LEF Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Καλησπερα παιδια. Διαβάζοντας το θέμα με το SAR ομολογώ οτι εχω μεινει άφωνος με την Νοκιa. Διάβασα απο κάποιους χρήστες την ανάγκη να κινηθουμε νομικά... οπότε μια και η αδερφή μου είναι Δικηγόρος (και πολυ καλη μαλιστα ;) ) τήν ενημέρωσα για το θέμα και θα ήθελε να το αναλάβει. Όποιος λοιπόν πραγματικα ενδιαφέρεται να κανουμε κάτι τότε ας στειλει ενα email στο " katpoulaki@hotmail.com" για να ξέρουμε πόσα άτομα ήμαστε... Θα παρακούλασα και κάποιο μελος του forum , να συμπεριλάβει μια πλήρη ενημέρωση του θέματος στο email του ώστε η αδερφη μου να ξέρει απόλυτα κάθε χρήσιμη λεπτομέρια. Είναι μια αρχη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Για να καταλάβω και γω... Το SAR 0.67 τελικα ποτε δεν ίσχυσε; Ή απλά δεν ξέρουμε επειδή η νοκια δεν μας είπε ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Για να καταλάβω και γω... Το SAR 0.67 τελικα ποτε δεν ίσχυσε; Ή απλά δεν ξέρουμε επειδή η νοκια δεν μας είπε ποτε; Κάπως έτσι είναι. Πάντως όσοι έχετε BT handsfree καλό είναι να το χρησιμοποιείτε με το Ν82. Όσοι δεν έχετε, βάλτε το στο πρόγραμμα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Όποιο και να είναι το SAR ενώς κινητού καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε BT,Handsfree κτλ.Πόσο μάλλον όταν έχει 1,35! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Τώρα που μιλάμε για BT handsfree, όταν το έχω συνδεδεμένο και είναι απλά στην αναμονή και το εικονίδιο Bluetooth είναι σε παρένθεση, που σημαίνει ότι υπάρχει ενεργή σύνδεση, καταναλώνει πολλή μπαταρία??? :confused: Δεν έχω παρατηρήσει ακόμα την επίπτωση της χρήσης του BT ακουστικού στην αυτονομία, ελπίζω όμως να μη μειώνεται δραστικά. :worry: Αυτό που παρατήρησα είναι ότι σου επιτρέπει κανονικά την μεταφορά δεδομένων μέσω BT, ακόμα και με συνδεδεμένο BT ακουστικό. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Τώρα που μιλάμε για BT handsfree, όταν το έχω συνδεδεμένο και είναι απλά στην αναμονή και το εικονίδιο Bluetooth είναι σε παρένθεση, που σημαίνει ότι υπάρχει ενεργή σύνδεση, καταναλώνει πολλή μπαταρία??? :confused: Δεν έχω παρατηρήσει ακόμα την επίπτωση της χρήσης του BT ακουστικού στην αυτονομία, ελπίζω όμως να μη μειώνεται δραστικά. :worry: Αυτό που παρατήρησα είναι ότι σου επιτρέπει κανονικά την μεταφορά δεδομένων μέσω BT, ακόμα και με συνδεδεμένο BT ακουστικό. ;) Eγω που το εχω συνεχεια δεν καταναλωνει πολλη ενεργεια αλλα και να καταναλωνει πρεπει να το βαζουμε πριζες εχουμε;) Το ξερεις οτι μπορεις να συνδεσεις και αλλη συσκευη ταυτοχρονα στο ΒΤ που πειραμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Eγω που το εχω συνεχεια δεν καταναλωνει πολλη ενεργεια αλλα και να καταναλωνει πρεπει να το βαζουμε πριζες εχουμε;) Το ξερεις οτι μπορεις να συνδεσεις και αλλη συσκευη ταυτοχρονα στο ΒΤ που πειραμε Ναι, το ξέρω, είναι multipoint. :D Το μόνο άσχημο αν δεν έχεις Nokia BT είναι ότι πρέπει να κουβαλάς σε κάθε ταξίδι δύο φορτιστές. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Σε λίγα λεπτά θα ανεβάσω φώτο από μετατροπή ασημένιου σε μαύρο :p Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Εγώ έχω πάρει στν πατέρα μου ένα ΒΗ-700 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003266 και έχει το Ν73 ΜΕ...Συνδυάζονται χωρίς πρόβλημα και παίρνουν τον ίδιο φορτιστή!Του έχει λύσει τα χέρια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, ποίο PC Suite να βάλω? Το NSeries ή το κλασικό? Έχουν καμία διαφορά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Το κλασσικό καλύτερα. Το Nseries "τρώει" κάτι ανεξήγητα κολλήματα μερικές φορές! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 @aptaliko: Μάλλον ένα καλό φόρματ θα λύσει το πρόβλημα. Εγώ πάντως όταν έχω χρόνο, πού και πού φορμάρω και την κάρτα μνήμης. ;) Αν κάνουμε copy όλα τα αρχεία (μπορεί να έχουμε περασμένα προγράμματα και διάφορα αρχεία, φωτο, βίντεο, τραγούδια, κλπ.) απο την κάρτα στον υπολογιστή, φορμάρουμε την κάρτα και τα ξανακάνουμε copy απο τον υπολογιστή στην κάρτα, θα δουλέψει; Ή θέλει άλλη διαδικασία; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Ίσως δουλέψει, ίσως όχι. Και αυτό διότι οι εφαρμογές ως επί τω πλείστω εγκαθιστούν και κάποια μικρά αρχεία και τη μνήμη της συσκευής με αποτέλεσμα μετά το format να μη μπορούν να τρέξουν σωστά ή πολλές φορές καθόλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Αν κάνουμε copy όλα τα αρχεία (μπορεί να έχουμε περασμένα προγράμματα και διάφορα αρχεία, φωτο, βίντεο, τραγούδια, κλπ.) απο την κάρτα στον υπολογιστή, φορμάρουμε την κάρτα και τα ξανακάνουμε copy απο τον υπολογιστή στην κάρτα, θα δουλέψει; Ή θέλει άλλη διαδικασία; Αν μετά το φορμάρισμα μεταφέρεις στην κάρτα μόνο τους φακέλους που περιέχουν τα αρχεία σου (π.χ. μουσική, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) και όχι τους φακέλους συστήματος (resource, private, sys και system), δε θα έχεις πρόβλημα. Εκεί ουσιαστικά σκοπεύει το φορμάρισμα της κάρτας μνήμης, στο να καθαρίσουν οι φάκελοι συστήματος. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Με το sar καμια εξέλιξη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Για να καταλάβω και γω... Το SAR 0.67 τελικα ποτε δεν ίσχυσε; Ή απλά δεν ξέρουμε επειδή η νοκια δεν μας είπε ποτε; Εγώ το πούλησα 300 € πήρα ένα samsung u900 , και βρήκα την υγειά μου. Αν με ξαναδεί η ΝΟΚΙΑ να μου τρυπήσει τη μύτη. Επ ευκαιρία πουλάω και το 8800 Arte και ένα 6500 classic. Ούτε να τους ξαναδώ δεν θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Αν μετά το φορμάρισμα μεταφέρεις στην κάρτα μόνο τους φακέλους που περιέχουν τα αρχεία σου (π.χ. μουσική, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) και όχι τους φακέλους συστήματος (resource, private, sys και system), δε θα έχεις πρόβλημα. Εκεί ουσιαστικά σκοπεύει το φορμάρισμα της κάρτας μνήμης, στο να καθαρίσουν οι φάκελοι συστήματος. ;) Το σύστημα δεν χρειάζεται τους "φακέλους συστήματος" για να δουλέψει; Τους ξαναδημιουργεί; Και αν ναι, μέσα σε αυτούς δεν περιέχονται πληροφορίες (όπως λέει και ο Itchrist86) απο τα εγκατεστημένα προγράμματα στην κάρτα, οπότε δεν θα μπορεί να δουλέψει κάποιο πρόγραμμα που είχα στην κάρτα; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Το σύστημα δεν χρειάζεται τους "φακέλους συστήματος" για να δουλέψει; Τους ξαναδημιουργεί; Και αν ναι, μέσα σε αυτούς δεν περιέχονται πληροφορίες (όπως λέει και ο Itchrist86) απο τα εγκατεστημένα προγράμματα στην κάρτα, οπότε δεν θα μπορεί να δουλέψει κάποιο πρόγραμμα που είχα στην κάρτα; Εννοείται ότι τα χρειάζεσαι. Νόμιζα ότι μιλάμε για φορμάρισμα ώστε να πάρεις "καθαρό μηχάνημα", χωρίς κολλήματα από υπολείμματα παλιών εγκαταστάσεων. Ίσως δεν κατάλαβα εγώ τι ήθελες να πεις. :O Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Λοιπόν, όπως έγραψα και προηγουμένως να οι φωτογραφίες του μαύρου πλέον N82 μου! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/dsc00001.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/dsc00002.jpg Η διαδικασία είναι σχετικά απλή αν ακολουθήσεις τις οδηγίες από το service manual - όχι κάθε βήμα καθώς εκεί το διαλύουν τελείως το κινητό κάτι που δεν χρειάζεται για να αλλάξεις καπάκια. Το πιο 'δύσκολο' σημείο είναι να σηκώσεις σιγά σιγά την οθόνη που είναι κολλημένη με ταινία στο σώμα, καθώς οποιοδήποτε λάθος καταλήγει σε νέα οθόνη :p Προσωπικά... πιστεύω ότι έπρεπε να πωλείται μόνο το μαύρο :lol: Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidastri Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Στις τελευταίες σελίδες από το βιβλιαράκι γράφει πληροφορίες για ΣΕΑ, εκεί θα βρεις και την τιμή.. καλησπερα και ευχαριστω πολυ! Το αναφέρει στη σελίδα 200. ευχαριστω. το βρηκα τελικα,ηταν μπροστα στα τα ματια μου.ακουστε ενα μυστηριο το manual το δικο μου δεν εχει τοσες σελιδες και το εχει στην σελ.148 λιγο πριν το τελος.το αγορασα 28 φεβρ. (το πηρα απο voda με ελληνικους χαρακτηρες και χωρις να ειναι live)και sar λεει 0,62w/kg.ποσων ειδων manuals μπορει να υπαρχουν Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Χάος το κινητό, πιστεύω πάντως πως η Νόκια αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύχρηστα και απλά στο λειτουργικό της. Κάτι έκανα και ενώ με το κουμπί που είναι μόνο του πάνω από το C μου έβγαζε κάτι σαν media player τώρα απλός αναβοσβήνουν τα εικονίδια στην οθόνη και δεν ξεκινάει καμιά εφαρμογή. O κωδικός για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ποιος είναι; Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ -> post #10 Πως κάνω format στο κινητό; Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#. Επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε το κινητό όταν το αγοράσατε. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δεν μπορω να συνδεθω σε Wifi Hot Spots. Το laptop συνδεεται κανονικα, αλλα με το κινητο δεν γινεται τιποτα. Λεει κατι για αποτυχια της πυλης. Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αλλα παλι τιποτα. Καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δεν μπορω να συνδεθω σε Wifi Hot Spots. Το laptop συνδεεται κανονικα, αλλα με το κινητο δεν γινεται τιποτα. Λεει κατι για αποτυχια της πυλης. Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αλλα παλι τιποτα. Καμμια ιδεα; Για δοκίμασε αυτό: Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση. Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Εγώ το πούλησα 300 € πήρα ένα samsung u900 , και βρήκα την υγειά μου. Αν με ξαναδεί η ΝΟΚΙΑ να μου τρυπήσει τη μύτη. Επ ευκαιρία πουλάω και το 8800 Arte και ένα 6500 classic. Ούτε να τους ξαναδώ δεν θέλω και εγω ετοιμος ειμαι αυτες τις μερες........να το δωσω για να ξαναπαρω το 958g......:mad::mad: πραγματικα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που εχει γινει...... περιμενω ακομη λιγο να δουμε μηπως λεω μηπως παρουμε καμια απαντηση απο την νοκια...αλλα χλωμο το βλεπω πλεον...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts