Itchrist86 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Για να μη βγαίνουμε offtopic, δες τα αντίστοιχα θέματα. Δεν υπάρχει πλέον τέτοιο πρόβλημα. Γιάννη με πρόλαβες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Δεν μπορω να συνδεθω με το router μου το κινητο μου συνδεεται για λιγο και μετα σταματαει. Eχω μιλησει με καποιους φιλους και απο αυτα που καταλαβαινω εγω αλλα και αυτοι το προβλημα ειναι στο router μου. Η μονη λυση που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να το κανω αναβαθμιση.. ειχες κανεις απο εσας το ιδιο προβλημα και το ελυσε με καποια ρυθμιση? :) Υ.Γ. Το router ειναι Sagem 1540wg. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 παιδια εχει κανα μαγαζι πουθενα στην αθηνα που πουλανε screen protector?απο που μπορω να αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 @BURNIN_AMBITION καλυτερα ρωτησε εδω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 ευχαριστω!!! δεν το ηξερα το τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παντως πολυ ωραια τωρα που μπορουμε να μπουμε κατευθειαν στο youtube!Μονο να ειχε αναλυση καλυτερη..:) Οσο για την καρτα μνημης που λετε ποιο πανω εγω την αλλαξα γιατι μου εβγαλε το κινητο off 2 φορες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Μολις περασα την αναβαθμιση,σε vista 32 bit.Μεσα σε 11 λεπτα ολα καλα.Βεβαια τα οποια καλα στην πορεια θα φανουνε γιατι απο φωτεινοτητα και ενταση ηχου τζαμπα περιμεναμε.:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Δεν μπορω να συνδεθω με το router μου το κινητο μου συνδεεται για λιγο και μετα σταματαει. Eχω μιλησει με καποιους φιλους και απο αυτα που καταλαβαινω εγω αλλα και αυτοι το προβλημα ειναι στο router μου. Η μονη λυση που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να το κανω αναβαθμιση.. ειχες κανεις απο εσας το ιδιο προβλημα και το ελυσε με καποια ρυθμιση? :) Υ.Γ. Το router ειναι Sagem 1540wg. Εγώ που έχω ρουτερ σαγεμ είχα μόνιμα πρόβλημα με το λαπτοπ. Με ένα Ν81 που είχα συνδεθεί πάλι το έχανε. Νομίζω πως η εταιρία έχει ελαττωματικά προϊόντα. Τώρα δεν ξέρω μπορεί να φταίει και τπτ άλλο...;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Τελικα απο την αναβαθμιση αλλα περιμεναμε ....εγω δεν ειδα τιποτε σαν αλλαγη προς το καλυτερο ισως μαλιστα μια μικρη καθυστερηση ,κατι σαν κενη οθονη ,στην γρηγορη εναλλαγη του μενου Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Eκανα και εγω την αναβαθμιση και δεν βλεπω καποιες διαφορες.Εκτος απο ενα καινουργιο εικονιδιο στις εφαρμογες που το λεει "Κοινο online". Eχω την εντυπωση οτι βρισκει πιο ευκολα τα ασυρματα δικτυα,μπορει να ειναι και τυχαιο βεβαια. Επισης με την τελευταια εκδοση του αγγλικου updater το τηλ μου το εμφανιζει σαν usb συσκευη στο pc ενω πριν οχι ,απλα συνδεοταν με το pc suite και δουλευε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 σε vista 64gr που κάνω τώρα το update είναι στην οθόνη που λέει : updating the software updateing software, please wait Estimated time left : 15 minutes Do not disconnect the cable .... κλπ και είναι σε αυτή την οθόνη 30 λεπτά περίπου και μάλλον έχει κολήση το κακό είναι ότι αν το σταματήσω χλωμό το βλέπω παίρνει πάλη εμπρός το κινητό αλλά και από την άλλη δεν φαίνετε να προχωρά η εγκατάσταση Έχει κανείς καμία άποψει για το τη πρέπει να κάνω ???? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 εγω θα σου ελεγα να περιμενεις και να κανεις και καμμια προσευχη καλου κακου... τι να πει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παντως πολυ ωραια τωρα που μπορουμε να μπουμε κατευθειαν στο youtube!