Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,

ειμαι και εγω εδω και 30 περιπου ημερες κατοχος του N82 και οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι πολυ καλες.

θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια αλλα πρωτα θελω να τονισω οτι ειμαι ασχετος και οτι μπορει να ρωταω βλακειες, λοιπον:

1. ειδα καποιους κωδικους πισω απο την μπαταρια και πανω στο τηλεφωνο εκει οπου μπαινει η μπαταρια, συγκεκριμενα:

πισω απο την μπαταρια: 0670551

στο τηλεφωνο: 0567264

αυτους τους κωδικους τους συγκρινα με καποιους που εχετε στο πρωτο ποστ και οχι μονο δεν ειναι οι ελληνικοι αλλα δεν τους ειδα καθολου.

αυτο πειραζει πολυ;;;

2. το κινητο το αγορασα απο cosmote και εχει στο μενου το cosmote my view ενω εγω δεν το θελω, τι πρεπει να κανω, αυτα τα βηματα που λετε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 ;;; (μην βαρατε, σας ειπα οτι ειμαι ασχετος...)

κατα τα αλλα χρησιμοποιω κανονικα την δωρεαν 3μηνη πλοηγηση (οταν ληκσει θα σας πρηκσω σχετικα με το τι πρεπει να κανω για να εχω παλι πλοηγηση...), ολα καλα με το wifi και γενικα με τις υπολοιπες εφαρμογες εκτος απο τα n-gage παιχνιδια που δεν εχω καταλαβει καθολου τι παιζει και πως τα παιζουν αλλα δεν με πολυνοιαζει ειναι η αληθεια.

οποιος κσερει κατι με τα 2 που ρωταω ας μου πει εστω και με ΠΜ.

Καλησπέρα.:)

1) Το product code είναι το 0567264. Δεν έχεις το ελληνικό γιατί απλά η συσκευή σου είναι cosmote branded. Ο άλλος αριθμός δεν έχει σχέση.

2) Αν θέλεις να απαλλαγείς απ αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία που σωστά ανέφερες. Χάνεις την εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εαν κανεις την αναβαθμιση για να βγαλεις το cosmote my view ΔΕΝ θα μπορεις να τρεξεις σπασμενα n-gage.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181611

αυτο φανταζομαι θα συμβει μονο με τα n-gage παιχνιδια και οχι με οποιαδηποτε σπασμενη εφαρμογη προσπαθησω να περασω και να τρεκσω...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

Οπως τα λες μονο με τα n-gage. Eαν εχεις κανονικο πιστοποιητικο για την συσκευη σου δεν θα εχεις προβλημα με τις unsigned εφαρμογες.

Εdit

Eαν δεν εχεις διαβαζεις αυτο..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδια με τα παρακατω ακουστικα ειδατε διαφορα στον ηχο του 82...?

http://www.techgsm.gr/NOKIA_BLUETOOTH_HEADSET_BH_903,77114.html

γενικα τα εχει δοκιμασει κανενας.....???

γιατι η τιμη τους ειναι πολυ μεγαλη!!!!!!

τελικά το πήρα και εγώ!!!

Ομολογώ οτι έχω φάει σφαλιάρα απο την απόκριση του κινητού.

Δεν είχε μπαταρία για να το δοκιμάσω στο πλαίσιο που το πήρα και ενα φόβο τον είχα απο 2 ν95 που είχαν πέσει στα χέρια μου και πηγάιναν αργάαααα.. Αυτό όμως είναι λες και του έβαλαν τούρμπο, ότι και αν έτρεξα. :)

τελικά το πήρα και εγώ!!!

Ομολογώ οτι έχω φάει σφαλιάρα απο την απόκριση του κινητού.

Δεν είχε μπαταρία για να το δοκιμάσω στο πλαίσιο που το πήρα και ενα φόβο τον είχα απο 2 ν95 που είχαν πέσει στα χέρια μου και πηγάιναν αργάαααα.. Αυτό όμως είναι λες και του έβαλαν τούρμπο, ότι και αν έτρεξα. :)

Καλοριζικο φιλε! Τι χρωμα το πηρες κιολας? Ετσι για τα στατιστικα.. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

το είχε μόνο σε μαύρο αλλα όπως και νά χει αυτό θα έπερνα!

Mια χαρα τοτε. ;)

Ειναι αληθεια πως δεν ειναι απ'τα αργα κινητα απ'οσα εχω διαβασει αλλα κι απο προσωπικη εμπειρια.

Τωρα, οσο για τα 95αρια που λες, σιγουρα θα αναφερεσαι στα πρωτα (τα ασημενια!) και θα εχεις δικιο γι'αυτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μια ερωτηση τι επαθε το γνωστο μαγαζακι xxxxxxx??
Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Παιδια μια ερωτηση τι επαθε το γνωστο μαγαζακι xxxxxxxx??

Τι εννοείς τι έπαθε? Τίποτα δεν έπαθε, λειτουργεί κανονικά. Απλά κάνουν αναβάθμιση στους servers και δεν λειτουργούν όλες οι επιλογές.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπερα στο forum. Γραφω για πρωτη φορα και θα ηθελα να μου απαντησει καποιος μερικα πραγματα για το Ν82 το οποιο σκεφτομαι να αγορασω μετα τις γιορτες.

1) Μπορει το κινητο να λειτουργησει θεματα απο zedge,mobile9 κτλ.?

2) Η λειτουργια του GPS στο να σου δειχνει μονο το υψομετρο οπου βρισκεσαι και οχι πλοηγηση κτλ. χρεωνεται?

3) Το ακτινοβολια (SAR) μιας συσκευης ισχυει και οταν η συσκευη ειναι stand by? Το ρωταω αυτο γιατι λενε οτι το N82 εχει πολυ υψηλο δεικτη.

Καλησπερα στο forum. Γραφω για πρωτη φορα και θα ηθελα να μου απαντησει καποιος μερικα πραγματα για το Ν82 το οποιο σκεφτομαι να αγορασω μετα τις γιορτες.

1) Μπορει το κινητο να λειτουργησει θεματα απο zedge,mobile9 κτλ.?

2) Η λειτουργια του GPS στο να σου δειχνει μονο το υψομετρο οπου βρισκεσαι και οχι πλοηγηση κτλ. χρεωνεται?

3) Το ακτινοβολια (SAR) μιας συσκευης ισχυει και οταν η συσκευη ειναι stand by? Το ρωταω αυτο γιατι λενε οτι το N82 εχει πολυ υψηλο δεικτη.

1 why not εάν είναι για αυτό;

2 οχι ...αλλά ούτε και η πλοήγηση χρεώνεται.

3 μετράει το μέγιστο...δεν είναι συνέχεια 1.35

Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλωσόρισες στο φόρουμ φίλε. :)

1.Δεν έχω δοκιμάσει αλλά όλα τα sis που είναι γραμμένα για series 60 3rd edition τρέχουν κανονικά στο Ν82.

2.Βεβαίως αι δεν χρεώνεσαι. Μέσω του μενού Δεδομένα GPS.

3.Όχι βέβαια. Η τιμή που αναγράφεται σε κάθε συσκευή είναι η υψηλότερη που μπορεί να πετύχει και αναφέρεται όταν είσαι σε δίκτυο 3G, υπάρχει ροή δεδομένων και είναι ενεργοποιημένες όλες οι συνδέσεις όπως bluetooth και wi-fi.

1.Οποιοδηποτε θέμα ειναι συμβατο με την συσκευή μπορεις να βάλεις.Δεν εχει να κάνει απο που θα το κατεβάσεις.

2.Αν εχεις ενεργοποιημένο το A-GPS τότε θα μπει για λιγο στο νετ για να κανει πιο ευκολο και γρηγορο τον εντοπισμό του στίγματος.Αν το απενεργοποιήσεις τότε χρέωση δεν υπαρχει αλλα πιθανον να αργησει λιγο παραπάνω.

3.Ο δείκτης SAR που αναφερεται όντως είναι υψηλός αλλά είναι η μέγιστη τιμή που μπορεί να φτάσει και σε καμια περίπτωση δεν λειτουργεί πάντα με αυτη.

ΥΓ..Τρίτος και καταϊδρωμένος...χαχαχαχαχ

Υπογραφή....

Σας ευχαριστω για την ανταποκριση ολους. Παντως διαβαζοντας εδω και καιρο ολες αυτες τις συζητησεις εχω να κανω μια διαπιστωση. Καποιοι οταν αναφερονται στο service της NOKIA σε κανουν να σε πιανει κρυος ιδρωτας. Δηλαδη να παρακαλας να μην σου παθει κατι το κινητο γιατι θα κανεις κανενα μηνα να το ξαναπαρεις. Ειναι οντως ετσι? Εγω τα τελευταια χρονια ειμαι πιστος πελατης της sonyericsson και πραγματικα ειναι απαιχτοι στην ταχυτητα του service τους. Τωρα που αποφασισα να παρω NOKIA διαβαζω ολα αυτα και προβληματιζομαι. Και κατι τελευταιο. Διαβαζω για διαφορα προβληματα που εχει το N82 και αλλα κινητα σχετικα με τις εφαρμογες, κολληματα κτλ. Εχω την γνωμη πως οταν υπερφορτωνεις ενα κινητο με πολλα πραγματα ειναι λογικο να μπλοκαρει καποια στιγμη. Νομιζω πως το Ν82 ειναι καθαρα ενα κινητο κυριως για να βγαζεις καλες φωτο και μετα λιγο απ'ολα. Αν το δεις ετσι πιστευω πως ποτε δεν θα εχεις προβλημα.

