Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aristotelh ευχαριστουμε...Στην αναζητηση ομως(τσεκαρισμενος απο το mapsourse μονο ο autodrive), δεν βρισκει αποτελεσματα με ελληνικους χαρακτηρες,παρα μονο με αγγλικα.Ετσι πρεπει να ειναι η εχω κανει κατι εγω?Να σημειωσω οτι απλα εβγαλα τον 3σε1 και περασα τον 5σε1...Ευχαριστω.

Και μένα μου το κάνει αυτό το πρόβλημα. Για παράδειγμα δε μπορώ να κάνω αναζήτηση πόλη με Ελληνικούς χαρακτήρες.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ίδιο διαπίστωσα και εγώ στο Ν6110 με τους 5 σε 1 χάρτες στην 4.10.80 έκδοση !! δεν κάνει αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες.

Έβγαλα τον 5 σε 1 και εγκατέστησα πάλι τους 3 σε 1 και διαπίστωσα ότι η αναζήτηση δουλεύει σωστά με ελληνικά με τους τελευταίους!! Άφησα τελικά τους 3 σε 1 χάρτες.

Ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα της αναζήτησης στους 5 σε 1 γιατί ο europe city navigator greece 2008 και ο euro greece 7.08 βλέπω ότι έχουν κάποια πρόσθετα στοιχεία από τον autodrive 1.30.

Άρη άν διορθώσεις κάτι ενημέρωσέ μας.

Πριν λίγο πέρασα στο Laptop μου τα Sygic & Garmin στα VIsta! Συνέδεσα το Bluetooth GPS μου, που βρήκε το στίγμα σε χρόνο dt και μετά..

...συνέδεσα το Laptop στην 42αρα Philips μου!.

Έχετε δει πλοήγηση σε οθόνη πάνω από 1 μέτρο, 1080 γραμμές ανάλυση και ...Ambilight??

:D

Τα simulation της διαδρομής, ιδίως στο sygic απόλαυση!

Λέω να βγάλω το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να βάλω την τηλεόραση!

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Διαβαζω απο φιλους εδω μεσα οτι εχουν προβλημα με τον 5 σε 1 οσον αφορα την αναζητηση πολεων με Ελληνικους χαρακτηρες.Εμενα δουλευει ενταξει με ολους τους χαρτες επιλεγμενους.Με την ευκαιρια,συγχαρητηρια και παλι Αρη για την υπεροχη δουλεια σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δοκίμασα και με όλους τους χαρτες επιλεγμένους (στους 5 σε 1) και πάλι δεν δουλεύει η αναζήτηση στα ελληνικά. Δεν ξέρω γιατί, ενώ με τους 3 σε 1 δεν υπάρχει πρόβλημα. Στην ουσία οι 3 από τους 6 είναι οι ίδιοι αλλά πιθανόν το πρόβλημα να το δημιουργεί κάποιος από τους υπόλοιπους.

Τελικά το part 2 του 5 se 1 από τους χάρτες του ARI χρειάζεται?
Τι ερωτηση ειναι αυτη;Φυσικα και χρειαζεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ερωτηση ειναι αυτη;Φυσικα και χρειαζεται.

Λειτουργούν συμπληρωματικά τα δύο αρχεία? Ρωτάω γιατί αφού τα κατέβασα άνοιξα το part 1 και μου έβγαλε μέγεθος αρχείου 172 mb και κάτι. Έπειτα άνοιξα και το part 2 και μου έβγαλε το ίδιο μέγεθος.Ποιό σπό τα δύο να βάλω στην κάρτα?

Λειτουργούν συμπληρωματικά τα δύο αρχεία? Ρωτάω γιατί αφού τα κατέβασα άνοιξα το part 1 και μου έβγαλε μέγεθος αρχείου 172 mb και κάτι. Έπειτα άνοιξα και το part 2 και μου έβγαλε το ίδιο μέγεθος.Ποιό σπό τα δύο να βάλω στην κάρτα?

Θα τα τσεκαρεις και τα δυο μαζι και θα κανεις εξαγωγη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eπειδη το rapidshare δεν σε αφηνει να ανεβασεις μεγαλυτερα αρχεια απο 100mb πριν ανεβασεις καποιο αρχειο που ειναι π.χ. 300 mb το κοβεις σε μικροτερα κομματια. Για αυτο ειναι τα part 1 ,2, 3... χρειαζονται ολα τα part για να γινει σωστη αποσυμπιεση του αρχειου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ΟΚ. Ευχαριστώ.

Πέρασα τελικά και το χάρτη 5 σε 1 στην κάρτα αλλά η αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες τελικά δε δουλεύει ούτε σε μένα.

τελικα καταφερα και περασα το autodrive 1.30 με την πολυτιμη βοηθεια του harley5 και ειμαι αρκετα εντυπωσιασμένος απο το πρόγραμμα μπορω να πω
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω μεχρι στιγμης ενεργοποιημενο μονο τον autodrive 1.30 και λειτουργει τελεια. Αν θελω να προσθεσω και αλλον, θα πρεπει να αλλαξω και το SW.UNL ωστε να ξεκλειδωσει μαζι και τον καινουριο χαρτη? ή απλα κανω gene rate καινουριο σειριακο και μετα κανω και για τον χαρτη και τον προσθετω?

εχω μεχρι στιγμης ενεργοποιημενο μονο τον autodrive 1.30 και λειτουργει τελεια. Αν θελω να προσθεσω και αλλον, θα πρεπει να αλλαξω και το SW.UNL ωστε να ξεκλειδωσει μαζι και τον καινουριο χαρτη? ή απλα κανω gene rate καινουριο σειριακο και μετα κανω και για τον χαρτη και τον προσθετω?

Κανεις καινουργιο unl μονο για τον χαρτη που θες να βαλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα... Παιδιά η δουλειά που έχει γίνει είναι φοβερή... θα ήθελα λίγο βοήθεια. Όταν παω να εγκαταστήσω το .sis tou garmin σε Ρ1 μου λέει ότι είναι αδύνατη η εύρεση του Memory stick". Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστωωωω....

Καλησπέρα... Παιδιά η δουλειά που έχει γίνει είναι φοβερή... θα ήθελα λίγο βοήθεια. Όταν παω να εγκαταστήσω το .sis tou garmin σε Ρ1 μου λέει ότι είναι αδύνατη η εύρεση του Memory stick". Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστωωωω....

Φταιει οτι εισαι σε λαθος θεμα.Το αρχειο που πας να κανεις εγκατασταση ειναι για series 60 και οχι uiq.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρωτησε στο καταλληλο θεμα & ενοτητα για Π1! :ninja:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194202

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
Μια ερωτηση παιδια. Εχω περασει την εφαρμογη στο N95 8GB με το autodrive 1.30 greek. Το θεμα ειναι ομως οτι οταν κλεισω το garmin και ξαναμπω ειτε αμεσως ειτε αργοτερα χανεται η θεση και πρεπει να ξαναπαω στα δεδομενα gps για να βρει παλι το στιγμα. Μετα οταν μπαινω δουλευει κανονικα. Τι λετε να φταιει?

Μία ερώτηση γιατί έλειπα για Πάσχα. Ο καινούργιος χάρτης 5 σε 1 τί μέγεθος έχει? 168ΜΒ?

Και επίσης οι χάρτες φαίνονται όλοι ταυτόχρονα ή πρέπει κάθε φορά να επιλέγουμε αυτόν που θέλουμε να φαίνεται?

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη και απο μένα!! :)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Μία ερώτηση γιατί έλειπα για Πάσχα. Ο καινούργιος χάρτης 5 σε 1 τί μέγεθος έχει? 168ΜΒ?

Και επίσης οι χάρτες φαίνονται όλοι ταυτόχρονα ή πρέπει κάθε φορά να επιλέγουμε αυτόν που θέλουμε να φαίνεται?

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη και απο μένα!! :)

Χρόνια πολλά και σε σένα! :)

Όσο γι' αυτά που ρωτάς, όντως ο χάρτης είναι γύρω στα 168ΜΒ. Επίσης, μπορείς κανονικά να επιλέξεις όσους και όποιους χάρτες θέλεις.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ρε παιδια δοκιμασα να κανω πλοηγηση, να μου βγαλει διαδρομη για μια οδο,και μετα απο λιγα λεπτα μου ειχε κατεβει η καρτα 3 ευρω!

γιατι αυτο?νομιζα οτι ειχα ξεκλειδωσει κανονικα το προγραμμα,και δεν ειχα σχεση με χρεωσεις. πρεπει να απενεργοποιησω κατι?

edit: εννοειται οτι δεν πειραξα κατι απο το μενου του garmin, για πληροφοριες μεσω internet κτλ!

ηταν στην επιλογη "οταν απαιτειται".

και πριν μερες με ειχε ρωτησει κατι για προσβαση, αλλα δεν ειχε τυχει να κανω κανονικη πλοηγηση για να δω αν χρεωνει,σημερα το προσεξα.

ελπιζω να ειναι αυτο!γιατι με ξενερωσε.. thanks!θα το δοκιμασω αυριο.

παιδια λιγη βοηθεια μην κανω καμια πατατα...

εχω το garmin απο την αρχη (την πρωτη εκδοση και τους πρωτους χαρτες) και ειπα να κανω ανανεωση...

Λοιπον, κατεβασα αυτην την εκδοση GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX

και τους χαρτες Garmin Greece 5in1 by aris (btw ευχαριστω πολυ για την δουλεια σου μεχρι τωρα)

Στις οδηγιες του προγραμματος λεει να αντιγραψω τα περιεχομενα του φακελου MMC στο κινητο. μεσα εχει και κατι φακελους με ονοματα System, sys, resource, private και Garmin.

Αυτα τα αντιγραφω στο E:/ ή δημιουργω νεο φακελο και τα βαζω σε E:/Garmin/?

Φακελοι με αυτα τα ονοματα υπαρχουν...αρα φτιαχνω φακελο garmin και τα βαζω ολα μεσα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

To ΜΜC σημαίνει memory card. Αυτό σημαίνει οτι παιρνάς όλα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης (Ε). Οι φάκελοι που είπες εκτός απο τον garmin υπάρχουν οπότε θα σου ζητήσει να αντικαταστήσεις κάποια αρχεία. Εσύ πάτα ΝΑΙ. Περνάς τον garmin και τους χάρτες τέλος και είσαι οκ
iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...