panosz75 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 όλα τα παραπάνω γίνανε με την 11. Ουσιαστικά δεν νομίζω οτι πρόκειται για bug. απλά ένα restart κ μετά φαίνονται κανονικά τα κομμάτια που είναι περασμένα στην κάρτα κ σαν ήχοι. Αν αυτή η ιδαιτερότητα υπάρχει και στην 11, τότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή, εφόσον υπάρχει κανονικά και στη 10. ;) οταν παμε στα θεματα>εξοικ.ενεργ.>κινουμενο σχεδιο και μετα πισω γραφει σφαλμα συστιματος (-3) το κανει μονο σε εμενα? Σε εμένα δε το κάνει πάντως Ούτε σε μένα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 nervous ευχαριστω το ελληνικο ειναι για το π..... το σφαλμα (-3) μου το βγαζει οταν η καρτα δεν ειναι μεσα η φταιει οτι μου στειλανε απο ερικσον κ800 μια εικονα και οταν προσπαθουσα να την ανοικσω μου εγραψε σφαλμα (-5) δεν υποστιριζετε την διεγραψα ομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 το σφαλμα (-3) μου το βγαζει οταν η καρτα δεν ειναι μεσα η φταιει οτι μου στειλανε απο ερικσον κ800 μια εικονα και οταν προσπαθουσα να την ανοικσω μου εγραψε σφαλμα (-5) δεν υποστιριζετε την διεγραψα ομος εκανες κανενα restart ? τα συγκεκριμενα errors σημαινουν -3: The operation was cancelled -5: The operation requested is not supported δεν καταλαβα ομως ,ποτε στο παρουσιαζει ,οταν εχεις, ή οταν δεν εχεις την καρτα μεσα? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 καρτα μνημης δεν εχω ηταν καμενη.απο δευτερα.restart εκανα και αναβαθμιση την 11 με format αν στρωσει (πιο format να κανω) ευχαριστω πολυ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Νομίζω πως έλυσα και τον γρίφο της αλλαγής του μεγέθους των εικονιδιών που ανέφερα μερικές σελίδες πρίν(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2218836#post2218836) ως προς την αιτία ή την διαδικασία που οδηγεί σε αυτό το αποτέλεσμα,δοκιμάστε το και αν γίνει το ίδιο σε άλλες συσκευές θα ξέρουμε τουλάχιστον το bug reason. Λήψη βίντεο και όταν την ολοκληρώσει πατάμε αναπαραγωγή(αυτομάτος αλλάζει σε Real player portrait) και το κουνάμε λίγο προς τα κάτω(για να δεχτεί την πληροφορία το accelerometer ότι το έχουμε landscape,αφου μόλις κάναμε εγγραφή βίντεο)πατάμε και το 2 για πλήρη οθόνη,το βλέπουμε(κλείνουμε αν θέλουμε την αναπαραγωγή) και μετά αν μπούμε στο μενού τα εικονίδια είναι μικρά και εμφανίζεται το εικονίδιο Μενού. Δοκιμάστε το,αν γίνει και σε σας σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο conflict με την κάμερα:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Νομίζω πως έλυσα και τον γρίφο της αλλαγής του μεγέθους των εικονιδιών που ανέφερα μερικές σελίδες πρίν(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2218836#post2218836) ως προς την αιτία ή την διαδικασία που οδηγεί σε αυτό το αποτέλεσμα,δοκιμάστε το και αν γίνει το ίδιο σε άλλες συσκευές θα ξέρουμε τουλάχιστον το bug reason. Λήψη βίντεο και όταν την ολοκληρώσει πατάμε αναπαραγωγή(αυτομάτος αλλάζει σε Real player portrait) και το κουνάμε λίγο προς τα κάτω(για να δεχτεί την πληροφορία το accelerometer ότι το έχουμε landscape,αφου μόλις κάναμε εγγραφή βίντεο)πατάμε και το 2 για πλήρη οθόνη,το βλέπουμε(κλείνουμε αν θέλουμε την αναπαραγωγή) και μετά αν μπούμε στο μενού τα εικονίδια είναι μικρά και εμφανίζεται το εικονίδιο Μενού. Δοκιμάστε το,αν γίνει και σε σας σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο conflict με την κάμερα:confused: Και εμενα το εκανε που το δοκιμασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Εχει υπερυθρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Εχει υπερυθρες; Τσου... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
little_pony Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 παιδιααα, γειά σας..σας έχω δύο ερωτήσεις: 1ον: έβαλα χθες το nokmote αλλά δε δουλεύει..(δεν βγάζει καν σωστό εικονίδιο, εμφανίζει ένα κουτί-κύβο..)γιατί?? τι πρέπει να κάνω?? 2ον: πώς κάνουμε αντιγράφη-επικόλληση?? (για παράδειγμα, θέλω να ανοίξω μία ιστοσελίδα από τη διεύθυνση που μου στέλνουν στο windows live messenger) σας ευχαριστώ προκαταβολικά..:O:scared::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 παιδιααα, γειά σας..σας έχω δύο ερωτήσεις: 1ον: έβαλα χθες το nokmote αλλά δε δουλεύει..(δεν βγάζει καν σωστό εικονίδιο, εμφανίζει ένα κουτί-κύβο..)γιατί?? τι πρέπει να κάνω?? 2ον: πώς κάνουμε αντιγράφη-επικόλληση?? (για παράδειγμα, θέλω να ανοίξω μία ιστοσελίδα από τη διεύθυνση που μου στέλνουν στο windows live messenger) σας ευχαριστώ προκαταβολικά..:O:scared::respect: 1) Το N95 Accelerometer Plugin το έκανες εγκατάσταση στο κινητό; 2)Αντιγραφή/επικόλληση γίνεται μέσω της δίεσης, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις και στη συζήτηση του MSN Messenger. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
little_pony Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 το έκανα κ αυτό εγκατάσταση πριν βάλω το nοkmοte..έβαλα κ το flipsilent κ δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 το πηρα σημερα και εγω....... απλα με προβληματιζει κατι με το auto rotate screen σε καποια προγραμματα οπως το emtube το accelerometer ειναι πιο ευαισθητο ενω οταν ειμαι στην εκθεση δε αντιλαμβανεται τοσο καλα την κινηση που κανω. το ιδιο γινεται οταν ειμαι και στο μενου. σιγουρα αντιλαμβανεται τη κινηση αλλα αλλου ειναι πιο ευαισθητο αλλου λιγοτερο. συνεβαινε το ιδιο και σε σας μηπως πρεπει να το συνηθισω εγω. δε θα εστελνα αυτο τον προβληματισμο αν δεν εβλεπα ενα βιντεο στο youtube που το auto rotate ενεργοποιειται με σχετικα μικρη προσπαθεια. μηπως ειναι θεμα λογισμικου πρεπει να εγκαταστησω το nokmote η το accelerometer plug in??????? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ηι παιδι, σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό και έχω κάποιες απορίες... Καμερα και xenon καλα? Λένε? ειναι σαν του Ν95? Γενικά λέει σαν συσκευή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 εκανες κανενα restart ? τα συγκεκριμενα errors σημαινουν -3: The operation was cancelled -5: The operation requested is not supported δεν καταλαβα ομως ,ποτε στο παρουσιαζει ,οταν εχεις, ή οταν δεν εχεις την καρτα μεσα? βρηκα τι φταιει. η εφαρμογη activefile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ηι παιδι, σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό και έχω κάποιες απορίες... Καμερα και xenon καλα? Λένε? ειναι σαν του Ν95? Γενικά λέει σαν συσκευή? Καλημέρα φίλε.. Σύμφωνα με αυτούς που το έχουν το κινητό, λέει και πολύ μάλιστα σαν συσκευή.. Και εάν διαβάσεις και κάποιες σελίδες πιο πίσω, τις πρώτες βασικά, θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το κινητό και θα σου λυθούν ότι απορίες έχεις.. ;):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ηι παιδι, σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό και έχω κάποιες απορίες... Καμερα και xenon καλα? Λένε? ειναι σαν του Ν95? Γενικά λέει σαν συσκευή? Η κάμερα λέει και μάλιστα πολλά. Στις ημερήσιες φωτογραφίες είναι περίπου σαν του Ν95 και του Ν95-8GB, αλλά ακόμα πιο βελτιωμένη στην εστίαση σε ορισμένες περιπτώσεις. Στις νυχτερινές βέβαια απλά δεν παίζεται. Κάνει αυτό που λέμε τη νύχτα-μέρα, κυριολεκτικά. Εγώ σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα, και όχι μόνο για την κάμερα. Σε σχέση με το "απλό" Ν95, εκτός από την οθόνη που έχει λίγο μικρότερη, είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Το έχω ήδη τρεις εβδομάδες και κάθε μέρα που περνάει δικαιώνομαι όλο και περισσότερο για την επιλογή μου. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση αν κ είμαι σίγουρος οτι θα έχει καλυφτεί ήδη από ποιο πριν απλά δεν είμαι σίγουρος αν έγινε λόγο αναβάθμισης. Για ήχο κλήση μπορούμε να βάλουμε κ βίντεο! Δλδ να χτυπάει το κινητό κ να παίζει βιντεάκι κανονικά. Ως τώρα το έχω δοκιμάσει με καταλήξεις .3gp κ .mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 παιδιά - μιλάμε για ένα σταθμό στα κινητά εδω- το ερώτημα είναι δε φορτίζει με το usb του ? κριμαααααααααααα............. επιπλέον δε πρόσεξα εδώ μέσα αν αναφέραμε το σημαντικό προσόν ότι ο real player anaparagei youtube!!!! etsi oxi mono to iphone !!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ρε παιδια ερωτηση : To τηλ. συνδεθηκε με ολα τα bluetooth ακουστικα μου! Με το bluetooth του car kit (CK-7W) γιατι δεν συνδεεται μαμωτο? Υπαρχει ασυμβατοτητα? Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ξερει κανείς για αυτό που ρώτησα παραπάνω ? Δουκας εσυ δε το πρόσεξεςς ? ξέρεις κάτι παραπάνω ? επιπλέον έχω το ελληνικο updater και μου λεει ότι το τηλέφωνο αυτό δεν υποστηρίζεται μήπως να δοκιμάσω με το last versionτου αγγλικού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ξερει κανείς για αυτό που ρώτησα παραπάνω ? Δουκας εσυ δε το πρόσεξεςς ? ξέρεις κάτι παραπάνω ? παιδιά - μιλάμε για ένα σταθμό στα κινητά εδω- το ερώτημα είναι δε φορτίζει με το usb του ? κριμαααααααααααα............. επιπλέον δε πρόσεξα εδώ μέσα αν αναφέραμε το σημαντικό προσόν ότι ο real player anaparagei youtube!!!! etsi oxi mono to iphone !!!! επιπλέον έχω το ελληνικο updater και μου λεει ότι το τηλέφωνο αυτό δεν υποστηρίζεται μήπως να δοκιμάσω με το last versionτου αγγλικού?? Κατέβασε το αγγλικό NSU. Δεν φορτίζει από το USB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngalios Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 προσοχή το ελληνικό updater... ειναι ΓΤΠ ... MH TO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΕΙΤΕ!!! ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΜ ΟΥ ΜΟΙΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ 110 ΜΒ UPDATE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 προσοχή το ελληνικό updater... ειναι ΓΤΠ ... MH TO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΕΙΤΕ!!! ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΜ ΟΥ ΜΟΙΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ 110 ΜΒ UPDATE Έχει ειπωθεί άπειρες φορές πως είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε την αγγλική έκδοση...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 παιδιά - μιλάμε για ένα σταθμό στα κινητά εδω- το ερώτημα είναι δε φορτίζει με το usb του ? κριμαααααααααααα............. επιπλέον δε πρόσεξα εδώ μέσα αν αναφέραμε το σημαντικό προσόν ότι ο real player anaparagei youtube!!!! etsi oxi mono to iphone !!!!:lol: Αδερφε,μολις το δοκιμασα! Οχι,δεν φορτιζει! Ρε παιδια ερωτηση : To τηλ. συνδεθηκε με ολα τα bluetooth ακουστικα μου! Με το bluetooth του car kit (CK-7W) γιατι δεν συνδεεται μαμωτο? Υπαρχει ασυμβατοτητα? Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων! Καμια απαντηση??? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiatiko Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Δοκιμασα το NSU και κατι πηγε πολυ στραβα 1 λεπτο πριν την εγκατασταση αφου ειχε κατεβει πληρως το λογισμικο,σταματησε την εγκατασταση επειδη λεει οτι το κινητο αποσυνδεθηκε,τωρα δεν μου ανοιγει καν..!Δοκιμασα τα παντα,πρεπει να εχει διαγραφει πληρως το λογισμικο..!Λετε να το κατεστρεψα τελειως??Θα μπορεσουν αραγε να φταιξουν στα NOKIA shop?Χαλαστηκα πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts