Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση...η nokia έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοινωση σχετικά με το θεμα του sar ή περιμένει από τον πελάτη να ανακαλύψει μόνος του τα διάφορα μαγειρέματα που εχουν γίνει?

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμη και τώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια να ρωτησω, ειναι συχνο φαινομενο σε καινουριο ν 82 να βρισκεις καμενο πιχελ η φωτεινο?γιατι εχω αλλαξει 2 μεχρι τωρααπο γουιντ και περιμενω το τριτο να δω τι θα μου βγει.ειχατε αναλογες περιπτωσεις? η΄ εγω ειμαι πολυ ψειρας?και το ψαχνω!

παιδια να ρωτησω, ειναι συχνο φαινομενο σε καινουριο ν 82 να βρισκεις καμενο πιχελ η φωτεινο?γιατι εχω αλλαξει 2 μεχρι τωρααπο γουιντ και περιμενω το τριτο να δω τι θα μου βγει.ειχατε αναλογες περιπτωσεις? η΄ εγω ειμαι πολυ ψειρας?και το ψαχνω!

και εμένα έτσι είναι...

re paidia geia sas ti kanete re paidia pos katalalabenoume oti exi kameno pixel to kinito me pion tropo sas evxaristo poly

βαλε καποιο μονοχρωμο(κατα προτιμηση μαυρο) φοντο και κοιτα προσεκτικα την οθονη,οπου δεις πως ενα pixel ειναι ασπρο και δεν ανταποκρινεται στο εκαστοτε χρωμα σημαινει πως ειναι καμμενο..υποθετω δηλαδη!

εγω εχω βρει τρια..

δηλαδη και για ενα πιξελ σου το αλαζουν?στην γουιντ?και μετα ποσες μερες απο την αγορα εχεις δικαιομα να το αλαξεις

Έχω την εντύπωση πως αντικατάσταση κάνουν από τρία pixel και πάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Έχω την εντύπωση πως αντικατάσταση κάνουν από τρία pixel και πάνω.

και μαλιστα πρεπει να ειναι στη σειρα ..εγω εφτασα μεχρι συνηγορο του καταναλωτη αλλα ακρη δεν βρηκα [σε Ν 73 ειχα βρει 2]

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

ρωταω γιατι ο pakidgr ποιο πανω λεει αλαγη για" καμενο"πιξελ και μαλιστα 2 φορες ,ωστε 3 στη σειρα ε...

Το μυστήριο του sar πιστεύω πως λύθηκε...

Συμφωνα με δήλωση της nokia υπάρχει τροποποιήση στο n82 που αλλάξε και το sar.

REQUEST FOR PERMISSIVE CHANGE CLASS II:

Hereby we request pursuant to 47CFR 2.1043, a permissive change class II for, FCC ID

QVVRM-313, please see attached test reports.

Description of change:

Realignment of multi-slot power levels for improved field performance. Test reports are

submitted with filings.

https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/f...ive_or_pdf=pdf

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν και τα καινουργια test reports...

https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/...'QVVRM-313'

Υποψην...αυτα τα reports αφορουν την αμερικάνικη αγορα οποτε οι τιμες sar ειναι λιγο διαφορετικες απο τις ευρωπαικες.

Το μυστήριο του sar πιστεύω πως λύθηκε...

Συμφωνα με δήλωση της nokia υπάρχει τροποποιήση στο n82 που αλλάξε και το sar.

REQUEST FOR PERMISSIVE CHANGE CLASS II:

Hereby we request pursuant to 47CFR 2.1043, a permissive change class II for, FCC ID

QVVRM-313, please see attached test reports.

Description of change:

Realignment of multi-slot power levels for improved field performance. Test reports are

submitted with filings.

https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/f...ive_or_pdf=pdf

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν και τα καινουργια test reports...

https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/...'QVVRM-313'

Υποψην...αυτα τα reports αφορουν την αμερικάνικη αγορα οποτε οι τιμες sar ειναι λιγο διαφορετικες απο τις ευρωπαικες.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, υπάρχει όμως σχετικό thread

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210315

κάντο post εκεί.

Thx

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, υπάρχει όμως σχετικό thread

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210315

κάντο post εκεί.

Thx

Εχει γίνει ήδη, θεωρησα σωστό να γίνει κι εδω γιατι ειναι κατι που αφορα ολους τους κατοχους του n82.

re paidia geia sas ti kanete re paidia pos katalalabenoume oti exi kameno pixel to kinito me pion tropo sas evxaristo poly

ανοιξε την καμερα και πηγαινε σε ενα σκοτεινο δωματιο η΄ βαλε μπροστα το χερι σου στην καμερα και παρατηρησε την οθονη για φωτεινα πιξελ που ειναι και τα πιο συχνα σε σχεση με τα σκοτεινα πιξελ.

καλη τυχη αν και νομιζω οτι δεν υπαρχει νοκια χωρις ουτε ενα προβληματικο πιξελ η΄σαμπ-πιξελ λες και η νοκια το κανει αυτο επιτηδες.

κατα τα αλλα το ν82 ειναι το πιο γα....στερο τηlεφωνο ever....:D

ρωταω γιατι ο pakidgr ποιο πανω λεει αλαγη για" καμενο"πιξελ και μαλιστα 2 φορες ,ωστε 3 στη σειρα ε...

την πρωτη φορα την εκανα την αλλαγη την ιδια μερα.οποτε ηθελαν δεν ηθελαν δεν μπορουσαν να μου την αρνηθουν.

την δευτερη αλλαγη την εκανα μετα απο 4 μερες (οι δυο ομως εργασιμες) εκει τραβηξανε λιγο ζορι να μου κανουν αλλαγη αλλα με λιγες φωνες ολα γινονται και μου ζητησανε και συγγνωμη.

τωρα που περιμενω το τριτο ειμαι 90% σιγουρος οτι και αυτο θα εχει το ιδιο προβλημα,αφου να σκεφτεις οτι εχω ψαξει ολα το νοκια ( ν73-ν81-ν95-6300-5300-6267 κτλ) γνωστων και φιλων και σε ολα βρηκα καμμενο πιξελ και δεν το ηξεραν ουτε αυτοι που τα ειχαν.

παρολα αυτα επειδη βαρεθηκα με το ολο θεμα αλλα μου αρεσει παρα πολυ το ν82 θα το κρατησω αυτη τη φορα αρκει να μην εχει πανω απο ενα καμμενο πιξελ:cry:

Ούτε κι εγώ είχα ποτέ καμμένο πίξελ σε κάποιο από τα Nokia που είχα.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπερα σε ολους.μηπως μπορει καποιος να μου πει τι περιεχει η συσκευασια του Ν82? και εξηγω τον λογο που ρωταω.κανω μια ερευνα αγορας στο skroutz για το Ν82 και σε διαφορετικα μαγαζια(δεν ξερω αν κανει να τα αναφερω)βρισκω διαφορετικο περιεχομενο(πανω κατω).π.χ. αλλα δεν αναφερουν καν για καλωδιο tv-out και αλλα εχουν μεσα στην τιμη και προγραμμα πλοηγησης(sygic).το χειροτερο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ειναι παραεισαγωγη.καθε αποψη δεκτη ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους.μηπως μπορει καποιος να μου πει τι περιεχει η συσκευασια του Ν82? και εξηγω τον λογο που ρωταω.κανω μια ερευνα αγορας στο skroutz για το Ν82 και σε διαφορετικα μαγαζια(δεν ξερω αν κανει να τα αναφερω)βρισκω διαφορετικο περιεχομενο(πανω κατω).π.χ. αλλα δεν αναφερουν καν για καλωδιο tv-out και αλλα εχουν μεσα στην τιμη και προγραμμα πλοηγησης(sygic).

Καλησπερα .

Standard Sales Package Contents*

* Nokia N82

* Nokia Battery BP-6MT

* Nokia Travel Charger AC-5

* Nokia Music Headset HS-43

* Nokia Connectivity Cable CA-101

* Nokia Video Connectivity Cable CA-75U

* Nokia 2GB microSD Card MU-37**

*Sales package content may vary by region.

** Card pre-installation may vary by region.

http://europe.nokia.com/A4674003

το χειροτερο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ειναι παραεισαγωγη.καθε αποψη δεκτη ευχαριστω

Μαλλον..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα .

Standard Sales Package Contents*

* Nokia N82

* Nokia Battery BP-6MT

* Nokia Travel Charger AC-5

* Nokia Music Headset HS-43

* Nokia Connectivity Cable CA-101

* Nokia Video Connectivity Cable CA-75U

* Nokia 2GB microSD Card MU-37**

*Sales package content may vary by region.

** Card pre-installation may vary by region.

http://europe.nokia.com/A4674003

Μαλλον..

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση nervous.μηπως μπορεις να μου προτεινεις καποιο μαγαζι? εστω και με pm...

Πλαίσιο, e-shop...

Δεν κάνεις καλύτερα μια έρευνα αγοράς για το ποιός λέει τα περισσότερα ψέμματα και κοροιδεύει με πολύ φαντασία τον κόσμο για το sar της συσκευής? και μετά ψάχνεις και για ποιος το πουλάει φθηνότερα. Εγώ πάντως και τσάμπα να μου τα έδιναν δεν ξανακουμπάω τη συγκεκριμένη μάρκα μετά από όλη αυτή την κοροιδία.Ακόμα δεν μπορώ να το κυκλοφορήσω!!

φιλε μου εννοειται οτι την εχω ψαξει την ολη υποθεση με το SAR.με ενδιαφερει πιο πολυ η χρηση σαν wifi,gps,video player.εχω ενα δευτερο φθηνο για χρηση σαν τηλεφωνο.και αν ποτε θελησω να το χρησημοποιησω σαν τηλεφωνο υπαρχουν και τα bluetooth.μην ξεχναμε οτι κατα τα αλλα το τηλεφωνο εχει πολυ καλες δυνατοτητες. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον...

Λοιπον φιλε ekontax εχει χιλιοειπωθεί ότι τα περισσότερα κινητά κυκλοφορουν πολλές φορές απο την παραεισαγωγή και το κανουν αρκετές αλυσίδες για να κερδίζουν, απλό ειναι...

Από 3 πάνω αλλά όχι υποχρεωτικά στη σειρά.

Ναι δυστυχώς.

Για βάλε και μια άσπρη εικόνα να δεις τι γίνεται...