Μονο να ειχε αναλυση καλυτερη..:) Οσο για την καρτα μνημης που λετε ποιο πανω εγω την αλλαξα γιατι μου εβγαλε το κινητο off 2 φορες.. Φιλε γιωργο η ανάλυση ειναι τελεια,φυσικα παιζει ρολο και τι ποιοτητα εχει ανεβει το καθε βιντεο παντως οσα εχω δει μεχρι τωρα ειναι τελεια:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Νομίζω βρήκα τη λύση στα Vista Όταν κόλλησε στα 15 λεπτά για αρκετή ώρα, έκλεισα τον NSU από το taskmanager τον άνοιξα ξανά χωρίς να πειράξω το κινητό (ούτε το άνοιξα ούτε έβγαλα το καλώδιο) Ο NSU πρότεινε το reinstall της έκδοσης και όλα μια χαρά ;) και να συμπληρώσω "διευκρινίσω" το τι σημαίνει "χωρίς να πειράξω το κινητό" ότι όταν επιλέξεις επανεγκατάσταση, σου λέει πως πρέπει να αφαιρέσεις την μπαταρία και κάτι άλλα. Εγώ απλά πάτησα να συνεχίσει χωρίς να αφαιρέσω και τοποθετήσω ξανά την μπαταρία όπως λέει στην οθόνη, απλά συνέχισα σαν να το είχα κάνει και έκανε την εγκατάσταση κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 σε vista 64gr που κάνω τώρα το update είναι στην οθόνη που λέει : updating the software updateing software, please wait Estimated time left : 15 minutes Do not disconnect the cable .... κλπ και είναι σε αυτή την οθόνη 30 λεπτά περίπου και μάλλον έχει κολήση το κακό είναι ότι αν το σταματήσω χλωμό το βλέπω παίρνει πάλη εμπρός το κινητό αλλά και από την άλλη δεν φαίνετε να προχωρά η εγκατάσταση Έχει κανείς καμία άποψει για το τη πρέπει να κάνω ???? :cry: κοιτα και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2307789#post2307789 ετσι το ελυσα εγω :) To νοκια Nseries 5 έχω. Έβαλα το nseries 1 και σε αυτό άλλαξε το φόντο όπως είπες. Στο 5 που μο αρέσει δεν αλλάζει αλλα δεν πειράζει.Το carbide θέμα είναι? βαλτε καποιο μεγαλο θεμα παιδια και δειτε και τα screenshot του που λογικα θα δειχνει πως ειναι. βαλτε καποιο απο αυτα.. http://www.taiebthemes.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=35&Itemid=53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 σε vista 64gr που κάνω τώρα το update είναι στην οθόνη που λέει : updating the software updateing software, please wait Estimated time left : 15 minutes Do not disconnect the cable .... κλπ και είναι σε αυτή την οθόνη 30 λεπτά περίπου και μάλλον έχει κολήση το κακό είναι ότι αν το σταματήσω χλωμό το βλέπω παίρνει πάλη εμπρός το κινητό αλλά και από την άλλη δεν φαίνετε να προχωρά η εγκατάσταση Έχει κανείς καμία άποψει για το τη πρέπει να κάνω ???? :cry: Tο ιδιο προβλημα με εναν φιλο μου με vista. Το δοκιμασαμε σε xp sp2 και τα περασε κανονικα.Καποιο προβλημα υπαρχει με τα vista; Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Eκανα και εγω την αναβαθμιση και δεν βλεπω καποιες διαφορες.Εκτος απο ενα καινουργιο εικονιδιο στις εφαρμογες που το λεει "Κοινο online". Το κοινό online έχει σχέση με υπηρεσίες για άμμεσο ανέβασμα υλικού απο το κινητό σου στο web. κατι σαν quickshare. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Tο ιδιο προβλημα με εναν φιλο μου με vista. Το δοκιμασαμε σε xp sp2 και τα περασε κανονικα.Καποιο προβλημα υπαρχει με τα vista; ναι,τελικα υπαρχει προβλημα με τα vista οταν πας να κανεις αναβαθμιση...ας ελπισουμε να το διορθωσουν και συντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 ναι δεν παιζει το γραφουν κ στο φορουμ της νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelef Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 silicone, crystal thikes?? kammia gnomi/enalaktiki apo katoxus? att. fotografias tha voithuse, oi "episimes" paraeinai prosegmenes... thx:baby: Παράθεση Hakuna patata :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Tο ιδιο προβλημα με εναν φιλο μου με vista. Το δοκιμασαμε σε xp sp2 και τα περασε κανονικα.Καποιο προβλημα υπαρχει με τα vista; Δοκιμάστε με την αγγλική έκδοση του Nokia Software Updater,εμένα έτσι μου δούλεψε στα Vista τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 εγω πηρα αυτο εδω φιλε μου http://cgi.ebay.com/BLACK-WHITE-SILICONE-SKIN-CASE-COVER-FOR-NOKIA-N82-GIFT_W0QQitemZ160228394294QQihZ006QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και φτηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelef Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 "forietai" kala?i kamera peftei sto keno, ta pliktra patioudai i psaxneis na ta vreis? Παράθεση Hakuna patata :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 "forietai" kala?i kamera peftei sto keno, ta pliktra patioudai i psaxneis na ta vreis? μια χαρα ειναι αλλιως δεν θα στην προτεινα...φτηνη λυση κ καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Δοκιμάστε με την αγγλική έκδοση του Nokia Software Updater,εμένα έτσι μου δούλεψε στα Vista τελικά. μπα..ουτε με την αγγλικη εκδοση τιποτα...τζιφος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts