Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασα τώρα με το αγγλικό Software updater και μου έβγαλε κανονικά την έκδοση 20.0.062
3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια πηγα σημερα να αγορασω το ν82 απο μαγαζι της vodafone λογο επιδοτησης και δεν εχουν το μαυρο παρα μονο το γκρι. τι μπορω να κανω για να μην χασω την αναβαθμηση και να παρω το μαυρο?

Να σου πω την αλήθεια το μαύρο δεν λέει μία στο λευκό(ότι το γκρι που λέτε) το είδα σήμερα σε έναν άγνωστο και ήταν τέλειο..πιο μουράτο και δείχνει πολύ όμορφο..το ερωτεύτηκα..θα πάρω μια λευκή πρόσοψη σε λίγο καιρό..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Το δοκίμασα τώρα με το αγγλικό Software updater και μου έβγαλε κανονικά την έκδοση 20.0.062

Απο οτι καταλαβαινω μας εχουν ξεχασει! Λογικα μεχρι τωρα επρεπε να ειχαν βγαλει ποιο καινουρια version για το N82 :(

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Απο οτι καταλαβαινω μας εχουν ξεχασει! Λογικα μεχρι τωρα επρεπε να ειχαν βγαλει ποιο καινουρια version για το N82 :(

Όμως δε νομίζω να έχουν και πολλά πράγματα να διορθώσουν..ίσως γι αυτό δεν έβγαλαν νέα αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Όμως δε νομίζω να έχουν και πολλά πράγματα να διορθώσουν..ίσως γι αυτό δεν έβγαλαν νέα αναβάθμιση.

εχθρος του καλου το καλυτερο............πρωτον.......και δευτερον τα bugs δεν τελειωνουν ποτε.....και ειναι παμπολα τα κολληματα.δεν ξερω και γω ποσες φορες χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια οταν εκανα ανανεωση στην λιστα τραγουδιων.

και ποσα αλλα ακομη...........

αμα ηταν δυνατον καθε μερα επρεπε να βγαζουν update gia na μην εχουν κολληματα

anyway φευγω επιτελους διακοπες ........ αντε να περασω καλα.....:lol:....και θα τα πουμε απο βδομαδα.....

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

Εμένα μου σπάει τα νεύρα που μπορείς να βάλεις μόνο ένα ξυπνητήρι ενώ στα προηγούμενα Samsung που είχα μπορούσες να βάλεις 5!Υπάρχει κάτι που δεν έχω βρεί?

ps hitechisious καλά να περάσεις!Και καλές φωτό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου σπάει τα νεύρα που μπορείς να βάλεις μόνο ένα ξυπνητήρι ενώ στα προηγούμενα Samsung που είχα μπορούσες να βάλεις 5!Υπάρχει κάτι που δεν έχω βρεί?

Μπορείς να βάλεις όσα θες. Θα πας Ρολόϊ, θα πατήσεις δεξιά το βελάκι, θα πας στην καρτέλα αφύπνιση και εκεί θα βάλει όσες αφυπνίσεις θες εσύ, όποια μέρα θες εσύ κτλ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Κι όμως μπορείς να βάλεις παραπάνω από ένα ξυπνητήρια:confused:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Mπορεις να βαλεις οσα θελεις. Ανοιξε το εικονιδιο Ρολόι και κανε μια φορα δεξια.

Για ακομη καλυτερα εγκατεστησε στο κινητο σου την εφαρμογη Alarm Manager.

Εdit:

stendor ,dmarccos με προλαβατε :p :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ρε παιδια πηγα σημερα να αγορασω το ν82 απο μαγαζι της vodafone λογο επιδοτησης και δεν εχουν το μαυρο παρα μονο το γκρι. τι μπορω να κανω για να μην χασω την αναβαθμηση και να παρω το μαυρο? στο πλαισιο δεν μπορω γιατι μενω μυτιληνη αλλα δεν ξερω αν μπορουν να το στειλουν. αν το εχουν και αυτοι το μαυρο. τι μπορω να κανω????

Φίλε είναι καθαρά θέμα γούστου,

και ΄γω βρέθηκα πριν λίγες μέρες στη θέση σου και έκανα ότι ήταν αναγκαίο για να το πάρω σε μαύρο. Προτίμησα να χάσω την αναβάθμιση και να κάνω νέα σύνδεση (ουσιαστικά αν δεν έχεις μεγάλη αναβάθμιση έρχεσαι στα χρήματα μία ή άλλη)

εγω βεβαια το πηρα από πλαίσιο που δεν έχεις στην Μυτιλήνη. Αν θες πήγαινε στην Cosmote (πριν 10 μερες το είχαν) ή σε τελική κάνε εξουσιοδότηση σε κανένα γνωστό σου

που θα κατέβει Αθήνα ;)

Αν καίγεσαι για το μαύρο, μην συμβιβαστείς με το ασημί. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ κινητό. Εσύ θα το βλέπεις συνέχεια!

Οπως και να΄χει, το κινητο (είτε ασημί είτε μαύρο)... ΑΞΙΖΕΙ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια υπαρχει και λευκη προσοψη για το κινητο? (λευκη οχι ασιμη)

Ναι..την είχα δει σε ένα κατάστημα.. Σε όσα χρώματα βγαίνει το κινητό (3) τόσες προσόψεις υπάρχουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Παιδια επειδη χαθηκα λιγο στο διαβασμα θα μπορουσατε να με βοηθησετε? Θα αγορασω το Ν82 αυτες τις μερες και θα ηθελα να μου πειτε τι παιζει με το GPS του.

Δηλαδη:

1. Εχει ενσωματωμενους χαρτες free? ή έχει αλλα για να δουλεψουν πρεπει να πληρωσω στη Nokia

2. Πρόγραμμα διαχειρησης εχει ή καταβαζω ένα π.χ destinator για να δουλεψει?

Ευχαριστω πολυ.

TCe

Παιδια επειδη χαθηκα λιγο στο διαβασμα θα μπορουσατε να με βοηθησετε? Θα αγορασω το Ν82 αυτες τις μερες και θα ηθελα να μου πειτε τι παιζει με το GPS του.

Δηλαδη:

1. Εχει ενσωματωμενους χαρτες free? ή έχει αλλα για να δουλεψουν πρεπει να πληρωσω στη Nokia

2. Πρόγραμμα διαχειρησης εχει ή καταβαζω ένα π.χ destinator για να δουλεψει?

Ευχαριστω πολυ.

1. Εχει ενσωματωμένη την εφαρμογή Nokia Maps. Δουλεύει κανονικά χωρίς πληρωμή εκτός από την φωνητική πλοήγηση η οποία σου παρέχεται δωρεάν για 3 μήνες.

2. Δεν χρειάζεται κανένα ειδικό πρόγραμμα για να δουλέψει.

Σχεδόν όμως κανείς δεν χρησιμοποιεί το Nokia Maps. Ο χάρτης που πραγματικά κάνει να το κινητό να πετάει είναι της εφαρμογής Garmin Maps Mobile™ XT

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327

Από τη στιγμή που τον πέρασα στο κινητό δεν ασχολήθηκα ξανά με τους χάρτες της Nokia.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα αγορασω το Ν82 αυτες τις μερες και θα ηθελα να μου πειτε τι παιζει με το GPS του.

Πάντως αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς συνέχεια το GPS καλύτερα να αποφύγεις το Ν82. Εχει μικρή οθόνη με αποτέλεσμα να καθιστά επικίνδυνη την οδήγηση αν χρειάζεσαι να το συμβουλεύεσε συνέχεια. Με 170€ παραπάνω παίρνεις το Ν95 8GB ή ακόμα καλύτερα μια συσκευή αποκλειστικά για GPS.

Αν θα το χρησιμοποιείς σποραδικά τότε πάρτο με κλειστά μάτια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια!δεν ηξερα που να ρωτησω αν και εψαξα οποτε ρωταω εδω.εχω σαν bt το bh803 (138 ευρω)ετσι θα καταλαβετε καλυτερα την τσατιλα μου ,και εχασα το ear gal.ρωτησα alpha copy και προς μεγαλη μου απογοητευση δεν υπαρχει ανταλακτικο σε bt 138 ευρω, ειναι δυνατον,θελουμε να λεγομαστε ευρωπη;πρωτα το δουλεμα με το sar στο Ν 82 μετα κατι τετοιο ειναι απαραδεκτοι στην nokia.εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω γοα να μην αχρηστευτει το ΒΤ;ευχαριστω!!!

γεια!δεν ηξερα που να ρωτησω αν και εψαξα οποτε ρωταω εδω.εχω σαν bt το bh803 (138 ευρω)ετσι θα καταλαβετε καλυτερα την τσατιλα μου ,και εχασα το ear gal.ρωτησα alpha copy και προς μεγαλη μου απογοητευση δεν υπαρχει ανταλακτικο σε bt 138 ευρω, ειναι δυνατον,θελουμε να λεγομαστε ευρωπη;πρωτα το δουλεμα με το sar στο Ν 82 μετα κατι τετοιο ειναι απαραδεκτοι στην nokia.εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω γοα να μην αχρηστευτει το ΒΤ;ευχαριστω!!!

εννοω το ear gel (ετσι που το εγραψα πριν που να καταλαβει κανεις)

:)

E BAY!αυτη ειναι η λυση!ψαξε εκει σιγουρα θα βρεις

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

Ποιό είναι αυτό; Η μεμβράνη που μπαίνει μέσα στο αυτί ή το πλαστικό που εφαρμόζει γύρω απο αυτό;

Γεια χαρα σε ολους,

ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι ειμαι και εγω απο χθες κατοχος του καλητερου κινητου της αγορας Ν82. Τελικα το πηρα σε γκρι χρωμα και οχι σε μαυρο,ωραιο ειναι και αυτο.

Θα ηθελα την γνωμη σας για την 1η φορτηση της μπαταριας. Το ξερω οτι σιγουρα θα το εχετε ξανα πει καπου αλλα ειναι δυσκολο να ψαχνω απο την αρχη ολο το φορουμ.Ευχαριστω για οποιες απαντησεις θα εχω.

τις 3-4 πρώτες φορτίσεις άστο να ξεφορτίσει τελείως και όταν φορτισει βγάλτο αμέσως. Δεν χρειάζονται οι λαμακίες περι των 12-15 ωρών.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Γεια χαρα σε ολους,

ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι ειμαι και εγω απο χθες κατοχος του καλητερου κινητου της αγορας Ν82. Τελικα το πηρα σε γκρι χρωμα και οχι σε μαυρο,ωραιο ειναι και αυτο.

Θα ηθελα την γνωμη σας για την 1η φορτηση της μπαταριας. Το ξερω οτι σιγουρα θα το εχετε ξανα πει καπου αλλα ειναι δυσκολο να ψαχνω απο την αρχη ολο το φορουμ.Ευχαριστω για οποιες απαντησεις θα εχω.

Αντε κολορίζικο!

Παίρνεις το κινητό και το χρησιμοποιείς κανονικά μέχρι να αδειάσει η μπαταρία. Μετά κάνεις 3-4 φορτίσεις και αποφορτίσεις.

(εννοείται ότι όταν το φορτίζεις αυτές τις πρώτες φορές θα το έχεις κλειστό!)

Πράγματι τα περί 12ωρης και 14ωρης πρωτης φόρτιστης ανήκουν στο μακρινό παρελθόν!

ps Ακόμα και να κάνεις αυτές τις φορτίσεις, μην περιμένεις να σου κρατάει πάνω από 1 με 1,5 μέρα αν χρησιμοποείς wifi και gps!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χωρίς ενεργοβόρα features βγάζεις άνετα 3 μέρες.

τόσο μου κρατάει και μένα, αλλά αυτές οι λειτουργείες του σε ...προκαλούν να τις χρησιμοποιήσεις!

σαν να έχεις ένα γρήγορο αυτοκίνητο και να πηγαίνεις στην άδεια εθνική μόνο με 100km/h... Σε προκαλεί να πατήσεις το γκάζι!

[sIGPIC][/sIGPIC]