Jump to content

teokoun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teokoun

  • Ημ. Γέννησης 28/01/1981

teokoun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρυθμίσεις Εμφάνιση Παράκαμψη οπισθοφωτισμού Πάντα ενεργό
  2. εχω την 4.20 στο n82 και δουλευει μια χαρα. επειδη ομως η καρτα μνημης αρχισε να τα παιζει, αγορασα μια καινουρια. περασα τον φακελο Garmin, απο την παλια στην καινουρια και στη συνεχεια εκανα εγκατασταση την εφαρμογη ανοιγωντας τωρα το garmin μου βγαζει μηνυμα "Το Bluetooth ειναι απενεργοποιημνεο. Ενεργοποισητε το." κατι που ποτε δεν εβγαζε στο παρελθον. επιπλεον δεν βρισκει σημα, βγαζοντας το μηνυμα "Δεν βρεθηκαν συσκευες GPS" any idea?
  3. Για εκεί οδηγούμαι τελικά... Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην μπλέξω με το Garmin. Λογικά αντιγράφω τον φάκελο Garmin στον υπολογιστή, μετά τον περνάω ξανά στην κάρτα, κάνω εγκατάσταση το sis και όλα ξαναδουλεύουν ρολόι??
  4. Μάλλον έχω να κάνω με ''καταραμένη'' εφαρμογή! Εκανα αυτό που μου είπες, το εικονίδιο όμως της εφαρμογής παραμένει στο κινητό. Τώρα (φυσικά) δεν ανοίγει καθόλου, αλλά ούτε αφαιρείται. Επίσης προσπαθώντας να περάσω από πάνω την ίδια εφαρμογή, δεν κάνει εγκατάσταση (είναι η εφαρμογή gmail 2.0). Αλήθεια, τα εικονίδια δεν υπάρχουν σαν αρχεία κάπου για να διαγραφούν?
  5. thanks για τις πληροφορίες, ωστόσο το πρόβλημά μου παραμένει γιατί η εφαρμογή πέρασε στο κινητό σε μορφή jar και οχι sis. Φαντάζομα πως δεν υπάρχει και πρόγραμμα uNjar? :( anyway... thanks again!
  6. Θέλω να διαγράψω μία εφαρμογή η οποία κολλάει και θέλω τα φώτα σας διότι: 1) Στην διαχ. εφαρμογών ΔΕΝ εμφανίζεται 2) Πηγαίνοντας στο εικονίδιο της εφαρμογής, πατώντας "c" ή "Επιλογές>αφαίρεση" δεν ανταποκρίνεται το κινητό 3) Προσπαθώντας να εγκαταστήσω από πάνω την ίδια εφαρμογή, βγαίνει μήνυμα για αφαίρεση της υπάρχουσας πρώτα! 4) Είναι τόσο φορτωμένη η κάρτα που η επιλογή "format" θα με κάνει να ψάχνομαι χρονιάρες μέρες... Καμιά ιδέα για το πως διαγράφεται μία τέτοια εφαρμογή??
  7. Εγινα και εγώ άλλος ένας από τους δεκάδες που ...επιμένουν να ρώτανε χωρίς πρώτα να έχουν διαβάσει! :wacko: Anyway, thanks menios!
  8. Πέρασα καμιά 10αρια θέματα σαν εφαρμογές μέσω του PC Suite. Πηγαίνοντας Ρυθμίσεις>Γενικές>Προσ.ρυθμίσ.>Θέματα, μπορώ να τα επιλέξω κανονικά. Αν θέλω να τα διαγράψω πρέπει να πάω στην Διαχ.εφ. και να κάνω απεγκατάσταση. Και εδω είναι το πρόβλημα. Πατώντας Προβολή μητρώου φαίνονται και τα 10 θέματα που εγκαταστάθηκαν. Ομως στην Διαχ.εφ. φαίνονται ΜΟΝΟ τα μισα! Που στο καλό υπάρχουν αν θελήσω να τα διαγράψω? :confused:
  9. Ανακάλυψα ένα bug στον autodrive 1.50 Πρόσφατα έκανα 2 φορές την διαδρομή Αθήνα-Θεσ/νικη με τον 1.40 και με πήγε κανονικά από την Ν.Ε.Ο. (με ρύθμιση για ταχύτερο χρόνο). Βάζοντας τον 1.50 με τις ίδιες ρυθμίσεις, μετά τη Λαμία σε πηγαίνει μέχρι τη Λάρισα από την Παλαιά Εθνική (μέσω Δομοκού και Φαρσάλων) Για να σιγουρευτώ, πέρασα ξανά τον 1.40 και το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσ/νικη ταυτίστηκε με την Ν.Ε.Ο. Αυτός που έκανε την αναβάθμιση τι όνειρο είδε;;; :worry: ps: Εννοείται πως δεν χρειάζομαι gps για να πάω από Αθήνα σε Θεσ/κη. Αναρωτιέμαι όμως αν στην αναβάθμιση υπάρχει ένα τόσο ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ λάθος, τι μπορεί να συμβαίνει σε διαδρομές που δεν γνωρίζω...
  10. O φίλος σου έκανε τέλεια επιλογή! Το κινητό είναι υπέροχο και με την 4.20 πετάει! Αυτό που ανέφερα είναι πως στην 5.00 μίκρυναν τον χάρτη κάτι που στην μικρή οθόνη του Ν82 κάνει αρνητική διαφορά (πάντα μιλάω προσωπικά). Δεν μίλησα για ΚΑΝΕΝΑ άλλο πρόβλημα.
  11. thanks! οπότε παραμένω στην 4.20 ελπίζοντας πως στην επόμενη έκδοση θα δώσουν μεγαλύτερο βάρος εκεί που πρέπει... στον χάρτη!
  12. 4.20 vs 5.00 Εχω δοκιμάσει την 5.0 χωρίς να παρατηρήσω τα προβλήματα που αναφέρονται σχετικά με το στίγμα. Ωστόσο ξαναγύρισα στην 4.20 γιατί κατά τη διάρκεια της πλοήγησης φένεται λιγότερος χάρτης! Στο Ν82 που εχω η κάθετη απόσταση του χάρτη είναι 5,5cm ενώ με την 5.0 μειώθηκε στα 4,8cm. Και σε μια μικρή οθόνη όπως είναι του N82, αυτά τα λιγότερα 0,7cm κάνουν την διαφορά! Οσοι έχετε την 5.00.10, η φόρμα πλοήγησης παραμένει ίδια με την 5.0, όπως φαίνεται δεξιά στην εικόνα??? [ATTACH]12889[/ATTACH]
  13. 4.20 vs 5.00 Δοκίμασα αυτό το Σ/Κ την 5.0 χωρίς να παρατηρήσω τα προβλήματα που αναφέρονται σχετικά με το στίγμα. Ωστόσο ξαναγύρισα στην 4.20 για δύο βασικούς λόγους: (1) Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης φένεται λιγότερος χάρτης! Στο Ν82 που εχω η κάθετη απόσταση του χάρτη είναι 5,5cm ενώ με την 5.0 μειώθηκε στα 4,8cm. (Μιλάω για την απόσταση από την πάνω ένδειξη των δρόμων μέχρι την κάτω για την ταχύτητα, και την ώρα). Και σε μια μικρή οθόνη όπως είναι του N82, αυτά τα λιγότερα 0,7cm κάνουν την διαφορά! (2) Οταν έχεις ανοικτή την πλοήγηση (χωρίς να έχεις δρομολόγιο), στην 4.20 αναγράφονται στην πάνω ένδειξη οι δρόμοι που έχεις μπροστά σου. Πχ ανεβαίνοντας την Αγ.Μελετίου, αναγράφονται οι κάθετοι δρόμοι που υπάρχουν στον δρόμο σου. Αντίθετα στην 5.0 αναγράφει τον δρόμο που είσαι (στο παράδειγμα αναφέρει ''κατεύθυνση στην Αγ.Μελετίου''). Προσωπικά προτιμώ να ξέρω ποιους δρόμους συναντώ και όχι αυτόν που βρίσκομαι!
  14. Αν έχει κανείς χάρτη Λονδίνου (ή και Μεγ. Βρετανίας), ας μου τους στείλει με ΠΜ θα ήμουν ευγνώμων!
×
×
  • Create New...