Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα σου κρατάει κοντά στο 2ήμερο η μπαταρία. Θα τραβάς και καμία φωτο ή βιντεο. ;)

Το Nokia Maps είναι καλό σαν πρόγραμμα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερα και με ασύγκριτα καλύτερους χάρτες. το sygic και το garmin είναι τα κορυφαία. Με το που πάρεις το Ν82 θα πας κατευθείαν στο θέμα του garmin και θα περάσεις την έκδοση 5.00.00.

Επίσης, μιας και έχεις καιρό να ασχοληθείς με Nokia και series 60, καλό είναιι αν διαβάσεις αυτόν τον οδηγό. Θα σε βοηθήσει πολύ.

α. 1,5 με 2 μέρες

β. όχι το χειρότερο...θα βάλεις Garmin ή Sygic. Υπάρχουν σχετικά θέματα εδώ μέσα με οδηγίες.

γ. για Tom Tom δεν ξέρω τα 2 επάνω ναι όμως.

α)Δυο μερες και να λες και ευχαριστω :D

β)Σε καμια περιπτωση.Ελαχιστοι εδω μεσα χρησιμοποιουν το Νοκια MAps για πλοηγηση

γ)Με μια αναζητηση στο φορουμ θα δεις οτι οι καλυτεη λυση ειναι το Garmin και Sygic

3 απαντήσεις σε 3 λεπτά... και οι 3 τις ίδιες σχεδον απαντησεις... σας ευχαριστω πολύ... αν και με το σχεδόν 2 μέρες με βάλατε σε (κακίες σκέψεις:p) εχω συνηθίσει το w910 σε 5-6 μέρες...μόνο ομιλία και μνμ....και λίγο wind+ :lol: ... θα το σκεφτώ :p

Μα δεν μπορείς με τέτοιο κινητό να μην κάνεις πιο προχωρημένα πράγματα. :) Όλο και λίγο σερφάρισμα μέσω wi-fi θα κάνεις, όλα θα σκαλίζεις τους χάρτες, θα τραβάς καμια φωτο με την απίστευτη κάμερά του και άλλα παρόμοια. Με τέτοια χρήση, είναι πολύ καλή αυτονομία το 2ήμερο.

Μα δεν μπορείς με τέτοιο κινητό να μην κάνεις πιο προχωρημένα πράγματα. :) Όλο και λίγο σερφάρισμα μέσω wi-fi θα κάνεις, όλα θα σκαλίζεις τους χάρτες, θα τραβάς καμια φωτο με την απίστευτη κάμερά του και άλλα παρόμοια. Με τέτοια χρήση, είναι πολύ καλή αυτονομία το 2ήμερο.

Για μένα παίρνεις ένα τέτοιο μηχάνημα ώστε να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του στο έπακρο αν και θα πρέπει να κάνεις τα στραβά μάτια σε κάποια μείον του :cool: (π.χ. αυτονομία-κολλήματα)...είναι σαν να βάζεις το δάχτυλο (αν όχι όλο το χέρι) μέσα στο βάζο με το μέλι(γλυκό) και να μην το δοκιμάζεις... :lol: ... τ αποφάσισα ... θα το πάρω .... :D

Στην αρχη ειδικα ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Οταν περασει ο καιρος κι αρχιζουμε και συνηθιζουμε η ακομα και βαριομαστε τα καλουδια και χρησιμοποιουμε τις συσκευες για τις πραγματικες μας αναγκες περισσοτερο, τοτε αυτοματα μεγαλωνει και η αυτονομια :lol:

κολλήματα

Καποιο λαθος κανεις.Κολληματα στην συσκευη δεν υπαρχουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Και όχι μόνο δεν υπάρχουν κολλήματα αλλά είναι κ γρήγορο.:cool:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλημέρα συμφορουμίτες! Εγώ πάντως έχω το κινητό έδώ κ 9 μήνες κ ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα κόλλημα κ πρόβλημα. Πάρα πολύ αξιόπιστο τηλέφωνο κ νομίζω πως κανένα δε συγκρίνεται μαζί του (προς το παρόν). Με κανονική χρήση, δλδ μερικές κλήσεις, φωτό, Bluetooth handsfree, maps (που κ που) κ wifi μου κρατάει περίπου 3-3,5 μέρες.

Και όχι μόνο δεν υπάρχουν κολλήματα αλλά είναι κ γρήγορο.:cool:

το χω ψαξει οσον αφορα την γρηγοραδα (και τα χαρακτηριστικά του) στο youtube εχει πολλα βιντεακια..)

το ν70 που'χα ειχε πολλα κολληματα και δεν ηταν τοσο γρηγορο... και με εντυπωσιασε η διαφορα που εχει γινει απο τοτε στο λειτουργικο symbian ...

Οταν περασει ο καιρος κι αρχιζουμε και συνηθιζουμε η ακομα και βαριομαστε τα καλουδια και χρησιμοποιουμε τις συσκευες για τις πραγματικες μας αναγκες περισσοτερο, τοτε αυτοματα μεγαλωνει και η αυτονομια :lol:

συμφωνω.. ειναι το διαστημα που ψαχνουμε τι μας προσφερει παραπάνω το νεο μας αποκτημα (μεχρι να το βαρεθουμε ή να το συνηθίσουμε -να μας φυγει η κ...λα- ) οπως και με τ αμαξια... θελεις μια ferrari ... πας μια φορα με 300 (λεμε τωρα) σου φεύγει η κ..λα και μετα λες να ξαναγυρισεις στο smartακι σου :p:p

Εαν κάτω firmware update, εφαρμογές όπως Nokmote, MSN τις χάνω? unsigned εφαρμογές μπορώ να βάλω μόνο όταν έχω hacked firmware?

Εαν κάτω firmware update, εφαρμογές όπως Nokmote, MSN τις χάνω? unsigned εφαρμογές μπορώ να βάλω μόνο όταν έχω hacked firmware?

Δεν χάνεις τίποτα από εφαρμογές ή ρυθμίσεις που έχεις περάσει. Για να κάνεις εγκατάσταση unsigned εφαρμογές ή θα πρέπει να έχεις χακάρει το κινητό (με την τελευταία έκδοση ν30 δεν μπορείς να χακάρεις το Ν82) ή θα πρέπει να έχεις βγάλει πιστοποιητικό. Για πιο πολλά δες στο Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Προχθές το έκανα format όπως είπα, αλλά παρατήρησα ότι το σήμα του δεν ήταν καλό. Εκεί που έπερνε full 3G έπιανε GSM και όχι full. Το ξαναέκανα σήμερα format και όλα καλά. Τι λέτε να φτέει ???
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

μη γελας καθολου αυτο που λες ειναι πραγματικη αληθεια ετσι ειναι. τον πρωτο καιρο ενθουσιαζεσαι με τα αμετρητα που μπορεις να κανεις κατεβαζεις κατεβαζεις εφαρμογες......μεχρι να βαρεθεις και στο τελος μονο τα απολυτως απαραιτητα.....

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

παιδια αν το παρεις ασπρο μπορεις μετα να αλλαξεις προσοψη και να το κανεις μαυρο....???

ειναι ευκολο...?

το βρηκες ασπρο?

θα ηταν καλυτερα να το πηγαινες σε nokia shop να στο αλλαξουν.

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Προφανώς εννοεί ασημί. Και γω είμαι της άποψης να στραφείς σε κάποιο nokia shop να σου κάνει την αλλαγή. Βέβαια θα σου πάει ακριβότερα απ'ότι αν έπαιρνες την πρόσοψη και την πέρναγες μόνος σου.

Προφανώς εννοεί ασημί. Και γω είμαι της άποψης να στραφείς σε κάποιο nokia shop να σου κάνει την αλλαγή. Βέβαια θα σου πάει ακριβότερα απ'ότι αν έπαιρνες την πρόσοψη και την πέρναγες μόνος σου.

σε νοκια shop πουλανε μαυρες προσοψεις.......???

ναι πουλανε. λιγο ακριβα ομως αλλα ακομα και αν γινει λαλακια και σπασει κατι, θα εχουν την πληρη ευθυνη.
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

επειδή δεν απάντησα σχετικά με την τιμή για την Μαυρη πρόσοψη απο το cnn που είχα ανφερθεί πριν μερικές μέρες, μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει στα 53 ευρώ

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

είχα φτιάξει 2 ομάδες στις επαφές μου και είχα ορίσει διαφορετικό ήχο κλήσης.

Τις έσβησα αλλά αυτό εξακολουθεί να χτυπά με τους ήχους που είχα κατηγοριοποιήσει τις επαφές μου.

πώς το ακυρώνω;

Ι need a six month vacation, twice a year.

είχα φτιάξει 2 ομάδες στις επαφές μου και είχα ορίσει διαφορετικό ήχο κλήσης.

Τις έσβησα αλλά αυτό εξακολουθεί να χτυπά με τους ήχους που είχα κατηγοριοποιήσει τις επαφές μου.

πώς το ακυρώνω;

Θα πρέπει να θέσεις ως ήχο κλήσης για αυτές τις επαφές τη ρύθμιση "Προεπιλεγμένος ήχος". Έχεις δύο τρόπους για το κάνεις αυτό: ή θα ξαναβάλεις τις επαφές στις ίδιες ομάδες και θα πας στην κάθε ομάδα να ορίσεις τον προεπιλεγμένο ήχο κλήσης, ή θα το κάνεις ξεχωριστά για κάθε επαφή. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...