dmarccos Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Αρκετα ενδιαφερον :rolleyes:, 1ο μερος :bow: Nokia N82 - part 1 - The Physical, the Camera http://img146.imageshack.us/img146/3128/n829tbcz7.th.jpg http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_N82_Review.php Και το 2ο μέρος: Nokia N82 - part 2 - GPS, applications, performance http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_N82-part_2-.php Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 λοιπον παιδια σχετικα με την καμερα... ναι σε κλειστους χωρους βραδυνες Photos κοντινα πλανα κτλ παιζει χωρις αντιπαλο στα μακρινα τοπια υπαρχουν προβληματακια ομως......οταν το εχεις στο αυτοματο... τα ιδια προβληματακια που υπηρχαν και στο 8g οχι τοσο εντονα ομως εδω......πραγμα που το ξαναλεω δεν υπαρχει στο απλο N95....!!!!! κατι εχει "πειράξει" η νοκια στην καμερα με τα τελευταια firms στο 8g και στο 82 πραγμα που δεν το εχει κανει στην καμερα του 95..... κοιταξτε εδω τι εννοώ.... και οι 2 Photos ειναι τραβηγμενες την ιδια ωρα απο το ιδιο σημειο με ιδιες καιρικές συνθήκες κτλ κτλ κτλ και η Photo του απλου 95 βγαινει πιο καθαρη...ολα στο αυτοματο!!!!!!!! με το 82 πρεπει να "πειραξεις" την καμερα για να πετυχεις τελειο αποτελεσμα ενω το 95 το κανει αυτοματα... http://rapidshare.com/files/87354999/photos.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδία για εγγυηση θέλουν και απόδειξη??στο γερμανο θα το πάρουν?? φίλε δεν το έχεις αφήσει να εστιάσει νομίζω γιατί δεν είναι έτσι!;) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδία για εγγυηση θέλουν και απόδειξη??στο γερμανο θα το πάρουν?? Η αποδειξη ειναι και η εγγυηση.Μακρια απο Γερμανο.:rocket: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδία για εγγυηση θέλουν και απόδειξη??στο γερμανο θα το πάρουν?? φίλε δεν το έχεις αφήσει να εστιάσει νομίζω γιατί δεν είναι έτσι!;) το ξερω βρε οτι δεν ειναι ετσι.....:) ισως να φταιει και αυτο που λες... θα ξαναδοκιμάσω αυριο......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Mε τι το πατησες? :) Με το παπούτσι! Όταν το μάζεψα από κάτω νόμιζα ότι θα διαλυθεί στο χέρι μου αλλά ευτυχώς πέρα από τις γρατσουνιές είναι μια χαρά! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 εγω που δεν έχω δηλ. δεν έχω και εγγυηση? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 εγω που δεν έχω δηλ. δεν έχω και εγγυηση? Από πού το πήρες; Εφόσον μπορείς να αποδείξεις πως είναι ελληνικό (ελληνικό πληκτρολόγιο) ή τουλάχιστον από Ε.Ε., δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, άλλωστε τώρα βγήκε το κινητό, πότε πέρασαν δύο χρόνια.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 εγω που δεν έχω δηλ. δεν έχω και εγγυηση? Η κατοχή απόδειξης είναι αποδεικτικό ότι έχεις νόμιμα το τηλέφωνο και συνήθως έχει το S/N της συσκευής και ημερομηνία αγοράς, όστε να φαίνεται η ημερομηνία αγοράς της συσκευής άρα μπορεί να ξέρει και το service μέχρι πότε έχεις εγγύηση.Βέβαια η συσκευή είναι καινούργια και έχει σίγουρα εγγύηση. Το θέμα είναι να αποδείξεις πως είναι ελληνικό ή ευρωπαϊκό και πως δεν είναι κλεμμένο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 απο ευρωπη είναι το έχω πάρει απο ένα φίλο εδώ!!!το έχω και το κουτι και όλα!;)!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Παιδιά, δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για την ποιότητα μουσικής. Μπορεί να μην είναι ούτε Ν91 ούτε Ν81 ούτε iPod (δεν έχω ακούσει κάποιο από τα 3) ή ούτε οτιδήποτε άλλο, αλλά το προτιμώ από το Creative Zen V Plus 4GB που πήρα πριν από κάτι μήνες και δε με έχει αφήσει και απόλυτα ευχαριστημένο (άσε που με ξενερώνει που θέλει ειδικούς drivers για να ρίξεις tracks στη flash μνήμη του). Το equalizer του Ν82 είναι πολύ πιο δραστικό. Δεν ξέρω τι συχνότητες έχουν επιλέξει στις οκτώ μπάντες του, αλλά είναι σίγουρα διαλεγμένες πολύ προσεκτικά. Ως επιστέγασμα, σύνδεσα πάνω του τα καλά στερεφωνικά ακουστικά που έχω στο home studio μου και μόνο που δεν έκλαψα από συγκίνηση. :D Η αγορά 8άρας microSDHC φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Παιδιά, δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για την ποιότητα μουσικής. Μπορεί να μην είναι ούτε Ν91 ούτε Ν81 ούτε iPod (δεν έχω ακούσει κάποιο από τα 3) ή ούτε οτιδήποτε άλλο, αλλά το προτιμώ από το Creative Zen V Plus 4GB που πήρα πριν από κάτι μήνες και δε με έχει αφήσει και απόλυτα ευχαριστημένο (άσε που με ξενερώνει που θέλει ειδικούς drivers για να ρίξεις tracks στη flash μνήμη του). Το equalizer του Ν82 είναι πολύ πιο δραστικό. Δεν ξέρω τι συχνότητες έχουν επιλέξει στις οκτώ μπάντες του, αλλά είναι σίγουρα διαλεγμένες πολύ προσεκτικά. Ως επιστέγασμα, σύνδεσα πάνω του τα καλά στερεφωνικά ακουστικά που έχω στο home studio μου και μόνο που δεν έκλαψα από συγκίνηση. :D Η αγορά 8άρας microSDHC φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ. :p panosz75 για πες καμια καλη ρυθμιση για το equalizer γιατι εμενα σκουζει λιγακι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Το equalizer του Ν82 είναι πολύ πιο δραστικό. Δεν ξέρω τι συχνότητες έχουν επιλέξει στις οκτώ μπάντες του, αλλά είναι σίγουρα διαλεγμένες πολύ προσεκτικά. Ως επιστέγασμα, σύνδεσα πάνω του τα καλά στερεφωνικά ακουστικά που έχω στο home studio μου και μόνο που δεν έκλαψα από συγκίνηση. :D Η αγορά 8άρας microSDHC φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ. :p Πανο αν εχεις την καλοσυνη , ανεβασε κανενα screenshot με τα settings (οπως λεει και ο φιλος ant0nhs) γιατι ειμαι σκραπας απο μουσικη :p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Απο ποιοτητα μουσικης εινια ολα τα λευτα το κινητο, δεν το αμφισβητει κανεις φανταζομαι απο αυτους που το εχουν Το προβλημα ειναι στην ενταση μουσικης που εινια χαμιλη, μακαρι να ανεβει σε επομενη αναβαθμιση :) Να ξαναρωτησω κατι ακομα, κανενας δεν εχει χρησημοποιηση το XpressPrint, που την πρωτη φορα ειναι δωρεαν η εκτυπωση και αποστολη φωτογραφιων ? Θελω να το κανω αλλα δεν μπορω να βαλω τον κωδικο που λεει στον τροπο πληρωμης γιατι εχει μονο Πιστοτικη Καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 panosz75 για πες καμια καλη ρυθμιση για το equalizer γιατι εμενα σκουζει λιγακι :P Πανο αν εχεις την καλοσυνη , ανεβασε κανενα screenshot με τα settings (οπως λεει και ο φιλος ant0nhs) γιατι ειμαι σκραπας απο μουσικη Επειδή ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε, σας δίνω όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις ρυθμίσεις του EQ του Music player. :p:lol::lol: New Age: ό,τι πρέπει για Vangelis-like ηχοχρώματα, Enigma κλπ http://img247.imageshack.us/img247/249/newagecq1.th.jpg Rock: ουσιαστικά η εργοστασιακή Rock αλλά με περισσότερα μπάσα (το απαιτεί το είδος). Ταιριάζει και για λάτρεις του Metal όπως η αφεντιά μου :p (βλέπε Dream Theater, Pain of Salvation κλπ) http://img405.imageshack.us/img405/1760/rockhi0.th.jpg Bass & treble: με τονισμένα τα μπάσα και τα πρίμα (για όποιους αρέσκονται στα ...πριόνια - βλ. dance κλπ :p) http://img167.imageshack.us/img167/2158/bassntrebletu6.th.jpg Ομιλία-φωνητικά: για ηχογραφημένες συνομιλίες, χορωδιακή μουσική και ό,τι έχει να κάνει με ανθρώπινη φωνή (μουσική ή όχι) http://img134.imageshack.us/img134/1622/speechvocallq2.th.jpg Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Εγώ ήθελα κινητό τηλέφωνο, ήθελα πλοηγό, ήθελα ψφμ και ήθελα και camcorder. Όλα αυτά τα είχα αλλά ήταν αδύνατο να τα έχω όλα ταυτόχρονα μαζί μου ανά πάσα στιγμή! Τα πούλησα λοιπόν όλα, έβαλα κάτι ψιλά ακόμα και πήρα το Ν82. Τώρα έχω κινητό symbian (πριν είχα το 6233-s40), έχω πλοηγό (είχα το qtek s100 +bt gps), έχω 5Mpixel ψφμ (είχα 3.2Mpixel), έχω camcorder (είχα μια sony 8μμ που είχε την ίδια αν όχι χειρότερη ποιότητα από αυτή του Ν82), έχω wifi (δεν είχα :P) και μπορώ όλα αυτά να τα έχω πάντα στην τσέπη μου! Κάτσε γιατί μπερδεύομαι. Έχω ότι είχα πριν αλλά καλύτερα, τα έχω όλα σε μια συσκευή, σχεδόν δεν πλήρωσα επιπλέον χρήματα και θα πρέπει να είμαι και δυσαρεστημένος?!?:blink: Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 για οποιον ενδιαφερεται για θηκη :) Krusell N82 Cases Εγώ ήθελα κινητό τηλέφωνο, ήθελα πλοηγό, ήθελα ψφμ και ήθελα και camcorder. Όλα αυτά τα είχα αλλά ήταν αδύνατο να τα έχω όλα ταυτόχρονα μαζί μου ανά πάσα στιγμή! Τα πούλησα λοιπόν όλα, έβαλα κάτι ψιλά ακόμα και πήρα το Ν82. Τώρα έχω κινητό symbian (πριν είχα το 6233-s40), έχω πλοηγό (είχα το qtek s100 +bt gps), έχω 5Mpixel ψφμ (είχα 3.2Mpixel), έχω camcorder (είχα μια sony 8μμ που είχε την ίδια αν όχι χειρότερη ποιότητα από αυτή του Ν82), έχω wifi (δεν είχα :P) και μπορώ όλα αυτά να τα έχω πάντα στην τσέπη μου! Κάτσε γιατί μπερδεύομαι. Έχω ότι είχα πριν αλλά καλύτερα, τα έχω όλα σε μια συσκευή, σχεδόν δεν πλήρωσα επιπλέον χρήματα και θα πρέπει να είμαι και δυσαρεστημένος?!?:blink: εχω το Ν82 για φωτο-βιντεο-(για παιχνιδι πιο πολυ μιας και την δουλεια της φωτογραφικης μου μηχανης δεν θα την κανει κινητο στο αμεσο μελον...) και το καιζερ για να κανω την δουλεια μου σε ολα τα υπολοιπα ;) δυστυχως δεν προκειται να βρεθει στο αμεσο μελλον μια ...all in 1 συσκευη για να ησυχασουμε..:rolleyes: εστω :happy: για λιγο καιρο :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Kαλημέρα ..Χτες το βραδυ στην οθονη μου εμφανιστηκε ενα pixelaki..σαν σε εκεινο το σημειο να εχασε το χρωμα του-σαν να καταργηθηκε..καλυπτεται απο εγγυηση κατι τετοιο?μηπως με την επομενη αναβαθμιση διορθωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Kαλημέρα ..Χτες το βραδυ στην οθονη μου εμφανιστηκε ενα pixelaki..σαν σε εκεινο το σημειο να εχασε το χρωμα του-σαν να καταργηθηκε..καλυπτεται απο εγγυηση κατι τετοιο?μηπως με την επομενη αναβαθμιση διορθωθει? Αν είναι καμένο pixel βεβαίως και το καλύπτει η εγγύηση. Μόνο που θα μείνεις για κάμποσο καιρό χωρίς κινητό :X γιατί θα πάει για αλλαγή οθόνης... Με αναβάθμιση δεν διορθώνεται αν είναι καμένο πάντος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 νομιζω για ενα πιξελ δεν αλλαζεται η οθονη πανω απο 3 εχω την εντυπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Αν δεν έχουν αλλάξει τους όρους εγγύησης στην ΝΟΚΙΑ τότε θα πρέπει να έχεις 2 καμένα pixel σε απόσταση μικρότερη των 2 χιλιοστών ή 3 pixel και πάνω για να αλλαχτεί..... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 ...δυστυχως δεν προκειται να βρεθει στο αμεσο μελλον μια ...all in 1 συσκευη για να ησυχασουμε.. Ακριβώς το αντίθετο λέω εγώ! Πως για κάποιους από εμάς, αυτή η συσκευή allinone είναι το Ν82. Αν διαβάσεις ποιο προσεκτικά το post μου θα καταλάβεις… :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Να ρωτήσω κάτι... Όταν είσαστε εν κινήσει λοκάρει γρήγορα τους δορυφόρους? Γιατί εμένα αργεί πολύ... Φοβάμαι μήπως τη μία φορά που μου το έριξαν κάτω κουνήθηκε τίποτα και αργεί να πιάσει πια... Για πείτε...Να το πάω στη ΝΟΚΙΑ να το δουν? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Να ρωτήσω κάτι... Όταν είσαστε εν κινήσει λοκάρει γρήγορα τους δορυφόρους? Γιατί εμένα αργεί πολύ... Φοβάμαι μήπως τη μία φορά που μου το έριξαν κάτω κουνήθηκε τίποτα και αργεί να πιάσει πια... Για πείτε...Να το πάω στη ΝΟΚΙΑ να το δουν? Δεν έχει τίποτα το κινητό σου. Όταν κινείσαι, κάνει παραπάνω ώρα να λοκάρει την θέση σου. Μόλις όμως το κάνει, δεν χάνει το στίγμα. Αν βλέπεις οτι αργεί, σταμάτα για λίγο και περίμενε να βρεί δορυφόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Η αλήθεια είναι ότι βρίσκει και εμφανίζει διαφανείς μπάρες που όμως δε γίνονται μαύρες γρήγορα... Ευχαριστώ!!! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts