Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mπορει στο σαιτ της garmin να μην υπαρχει αλλα κυκλοφορει εδω και καιρο σε διαφορα μερη..:shifty:

αρα δεν ειναι επισημη εκδοση της garmin αλλα καποιος <μαγειρεψε> μια εκδοση

Mageia 6 KDE Plasma 5

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο εχει συμβει και με παλιοτερη εκδοση του προγραμματος. Η εκδοση που αναφερω υπηρχε μονο στα κινεζικα αλλα καποιο μελλος (που δεν θυμαμαι το ονομα του) την εκανε στα ελληνικα - αγγλικα κ.τ.λ.

Εαν κρινω απο την προηγουμενη φορα και θυμαμαι σωστα στην επισημη σελιδα θα την δουμε περιπου 2 μηνες μετα απο την ημερα που κυκλοφορησε. :)

Edit:

Στην 4.20.20 ειχε συμβει! Τελικα η αναζητηση εκανε καλη δουλεια..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2450409#post2450409

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπερα..Παιδια μπορει να μου πει καποιος,ακριβως πως μπορω να φτιαξω αρχεια UNL;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλησπερα..Παιδια μπορει να μου πει καποιος,ακριβως πως μπορω να φτιαξω αρχεια UNL;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Φυσικα.Πας στην πρωτη σελιδα και διαβαζεις τις αναλυτικοτατες οδηγιες για τις οποιες καποιος σπαταλησε αρκετο χρονο για να τις γραψει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δε μπορω να καταλαβω ομως αυτο που λεει οτι:Ανοιγουμε το notepad..Εννοει το απλο σημιοματαριο;;;και μετα πως θα γινει αυτο να αποθηκευτει σαν αρχειο με καταλειξη UNL,και οχι σαν txt;;;

Πρεπει να επιλεξεις να φαινονται οι επεκτασεις των αρχειων στον υπολογιστη σου και αλλαξε την απο μονος σου σε .unl

Απλα ενα αρχειο .txt που αλλαζουμε την επεκταση σε .unl

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Έκανα απεγκτάσταση το garmin και το ξαναεγκατέστησα( στην ουσία έτρεξα μόνο το GarminMobileXT.sis μιας και οι χάρτες και τα αρχεία του garmin παραμένουν στην μνήμη και μετά την απεγκατάσταση). Οπότε το μόνο που έκανα στην συνέχεια ήταν να αλλάξω το αρχείο SW.UNL, αλλά άφησα το προηγούμενο αρχείο GMAPSUPP.UNL για τους χάρτες. Έπρεπε να το αλλάξω και αυτό;

Guest Dream1976chaser

Έχω εγκαταστήσει σε Ν95 8Gb το Garmin, έκδοση 5.00.60.

Στη συσκευή πέρασα κανονικά με το UNL αρχείο για να ξεκλειδώσει το GPS του τηλεφώνου, και εν συνεχεία με το ****** 1.5 προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον 3 σε 1 χάρτη.

Φτιάχνω το UNL αρχείο, το τοποθετώ στο φάκελο του Garmin, ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Μόλις τρέξω το Garmin παίρνω το μήνυμα πως δε μπορεί να ξεκλειδώσει ο χάρτης κλπ.

Καμία ιδέα;

Στο παρελθόν σε N78 με την ίδια διαδικασία, όχι όμως τον 3 σε 1 χάρτη, είχα δουλέψει χωρίς κανένα πρόβλημα τις εκδόσεις 4.00.20, 5.00.00 και 5.00.20

Για να σου εχει ξεκλειδωσει το gps αλλα οχι τους χαρτες,μηπως δεν ειναι σωστα τα id των χαρτων;Ποια εκδοση εβαλες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Θα εβαλες τον καινουριο 3σε1 που εχει αλλο bluechart κατα συνεπεια και αλλο mapid.

Απο κει που τον κατεβασες μπες και δες τι mapid εχει.;)

Δεν πρέπει να κλείσεις το k**** όταν ξεκλειδώνεις το gps. Πρέπει να ξεκλειδώσεις ταυτόχρονα και τους χάρτες. Αυτό είναι ένα συχνό λάθος που γίνεται.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σε 6220 έχει δοκιμάσει κανείς το garmin? Με πετάει και μένα έξω αλλά δεν μπορώ να το λύσω... Ευχαριστώ...

ok... Το βρήκα... Δουλεύει αψογα... Έπρεπε να βάλω τους φακέλους χύμα στην κάρτα και όχι σε ειδικό φάκελο...

Καλησπέρα σε όλους,

Μήπως θα μπορουσε κανείς να μου πει που μπορώ να βρώ χάρτες Ρουμανίας - Βουκουρεστίου?Ψάχνω στο μαγαζάκι άλλα δεν τον βρίσκω...

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους,

Μήπως θα μπορουσε κανείς να μου πει που μπορώ να βρώ χάρτες Ρουμανίας - Βουκουρεστίου?Ψάχνω στο μαγαζάκι άλλα δεν τον βρίσκω...

Ευχαριστώ

Garmin Romania Road 2009.10 v3.02 στο "μαγαζάκι" υπάρχει,ψάχτο και θα το βρεις στη

σελίδα 2;)

παιδια ειχα την παλαια έκδοση του garmin και ενω τα έχω σβησει όλα για να περάσω την 5.30 κανω οτι λένε οι οδηγίες αλλα μόλις πάω να ανοίξω το πρόγραμμα επιστρέφει στην αρχική εικόνα και δεν κάνει τίποτα. Κάποια λύση?

Δεν εκανες σωστα την αντιγραφη των φακελων.

Καντην προσεκτικα και θα λειτουργησει.

Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου οδηγός για το πως ενώνουμε χάρτες 3 σε 1;

Έκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι.

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου οδηγός για το πως ενώνουμε χάρτες 3 σε 1;

Έκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι.

Δε γνωρίζω κάτι παρόμοιο, αλλά αφού υπάρχει ο κλασσικός 3 σε 1, γιατί δεν τον κατεβάζεις έτοιμο? ;)

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Ήθελα να φτιάξω κάποια δικά μου σετ χαρτών με νέο αναλυτικότατο ναυτικό χάρτη Ελλάδας (880 mb μόνο αυτός) αλλά μιας και δεν βρήκα άκρη κατέβασα ένα έτοιμο.

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

εχω και γω μια απορια. Εχω εγκαταστησει σε Ν82 το Garmin έκδοση 5.00.60.

οταν κανει πλοηγηση αν δεν πατισω το κεντρικο πληκτρο ή το 2 του τηλ δεν με ειδοποιει φωνητικα ποτε εχει στροφή ειναι φυσιολογικο αυτο η θελει καποια ρυθμιση?

και το οτι λιγο αργει δηλαδη πρωτα μπαινω στην στροφη και μετα το δειχνει εκει εχει κολλημα.ποια εκδοση ειναι γρηγορη και οικανοποιητικη κατα την γνωμη σας?ευχαριστω :)

κανεις δεν απανταει?:)

Φίλε pneuma εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 5.00.50 και δεν παρουσιάζει κάποιο κόλλημα. Πάντως δε νομίζω ότι μπορεί να φταίει η έκδοση σου (δίχως να παίρνω όρκο βέβαια) αλλά βρίσκω πιο πιθανό κάποιο από τα εξής:

1) να τρέχει ένα ή περισσότερα προγράμματα παράλληλα με το garmin οπότε να "γονατίζει" ο επεξεργαστής.

2) να έχεις "φορτωμένα" πολλά POI τα οποία επηρεάζουν την ομαλή κύληση του χάρτη.

3) αργή, προβληματική κάρτα μνήμης micro sd (προσπαθώ να σκεφτώ όλες τις πιθανές εκδοχές).

εχω και γω μια απορια. Εχω εγκαταστησει σε Ν82 το Garmin έκδοση 5.00.60.

οταν κανει πλοηγηση αν δεν πατισω το κεντρικο πληκτρο ή το 2 του τηλ δεν με ειδοποιει φωνητικα ποτε εχει στροφή ειναι φυσιολογικο αυτο η θελει καποια ρυθμιση?

και το οτι λιγο αργει δηλαδη πρωτα μπαινω στην στροφη και μετα το δειχνει εκει εχει κολλημα.ποια εκδοση ειναι γρηγορη και οικανοποιητικη κατα την γνωμη σας?ευχαριστω :)

Κανονικά στο Ν82 που έχει καλύτερο δέκτη GPS δεν πρέπει να καθυστερεί ιδιαίτερα το πρόγραμμα ή να τρώει κολλήματα.

Δοκιμασε και το SYGIC που έχει πάντα το καλύτερο σήμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εχω καρτα 8 gb με την φωνιτικη καθοδηγηση ειναι φυσιολογικο να πρεπει να πατας το 2 για να πει την επομενη στροφη με ομιλια?αν δεν το κανω αυτο δεν λεει τιποτα:(