Jump to content

LaRRy_BlaCkiN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LaRRy_BlaCkiN

  • Ημ. Γέννησης 22/03/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

LaRRy_BlaCkiN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. LaRRy_BlaCkiN

    iPhone 4S

    Ελαχιστα...οταν ανοιξω πολλες σελιδες μονο και αν...το θεμα ειναι οτι με Itunes ειμαι ασχετος..για restore και backup...και αμα κανω backup δεν θα ερθουν οι παλιες ρυ8μισεις και εφαρμογεσ του χρηστη?
  2. LaRRy_BlaCkiN

    iPhone 4S

    Ρε παιδια..πηρα προσφατα ενα iphone 4s μεταχειρισμενο...200 ευρω..σε αριστη κατασταση με εγκυηση 1 χρονο..το μονο που εχει ειναι μια μικρη γρατζουνια κατω απο οθονη διπλα απο το κουμπι ..στο μαυρο..τιποτα αλλο. Το εχω 1 βδομαδα..ολα καλα..παει σφαιρα γενικα, απλα μερικες φορες παρατηρω λιγο lag στιν εναλαγη οθονων..οταν παω απο την αρχικη οθονη στην δευτερη..κολανε στην μεση οι εφαρμογες..δεν ξερω αν καταλαβατε.. και καμια φορα στο σαφαρι αμα ανοιξω 5-6-7 σελιδες το παθαινει και εκει..ειμαι με ios 6.0.1 παιζει να φταιει αυτο, η το παθαινει γενικα? Η ειναι προβληματικο?
  3. ποποπο μας έχετε κακομάθει....s3? Καλή τύχη παιδιααααααααααααααααααά
  4. Δυστηχως :wacko: Τα εχω ψαξει και εγω ολα αυτα αλλα τιποτα..μα να μην μπορω να το βρω..ελεος..οταν το βρω θα κανω πανηγυρι:lol:
  5. Κανενα απο αυτα...ελεος...τοσο αγνωστο ειναι πια...για αυτο δεν ειχα καταφερει να το βρω τοσο καιρο... σε 3 γυμναστηρια το ακουγα, κανεις δεν η3ερε πως λεγοταν...πφφφ
  6. δεν νομιζω...γιατι το ακουγα πριν 4-5 χρονια...και το εβαζαν και στα μεσημεριανα, και στα γυμναστηρια..οποτε τοτε θα ειχε βγει... νεαρη κοπελα το τραγουδαγε..δεν ειχε φωναρα,η μουσικη ηταν ωραια, τα 15χρονα θα το ακουγαν μονο:p, απλα μου εχε κολησει τοοοσοο καιρο.
  7. δεν ειναι κανενα απο αυτα παιδια...το ακουγα πριν 4-5 χρονια...γαλλικο πρεπει να ηταν...γιατι ετσι μου εμοιαζαν τα λογια.. ηταν πολυ πιο χορευτικο και ανεβαστικο απο αυτα που μου στειλατε..γυναικα το ελεγε, και ειχε δυνατη μουσικη,πολυ ωραιο ρυ8μο..για dance/gym
  8. Δυστιχως...οχι:( ηταν πολυ πιο ανεβαστικο...και ελεγε και σχεδον συνεχεια τα ιδια νομιζω..:p ειχε τελεια μουσικη
  9. Καλησπερα...ψαχνω απεγνωσμενα ενα τραγουδι...χρονια τωρα! το ειχα ακουσει επι εποχες hi5 σε ενα προφιλ... Ηταν γαλλικο απο οτι μπορουσα να καταλαβω...πολυ Βeat, ωραια μουσικη, το εβαζαν και σε γυμναστηρια, αλλα δεν ηξεραν πως το λενε. Καμια ιδεα? Εχω κοιταξει πολλα γαλλικα αλλα τιποτα..
×
×
  • Create New...