Jump to content

geo_chania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geo_chania

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

geo_chania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχω καθε μηνα 500 ΜΒ ιντερνετ στο κινητο μου. Ομως οποτε μπαινω ιντερνετ απο wi-fi μου καταναλωνει απο τα 500 ΜΒ της καρτας. Υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο ωστε να μην καταναλωνω τα δικα μου? Υπαρχει επιλογη να μενει αποθηκευμενος ο κωδικος του Φεησμπουκ?
  2. Καλησπερα. Εχω το NOKIA N95 8G και ειναι κλειδωμενη η συσκευη αλλα δε θυμαμαι τον κωδικο. Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω χωρις να το παω σε μαγαζι? Αν το παω σε μαγαζι θα χαθουν τα αρχεια που εχω?
  3. Ερωτηση περι αναλυσης οθονης. Το galaxy s3 εχει Κάμερα: 8 MP, Ανάλυση: 1280 x 720 pixels, Το galaxy grand εχει Κάμερα: 8 MP, Ανάλυση: 800 x 480 pixels Αυτο σημαινει οτι βγαζουν ιδιας ποιοτητας φωτογραφιες? Στο galaxy s3 τις δειχνει με καλυτερη αναλυση αλλα αν τις περασεις στο pc θα ειναι ιδιες;
  4. Το οτι ο υπολογιστης δε βρισκει καν το κινητο πως το εξηγειτε;
  5. Μια καρτα βαζω μονο. Την καρτοσυνεση wind, στη πανω θεση. Yποψιν οτι χθες ημουνα σε μια καφετερια. παω να μπω ιντερνετ απο το σαμσουνγκ και δε φορτονε. βγαζω τη σιμ και τη βαζω επιτοπου στο νοκια 5800 που ειχα και μπαινει αμεσως ινερνετ χωρις καθυστερηση. Βγαζω τη σιμ απο το νοκια και τη βαζω παλι στο σαμσουνγκ, παω να μπω ιντερνετ και δεν ελεγε να φορτωσει για κανενα λογο.
  6. Πηρα και εγω το grand duo. Εχω προβλημα με το ιντερνετ. μου αργει ποαρα πολυ. Εχω καρτοσυνδεση wind και βαζω τη προσφορα με 5 ευρω 500 ΜΒ. με το προηγοτμενο κινητο nokia 5800 ηταν μια χαρα. Tωρα με το σαμσουνγκ παταω να ανοιξω το facebook και (χωρις υπερβολες) κανει 2 με 3 λεπτα να φορτωσει η αρχικη σελιδα. Το μπορει να φταιει? Παιδια το προβλημα με το ιντερνετ συνεχιζει΄. δε λεει να φορτωσει με τιποτα. Ουτε βιντεο του you tube παιζει. Πηγα να κανω και αναβαθμιση απο 4.1.2 σε 4.2.2 και ο υπολογιστης δε βρισκει καν το κινητο. Εχω νευριασει και ξενερωσει απιστευτα. Τι να κανω?
  7. Το κινητο εχει την εκδοση 4.1.2 Να του κανω αναβαθμιση σε 4.2.2 ή ειναι ασκοπο? Tι διαφορες εχουν? Την ενημερωση που μου λεει να την κανω ή οχι? Και γενικοτερα οποτε μου ζηταει ενημερωση λογισμικου να την κανω?
  8. Παω Ρυθμίσεις> Περισσότερες Ρυθμίσεις> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και μετα δεν μου λεει "Λειτουργία δικτύου". Μου εχει να επιλεξω -Δεδομ. κινητης συσκευης -Περιαγωγη δεδομενων -Ονοματα σημειων προσβασης -Χρηση μονο δικτυων 2G -Φορεις παροχης υπηρεσιων δικτυου.
  9. Πηρα και εγω το grand duo. Εχω προβλημα με το ιντερνετ. μου αργει ποαρα πολυ. Εχω καρτοσυνδεση wind και βαζω τη προσφορα με 5 ευρω 500 ΜΒ. με το προηγοτμενο κινητο nokia 5800 ηταν μια χαρα. Tωρα με το σαμσουνγκ παταω να ανοιξω το facebook και (χωρις υπερβολες) κανει 2 με 3 λεπτα να φορτωσει η αρχικη σελιδα. Το μπορει να φταιει? επεισεις 2 εικονιδια πανω αριστερα τι ειναι? Το ενα δειχνει ενα κινιτο με ενα πρασινο βελος να δειχνει προς τα πανω και το δευτερο ειναι σαν μια βαλιτσα με το σημα "play" μεσα.
  10. Ψαχνω ενα τραγουδι που επεξε χθες στο τελος της εκπομπης ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ και ελεγε συνεχεια λαλα λαλαλαλαλαλαλα λαλαλαλαλαλαλα.
  11. Δεν μου δειχνει τις φωτογραφιες στο google earth απο τοτε που εκανα φορματ. Τι μπορει να φταιει κ πως διορθονετε? Παταω πανω στη φωτο και δειχνει ετσι: http://imageshack.us/photo/my-images/839/16299717626433890471327.jpg/
  12. Φιλε δεν ξερω αν παραγγειλες τελικα αυτο που ρωταγες αλλα να ξερεις οτι εχω βρει εναν Ελληνα που ζει στην Κινα και πουλαει τετοια πραγματα. Εχει λογαριασμο στο παρακατω site. Το ονομα του ειναι MicroChina. Εχω παραγγειλει απο αυτος και τον εχω γνωρισει κ απο κοντα οταν ειχε ερθει Ελλαδα το περασμενο καλοκαιρι. Οτι θες τον ρωτας και στο βρισκει.

    http://info.ricardo.gr/MicroChina

  13. Επειδη βλεπω πολλους νεους που εχουν αποριες για το ebay να εχτε 3 πραγματα στο μυαλο σας και πριν αγορασετε κατι να ρωτατε τους πωλητες. 1) Παντα να ρωτατε, και να απαιτειτε, αν μπορουν να σας στειλουν το δεμα με tracking number, δηλαδη συστημενο. Σε καθε συστημενο δεμα αντοιστιχει ενας κωδικος ετσι μπαινοντας στη σελιδα των ελτα και πατωντας τον αντιστοιχο κωδικο ξερεις αναπασα στιγμη που βρισκετε το δεμα. Επεισης να ρωτατε αν χρεωνουν παραπανω μεταφορικα και ποσο εφοσον το στειλει συστημενο. Αν δεν το στελνει με συστημενο βρειτε αλλο πωλητη, μην μπειτε στη διαδικασια να το αγορασετε εκτος αν ειναι ευτελους αξιας. 2) Παντα να λετε στους πωλητες τα δεματα απο Αμερικη να τα στειλουν με USPS και στου πωλητες απο Κινα τα δεματα να τα στελνουν με EMS. Ειναι τα αντοιστοιχα ΕΛΤΑ, οποτε ειναι σπανιο να πληροσουν εξτρα φορο τελωνειου. Ενω αν τα στειλει με ιδιωτικες ταχυδρομικες εταιριες (κουριερ) περνανε ολα τελωνειο και πληρωνεις φορο. Αν δεν τα στελνει με USPS ή EMS βρισκουμε αλλο πωλητη που να στελνει. (Με τον ιδιο κωδικο μπορεις να μπεις και στο σαιτ της USPS ή EMS και να δεις που βρισκετε το δεμα, εφοσον ειναι συστημενο.) 3) Αν ειναι μεγαλο το ποσο πειτε του να μην γραψει στη συσκευασια την αξια του ποσου ή να γραψει μικροτερη ωστε αν περασει τελωνειο να πληρωσετε λιγοτερο φορο. Επεισεις εγω στελνω ολες αυτες τις ερωτησεις μια μια στον πωλητη ωστε να δω κατα ποσον επικοινωνιακος ειναι. Αν δω οτι του στελνω e-mail και δεν απανταει προτιμαω αλλον γιατι αν γινει καμια στραβη αντε να συνενοηθεις μαζι του μετα.
  14. http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_q_nf_mg8_ys_f_z_q%3d στο 27:30 πριν βαλει διαφημησεις βαζει ενα τραγουδι. Ποιο ειναι?
  15. let's go into the light now let's start a brand new day......... Προσπαθω με τα λογια να βρω το τραγουδι κ δεν το βρισκω. Ποιο ειναι?
×
×
  • Create New...