Ανάλογα τι θέλει να κάνει ο καθένας με το κινητό του. Πολλοί παίρνουν το Ν82 και το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι η κάμερα (είμαι ένας από αυτούς). Απλά, η συγκεκριμένη συσκευή, έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει ένα τεράστιο αριθμό χρηστών καθώς το hardware σε συσδιασμό με το ανοιχτό λογισμικό του, έχους τεράστιες δυνατότητες.

Το θέμα είναι οτι όσο και να το ζορίσεις, το κινητό δε μασάει. Και αν τύχει και κάνεις καμια βλακιούλα ή προκληθεί conflict από καμία εγκατεστημενη εφαρμογή, με ένα απλό φορμάτ και συνοπτικές διαδικασίες παοκατάστασης, είναι πάλι σαν καινούριο.

Όσον αφορά το service, είναι τι θα οσυ τύχει. Γενικά το service της Nokia πάσχει αλλά, υπάρχουν και περιπτώσεις που όλα βαίνουν καλά. Σε μένα πχ 2 φορές μου έτυχε στραβή και μου αντικατέστησαν την συσκευή με καινούρια αμέσως (7650 και 3250).

To service της Νokia δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ας μην τα κανουμε τα πραγματα τραγικα. Εαν θελεις μπορεις να ριξεις μια ματια και στο παρακατω θεμα και να συνεχισουμε εκει την συζητηση:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928

Πολλοί παίρνουν το Ν82 και το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι η κάμερα (είμαι ένας από αυτούς).

Ακομη ενας :)

Το θέμα είναι οτι όσο και να το ζορίσεις, το κινητό δε μασάει. Και αν τύχει και κάνεις καμια βλακιούλα ή προκληθεί conflict από καμία εγκατεστημενη εφαρμογή, με ένα απλό φορμάτ και συνοπτικές διαδικασίες παοκατάστασης, είναι πάλι σαν καινούριο.

Το 82 πραγματικα δεν μασαει το εχω τρελανει και αντεχει παρα πολυ. Πιστευω πως μπορει να ικανοποιησει ακομη και τους πιο απαιτητικους.. :X

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ανάλογα τι θέλει να κάνει ο καθένας με το κινητό του. Πολλοί παίρνουν το Ν82 και το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι η κάμερα (είμαι ένας από αυτούς). Απλά, η συγκεκριμένη συσκευή, έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει ένα τεράστιο αριθμό χρηστών καθώς το hardware σε συσδιασμό με το ανοιχτό λογισμικό του, έχους τεράστιες δυνατότητες.

+1 ζήτημα να έχω βγάλει πάνω από 10 φωτό. Πάντως τραβά πολύ καλής ποιότητας βίντεο, απίστευτο για κινητό. Το βλέπεις και χαζεύεις.

3.Όχι βέβαια. Η τιμή που αναγράφεται σε κάθε συσκευή είναι η υψηλότερη που μπορεί να πετύχει και αναφέρεται όταν είσαι σε δίκτυο 3G, υπάρχει ροή δεδομένων και είναι ενεργοποιημένες όλες οι συνδέσεις όπως bluetooth και wi-fi.

πάλι βέβαια δεν δικαιολογείται από την στιγμή που το Ν95 με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει το μισό SAR.:cry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

η λειτουργια του gps του ειναι free??υπαρχουν περιορισμοι στη λειτουργια του ωστε να μη χρεωνεσαι??

To GPS λειτουργεί μέσω δορυφόρων και δεν προϋποθέτει την χρήση δικτύου για να λειτουργήσει. Άρα, μόνο όταν ο χρήστης το επιλέγει, ενεργοποιεί το υποβοηθούμενο GPS (Α-GPS), ωστέ να χρησιμοποιεί και το δίκτυο κινητής για να μπορεί η συσκευή του να βρίσκει πιο εύκολα στίγμα.

Υπάρχουν βέβαια και εφαρμογές όπως το Google Maps Mobile που για να λειτυργήσει προΥποθέτει σύνδεση δεδομένων, αλλά αυτό είναι εξαίρεση του κανόνα. Όλες οι εφαρμογές πλοήγησης, δεν απαιτούν καμία πολύτως χρέωση για να προσφέρουν πλοήγηση (αρκεί βέβαια να είναι αγορασμένες ή σπασμένες).

Όσον αφορά το service, είναι τι θα οσυ τύχει. Γενικά το service της Nokia πάσχει αλλά, υπάρχουν και περιπτώσεις που όλα βαίνουν καλά. Σε μένα πχ 2 φορές μου έτυχε στραβή και μου αντικατέστησαν την συσκευή με καινούρια αμέσως (7650 και 3250).

παντως οτι και να λεμε δεν υπαρχει ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην κολλήσεις με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καμερα του 82!!!!!!!

ακομη και να μην σε νοιάζει το συγκεκριμενο θεμα.....!!!!!

κολλάς ασχημα με τις photos που βγαζει το κινητο και πολλες φορες εχεις photos που τις κρατας για "παντα" οταν δεν μπορεις να εχεις μια καμερα μαζι σου!!!!!!!!!

σε αυτο βεβαια συμβάλει και το ξενον φλας....

ολα αυτα σε συνδυασμό με το ανοιχτο λειτουργικό το απιστευτο gps και γενικα ολα αυτα κανουν το 82 οτι καλυτερο εχει βγαλει για μενα η νοκια EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρνητικά η μικρη οθονη...που μετα απο ενα 95 σε ξενερωνει απιστευτα....και το σαρ του...αν θες αυτο το κινητο θα πρεπει να εισαι με ενα Hands free....ΣΥΝΕΧΕΙΑ......!!!!!!!!!

πολυ δυσκολα παντως καποιος που αγοραζει το ν82 παει σε αλλο μοντελο της νοκια!!!!!!!!!!

περιμενω την στιγμη που ολα αυτα που μας δινει το 82 θα τα δωσει ενα νεο μοντελο ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ χαμηλοτερο σαρ...και ισως καλυτερο ηχο και απο τα ηχεια αλλα και απο τα ακουστικα.....

μεχρι τοτε....θα περιμενουμε........:)

Θέλω να διαγράψω μία εφαρμογή η οποία κολλάει και θέλω τα φώτα σας διότι:

1) Στην διαχ. εφαρμογών ΔΕΝ εμφανίζεται

2) Πηγαίνοντας στο εικονίδιο της εφαρμογής, πατώντας "c" ή "Επιλογές>αφαίρεση" δεν ανταποκρίνεται το κινητό

3) Προσπαθώντας να εγκαταστήσω από πάνω την ίδια εφαρμογή, βγαίνει μήνυμα για αφαίρεση της υπάρχουσας πρώτα!

4) Είναι τόσο φορτωμένη η κάρτα που η επιλογή "format" θα με κάνει να ψάχνομαι χρονιάρες μέρες...

Καμιά ιδέα για το πως διαγράφεται μία τέτοια εφαρμογή??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα χρησιμοποιήσεις το UnSIS ώστε να δεις τα περιεχόμενα του αρχείου sis της εφαρμογής καθώς και το που αυτά αποθηκεύονται.

Έπειτα θα διαγράψεις ένα προς ένα όλα τα αρχεία.

Αν η εφαρμογή είναι στη κάρτα, τοποθέτησέ τη σε ένα card reader ώστε να έχεις ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους φακέλους.

Αν είναι στην εσωτερική μνήμη θα πρέπει να έχεις χακάρει τη συσκευή σου ώστε να έχεις τη δυνατότητα να προσπελάσεις φακέλους τους συστήματος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα χρησιμοποιήσεις το UnSIS ώστε να δεις τα περιεχόμενα του αρχείου sis της εφαρμογής καθώς και το που αυτά αποθηκεύονται.

Έπειτα θα διαγράψεις ένα προς ένα όλα τα αρχεία.

Αν η εφαρμογή είναι στη κάρτα, τοποθέτησέ τη σε ένα card reader ώστε να έχεις ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους φακέλους.

Αν είναι στην εσωτερική μνήμη θα πρέπει να έχεις χακάρει τη συσκευή σου ώστε να έχεις τη δυνατότητα να προσπελάσεις φακέλους τους συστήματος.

thanks για τις πληροφορίες, ωστόσο το πρόβλημά μου παραμένει γιατί η εφαρμογή πέρασε στο κινητό σε μορφή jar και οχι sis. Φαντάζομα πως δεν υπάρχει και πρόγραμμα uNjar? :(

anyway... thanks again!

[sIGPIC][/sIGPIC]