zebric Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 εκανα ενα soft reset και τωρα ολα μοιαζουν να δουλευουν φυσιολογικα...παλι καλα!! Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Παιδιά όταν έχεις απενεργοποιήσει την περιστροφή οθόνης.. Και ανοίγεις ένα βίντεο σε μικρή οθόνη..δεν γίνεται να το κανείς φουλ σκριν πατώντας το 2;;;; το ρωτάω γιατί στις αρχές είχα την εντύπωση ότι το έκανε ενώ τώρα όχι..λάθος κάνω;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 έχω πρόβλημα με το καλώδιο usb. Το βάζω στον υπολογιστή και λέει ότι η καρτα χρησιμοποιείται το απενεργοποιώ το ξανανοίγω και τα ίδια. Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 ειδα ενος φιλου μου ενα καινουριο s.e 5mp και ειδα οτι τραβαει βιντεο με αναμμενο φλας με καλα αποτελεσματα...στο δικο μας γινεται να βγαλεις αξιοπρεπες βιντεο το βραδυ? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 ειδα ενος φιλου μου ενα καινουριο s.e 5mp και ειδα οτι τραβαει βιντεο με αναμμενο φλας με καλα αποτελεσματα...στο δικο μας γινεται να βγαλεις αξιοπρεπες βιντεο το βραδυ? Όχι...το ζίνον φλας δεν μπορεί να μείνει μόνιμα ανοιχτό..προφανώς το κινητό του φίλου σου είχε led φλας.. Εσυ πιο πάνω με το usb δοκίμασε να να το συνδέσεις με το πισι αλλά να έχεις βγάλει την κάρτα μνήμης..αν δουλέψει τοτε έχει πρόβλημα και πρέπει να τη φορμαρεισ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Χμ..έχουμε και λέμε..καταρχάς η αυτονομία..το φορτίζω κάθε βράδυ..γιατί αν το αφήσω και για δεύτερη μέρα δεν θα με βγάλει ως απόγευμα.(και αυτό γιατί χρησιμοποιώ wifi..αλλιώς για κλήσεις κτλ κρατάει 2 μερες σχεδόν). Επίσης..μου λείπει πολύ το πληκτρολόγιο του p1..πολύ πιο εύχρηστο και γρήγορο..επίσης το ν82 δεν βολεύει στην πλοήγηση στο νετ..(εδώ υστερεί απ όλα όσα έχουν οθόνη αφής)..αλλά αρνητικά δεν του βρίσκω σε σύγκριση με το p1...τώρα τα θετικά του ν82 τα γνωρίζεις ..ταχύτατο σε μενού κάμερα κτλ.. Γρήγορο στο gps..επίσης βλέπω ότι παίζει καλύτερα τα βίντεο, πιο ομαλά (μάλλον λόγο επεξεργαστή)..εγώ πήρα το ν82 για έναν και μόνο λόγο.την φωτό και το βίντεο που τραβάει..ειδικά το βίντεο μου αρέσει πολύ και νομίζω ότι ειναι καλύτερο από το ν95 που είχα..ποιότητα κτλ εμένα δεν με ενδιαφέρουν στα κινητά..αλλά με ενοχλεί που κάνει θόρυβο όταν πατάς τα πλήκτρα..τουκτουκ..ότι άλλη απορία έχεις πες μου.. οκ εισαι κατατοπιστικοτατος για μενα παντος το μεγαλτερο μιον του ν82 ειναι οτι δεν κατεβαζει αρχεια rar,sis, exe εκτος αν κανεις το κολπο που μου ειπαν τα παιδια με το κορ πλαιιερ που κιαυτο εχει περιορισμο στο μεγεθος των αρχειων απεναντι με το π1 κατεβαζεις τα παντα..και το συν ειναι η εφαρμογες για τα νοκια σε σχεση με τα uiq3 η καμερα και το βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 οκ εισαι κατατοπιστικοτατος για μενα παντος το μεγαλτερο μιον του ν82 ειναι οτι δεν κατεβαζει αρχεια rar,sis, exe εκτος αν κανεις το κολπο που μου ειπαν τα παιδια με το κορ πλαιιερ που κιαυτο εχει περιορισμο στο μεγεθος των αρχειων απεναντι με το π1 κατεβαζεις τα παντα. τι εννοείς δεν κατεβάζει τέτοια αρχεία;;(ραρ κτλ) αν τα κατεβάζει από σελίδα στο νετ;;γιατί αρχεία sis κατεβάζει σίγουρα και οποιοδήποτε μεγέθους..επίσης και zip. Λογικά και ραρ(δεν το εχω δοκιμάσει αυτό) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 εκανα ενα soft reset και τωρα ολα μοιαζουν να δουλευουν φυσιολογικα...