Jump to content

WebFreak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About WebFreak

  • Ημ. Γέννησης 03/02/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

WebFreak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ. Μάλλον θα χρησιμοποιήσω έναν ευρωπαϊκό χάρτη.
  2. Καλησπέρα, θέλω να μου προτείνεται χάρτες για Γερμανία και Ελλάδα. :)
  3. Καλησπέρα χρειάζομαι ένα gps για το κινητό μου(N82). Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία έκδοση του garmin? Οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα δουλεύουν ακόμα?
  4. Καλησπέρα παιδιά! Χρειάζομαι και γω ένα πρόγραμμα gps για το κινητό μου(Ν82) αλλά με όλα τα ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και ******** που λέτε δεν βγάζω άκρη... Είναι και πολλές οι σελίδες. Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα πμ για να με καθοδηγήσει? Επίσης θέλω τους χάρτες για Ευρώπη και όχι μόνο της Ελλάδας.
  5. Νομίζω πως το πλαστικό γύρο απ' την κάμερα είναι ενσωματωμένο με το πίσω μέρος της πρόσοψης.
  6. Ενδιαφέρομαι να αλλάξω την πρόσοψη γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει και που μπορώ να την αλλάξω?? Θέλω να αλλάξω και τα πλαΐνό και το πίσω σε άσπρο. Η εγγύηση ισχύει μετά???
  7. Πως? O φορτιστής είναι ο CST-75 αλλά τα ακουστικά του κουτιού δν κουμπώνουν έτσι αγόρασα τα SONY ERICSSON HPM-64 και περιμένω να μου έρθουν. Λέτε να δουλέψουν?
  8. Αγόρασα πρόσφατα τ κινητό και θέλω να ρωτήσω ο φορτιστής που περιλαμβάνετε στο κουτί έχει πίσω από εκεί που συνδέεται και άλλη μία υποδοχή για ακουστικά ή usb παρόλα αυτά τα ακουστικά δν κουμπώνουν πάνω του. Υπάρχει τρόπος να φορτίζω το κινητό και παράλληλα να χρησιμοποιώ τα ακουστικά???
  9. WebFreak

    TV tuners

    Τότε το πιο πιθανόν είναι να μην μπορείς να γράψεις αλλά και το πρόγραμμα θα κολλάει. Το δικό μου που έχει 1Gb ram το πρόγραμμα κολλάει είναι όμως και θέμα software.
  10. WebFreak

    TV tuners

    Δν έχω κάποιο απ τα 2 αλλά επειδή έχω ένα άλλης εταιρίας θα σε έλεγα να προσέξεις γτ για εγγραφή χρειάζεται καλό cpu και αρκετή μνήμη και γενικά ένα αρκετά καλό pc. Για ποιότητα εγγραφής δν ξέρω πάντως εγώ δν είμαι καθολου ικανοποιημένος και έχω σκοπό να αγοράσω μια κανονική LCD και να την συνδέσω στο pc μου.
  11. Θα προτιμούσα κάτι σε 22" αλλά το θέμα που με ενδιαφέρει είναι αν οι επιδόσεις της θα είναι παρόμοιες με αυτές μιας οθόνης καθαρά για pc.
  12. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω οθόνη για το pc μου αλλά επειδή παράλληλα ενδιαφέρομαι και για αγορά τηλεόρασης θα ήθελα να ρωτήσω τι πιστεύετε. Αξίζει ή η ποιότητα θα είναι χάλια και θα πάνε πεταμένα λεφτά? Μέχρι στιγμής έχω καταλήξει σε αυτήν www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156540 Η ανάλυση της συγκεκριμένης είναι παρόμοια με μια κανονική οθόνη για pc αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ικανοποιητική και σε απόκριση. Χρησιμοποιώ tv tuner σε 17" και η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Τι άλλο μου προτείνεται?
  13. Εγώ το έχω ρυθμισμένο στο ελάχιστο και με βολεύει μια χαρά!! :X:X:X Το 3G πως το απενεργοποιείς??? Χρειάζεται κάπου??
  14. Τον χάρτη απλά πρέπει να τον πετάξουμε στον φάκελο garmin?? Εμένα με αυτόν τον τρόπο με πετάει το πρόγραμμα μετά από μερικά δευτερόλεπτα.
  15. Στο βήμα 6 τι να κάνω?? Έχω κατεβάσει το πρόγραμμα το έχω κάνει εγκατάσταση αλλά δεν εντοπίζει το GPS. Επίσης οι χάρτες είναι σε μορφή img πως τους ενσωματώνω??
×
×
  • Create New...