Tsaglis Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Πάλι καλά ελπίζω να μην προλάβω να καώ και 'γω αύριο το πρωί θα έχω την κάρτα. Λοιπόν έχω ερωτήσεις... 1) Υπάρχει η δυνατότητα λειτουργία νάρκης?? Σαν το Ν73. 2) Η σάρωση κώδικα τι κάνει?? Διάβασα στην βοήθεια ότι διαβάζει url, τηλέφωνα κτλ. Βοηθάει πουθενά?? 2) Διαβάζει ένα 2d barcode που μπορείς να φτιάξεις με ένα πρόγραμμα της Νοκια. Δηλαδή μπορείς να γράψεις ένα κείμενο, να το μετατρέψεις σε barcode, να το τυπώσεις σε πχ μία μπλούζα και όποιος έχει το αντίστοιχο τηλέφωνο να μπορεί να το διαβάσει. Πρακτικά δεν έχει (μέχρι τώρα) άλλη χρησιμότητα από fun. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Πάλι καλά ελπίζω να μην προλάβω να καώ και 'γω αύριο το πρωί θα έχω την κάρτα. Λοιπόν έχω ερωτήσεις... 1) Υπάρχει η δυνατότητα λειτουργία νάρκης?? Σαν το Ν73. 2) Η σάρωση κώδικα τι κάνει?? Διάβασα στην βοήθεια ότι διαβάζει url, τηλέφωνα κτλ. Βοηθάει πουθενά?? 1) Να το έχει ως επιλογή όχι δεν έχει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις το cClock και απλά να επιλέξεις να μην φαίνεται τίποτα στο screensaver όταν αυτό ενεργοποιήται μετά το πέρας το χρόνου που έχεις επιλέξει εσύ. Απλά να ξέρεις ό,τι δεν μπορείς να επιλέξεις να εμφανίζεται πρώτα η γνωστή μπάρα της nokia και μετά αυτό που σου είπα. Εν ολίγης θα πρέπει να θυσιάσεις τις πλροφορίες του screeensaver με ένα εντελώς σκέτο screeensaver. 2) Βοηθάει ως ένας επιπλέον τρόπος να λάβεις κάποιες πληροφορίες όπως url, διάφορα αρχεία κτλ. Αυτό τον κώδικα τον έχω βρει σε μερικά site στην τύχη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το προφίλ του Bluetooth handsfree, να δρομολογεί όλους τους ήχους στο ακουστικό, σαν να φορούσες κανονικά ενσύρματα ακουστικά. Σίγουρα παίζει ρόλο το προφίλ του handsfree. Αλλά δεν μπορεί να αλλάξει; Ο ήχος κλήσης πως ακούγεται και από το τηλέφωνο και από το BT ακουστικό; Σε άλλα τηλέφωνα αλλάζει και ας μην είναι Symbian... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδια κατεβασα και περασα στο κινητο μου Ν82 το Garmin (GarminMobileXTforSymbianS60_41060.exe) το εκανα εγκατασταση αλλα οταν τρεχει το προγραμμα μου λεει "Δεν βρεθηκε συσκευη GPS". Τι γινεται? Το κινητο δεν εχει GPS? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδια κατεβασα και περασα στο κινητο μου Ν82 το Garmin (GarminMobileXTforSymbianS60_41060.exe) το εκανα εγκατασταση αλλα οταν τρεχει το προγραμμα μου λεει "Δεν βρεθηκε συσκευη GPS". Τι γινεται? Το κινητο δεν εχει GPS? Φυσικα και εχει ,δεν ξερεις τι αγοραζεις ? :rolleyes: Κατι δεν κανεις σωστα . Περισσοτερα στο αναλογο θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2449443 σε παρακαλω:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω μερικές ακόμα. 1) Αν βρω ένα ασύρματο δίκτυο και συνδεθώ για να μπω στον ιστό θα χρεωθώ?? 2) Το n-gage τι είναι??? Απλά για παρουσιάσεις παιχνιδιών?? Να το κατεβάσω? 3) Σε περίπτωση που το κινητό χρειάζεται καθαρισμό θα πρέπει να το παω σε Alpha copy ή μπορώ και σε κάποιο άλλο κατάστημα πχ. γερμανός. Υπάρχει χρέωση και πόσο θα το κρατήσουν? Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω μερικές ακόμα. 1) Αν βρω ένα ασύρματο δίκτυο και συνδεθώ για να μπω στον ιστό θα χρεωθώ?? 2) Το n-gage τι είναι??? Απλά για παρουσιάσεις παιχνιδιών?? Να το κατεβάσω? 3) Σε περίπτωση που το κινητό χρειάζεται καθαρισμό θα πρέπει να το παω σε Alpha copy ή μπορώ και σε κάποιο άλλο κατάστημα πχ. γερμανός. Υπάρχει χρέωση και πόσο θα το κρατήσουν? 1)Οχι φυσικα.2)Πλατφορμα παιχνιδιων της nokia για ορισμενα κινητα της.Υπαρχει αναλογο θεμα.Ριξε μια ματια.3)Εξαρταται τι εννοεις καθαρισμος.Αν μιλαμε για εσωτερικο το πιο λογικο ειναι Alpha copy.Αποψη μου, μακρια απο γερμανο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 3)Εξαρταται τι εννοεις καθαρισμος.Αν μιλαμε για εσωτερικο το πιο λογικο ειναι Alpha copy.Αποψη μου, μακρια απο γερμανο. Από σκόνη κτλ.. Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_AM_NUMBER_2 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Από σκόνη κτλ.. Εγώ όλα τα κινητά μου τα καθαρίζω με βαμβάκι και οινόπνευμα,δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να το πας να στο καθαρίσουν στο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μακριά από το οινόπνευμα! Καίει τα πλαστικά και θαμπώνει ετσι την οθόνη. Με ένα πανάκι νοτισμένο με πολύ λίγο νερό. Αν έχει μπει σκόνη τότε αέρας... σε πίεση πχ καθαριστικό πληκτρολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Αυριο θα παω να παρω και γω το τηλεφωνο και απ'οτι καταλαβα η δικια του καρτα μνημης ειναι για πεταμα...Εχει καποιος να μου προτεινει καμια καλη καρτουλα μεχρι 2Gb?Εχω μια Kingston 1Gb τωρα στο Ε65 αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν παει να ανοιξει αρχεια απο τη καρτα αργει αρκετα... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_AM_NUMBER_2 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μακριά από το οινόπνευμα! Καίει τα πλαστικά και θαμπώνει ετσι την οθόνη. Αυτό γινόταν σε πολύ παλιά κινητά,με ασπρόμαυρη οθόνη ακόμα,το 5210 που θυμάμαι το έκανε αυτό με την οθόνη αλλά δεν ήταν μόνιμο Τα νέα κινητά δεν έχουν κανένα πρόβλημα,στο Ν82 βάζω αρκετό οινόπνευμα και καθαρίζεται τέλεια, την κάμερα με πανακι από γυαλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Εγώ μιλούσα για μέρη που δεν μπορείς να καθαρίσεις με πανί όπως την θύρα για το USB. Μετά από καιρό μαζεύεται σκόνη και δεν καθαρίζεται με τίποτα. Είναι λογικό ένα ασύρματο δίκτυο να σε πετάει ανά 5 λεπτά? Σήμερα που συνθέθηκα σε ένα δεν μπορούσα να κρατήσω την σύνδεση ανοιχτή. Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgius Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Καλησπέρα. Είμαι και γω κάτοχος ενός άσπρου Ν82 εδώ και 3 εβδομάδες. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ενώ με όποιο πρόγραμμα πλοήγησης και αν δούλεψα η ακρίβεια είναι πολύ καλή, όταν μένω ακίνητος κάπου και το κινητό το αφήσω σταθερά σε ένα τραπέζι, δείχνει σαν να κινείσαι και να κάνεις κύκλους γύρω από το σημείο που βρίσκεσαι και μάλιστα με ταχύτητα 5 Km/h. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Αυτό γινόταν σε πολύ παλιά κινητά,με ασπρόμαυρη οθόνη ακόμα,το 5210 που θυμάμαι το έκανε αυτό με την οθόνη αλλά δεν ήταν μόνιμο Τα νέα κινητά δεν έχουν κανένα πρόβλημα,στο Ν82 βάζω αρκετό οινόπνευμα και καθαρίζεται τέλεια, την κάμερα με πανακι από γυαλιά Μακριά το οινόπνευμα από τα πλαστικά γενικώς!!! Τα καίει!!! Δικό σου το κινητό και κάντο ότι θες, αλλά συμβουλή μου σε όλους μη το χρησιμοποιείτε. Λόγω επαγγέλματος επειδή ανακατεύομαι λίγο με τα χημικά ξέρω τι λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Pe paidia na sas rwtisw kati.. Prospathw ma mpw se mia selida me ton default browser sto msfree k mou bgazei mhnuma oti xreiazetai ton flash player. Pataw ton sundesmo gia na ton katevasw alla mou bgazei oti den upostirizetai gia thn sugkekrimenh platforma. Kanw kati lathos? Kserei kaneis? Kai sugnwmh gia ta greeklish alla an grapsw ellinika bgainoun akatalavistika.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Αυριο θα παω να παρω και γω το τηλεφωνο και απ'οτι καταλαβα η δικια του καρτα μνημης ειναι για πεταμα...Εχει καποιος να μου προτεινει καμια καλη καρτουλα μεχρι 2Gb?Εχω μια Kingston 1Gb τωρα στο Ε65 αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν παει να ανοιξει αρχεια απο τη καρτα αργει αρκετα... Η συσκευή δέχεται κάρτες microSD οι οποίες φτάνουν τα 2GB και microSD High Capacity οι οποίες φτάνουν τα 12GB. Εγώ προσωπικά έχω αυτή. Είναι λογικό ένα ασύρματο δίκτυο να σε πετάει ανά 5 λεπτά? Σήμερα που συνθέθηκα σε ένα δεν μπορούσα να κρατήσω την σύνδεση ανοιχτή. Αν είσαι συνδεδεμένος αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς να κατεβάζεις κάτι (να υπάρχει δραστηριότητα), αποσυνδέεται, είναι λογικό. Pe paidia na sas rwtisw kati.. Prospathw ma mpw se mia selida me ton default browser sto msfree k mou bgazei mhnuma oti xreiazetai ton flash player. Pataw ton sundesmo gia na ton katevasw alla mou bgazei oti den upostirizetai gia thn sugkekrimenh platforma. Kanw kati lathos? Kserei kaneis? Kai sugnwmh gia ta greeklish alla an grapsw ellinika bgainoun akatalavistika.. Όταν σου λέει να κατεβάσεις τον flash player εννοεί το plug in για Wiindows... Στο κινητό δεν μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κανένα plug in. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Πρεπει να αναβαθμισεις τη συσκευη , αφου η καινουρια εκδοση εχει και ενσωματωμενο flash player. Εκτος και αν το βρεις το προγραμμα και το κατεβασεις ωστε να το εγκαταστησεις. Νομιζω ειναι δωρεαν . Αυτο που πας να κατεβασεις ειναι για υπολογιστη. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Σωστά τα λες με μόνη διαφορά, πως και να βρει σε sis το Flash lite 3, δεν θα παίζει στον browser.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ξ£ΟΟΟΞ¬ ΟΞ± Ξ»Ξ΅Ο ΞΌΞ΅ ΞΌΟΞ½Ξ· διαΟΞΏΟΞ¬, ΟΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± Ξ²ΟΡι ΟΞ΅ sis ΟΞΏ Flash lite 3, δΡν ΞΈΞ± Οαί΢Ρι ΟΟΞΏΞ½ browser.:) Malista.. Hksera oti o sundesmos katevazei thn ekdosh gia pc alla elega mipws uparxei kai gia to kinhto.. Dhladh thn selida auth den mporoume na thn doume? Kai ti kwdikopoihsh prepei na baloume ston browser gia na mporoume na grafoume ellinika?tis exw dokimasei oles kai den ginetai tipota.. Kai Euxaristw gia tis apantiseis.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Πέρνα την τελευτία αναβάθμιση και ξαναπροσπάθησε. Μερικές σελίδες όμως που είναι εξολοκλήροτ flash, δεν μπορεί να τις ανοίξει σωστά. Βάλε την κωδικοποίηση στο αυτόματο. Σε όλα τα κινητά μου το έχω έτσι και γράφω κανονικά Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Μακριά το οινόπνευμα από τα πλαστικά γενικώς!!! Τα καίει!!! Δικό σου το κινητό και κάντο ότι θες, αλλά συμβουλή μου σε όλους μη το χρησιμοποιείτε. Λόγω επαγγέλματος επειδή ανακατεύομαι λίγο με τα χημικά ξέρω τι λέω. όλα μου τα κινητά (και δεν είναι λίγα...μιλάω για πάνω από 60) εδώ και πολύ καιρό τα καθάριζα/ζω με οινόπνευμα και βαμβάκι. Δεν έχουν πάθει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ! εκτός αυτού με αυτό το απολυμαίνεις κ από μικρόβια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Εγώ το Ν73 μου το καθάριζα με ΑΖΑΧ έκανε την οθόνη πραγματικά... αόρατη. :P Μήπως ξέρει κανείς πως φτιάχνουμε barcode στο κινητό?? Αν είσαι συνδεδεμένος αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς να κατεβάζεις κάτι (να υπάρχει δραστηριότητα), αποσυνδέεται, είναι λογικό. Με έχει πετάξει και ενώ κατέβαζα. Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 μολις χτες το αγορασα κ εγω...τα σπαει...2-3 ερωτησεις,για το gps απο καταλαβα κατεβαζω αυτο το garmin πως το λενε κ ειμαι ενταξει?ειδα σε κατι βιντεακια στο ιντερνετ οτι το κουνας δεξια αριστερα κ αλλαζει φωτο φωτος κτλ,δεν λεω την περιστροφη της οθονη,εμενα δεν το κανει,εφαγα τον τοπο να βρω πως ρυθμιζεται αλλα τιποτα...επισης πρεπει να κατεβαζω τιποτα αλλο που δεν μου το ειχε,καμια ανανεωση κτλ...συγγνωμη αν υπαρχουν ποιο πισω οι απαντησεις αλλα ειμαι στο πατρικο μου με την pstn και δεν την παλευει... ευχαριστω!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bastardovic Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ποσο το αγορασες φιλαρακι και απο που;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts