αλλά διασκευές, δοκίμασέ τα όμως. Ίσως είσαι τυχερός. :) Σε ευχαριστώ θα τα ψάξω! :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 ενα τραγουδι (το ειχα παλια αλλα το εσβησα) που ειναι γαλλικο rap και νομιζω οτι ονομαζεται everything, το θυμαται κανεις; (μετα τις γαλλικες λεξεις το ρεφρεν αρχιζει με everything και μετα αγγλικα..) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzvpsp Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Καλημέρα σε όλους Ψαχνω ένα τραγούδι με τους εξής στιχους Πάνε μέρες που δεν σουπα σαγαπω μα η αγαπη μου για σενα μεγαλώνει πριν να ρθεις ήμουν στον ανεμο φτερο μα τωρα δέντρο που πολυ βαθια ριζωνει Είναι ντουέτο σχετικά καινουριο και η γυναικεία φωνή μοιάζει με της Ραλλίας. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Γεια σας ψάχνω ένα τραγούδι που λεει... "I never been to the USA but I stop in the UK" μήπως το ξέρει κάποιος thx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Γεια σας ψάχνω ένα τραγούδι που λεει... "I never been to the USA but I stop in the UK" μήπως το ξέρει κάποιος thx! Planet Funk - Who Said Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebelia Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 apo to mad greekz sti nova to tragoudi pou paizei stous titlous tou jukebox gnwsto elliniko tragoudi dekatia 90 opoios thimate.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Το είχα ακούσει στο ραδιόφωνο πριν κάνα μήνα, ήλπιζα ότι θα το βρω αλλά τζίφος. Ήταν Alanis Morissette (ή έστω κάποια που της έμοιαζε), μπαλάντα και πολύ ωραίο. Στίχους δε θυμάμαι με την καμία. Έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα η Alanis κάποια μπαλάντα; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Το είχα ακούσει στο ραδιόφωνο πριν κάνα μήνα, ήλπιζα ότι θα το βρω αλλά τζίφος. Ήταν Alanis Morissette (ή έστω κάποια που της έμοιαζε), μπαλάντα και πολύ ωραίο. Στίχους δε θυμάμαι με την καμία. Έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα η Alanis κάποια μπαλάντα; Είναι εντελώς wild guess (κι άμα το πετύχω πες μου να πάω να παίξω Lotto, Jocker και Στοίχημα). Παραμένει όμως ένα κορυφαίο τραγούδι: I Was Hoping Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Είναι εντελώς wild guess (κι άμα το πετύχω πες μου να πάω να παίξω Lotto, Jocker και Στοίχημα). Παραμένει όμως ένα κορυφαίο τραγούδι: I Was Hoping Μην παίξεις τίποτα :p Eυχαριστώ πάντως για την προσπάθεια... θα ψάξω ένα ένα τα άλμπουμ της, αν και έχω την εντύπωση πως ψάχνω το Uninvited. Η κατάσταση που ήμουν εκείνη τη στιγμή δεν μου επιτρέπει να θυμηθώ τίποτα από ό,τι κι αν άκουσα :p:p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Κρίμα... γιατί σκεφτόμουν να μοιραστούμε τα κέρδη :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Δεν είμαι φιλοχρήματη, αλλά με δελεάζεις :p Ψάχνω κι άλλο ένα και αν το βρεις, πάμε να εισπράξουμε μαζί το χρήμα. Το So Happy Together το άκουσα από γυναίκα σε πολύ χαλαρή μουσικούλα. Ποια το λέει; :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Δεν είμαι φιλοχρήματη, αλλά με δελεάζεις :p Ψάχνω κι άλλο ένα και αν το βρεις, πάμε να εισπράξουμε μαζί το χρήμα. Το So Happy Together το άκουσα από γυναίκα σε πολύ χαλαρή μουσικούλα. Ποια το λέει; :p Νομίζω το βρήκα:) Κερδίζω κάτι??:p K Young - Happy Together (2005) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilbo1 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Το είχα ακούσει στο ραδιόφωνο πριν κάνα μήνα, ήλπιζα ότι θα το βρω αλλά τζίφος. Ήταν Alanis Morissette (ή έστω κάποια που της έμοιαζε), μπαλάντα και πολύ ωραίο. Στίχους δε θυμάμαι με την καμία. Έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα η Alanis κάποια μπαλάντα; να κανω και εγω wild guess για not as we? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 ενα τραγουδι (το ειχα παλια αλλα το εσβησα) που ειναι γαλλικο rap και νομιζω οτι ονομαζεται everything, το θυμαται κανεις; (μετα τις γαλλικες λεξεις το ρεφρεν αρχιζει με everything και μετα αγγλικα..) Μαλλον αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=hIdMA-uyGbs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 ψάχνω ένα τραγούδι που μοιάζει με αυτό: ΑΛΛΑ ΔΕΝ είναι αυτό. η φωνή μοιάζει, το στύλ στη μουσική μοιάζει επίσης. Παίζει στο ραδιόφωνο (δε θα το χαρακτήριζα ως radio chart) αλλά είναι αρκετά εμπορικό. μερικά λόγια που έχω συγκρατήσει (ίσως να είναι και λάθος) είναι: I.. wont kiss my self.. I.. wont kiss.. the sand.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Νομίζω το βρήκα:) Κερδίζω κάτι??:p K Young - Happy Together (2005) Δεν ήταν r'n'b... και κυρίως, τραγουδούσε γυναίκα με φωνή που έμοιαζε στην Britney :O να κανω και εγω wild guess για not as we? Μπα... το άκουσα κι αυτό... δεν είναι :( Έχω πλέον πειστεί 90% ότι έψαχνα το Uninvited. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 ξέρει κάνεις απο που μπορώ να κατεβάσω το cd ειλικρινά της ελλης κοκκινου? έψαξα για torrent αλλά τπτ... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Το ορχηστρικό κομμάτι που παίζει τώρα στην ertsat (πριν την Αθλητική Κυριακή), με εικόνες από κάτι δάση, το ξέρει κανείς; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 ξέρει κάνεις απο που μπορώ να κατεβάσω το cd ειλικρινά της ελλης κοκκινου? έψαξα για torrent αλλά τπτ... :confused: Λυπάμαι, είσαι σε λάθος φόρουμ (myphone), δε μπορούμε να σου δώσουμε τέτοια πληροφορία εδώ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 ενα τραγουδι που ακουγεται στο τρειλερ της εκπομπης της σεμινας διγενη και το λεει μια γυναικα που παει καπως ετσι "που θα πας ..... θα γυρισεις..." EDIT:Σε πρωτη εκτελεση ειναι τελικα απ την μαιρι λιντα αλλα εγω θελω τη νεα εκδοση.ποια ειναι η τραγουδστρια που το λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 καλησπέρα ενα τραγούδι με τους εξης στίχους:"Eγω κι εσυ, έχουμε μαζί εναν μαγικό σκοπό να φύγουμε απο δω να παμε μια φορα, στ'αστερια μακρια εκει που δεν μπορει, κανεις κοντα μας βρεθει μονο εμεις δως μου ενα φιλι σου θα γίνω η ζωη σου" ξερουμε τραγουδίστρια και ονομα τραγουδιού? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Ποιο ειναι αυτο το κομματι?? : http://www.4shared.com/file/77057459/c80de616/__16.html Thanks! :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 καλησπέρα ενα τραγούδι με τους εξης στίχους:"Eγω κι εσυ, έχουμε μαζί εναν μαγικό σκοπό να φύγουμε απο δω να παμε μια φορα, στ'αστερια μακρια εκει που δεν μπορει, κανεις κοντα μας βρεθει μονο εμεις δως μου ενα φιλι σου θα γίνω η ζωη σου" ξερουμε τραγουδίστρια και ονομα τραγουδιού? ευχαριστώ αφου ξερεις τα λογια ρε μεγαλε γιατι δεν τα γραφεις στο γκουγκλ να το βρεις? Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilbo1 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 ^ etostone - μονο εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts