Jump to content

Πακέτο καρτοκινητής Ολυμπιακός

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα 200 λεπτά είναι προσφορά του Νέου πακέτου και θα ισχύει για την πρώτη ανανέωση Αυγούστου και Σεπτεμβρίου ανεξαρτήτως ημερομηνίας,.

Συσώρευση γίνεται μόνο με την αγορά ακριβώς του ίδιου πακέτου.

Το πρωτάθλημα αρχίζει 23 του μήνα όλο και κάποιο γκόλ θα τσιμπήσεις. ( σε φιλικά παιχνίδια δεν δίνει ευρώ με κάθε γκόλ)

Οι προσφορές δεν έρχονται κάθε μήνα οι ίδιες . Επίσης για την τρέχουσα προσφορά καλείς 1252 και πατάς μηδέν)

Edited by Vasileios

Τα 200 λεπτά είναι προσφορά του Νέου πακέτου και θα ισχύει για την πρώτη ανανέωση Αυγούστου και Σεπτεμβρίου ανεξαρτήτως ημερομηνίας

Οκ, το πιασα. Σε φάση για τους δύο πρώτου μήνες, κάνε ανανέωση για να πάρεις το μπόνους των 200 λεπτών. Μετά τέλος.

Συσώρευση γίνεται μόνο με την αγορά ακριβώς του ίδιου πακέτου.

Οπότε το αυτό το έκτακτο πακέτο αν το τσιμπήσεις μία φορά, μπορείς μετά να το ανανεώνεις εσαεί;

Δηλαδή με μία λογική περιμένω να μου έρθει κάποια φάση μία προσφορά για πακέτο που να ξέρω ότι με βολεύει και το ανανεώνω κάθε μήνα και συσσωρεύω κιόλας; Ή τελικά αυτό ισχύει μόνο για τα στάνταρ πακέτα που έχεις μέσα στο myaccount;

Το πρωτάθλημα αρχίζει 23 του μήνα όλο και κάποιο γκόλ θα τσιμπήσεις. ( σε φιλικά παιχνίδια δεν δίνει ευρώ με κάθε γκόλ)

Οκ, αυτό το έχω καταλάβει.

Επίσης για την τρέχουσα προσφορά καλείς 1252 και πατάς μηδέν

Αυτό δεν δούλεψε, μόνο με sms μπορώ να την ενεργοποιήσω μέχρι μεθάυριο.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Αυτό δεν δούλεψε, μόνο με sms μπορώ να την ενεργοποιήσω μέχρι μεθάυριο.

Καλείς 1252 και πληκτρολογείς 5.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλείς 1252 και πληκτρολογείς 5.

Κι εγώ αυτό φαντάστηκα (προσφορά "μόνο για σένα") αλλά ούτε από εκεί μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

Οπότε το αυτό το έκτακτο πακέτο αν το τσιμπήσεις μία φορά, μπορείς μετά να το ανανεώνεις εσαεί;

Δηλαδή με μία λογική περιμένω να μου έρθει κάποια φάση μία προσφορά για πακέτο που να ξέρω ότι με βολεύει και το ανανεώνω κάθε μήνα και συσσωρεύω κιόλας;

Αν είναι ακριβώς η ίδια προσφορά, θα αθροίζονται αυτά που δίνει (mb, λεπτά ομιλίας ή sms) σε κάθε ενεργοποίησή της.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αν είναι ακριβώς η ίδια προσφορά, θα αθροίζονται αυτά που δίνει (mb, λεπτά ομιλίας ή sms) σε κάθε ενεργοποίησή της.

Κατάλαβα, οπότε είναι λίγο τζόγος και one-off προσφορά.

Αν μέσα στο μήνα βγει ολόιδια προσφορά, την τσιμπάς και αθροίζεις αλλιώς όσο κράτησε, κράτησε και τέλος.

Ευχαριστώ.

Η συσσώρευση δεν οδηγεί πουθενά

Όταν μαζέψεις πολλά πως θα τα χρησιμοποιήσεις ξαφνικά σε λίγες μέρες ;

Η συσσώρευση δεν οδηγεί πουθενά

Όταν μαζέψεις πολλά πως θα τα χρησιμοποιήσεις ξαφνικά σε λίγες μέρες ;

Καταλαβαίνω τι εννοείς και διάβασα τα προηγούμενα ποστ όπου αναφέρονται συσσωρεύσεις χρημάτων, πόσο μάλλον αν μιλάμε για χρόνο ομιλίας.

Το ρωτάω γιατί θέλω να βρω την μεταβατική κατάσταση ώστε να λήξω το συμβόλαιο με την κοσμοτέ και παράλληλα να είμαι καλυμμένος γιατί η κατανάλωσή μου είναι περίπου 200-300 λεπτά προς vodafone, και 250-400 προς άλλα δίκτυα.

Μία κλασική μοιρασμένη κατάσταση δηλαδή, που θέλω να δω πώς θα μπορώ να την διαχειρίζομαι με το πακέτο συν την άλλη κάρτα με την οποία θα αλλάξω την σύνδεση της κοσμοτέ.

Μάλλον όμως κάνω λάθος σε ένα βασικό πράγμα:

Όντας μαθημένος στην λογική του συμβολαίου (πάνω από 5 χρόνια), δεν μπορώ να μπω εύκολα στη λογική της κάρτας, η οποία είναι και λίγο βλέποντας και κάνοντας ανάλογα με το τι κινείται από προσφορές, πακέτα κ.ο.κ.

Μαθαίνουμε όμως.

Ευχαριστώ ξανά.

Καλυτερα να πας CU. Το καρτοκινητο ολυμπιακος δεν προσφερεται για αλλσ δικτυα.... Με ενα ή δυο πακετα ομιλιας θα εισαι καλυμμενος πιστευω

Καλυτερα να πας CU. Το καρτοκινητο ολυμπιακος δεν προσφερεται για αλλσ δικτυα.... Με ενα ή δυο πακετα ομιλιας θα εισαι καλυμμενος πιστευω

Ήμουνα έτοιμος για να πάω αλλά δέχτηκα καλή προσφορά από κοσμοτέ και τελικά έμεινα.

Λεπτομέρειες εδώ.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση πάντως αδερφέ.

• 3 weeks later...
Έναρξη σαιζόν χθες με 3€. Καλή μας χρονιά!:D

Έναρξη σαιζόν χθες με 3€. Καλή μας χρονιά!:D

Αντε να δουμε και τον Φινμπογκασον... :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Παιδιά, δεν είμαι παιδί της Vodafone, αλλά έπεσε πέρυσι στα χέρια μου (πέρασα από ένα κατάστημα Vodafone που με βόλευε γεωγραφικά για να αγοράσω ένα αξεσουάρ και μου το έδωσαν δωρεάν) ένα "νέο καρτοκινητό". Μην ξέροντας τι να το κάνω και αφού κόντευε να λήξει το 6μηνο, αποφάσισα να δοκιμάσω τον Ολυμπιακό. Η εντύπωσή μου ήταν η χειρότερη. Εβαλα 10 ευρώ, μάζεψα άλλα 9 από τα γκολ και σε λίγες ημέρες, τα χάρισα όλα μαζί (18 ευρώ περίπου) στο χαμόγελο του παιδιού, για να πετάξω την sim. Είναι το μόνο εμπορικά διαθέσιμο (το ΕΛΤΑ-ακόμη μεγαλύτερη απάτη-καταργήθηκε πέρυσι), που δεν έχει κανένα πακέτο προς όλους. Τα ευρώ που μαζεύονται από τα μπόνους γκολ, είναι εντελώς άχρηστα. Κάθε φορά που ήθελα να πάρω κάποιον τηλέφωνο, καλούσα πρώτα το 1252 και πληκτρολογούσα τον αριθμό του στο "Vodafone finder", για να δω αν έχει Vodafone. Απορώ πώς δεν το έχουν καταργήσει ακόμη. Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει παρόμοιο καρτοκινητό.

Αν μιλάς με vodafone, το πακέτο είναι μια χαρά. Δεν προσπαθεί να εξαπατήσει κάποιον, οι παροχές του είναι γνωστές. Τώρα που παίζουν πολύ τα dual sim κινητά, είναι χρήσιμο σε αρκετούς. Τώρα αυτά τα "πώς δεν το έχουν καταργήσει ακόμη" τα θεωρώ αστεία και ανάξια σχολιασμού.

Αν μιλάς με vodafone, το πακέτο είναι μια χαρά. Δεν προσπαθεί να εξαπατήσει κάποιον, οι παροχές του είναι γνωστές. Τώρα που παίζουν πολύ τα dual sim κινητά, είναι χρήσιμο σε αρκετούς. Τώρα αυτά τα "πώς δεν το έχουν καταργήσει ακόμη" τα θεωρώ αστεία και ανάξια σχολιασμού.

Δεν είναι καθόλου αστείο. Το λέω με τη λογική, ότι όλα τα προγράμματα καρτοκινητής που δεν παρέχουν ομιλία προς όλους (ΕΛΤΑ, Carrefour, Momad, AB, Ciao και δεν ξέρω αν ξέχασα κάποιο άλλο), έχουν καταργηθεί, λόγω εξαιρετικά χαμηλής απήχησης στο κοινό. Ακόμη και στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone, μία φορά που τους είχα ζητήσει να μου απενεργοποιήσουν τον τηλεφωνητή, μόλις είδαν ότι το νούμερο ήταν Ολυμπιακός, μου είπαν ότι "το συγκεκριμένο πακέτο, έχει μείνει με ελάχιστους συνδρομητές και είναι από τα πακέτα, στα οποία πλέον η εταιρεία αφαιρεί, αντί να προσθέτει προνόμια".

Καλό Σεπτέμβρη .

Ανακοίνωση Vodafone προς συνεργάτες.

Από Σήμερα οι ανανεώσεις σε καρτοκινητά ισχύουν για 3 μήνες.

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Τρίτη 01/09, αλλάζει η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από 6 μήνες σε 3 μήνες (90 ημέρες), για συνδρομητές Καρτοκινητής.

Συγκεκριμένα, αφορά συνδρομητές: Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Tazamobile, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή, Καρτοκινητή Carrefour, και Amenge.

Η ενημέρωση είχε ανακοινωθεί στο Vodafone.gr από τις 19/06/2015.

Η αλλαγή

•Από την 1η Σεπτεμβρίου η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων των Καρτοκινητών Vodafone αλλάζει από 6 μήνες σε 90 ημέρες.

•Εάν κατά το χρονικό διάστημα των 90 ημερών μετά την τελευταία ανανέωση δεν πραγματοποιηθεί εκ νέου ανανέωση χρόνου ομιλίας, τότε τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα μηδενίζεται.

•Για τους συνδρομητές που κατά την 1η Σεπτεμβρίου θα διαθέτουν υπόλοιπο στο λογαριασμό τους από προγενέστερη ανανέωση, (δηλαδή δε θα έχει παρέλθει το εξάμηνο από την προγενέστερη ανανέωση), η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου τους δεν επηρεάζεται από την παραπάνω αλλαγή, ενώ εφόσον ανανεώσουν την αξία συνδιαλέξεων μετά την 1η Σεπτεμβρίου, τότε η διάρκεια ισχύος του συνολικού υπολοίπου θα διαμορφώνεται με βάση τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης μεταξύ της προγενέστερης και της νέας ανανέωσης.

Παράδειγμα: Συνδρομητής που ανανεώνει 29 Αυγούστου και οι μονάδες του λήγουν 29 Φεβρουαρίου ανανεώνει ξανά 10 Σεπτέμβρη ,(και έχει υπόλοιπο μονάδων από την προηγούμενη ανανέωση) οι μονάδες του όλες εξακολουθούν να λήγουν 29 Φεβρουαρίου. Ενώ συνδρομητής που έχει ανανεώσει 20 Απρίλη και οι μονάδες του λήγουν 20 Οκτωβρίου, ανανεώνει ξανά 10 Σεπτέμβρη ,(και έχει υπόλοιπο μονάδων από την προηγούμενη ανανέωση) οι μονάδες του συνολικά λήγουν 10 Δεκεμβρίου.

Τι ισχύει τώρα:

Εφόσον η αξία συνδιαλέξεων λήξει, το υπόλοιπο του ποσού δεσμεύεται (δλδ το υπόλοιπο του φαίνεται μηδενικό).

Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα μέσα σε επτά (7) ημέρες (grace active state) να ανακτήσει το ποσό που του είχε δεσμευθεί, αρκεί να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας του, αλλιώς το χάνει.

Τι θα ισχύει από 01/09/2015:

Εφόσον η αξία συνδιαλέξεων λήξει, το υπόλοιπο του ποσού θα μηδενίζεται.

Ο συνδρομητής δε θα έχει τη δυνατότητα μέσα σε επτά (7) ημέρες να ανακτήσει το ποσό που του είχε λήξει. Το status grace active state καταργείται.

Από 01/09/2015 όσοι συνδρομητές βρίσκονται σε status active, αν πραγματοποιήσουν ανανέωση δε θα ανακτήσουν πίσω το χρηματικό υπόλοιπο που είχε δεσμευθεί.

• 1 month later...
Καλό Σεπτέμβρη .

Ανακοίνωση Vodafone προς συνεργάτες.

Από Σήμερα οι ανανεώσεις σε καρτοκινητά ισχύουν για 3 μήνες.

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Τρίτη 01/09, αλλάζει η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από 6 μήνες σε 3 μήνες (90 ημέρες), για συνδρομητές Καρτοκινητής.

Συγκεκριμένα, αφορά συνδρομητές: Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Tazamobile, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή, Καρτοκινητή Carrefour, και Amenge.

Η ενημέρωση είχε ανακοινωθεί στο Vodafone.gr από τις 19/06/2015.

Η αλλαγή

•Από την 1η Σεπτεμβρίου η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων των Καρτοκινητών Vodafone αλλάζει από 6 μήνες σε 90 ημέρες.

•Εάν κατά το χρονικό διάστημα των 90 ημερών μετά την τελευταία ανανέωση δεν πραγματοποιηθεί εκ νέου ανανέωση χρόνου ομιλίας, τότε τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα μηδενίζεται.

•Για τους συνδρομητές που κατά την 1η Σεπτεμβρίου θα διαθέτουν υπόλοιπο στο λογαριασμό τους από προγενέστερη ανανέωση, (δηλαδή δε θα έχει παρέλθει το εξάμηνο από την προγενέστερη ανανέωση), η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου τους δεν επηρεάζεται από την παραπάνω αλλαγή, ενώ εφόσον ανανεώσουν την αξία συνδιαλέξεων μετά την 1η Σεπτεμβρίου, τότε η διάρκεια ισχύος του συνολικού υπολοίπου θα διαμορφώνεται με βάση τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης μεταξύ της προγενέστερης και της νέας ανανέωσης.

Παράδειγμα: Συνδρομητής που ανανεώνει 29 Αυγούστου και οι μονάδες του λήγουν 29 Φεβρουαρίου ανανεώνει ξανά 10 Σεπτέμβρη ,(και έχει υπόλοιπο μονάδων από την προηγούμενη ανανέωση) οι μονάδες του όλες εξακολουθούν να λήγουν 29 Φεβρουαρίου. Ενώ συνδρομητής που έχει ανανεώσει 20 Απρίλη και οι μονάδες του λήγουν 20 Οκτωβρίου, ανανεώνει ξανά 10 Σεπτέμβρη ,(και έχει υπόλοιπο μονάδων από την προηγούμενη ανανέωση) οι μονάδες του συνολικά λήγουν 10 Δεκεμβρίου.

Τι ισχύει τώρα:

Εφόσον η αξία συνδιαλέξεων λήξει, το υπόλοιπο του ποσού δεσμεύεται (δλδ το υπόλοιπο του φαίνεται μηδενικό).

Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα μέσα σε επτά (7) ημέρες (grace active state) να ανακτήσει το ποσό που του είχε δεσμευθεί, αρκεί να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας του, αλλιώς το χάνει.

Τι θα ισχύει από 01/09/2015:

Εφόσον η αξία συνδιαλέξεων λήξει, το υπόλοιπο του ποσού θα μηδενίζεται.

Ο συνδρομητής δε θα έχει τη δυνατότητα μέσα σε επτά (7) ημέρες να ανακτήσει το ποσό που του είχε λήξει. Το status grace active state καταργείται.

Από 01/09/2015 όσοι συνδρομητές βρίσκονται σε status active, αν πραγματοποιήσουν ανανέωση δε θα ανακτήσουν πίσω το χρηματικό υπόλοιπο που είχε δεσμευθεί.

παντως σημερα που εκανα ανανεωση στο καρτοκινητο μου cu ελεγε οτι ανανεωνεται η καρτα μεχρι τον απριλιο του 2015 δεν εχουνε ακομα βαλει το 3 μηνο σε εφαρμογη .

Μέχρι τον Απρίλιο του 15 είναι πιθανόν.

Αυτό που είναι απίθανο είναι να σου ανανεώθηκε μέχρι τον Απρίλιο του 2016.

Να και ο δικός μου Ολυμπιακός που όλος τυχαίος ανανεώθηκε και αυτό σήμερα τα ξημερώματα στις 01:00

ούτε καν 3 μήνες , 90 ημέρες μόνο.

Και εν πάσει περιπτώσει εδώ μιλάμε για Τον Ολυμπιακό , δεν μιλάμε για το φοιτητικό CU στο οποίο ισχύει 6μηνο.

Edited by Vasileios

• 1 month later...
Ξερουμε τι χρεωση εχει η κληση απο το καρτοκινητο Ολυμπιακος προς αλλα δικτυα Wind/cosmote;

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

0,0082 το δευτερόλεπτο Χ 60 = μισό ευρώ το λεπτό.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?menuId=11417&pageId=11417

• 1 month later...
Να κάνω μια ερώτηση, σκέφτομαι να πάρω ένα καρτοκινητό Ολυμπιακός. Μπορείς εάν μαζέψεις μεγάλο ποσά να το μεταφέρεις σε άλλο καρτοκινητό ή εάν μπορείς να το μετατρέψεις σε cu πχ χωρίς να χάσεις το υπόλοιπο που έχεις "δημιουργήσει" ?

• The topic was unpinned