Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το οτι τα πλήκτρα είναι μικρά, ή μικροσκοπικά, ή τεράστια δε λέει απολύτως τίποτα. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι αν είναι χρηστικά. Αν πιάνοντας την συσκευή στα χέρια σου μπορείς να την δουλέψεις παροβλημάτιστα χωρίς να χρειαστεί κάποιος χρόνος εξεικίωσης ή τουλάχιστον ελάχιστος.

Και στην περίπτωση του Ν82 μπορώ να πω οτι το πληκτρολόγιό του δεν πρόκειται να προβληματίσει κανέναν. Την συσκευή δεν την έχω, τέτοιου είδους πληκτρολόγιο δεν έχω μάθει να χρησιμοποιώ (να φανταστείτε γράφω μόνο στο εσωτερικό qwerty του Ε90 και πουθενά αλλού), και όμως, ΄σο το χρησιμοποίησα, πληκτρολόγησα κείμενο πολύ γρήγορα χωρίς απολύτως κανένα λάθος πάτημα. Τα πλήκτρα έχουν τρομερή αίσθηση και, πολύ σημαντικό, σωστό φωτισμό.

Το μόνο που με προβλημάτισε έιναι το multimedia πλήκτρο το οποίο προεξέχει απο την επιφάνεια και είναι κολλημένο με ακουστικό και ειδικό πλήκτρο. Το πατούσα συνέχεια κατά λάθος.

Πάντως αν ήθελα να αλλάξω το Ε90 (που δε θέλω :) ), θα έπαιρνα με κλειστά μάτια (κι ανοιχτά πορτοφόλια) το Ν82.

Πες τα χρυσόστομε...

Ρε mirror θα μας τρελάνουν ορισμένοι εδώ μέσα... :X

Δεν καταλαβαίνουν ότι άλλο να ψηλαφίσεις μία συσκευή και να την πιάσεις στα χέρια σου για λίγη ώρα σε κάποιο κατάστημα και άλλο να την έχεις στην κατοχή σου και να τη χρησιμοποιείς καθημερινά.

Όσο για το Multimedia key, προβληματίζει λίγο τη λειτουργία των πλήκτρων που βρίσκονται ακριβώς επάνω και κάτω του (δεξί soft key και πλήκτρο "C" αντίστοιχα). Το κόκκινο ακουστικό είναι στο πλάι και δεν είναι δυνατό να το πατήσεις κατά λάθος (όπως και το πράσινο ακουστικό).

Προσωπικά για μένα, όπως ξαναείπα, το πλήκτρο που ίσως να συνηθίσω πιο δύσκολα είναι το κεντρικό του D-PAD, ιδίως όταν το χρησιμοποιώ σε landscape mode.

Α, ξέχασα να προσθέσω παρεμπιπτόντως ότι σε σχέση με το ενσωματωμένο accelerometer plugin προτιμώ του N95, γι' αυτό και για αυτόματη περιστροφή χρησιμοποιώ το RotateMe. Είναι πιο ευαίσθητο από το εσωτερικό, το οποίο θα έκρινα κάπως νωθρό. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο με την περιστροφη της οθονης που δεν πιανει παντα (το εχω δει σε video) λετε να οφηλεται στο software και σε επομενο firmwire να βελτιωθει ? Η ειναι μηπως θεμα hardware ?

Αυτο με την περιστροφη της οθονης που δεν πιανει παντα (το εχω δει σε video) λετε να οφηλεται στο software και σε επομενο firmwire να βελτιωθει ? Η ειναι μηπως θεμα hardware ?

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο .

Αν υπαρχει δυνατοτητα βελτιωσης παντως ,θα

το δουμε στο επομενο λογισμικο .:)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Όσον αφορά τον αισθητήρα προσανατολισμού, κ εγώ έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο, αλλά όχι να μη δουλεύει.

Απλά ορισμένες φορές αργεί λίγο να ανταποκριθεί.

Αν βάλεις το N95 Accelerometer Plugin και το RotateMe μπορείς να το ρυθμίσεις καλύτερα ως προς την ευαισθησία και την καθυστέρηση με την οποία θα αντιδρά. ;)

Κάτι άλλο να ρωτήσω: Γιατί δεν έχω φωνητική κλήση (δεν εμφανίζεται δηλαδή το εικονίδιο της φωνητικής κλήσης) σε επαφές που δημιουργώ εξ αρχής???

Τις επαφές μου αρχικά τις πέρασα με Bluetooth με την εφαρμογή της μεταφοράς από το 3230 και όπως περίμενα, οι επαφές που εισήχθησαν δεν είχαν το εικονίδιο. Είναι λογικό να δημιουργώ νέα επαφή από την αρχή και να μην μου το εμφανίζει πάλι???

Πήρα ένα backup των επαφών στην κάρτα μνήμης, τις διέγραψα εντελώς και με άδειο την τηλ. κατάλογο έκανα ξανά δημιουργία νέας επαφής. Πάλι τίποτα, το εικονίδιο της φωνητικής κλήσης αρνείται να εμφανιστεί. Και φυσικά δεν έχω επιλογή "αναπαραγωγή φράσης"...

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, έχω μπερδευτεί... :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αυτό με τα κουμπιά εντάξει δεν είναι τόσο τραγικό...

Η μορφή του Ν73 με τις δυνατότητες του Ν82 θα ήταν ιδανικό αλλά οκ.

Το θέμα είναι ότι έχει γερή κατασκευή και ότι είναι ένα πλήρες κινητό.

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

πως γινονται καποιοι κριτες απο τις φωτο δεν το χω καταλαβει ,εγω το ειχα το κινητο τα χριστουγεννα και το ξαναπαιρνω μαλλον σημερα ειναι μια χαρα τα πληκτρα του που εχω κ μεγαλα δαχτυλα ,τωρα αν καποιοι θελουν μονιμως να βρισκουν αρνητικα σε κατι παντα θα βρουνε το κινητο ειναι Best value for money.τελος..............για μενα ειναι οτι καλυτερο οτι εχει βγαλει η νοκια οτι πιο πληρες σε μικρο μεγεθος οταν η σονυ δεν εχει ανακαλυψει το gps..................

Όσον αφορά τον αισθητήρα προσανατολισμού, κ εγώ έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο, αλλά όχι να μη δουλεύει.

Απλά ορισμένες φορές αργεί λίγο να ανταποκριθεί.

Αν βάλεις το N95 Accelerometer Plugin και το RotateMe μπορείς να το ρυθμίσεις καλύτερα ως προς την ευαισθησία και την καθυστέρηση με την οποία θα αντιδρά. ;)

Το ίδιο παρατήρησα και εγώ για την περιστροφή.Είναι αρκετά αργή.Που θα βρω N95 Accelerometer Plugin και το RotateMe?

Το ίδιο παρατήρησα και εγώ για την περιστροφή.Είναι αρκετά αργή.Που θα βρω N95 Accelerometer Plugin και το RotateMe?

το κινητο το κρατατε καθετα; αν ειναι πλαγια ειναι λογικο να μη δουλευει καλα. θα ανεβασω βιντεο οταν μπορεσω να δειτε οτι δουλευει μια χαρα.

@Πανος, ξερεις ποια ειναι η λυση στο προβλημα των επαφων, ετσι; φορματ κλπ :p

Μια ερώτηση στους τυχερούς κατόχους:D

Μπορείς να επιλέξεις στην ενεργή αναμονή τι θα εμφανίζεται στις γραμμές κάτω από τις συντομεύσεις και τι όχι;

Σου δίνει αυτή τη δυνατότητα; (πχ όταν έχω μηνύματα ή αναπάντητες να τα δείχνει εκεί, αλλά χωρίς να δείχνει πχ την Ατζέντα ή τις υποχρεώσεις)

Ή είναι όλα ή τίποτα;

Με έχει βολέψει αφάνταστα στο Ε65 και θα το ήθελα και στο Ν82:rolleyes:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

το κινητο το κρατατε καθετα; αν ειναι πλαγια ειναι λογικο να μη δουλευει καλα. θα ανεβασω βιντεο οταν μπορεσω να δειτε οτι δουλευει μια χαρα.

Έχεις δίκιο.Τελείως κάθετα δουλεύει καλύτερα.

Α, ΟΚ. Θα το δοκιμάσω.

δοκιμαστε παντως να περασετε τις επαφες απο συγχρονισμο με outlook.

στο Ε65 με αυτον τον συγχρονισμο δημιουργησε κανονικα φωνητικη κληση για ολες τις επαφες, παροτι ο συγχρονισμος ηταν για πανω απο 200 επαφες! Λογικα και στο Ν82 θα δουλεψει...

Καλή ιδέα ο συγχρονισμός, αλλά μόνο αν έχεις τις επαφές πιο "απλές". Αν έχεις πολλαπλά πεδία και τροποποιημένες τις ετικέτες τους, τις χάνεις όλες αυτές τις πληροφορίες. Για γενική χρήση το Outlook είναι σχετικά αξιόπιστο.

Απλα δεν μπορω να περιγραψω ποσο ευτυχης ειμαι!!!!!:D

Εδω και 1 ωρα ειμαι κατοχος αυτου του κοσμηματος!!!!

Μετα απο τηλεφωνημα σε ολα τα κατστηματα WIND της Πατρας σημερα το πρωι, ετυχε ενα απο ολα να εχει φερει ενα και μοναδικο κομματι!!!!

Μεσα σε 5 λεπτα βρισκομουν στο καταστημα!!!!!!!!!!

Το εβλεπα και μου ετρεχαν τα σαλια...η υπαλληλος μου λεει "γελανε και τα μουστακια σου"!!!

Παιδια το επεξεργαζομαι εδω και 3 τεταρτα...Δεν εχω λογια!!!

Καθως επεστρεφα σπτιτι μου με τα ποδια...το πρωτο πραγμα που δοκιμασα ηταν το GPS...

Ειναι αδιανοητο!!!λοκαρε μεσα σε 5 δευτερολεπτα χωρις υπερβολες!!!Μιλαω ειλικρινα!!!

Παταω αναζητηση δορυφορου και μεχρι να περασω τον δρομο και να παω στο απεναντι πεζοδρομιο το GPS ειχε λοκαρει!!!

Δεν ειμαι σε θεση να πω εντυπωσεις περισοτερες προς το παρων...

Θα πεσει ξεζουμισμα και θα επανελθω το συντομοτερο!!!

ΤΕΛΟΣ!!!!

Τωρα το μονο που ζηταω ειναι να παρω το πτυχιο μου το καλοκαιρι!!!!:w00t::up::dance::yahoo::clap::chair:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γεια σε όλους!

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Παίζουν κάποια λεφτά όπως και μια μικρή επιδότηση που μπορώ να αξιοποιήσω, όπως επίσης και το γεγονός ότι χρειάζομαι και ένα κινητό ( S60 φυσικά :cool: ).

Το θέμα είναι, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα να "αναβαθμίσω" τώρα το Ν73 μου σε Ν82? Φυσικά μ'αρέσουν τα ατού του στύλ WiFi & GPS & 5Mp Xenon Flash & πάνω απ'όλα κ σε αντίθεση με το Ν73, γρήγορο κινητό, γι'αυτό άλλωστε και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αλλά ρε παιδιά, επειδή μέχρι το Μάιο (που παίζει κι άλλη μία εκμεταλλεύσιμη επιδότηση :O ) θα παίζει σίγουρα στην αγορά το feature pack 2, μήπως να πάρω τώρα κάτι "μικρό", το 6120classic ας πούμε, και να αναμένω κάτι πολύ καλύτερο μέχρι Μάη?

Σίγουρα η απόφαση είναι δική μου, αλλά απλά ρωτάω εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε? :confused:

Επίσης μία - δυο ερωτήσεις ακόμα:

1) Η μπαταρία με normal χρήση πόσο κρατάει?

2) Ένταση ήχου στα ακουστικά. Έχει κάνει καμιά αλλαγή η Nokia σ'αυτό το θέμα? Γιατί είναι ψιλο-απογοητευτικό να είσαι πχ μες στο μετρό με κόσμο και ενώ η ένταση είναι στο full να μην ακούς καλά... (απλά μ'αρέσει κάποιες φορές η ένταση βρε αδερφέ! :music: )

Ευχαριστώώώώώ!

Γεια σε όλους!

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Παίζουν κάποια λεφτά όπως και μια μικρή επιδότηση που μπορώ να αξιοποιήσω, όπως επίσης και το γεγονός ότι χρειάζομαι και ένα κινητό ( S60 φυσικά :cool: ).

Το θέμα είναι, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα να "αναβαθμίσω" τώρα το Ν73 μου σε Ν82? Φυσικά μ'αρέσουν τα ατού του στύλ WiFi & GPS & 5Mp Xenon Flash & πάνω απ'όλα κ σε αντίθεση με το Ν73, γρήγορο κινητό, γι'αυτό άλλωστε και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αλλά ρε παιδιά, επειδή μέχρι το Μάιο (που παίζει κι άλλη μία εκμεταλλεύσιμη επιδότηση :O ) θα παίζει σίγουρα στην αγορά το feature pack 2, μήπως να πάρω τώρα κάτι "μικρό", το 6120classic ας πούμε, και να αναμένω κάτι πολύ καλύτερο μέχρι Μάη?

Σίγουρα η απόφαση είναι δική μου, αλλά απλά ρωτάω εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε? :confused:

Επίσης μία - δυο ερωτήσεις ακόμα:

1) Η μπαταρία με normal χρήση πόσο κρατάει?

2) Ένταση ήχου στα ακουστικά. Έχει κάνει καμιά αλλαγή η Nokia σ'αυτό το θέμα? Γιατί είναι ψιλο-απογοητευτικό να είσαι πχ μες στο μετρό με κόσμο και ενώ η ένταση είναι στο full να μην ακούς καλά... (απλά μ'αρέσει κάποιες φορές η ένταση βρε αδερφέ! :music: )

Ευχαριστώώώώώ!

Παρε κατι να σου περασει η καψα τωρα, "μικρο" οπως λές και εσυ!!

Τον Μαη σιγουρα θα εχει τουλαχιστον 1 συσκευη υπερπληρης η ΝΟΚΙΑ!!

Μην ξεχναμε οτι 10 Φεβρουαριου ειναι η 3GSM και ολο κατι θα υπαρξει...

Αν τυχον δεν συμβει παιρνεις τοτε το Ν82!;)

Αφου εχεις 2 επιδοτησεις γιατι να μην τις εκμεταλλευτεις σωστα?:)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Απλα δεν μπορω να περιγραψω ποσο ευτυχης ειμαι!!!!!:D

Εδω και 1 ωρα ειμαι κατοχος αυτου του κοσμηματος!!!!

Μετα απο τηλεφωνημα σε ολα τα κατστηματα WIND της Πατρας σημερα το πρωι, ετυχε ενα απο ολα να εχει φερει ενα και μοναδικο κομματι!!!!

Μεσα σε 5 λεπτα βρισκομουν στο καταστημα!!!!!!!!!!

Το εβλεπα και μου ετρεχαν τα σαλια...η υπαλληλος μου λεει "γελανε και τα μουστακια σου"!!!

Παιδια το επεξεργαζομαι εδω και 3 τεταρτα...Δεν εχω λογια!!!

Καθως επεστρεφα σπτιτι μου με τα ποδια...το πρωτο πραγμα που δοκιμασα ηταν το GPS...

Ειναι αδιανοητο!!!λοκαρε μεσα σε 5 δευτερολεπτα χωρις υπερβολες!!!Μιλαω ειλικρινα!!!

Παταω αναζητηση δορυφορου και μεχρι να περασω τον δρομο και να παω στο απεναντι πεζοδρομιο το GPS ειχε λοκαρει!!!

Δεν ειμαι σε θεση να πω εντυπωσεις περισοτερες προς το παρων...

Θα πεσει ξεζουμισμα και θα επανελθω το συντομοτερο!!!

ΤΕΛΟΣ!!!!

Τωρα το μονο που ζηταω ειναι να παρω το πτυχιο μου το καλοκαιρι!!!!:w00t::up::dance::yahoo::clap::chair:

Καλώς τον!!!

Μεγειά και ...καλοτάξιδο.

Καλώς ήρθες στο club των Ν82ers :)

Δε χρειάζεται να σου πω τίποτα, μία συμβουλή μόνο: άλλαξε το avatar σου :)

Παρε κατι να σου περασει η καψα τωρα, "μικρο" οπως λές και εσυ!!

Τον Μαη σιγουρα θα εχει τουλαχιστον 1 συσκευη υπερπληρης η ΝΟΚΙΑ!!

Μην ξεχναμε οτι 10 Φεβρουαριου ειναι η 3GSM και ολο κατι θα υπαρξει...

Αν τυχον δεν συμβει παιρνεις τοτε το Ν82!;)

Αφου εχεις 2 επιδοτησεις γιατι να μην τις εκμεταλλευτεις σωστα?:)

Thanks d2000217, μάλλον έχεις δίκιο, αν και για να μου περάσει η κάψα θέλω όλα τα καλούδια του Ν82, δεν πειράζει όμως, λίγη υπομονή.

Απλά μόνο με προβληματίζει που μέχρι τώρα, μόνο για το Ε66 "Dora" έχω ακούσει που σκίζει μεν, αλλά καθώς είναι Εseries δεν είναι τόσο multimedia (πχ χωρίς 5Mp cam).

Άντε γιατί το φθινόπωρο - χειμώνα μας βλέπω όλους τρελαμένους με Touch UI κι έτσι...

Με τις 2 άλλες ερωτήσεις μου περί μπαταρίας και έντασης ακουστικού anyone??? :!: ???

Μου είπαν τα παιδιά από το Νοκια στην Κατεχάκη, ότι πλέον έχουν και τις εταιρείες και μπορείς να κάνεις φορητότητα και να παίρνεις τις επιδοτήσεις σου από το a.c.
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Με τις 2 άλλες ερωτήσεις μου περί μπαταρίας και έντασης ακουστικού anyone??? :!: ???

Ως προς τη μπαταρία, έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου από προχτές και ενώ είμαι ακόμα στο στρώσιμό της, θα έλεγα ότι είναι ικανοποιητική. Χρησιμοποιώντας όλα τα "καλούδια" του τηλεφώνου (GPS, κάμερα με φλας, Wi-Fi), αλλά και πολλές εγκαταστάσεις εφαρμογών (στα όρια του ξεζουμίσματος) εμένα προσωπικά η μία φόρτιση μού κράτησε πάνω από 1 μέρα με προφίλ εκτός σύνδεσης το βράδυ.

Παρεμπιπτόντως, μέχρι να σβήσει εντελώς, παρατήρησα ότι βγάζει τουλάχιστο 5-6 ειδοποιήσεις για χαμηλή στάθμη μπαταρίας. Άριστο. :)

Όσο για την ένταση από τα δύο ηχεία του, αν και δεν έχω τσεκάρει κάποιο από τα υπόλοιπα Nseries, θα έλεγα ότι είναι σε μέτρια επίπεδα.

Στα ακουστικά ο ήχος έχει ικανοποιητικότατη ένταση. Φυσικά με ένα μέτριο ζευγάρι ψείρες αν βάλεις την ένταση στο τέρμα σε ξεκουφαίνει.

Όποια άλλη απορία έχεις, εδώ είμαστε. :)

Μου είπαν τα παιδιά από το Νοκια στην Κατεχάκη, ότι πλέον έχουν και τις εταιρείες και μπορείς να κάνεις φορητότητα και να παίρνεις τις επιδοτήσεις σου από το a.c.

Ναι σωστα σε ειπε. Ετσι το εκανα εγω. Εκανα την αιτηση φορητοτητας απο εκει σε Wind και θα παρω την επιδοτηση απο εκει για το ν82. Συνεργαζονται με ολες της εταιριες.

Λευτερι (αν σε λενε και ετσι :) ). Εγω θα προτεινα να το παρεις. Ημουν στην ιδια κατασταση ακριβως να παρω το ν95 η να περιμενω. Περιμενα περιμενα και τελικα βγηκε το ν82 οσπου δεν αντεξα και το τσιμπισα (δεν του ληπει κατι). Αλλωστε τι θα σου λειπε. Ασετα κιολας πιστευω οτι το Touch θα ανακοινωθει κατα Μαιο (ισως και ποιο μετα) και ως να κυκλοφορηση θα ειναι τελη 2008 οποτε κλαυτα... και σε τι τιμη (αλλα σιγουρα θε ειναι καλο)

Αποψη μου αυτα ε, παντως εσυ ξες καλυτρερα τι να κανεις :)

Όποια εταιρία και να έχεις μπορείς να πάρεις την επιδότησή σου απο Nokia shop; είσαι σίγουρη για αυτό;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποια εταιρία και να έχεις μπορείς να πάρεις την επιδότησή σου απο Nokia shop; είσαι σίγουρη για αυτό;:worry:

Για επιδοτηση φιλε δεν ξερω 100% , αλλα φορητοτητα (απο οποιαδιποτε σε οποιαδιποτε εταιρια) και καινουργιο συμβολαιο γινεται κανονικα

Τωρα για την επιδοτηση του ηδη υπαρχον, δεν ειμαι σιγουρος αλλα λογικα αφου υσxιουν τα παραπανω θα υσχιει και αυτο. Θα ρωτησω και αυριο που θα παω σε νοκια σοπ για αυτο.