Jump to content

magiatiko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

magiatiko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. magiatiko

    LG G6

    SAR 0.65 W/kg (head) 1.23 W/kg (body) SAR EU 0.23 W/kg (head) 0.15 W/kg (body)
  2. magiatiko

    LG G6

    Ευχαριστω πολυ!Θα ενημερωσω οταν το παρω
  3. magiatiko

    LG G6

    Καλησπέρα παιδιά Μετα απο 3 χρονια ως ευχαριστημενος κατοχος του G2 32gb με αγορα απο εξωτερικο και δυστυχως 130euro τελωνειο..,σκεφτομαι να αγορασω το G6 με τα 64gb.Θα μπορουσατε να μου προτεινατε καποιο καταστημα,εξωτερικου προφανος ,που μπορω να το παραγγειλω με οσο μεγαλυτερη ασφαλεια και χωρις τελωνεια?
  4. Αντε να δω πότε τελικα θα βρω αντικαταστατη του N8 που εχω..
  5. Δοκιμασε τοτε να συνδεσης το κιν. στο pc ως ''Μοναδα μαζικης αποθηκευσης'',τρεξε το προγραμμα και επελεξε recovery απο την Ε
  6. Καλημερα,Taliban υπαρχει τροπος ανακτησης της φωτο με την πρυποθεση να την ειχες αποθηκευμενη στην καρτα μνημης του κιν.Θα βαλεις την καρτα μνημης σε καποιο card reader και με προγραμα recovery μπορεις να το ανακτησης.Δοκιμασε το Sony Vaio Recovery Disk που ειναι και free
  7. Στο manual μου γραφει: "Η υψηλότερη τιμή ΣΕΑ συμφωνα με τις οδηγιες του ICNIRP για την χρηση της συσκευης στο αυτι ειναι 0.62 W/kg". To αγορασα πριν 3 περιπου μηνες με Ελληνικο product key.Πρεπει να μας δουλευει κανονικοτατα η NOKIA γιατι οντος στο επισημο site αναφερει τωρα sar= 1.35..!
  8. Η προθεση μου δεν ηταν να γενικευσω τα γεγονοτα που βιωνω εγω με το N82 μου.Προφανως σταθηκα λιγο ατυχος!Ελπιζω να στρωσει επιτελους για να μπορεσω να το απολαυσω και εγω...!! :)
  9. dimitrisz20,ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω πριν απο κανα 2 μηνες. Το πηγα στα nokia shop. Το πηρα μετα απο ενα μηνα..!Μου ειπαν οτι αναγκαστηκαν να το στειλουν για servis στο εξωτερικο...!Παντος το N82 ειναι ενα πολυ πληρες κινητο ελα με ΠΟΛΛΑ προβληματα.Εχω το κινητο 3 μηνες περιπου,για αλλη μια φορα ειναι για servis, μιας και στα nokia shop οπου το πηγα για αναβαθμιση, την παρασκευη, τους εβγαλε προβλημα και το κρατησανε να το στειλουν στα κενρικα. Ελπιζω να αποτελω εξαιρεση..
  10. Και το http://smart60.ru/ με λιγη φαντασια θα την βγαλεις την ακρη γιατι δυστυχως ειναι στα Ρωσικα.
  11. Το ειχα δοκιμασει αυτο με την μπαταρια αλλα το κακο ειναι οτι το pc δεν μπορει να διαβασει οτι το κινητο ειναι συνδεμενο στην θυρα usb γιατι δεν μπορω να το ενεργοποιησω!Μακαρι να μπορουν το φτιαξουν..Ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις,εχω αγχωθει τρελλα!
  12. Δοκιμασα το NSU και κατι πηγε πολυ στραβα 1 λεπτο πριν την εγκατασταση αφου ειχε κατεβει πληρως το λογισμικο,σταματησε την εγκατασταση επειδη λεει οτι το κινητο αποσυνδεθηκε,τωρα δεν μου ανοιγει καν..!Δοκιμασα τα παντα,πρεπει να εχει διαγραφει πληρως το λογισμικο..!Λετε να το κατεστρεψα τελειως??Θα μπορεσουν αραγε να φταιξουν στα NOKIA shop?Χαλαστηκα πολυ!!
×
×
  • Create New...