παλι καλα!! Όταν λες soft reset τι εννοείς;Soft reset ξέρω ότι είναι όταν επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Όταν λες soft reset τι εννοείς;Soft reset ξέρω ότι είναι όταν επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Soft reset = επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού) hard reset = πλήρη διαγραφή της μνήμης και ταυτόχρονα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(κλείνεις το κινητό και όταν το ανοίγεις, εκεί που έχει άσπρη οθόνη πατάς πάτημενα το πράσινο κουμπί για τις κλήσεις.. Το αστεράκι ... Και το 3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 τι εννοείς δεν κατεβάζει τέτοια αρχεία;;(ραρ κτλ) αν τα κατεβάζει από σελίδα στο νετ;;γιατί αρχεία sis κατεβάζει σίγουρα και οποιοδήποτε μεγέθους..επίσης και zip. Λογικά και ραρ(δεν το εχω δοκιμάσει αυτό) rar δεν κατεβάζει γιατί δεν τα αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Soft reset = επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού) hard reset = πλήρη διαγραφή της μνήμης και ταυτόχρονα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(κλείνεις το κινητό και όταν το ανοίγεις, εκεί που έχει άσπρη οθόνη πατάς πάτημενα το πράσινο κουμπί για τις κλήσεις.. Το αστεράκι ... Και το 3. Και με το *#7370# δεν γίνεται hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Και με το *#7370# δεν γίνεται hard reset; 100.000 φορές τα ίδια πράγματα... Μήνυμα #9 από S60 Platform FAQ.:rolleyes: Πως κάνω format στο κινητό; Αν το κινητό σας έχει αρχίσει να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, το λειτουργικό σύστημα «κολλάει» συχνά ή εμφανίζει αδικαιολόγητα σφάλματα, ίσως η λύση του format είναι μονόδρομος. Υπάρχουν δύο είδη format: Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#. Επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε το κινητό όταν το αγοράσατε. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας. Hard format: πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7370# ή με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα. Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (τηλεφωνικός κατάλογος, μηνύματα κλπ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 έχω πρόβλημα με το καλώδιο usb. Το βάζω στον υπολογιστή και λέει ότι η καρτα χρησιμοποιείται το απενεργοποιώ το ξανανοίγω και τα ίδια. για κοιταξε με το active file η καποιο αλλο taskman μηπως εχεις καποια εφαρμογη η διεργασια που τρεχει στο παρασκηνιο κλειστες και συνδεσετο ξανα συνηθως αυτο φταιει rar δεν κατεβάζει γιατί δεν τα αναγνωρίζει. αμα δοκιμασεις με το opera Browser ισως κατεβαινουν ........ τα rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 δυστυχως κατα την περιηγηση σε διαφορες σελιδες το κινητο δε μπορει να δει και διαφορα link ουτε εχω βρει καποιο τροπο να επιλεγεις κειμενο με τον κερσορα...για τις δυνατοτητες του κινητου νομιζω οτι αξιζε ενα καλυτερο browser:( Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 δυστυχως κατα την περιηγηση σε διαφορες σελιδες το κινητο δε μπορει να δει και διαφορα link ουτε εχω βρει καποιο τροπο να επιλεγεις κειμενο με τον κερσορα...για τις δυνατοτητες του κινητου νομιζω οτι αξιζε ενα καλυτερο browser:( Ισα ισα που ειναι ενας απο τους καλυτερους,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα μπορουσε να ειναι και καλυτερος.Σε αναμονη βεβαια,αν και οποτε,του firefox για κινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 SOS! Εχω το κινητο 9 ημερες και ολα καλα μεχρι που πριν απο λιγο εβγαλε ξαφνικα ασπρη οθονη... Του εβγαλα την μπαταρια το ανοιξα και ξανα ασπρη οθονη... :cry: Εχει συμβει σε κανενα;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 SOS! Εχω το κινητο 9 ημερες και ολα καλα μεχρι που πριν απο λιγο εβγαλε ξαφνικα ασπρη οθονη... Του εβγαλα την μπαταρια το ανοιξα και ξανα ασπρη οθονη... :cry: Εχει συμβει σε κανενα;;; Εκανες τιποτα σε αυτες τις 9 μερες που ισως να δικαιολογει κατι τετοι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Εκανες τιποτα σε αυτες τις 9 μερες που ισως να δικαιολογει κατι τετοι; Τίποτα απολύτως πέρα από την κανονική του χρήση... Μεχρι σημερα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα! Ουτε ενα απλο κολλημα! Και χρησιμοποιησα τα παντα GPS, WIFI, ολα λειτουργουσαν κανονικοτατα... Και τωρα τι;;; Nokia shop;;; Καλά Χριστούγεννα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Τίποτα απολύτως πέρα από την κανονική του χρήση... Μεχρι σημερα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα! Ουτε ενα απλο κολλημα! Και χρησιμοποιησα τα παντα GPS, WIFI, ολα λειτουργουσαν κανονικοτατα... Και τωρα τι;;; Nokia shop;;; Καλά Χριστούγεννα... Εμένα το είχε πάθει το Ν95 που έχω, εκεί που δουλευε κανονικά ξαφνικά κόλησε το έκλεισα και όταν το άνοιξα δεν λειτουργούσε και έμενε στο NOKIA και μόλις περνούσαν λίγα λεπτά έμπαινε σε λειτουργία το κλασσικό screensaver της Nokia. Το πήγα στα κεντρικά και απλά του έκαναν μια αναβάθμιση, έτσι έγραψαν στο χαρτί όταν το περέλαβα. EDIT Έχεις μέσα την κάρτα της Nokia που είχε το κουτί? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Εβγαλα την καρτα μνημης και το κινητο λειτουργει κανονικα!!!!!! :) Τι παιζει εδω ρε παιδια;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Εβγαλα την καρτα μνημης και το κινητο λειτουργει κανονικα!!!!!! :) Τι παιζει εδω ρε παιδια;;; Παιζε οτι η μαμα καρτα μνημης ειναι για τα μπαζα.Πεταξε την και παρε μια αλλη εκτος nokia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Εβγαλα την καρτα μνημης και το κινητο λειτουργει κανονικα!!!!!! :) Τι παιζει εδω ρε παιδια;;; Πάρε πλήρες backup αυτής της κάρτας (με ενεργοποιημένο στα Windows την εμφάνιση κρυφών αρχείων από τις επιλογές φακέλων),πέτα την και πάρε αλλη(Sandisk,Transcend,..ή ότι θες) αντίστοιχης ή μεγαλύτερης χωρητικότητας και επανέφερε σε αυτήν όλα τα αρχεία(αφού πρώτα της κάνεις μορφοποίηση στο κινητό όμως-όχι σε cardreader). Η εργοστασιακή κάρτα που είναι στο Ν82 δημιουργεί τέτοια προβλήματα ενίοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Παιζε οτι η μαμα καρτα μνημης ειναι για τα μπαζα.Πεταξε την και παρε μια αλλη εκτος nokia. Λιγο πριν ''ασπρισει'' η οθονη, ειχα περασει μια εφαρμογη (Watchman). Μηπως αυτη μπλοκαρε την καρτα μνημης; Εβαλα την καρτα στο pc, βρηκα την εφαρμογη και την διαολοστειλα. Τι να κανω τωρα; Να δοκιμασω να βαλω παλι την καρτα στο κινητο; Η΄ τωρα που το κινητο δουλευει κανονικα, να κανω το σταυρο μου και να αφορασω μια νεα καρτα; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, μην ανησυχείς! Απλά πάρε μια νέα κάρτα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Και format να της κάνεις με αποτέλεσμα να δουλέψει, ποιος σου εγγυάται πως δεν θα έχεις μελλοντική απώλεια δεδομένων...:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 SOS! Εχω το κινητο 9 ημερες και ολα καλα μεχρι που πριν απο λιγο εβγαλε ξαφνικα ασπρη οθονη... Του εβγαλα την μπαταρια το ανοιξα και ξανα ασπρη οθονη... :cry: Εχει συμβει σε κανενα;;; Απλά να αναφέρω και τη χειρότερη εκδοχή του προβλήματος..στο ν70 που είχα είχε και αυτό παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε ότι είχε ξεκουμπώσει το κλιπ της οθόνης..το άνοιξα και το κούμπωσα και όλα καλά..απλά το αναφέρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts