vgl Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τον τίτλο σε αυτό το τραγούδι? Νομίζω οτι ο τίτλος που του έδωσε ο χρήστης που το ανέβασε στο youtube είναι λάθος. Δεν είναι απ'το cd single "The Rapsody feat.Warren G & Sissel - Prince Igor" και δεν είναι η κλασσική εκδοχή του Alexander Borodin. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τον τίτλο και την τραγουδίστρια θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_chania Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 let's go into the light now let's start a brand new day......... Προσπαθω με τα λογια να βρω το τραγουδι κ δεν το βρισκω. Ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 let's go into the light now let's start a brand new day......... Προσπαθω με τα λογια να βρω το τραγουδι κ δεν το βρισκω. Ποιο ειναι? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonnys-G Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλημέρα. Ψάχνω ένα παλιό ελληνικό τραγούδι που λέει: Θα κάνω φόνο στο δηλώνω, το θύμα θα 'σαι συ και μόνο, θα είμαι εγώ σου λέω δράστης.. Γνωρίζει κανείς ποιό είναι? Παράθεση If you wanna win a war, you must serve NO MASTER but your AMBITION... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_chania Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_q_nf_mg8_ys_f_z_q%3d στο 27:30 πριν βαλει διαφημησεις βαζει ενα τραγουδι. Ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_q_nf_mg8_ys_f_z_q%3d στο 27:30 πριν βαλει διαφημησεις βαζει ενα τραγουδι. Ποιο ειναι? αυτα ειναι φιλε μου! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolos Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Γεια σε ολους! Ακουσα στο ατλαντις σημερα ενα κομματι με τους παρακατω στιχους αλλα δεν το βρισκω με γκουγκλαρισμα. Δε ξερω αν θα προφτασω Μου λες ειχα πολλα να σου πω Ειχα μια μερα να αλλαξω Τι ειναι αυτα που μου λες Οι στιχοι ειναι μπερδεμενοι και ειναι απτο ρεφρεν. Ανδρας τραγουδιστης σε ροκακι. Αν γνωριζετε παρακαλω πειτε μου! Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 στο εξης video: το τραγουδι που ακουγεται απο το 0:10-0:15.Ξερει κανεις πως λεγεται? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 στο εξης video: το τραγουδι που ακουγεται απο το 0:10-0:15.Ξερει κανεις πως λεγεται? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bastufas Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 ψαχνω μια διασκευη του ring of fire που την παιζει συχνα τωρα τελευταια στον red fm:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1Ov5CNfkrtU Τελικά ποιος λέει το εν λόγω τραγούδι και πώς λέγεται ο τίτλος του; Στα σχόλια από κάτω, διαβάζω διάφορα...:wacko: Θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει και διάφορες διασκευές του(εκτός της ελληνικής με το Νίκο Αλιάγα); Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1Ov5CNfkrtU Τελικά ποιος λέει το εν λόγω τραγούδι και πώς λέγεται ο τίτλος του; Στα σχόλια από κάτω, διαβάζω διάφορα...:wacko: Ευχαριστώ εκ των προτέρων! http://en.wikipedia.org/wiki/Ain%27t_No_Sunshine ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 "ζήσε πιο δυνατά, με τρέλα βάλε στη νύχτα φωτιά, κι έλα..." τίνος είναι αυτό, και που μπορώ να το βρω...? εχω σκαλώσει! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaRRy_BlaCkiN Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα...ψαχνω απεγνωσμενα ενα τραγουδι...χρονια τωρα! το ειχα ακουσει επι εποχες hi5 σε ενα προφιλ... Ηταν γαλλικο απο οτι μπορουσα να καταλαβω...πολυ Βeat, ωραια μουσικη, το εβαζαν και σε γυμναστηρια, αλλα δεν ηξεραν πως το λενε. Καμια ιδεα? Εχω κοιταξει πολλα γαλλικα αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα...ψαχνω απεγνωσμενα ενα τραγουδι...χρονια τωρα! το ειχα ακουσει επι εποχες hi5 σε ενα προφιλ... Ηταν γαλλικο απο οτι μπορουσα να καταλαβω...πολυ Βeat, ωραια μουσικη, το εβαζαν και σε γυμναστηρια, αλλα δεν ηξεραν πως το λενε. Καμια ιδεα? Εχω κοιταξει πολλα γαλλικα αλλα τιποτα.. Για δες αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaRRy_BlaCkiN Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Για δες αυτό Δυστιχως...οχι:( ηταν πολυ πιο ανεβαστικο...και ελεγε και σχεδον συνεχεια τα ιδια νομιζω..:p ειχε τελεια μουσικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 "ζήσε πιο δυνατά, με τρέλα βάλε στη νύχτα φωτιά, κι έλα..." τίνος είναι αυτό, και που μπορώ να το βρω...? εχω σκαλώσει! googlαρα και βρικα αυτο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Δυστιχως...οχι:( ηταν πολυ πιο ανεβαστικο...και ελεγε και σχεδον συνεχεια τα ιδια νομιζω..:p ειχε τελεια μουσικη Μήπως θυμάσαι κάτι πιο συγκεκριμένο..λόγια απο το τραγούδι πχ? ή ποτε περίπου το άκουγες...χρονολογία... Για δες και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα...ψαχνω απεγνωσμενα ενα τραγουδι...χρονια τωρα! το ειχα ακουσει επι εποχες hi5 σε ενα προφιλ... Ηταν γαλλικο απο οτι μπορουσα να καταλαβω...πολυ Βeat, ωραια μουσικη, το εβαζαν και σε γυμναστηρια, αλλα δεν ηξεραν πως το λενε. Καμια ιδεα? Εχω κοιταξει πολλα γαλλικα αλλα τιποτα.. Ίσως ένα από αυτά; http://www.youtube.com/watch?v=HyY2MP-1Va4 http://www.youtube.com/watch?v=YLCWOxraLAg Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaRRy_BlaCkiN Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 δεν ειναι κανενα απο αυτα παιδια...το ακουγα πριν 4-5 χρονια...γαλλικο πρεπει να ηταν...γιατι ετσι μου εμοιαζαν τα λογια.. ηταν πολυ πιο χορευτικο και ανεβαστικο απο αυτα που μου στειλατε..γυναικα το ελεγε, και ειχε δυνατη μουσικη,πολυ ωραιο ρυ8μο..για dance/gym Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 googlαρα και βρικα αυτο μακάρι να ήταν τόσο εύκολο... :/ δεν ειναι αυτο ομως! θενξ παντως... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 μακάρι να ήταν τόσο εύκολο... :/ δεν ειναι αυτο ομως! θενξ παντως... περισσοτερες πληροφοριες δεν εχεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 μπαααααααααα! μονο οτι σου ειπα! :) Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 δεν ειναι κανενα απο αυτα παιδια...το ακουγα πριν 4-5 χρονια...γαλλικο πρεπει να ηταν...γιατι ετσι μου εμοιαζαν τα λογια.. ηταν πολυ πιο χορευτικο και ανεβαστικο απο αυτα που μου στειλατε..γυναικα το ελεγε, και ειχε δυνατη μουσικη,πολυ ωραιο ρυ8μο..για dance/gym Μήπως είναι παλιό? Δεκαετίας 80 ίσως? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaRRy_BlaCkiN Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Μήπως είναι παλιό? Δεκαετίας 80 ίσως? δεν νομιζω...γιατι το ακουγα πριν 4-5 χρονια...και το εβαζαν και στα μεσημεριανα, και στα γυμναστηρια..οποτε τοτε θα ειχε βγει... νεαρη κοπελα το τραγουδαγε..δεν ειχε φωναρα,η μουσικη ηταν ωραια, τα 15χρονα θα το ακουγαν μονο:p, απλα μου εχε κολησει τοοοσοο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts