ilka71 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Να κάνεις αναζήτηση για Best Greek map for Garmin Mobile XT Ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης να βάζεις π.χ. δύο δρόμους που διασταυρώνονται και να σε πηγαίνει εκεί στη γωνία? garmin για που>διασταυρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Μόλις το κοίταξα.Κοίτα στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας και θα το δεις.Σου έστειλα p.m Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 OFFTOPIC ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!MODS ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Η ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η -ΣΑΝ ΤΩΡΑ- ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!(και ναι το μειλ μου δουλευει κανονικα απο αλλα σαιτ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 garmin για που>διασταυρωση Σ΄ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Υπαρχει thread για GARMINE MOBILE PC ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 οχι αλλα οι μεθοδοι που χρησιμοποιεις ειναι ακριβως ιδιοι με το garmin xt mobile απλα σε φακελο στο pc. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 guys βοηθεια.... ειμαι στην πηγη και νερο δεν εχω πιει..... εγκατεστησα το Garmin 5.00.20 και εχω περασει τον χαρτη autodrive 1.60 .... Ολα καλα δεν κρασαρει και μπορω να παιξω σε ολο το μενου. Ελα ομως που παρολο που βλεπου στους χαρτες οτι μου έχει αναγνωρισει autodrive 66.2 ΜΒ δεν μπορω να τον φορτωσω και να συνδεθω με το GPS (nokia n78 ) τι κανω λαθος? Ποση ώρα πρεπει να περιμενει καποιος για να βρει του δορυφορους , τι διαολο με bluetooth συνδεεται? Οταν παταω προβολη χαρτη μου δειχνει μονο το βελακι και κατω δεξια λεει no map με μικρα γραμματα Τι να παιζει? Τοποθεσιες και τετοια παλι δεν μπορω να πω οτι τα κατεχω , τυχαια αν βρω καποια διευθυνση μου την εμφανιζει στο χαρτη .... ΠΛΕΑζζζζ χελπ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 guys βοηθεια.... ειμαι στην πηγη και νερο δεν εχω πιει..... εγκατεστησα το Garmin 5.00.20 και εχω περασει τον χαρτη autodrive 1.60 .... Ολα καλα δεν κρασαρει και μπορω να παιξω σε ολο το μενου. Ελα ομως που παρολο που βλεπου στους χαρτες οτι μου έχει αναγνωρισει autodrive 66.2 ΜΒ δεν μπορω να τον φορτωσω και να συνδεθω με το GPS (nokia n78 ) τι κανω λαθος? Ποση ώρα πρεπει να περιμενει καποιος για να βρει του δορυφορους , τι διαολο με bluetooth συνδεεται? Οταν παταω προβολη χαρτη μου δειχνει μονο το βελακι και κατω δεξια λεει no map με μικρα γραμματα Τι να παιζει? Τοποθεσιες και τετοια παλι δεν μπορω να πω οτι τα κατεχω , τυχαια αν βρω καποια διευθυνση μου την εμφανιζει στο χαρτη .... ΠΛΕΑζζζζ χελπ :P Δεν έχεις ξεκλειδώσει το χάρτη φίλε μου. Δές πληροφορίες στο πρώτο ποστ του θέματος. Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Έχω τρελαθεί στο search στο xxxxxxxx αλλά τον anasis 3.9.3 δεν τον έχει πουθενά!!! Έχω βρεί μόνο σαν 3-1 τον 3.9.0, ενώ εγώ τους ήθελα ξεχωριστά (λόγω ταχύτητας). Κάνω κάτι λάθος? Και κάπου είχα διαβάσει ότι η έκδοση 5.00.20 του Garmin έχει κάποιο πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας ακόμα κι όταν η εφαρμογή είναι κλειστή και πως με την διαγραφή κάποιου αρχείου το πρόβλημα ξεπερνιέται. Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν όντως ισχύει το παραπάνω κι αν ναι, ποιό αρχείο είναι αυτό, και αν με την διαγραφή του "χάνω" κάτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Δεν έχει ανέβει ο 3.9.3 οπότε άδικα ψάχνεις Για το άλλο που ρωτάς κάνε ένα search στο παρόν θέμα και θα το βρεις;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 για το θεμα που η 5αρα δεν δειχνει τις καθετες.... εαν βαλουμε το ζουμ στα 80μετρα και να δειχνει δισδιαστατα τον χαρτη δειχνει τις 9 απο τις 10 καθετες οδους!αρα η μπαρα πανω δειχνει τον δρομο που ειμαστε και στον χαρτη φαινονται καθε φορα 2 και 3 επομενες καθετες οδοι! EDIT: μερικες φορες απο οτι ειδα δεν ξερω γιατι δεν δειχνει τελικα τις καθετες σε μερικες γειτονιες! ΕΡΩΤΗΣΗ: υπαρχει τροπος να εμφανιζονται μερικα Poi και οχι ολα στον χαρτη?πχ θελω μονο φαρμακεια-τραπεζες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 καποιος εφτιαξε ενα εκτελεσιμο για το garmin το οποιο οπως λεει μετα την εξοδο απο το garmin κλεινει απο μονο του το tsrautostart.exe Δεν το εχω δοκιμασει αλλα οι πατεντες οπως βλεπω συνεχιζονται... Ελπιζω να ξεστραβωθει η garmin μετα απολα αυτα και στην επομενη εκδοση να κανει το αυτονοητο και να δωσει επιτελους οριστικη λυση σαυτο το χαζο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 καποιος εφτιαξε ενα εκτελεσιμο για το garmin το οποιο οπως λεει μετα την εξοδο απο το garmin κλεινει απο μονο του το tsrautostart.exe Δεν το εχω δοκιμασει αλλα οι πατεντες οπως βλεπω συνεχιζονται... Ελπιζω να ξεστραβωθει η garmin μετα απολα αυτα και στην επομενη εκδοση να κανει το αυτονοητο και να δωσει επιτελους οριστικη λυση σαυτο το χαζο προβλημα. Aν εννοεις αυτο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2705731#post2705731 τοτε δεν το εχω κανει ακριβως ετσι. Κανω τα τελικα τεστ και κανω upload.To προβλημα της μπαταριας παντως λυθηκε εντελως.δοκιμασμοενο σε N95 8G/i560/G810 Επισης λυνει και το προβλημα με τις εικονες στην "galery" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ανεβηκε στο θεμα του garmin (σελ 33) στο μαγαζι καποια unsigned εφαρμογη απο καποιον "visualage" που αποτι λεει κανει αυτο που περιγραφω παραπανω περα απο το θεμα των εικονων που μπορεις να τις κρυψεις ευκολα, εσυ με το tsrautostart.exe τι εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Aνεβηκε.Ψαξτε για thread με τιτλο " Garmin NO MORE SHORT BATTERY LIFE " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Σ' ευχαριστούμε φίλε platijet για τον κόπο σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Kαντε πρωτα ενα καλο τεστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Kαντε πρωτα ενα καλο τεστ Το περνάμε από πάνω ή διαγράφουμε το παλιό και εγκαθιστούμε εξ αρχής? έχεις κάνει κάτι άλλο πλην της κατάργησης του autostart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Το περνάμε από πάνω ή διαγράφουμε το παλιό και εγκαθιστούμε εξ αρχής? έχεις κάνει κάτι άλλο πλην της κατάργησης του autostart? διαγραφουμε το παλιο και περναμε το νεο, αν καταλαβα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 διαγραφουμε το παλιο και περναμε το νεο, αν καταλαβα καλα. Μάλλον, μόλις το διάβασα και γω, thx Γιώργο! Επίσης, αν έχεις εγκατεστημένο το JbakTaskMan ή όπως λέγεται, χρειάζεται να το κάνεις ή δεν έχει άλλες αλλαγές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Aν δεν γινει format στην καρτα μνημης να φυγει καθε μορφης TSR δεν διορθωνεται το προβλημα. Μπορειται ομως να κανετε copy στο PC τα προσωπικα σας αρχεια,μετα format στην καρτα μνημης και μετα επαναφορα απο το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Παιδιά έχει κανείς έτοιμο αρχείο για χάρτη ΙΣΠΑΝΙΑΣ? Όποιος έχει κάτι υπόψην ας μου δώσει κάποιο link για download. Με ενδιαφέρει κυρίως για Barcelona και περίχωρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Aν δεν γινει format στην καρτα μνημης να φυγει καθε μορφης TSR δεν διορθωνεται το προβλημα. Μπορειται ομως να κανετε copy στο PC τα προσωπικα σας αρχεια,μετα format στην καρτα μνημης και μετα επαναφορα απο το PC. Στο επομενο format θα το δοκιμασω :O Να σαι καλα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Aν δεν γινει format στην καρτα μνημης να φυγει καθε μορφης TSR δεν διορθωνεται το προβλημα. Μπορειται ομως να κανετε copy στο PC τα προσωπικα σας αρχεια,μετα format στην καρτα μνημης και μετα επαναφορα απο το PC. εγω το δοκιμασα μου εβγαλε ενα νεο εικονιδιο του garmin και το ανοιγω απο εκει τρεχει η εφαρμογη την κλεινω οποτε θελω και μετα δεν τρεχει το TSRautostart δουλευει μια χαρα διεγραψα και τα αρχεια που λεει και ολλα οκ regarding the tsrautostart.exe issue (battery drain and pen# key): after deleting/renaming \sys\bin\CardRunner.dll \resource\plugins\CardRunner.RSC Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakamono Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Είχα διαβάσει κάποτε πως σβήνοντας ή μετονομάζοντας το CardRunner.dll μπορεί κάποιος να περιορίσει την χρήση της μπαταρίας. Αυτό δεν αρκεί; Κάτι κάτι περισσότερο αυτή η τροποιημένη έκδοση του garmin; Επίσης από το ip-markt τo rapidshare και το άλλο link, δεν λειτουργούν. Υπάρχει άλλο μέρος για το αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts