Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To sygic υστερει σε σχεση με το γκαρμιν.

Συγκρινε πχ την περιοχη της Κινετας και στα 2.

Mιλάω για Αθήνα που θα το χρειαστώ. Για τα άλλα έχω το καλύτερο όλων Destinator 7 (στο αμάξι).

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ό,τι και να γράψεις δεν σου βρίσκει ή μόνο την Αθήνα; Γιατί αν ψάχνεις κάτι σε αθήνα, πατάς αναζήτηση σε όλες τις πόλεις και σου βρίσκεις αυτά που είναι πιο κοντά σου.

Αν ψάχνεις περιοχή μπορείς να πας και στο αναζήτηση πόλης.

Ουτε σε εμένα δουλεύει η αναζήτηση με τους νεους χαρτες. Ουτε η αναζήτηση πόλης ποιανει, ουτε διευθυνσης, ουτε με κεφαλαια, μικρα, αγγλικα και οτιδηποτε αλλο.

Αν ξερει καποιος κατι ουσιαστικο παρακαλω να βοηθησει.

Ta Electronika einai 8riskeia

skyris homepage

παιδιά έχω φάει τα μάτια μου απο τις 5.30 σήμερα και θα σπάσω τίποτα απο τα νεύρα μου!

Το 5.00.10 μπήκε κανονικά και το ενσωματωμένο GPS το άνοιξε στο N95 μου και έχει έναν basic χάρτη της Ευρώπης.

Κατέβασα αυτό απο το μαγαζι/πολυκατάστημα

Autodrive hellas 1.30 greek (un-loc-k!!) you don't need to create unl file just paste it to garmin folder and it is ready for use

Το έριξα μέσα στον φάκελλο αλλα στο Garmin δεν δείχνει ούτε ελληνικούς δρόμους ούτε αναζητήσεις κάνει. Όταν δε, πάω στο ΔΙΑΧ/ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ -> ΣΕΤ ΧΑΡΤΩΝ μου δείχνει 2

και τον αρχικό, 1.WORLRDWIDE ROADS BASEMAP e:\Garmin αλλα και σαν 2.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΧΑΡΤΕΣ e:\garmin

Φυσικά δεν έχει κατι εκεί να πατήσω για να το κάνω default..

Βοηθάτε χριστιανοί !

παιδιά έχω φάει τα μάτια μου απο τις 5.30 σήμερα και θα σπάσω τίποτα απο τα νεύρα μου!

Το 5.00.10 μπήκε κανονικά και το ενσωματωμένο GPS το άνοιξε στο N95 μου και έχει έναν basic χάρτη της Ευρώπης.

Κατέβασα αυτό απο το μαγαζι/πολυκατάστημα

Autodrive hellas 1.30 greek (un-loc-k!!) you don't need to create unl file just paste it to garmin folder and it is ready for use

Το έριξα μέσα στον φάκελλο αλλα στο Garmin δεν δείχνει ούτε ελληνικούς δρόμους ούτε αναζητήσεις κάνει. Όταν δε, πάω στο ΔΙΑΧ/ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ -> ΣΕΤ ΧΑΡΤΩΝ μου δείχνει 2

και τον αρχικό, 1.WORLRDWIDE ROADS BASEMAP e:\Garmin αλλα και σαν 2.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΧΑΡΤΕΣ e:\garmin

Φυσικά δεν έχει κατι εκεί να πατήσω για να το κάνω default..

Βοηθάτε χριστιανοί !

Ο χαρτης 1.30 ειναι πολυ παλιος,τωρα βρισκομαστε στον 1.50 και σε μερικες μερες στον επομενο.καλυτερα να βαλεις τον 3σε1,ο οποιος περιεχει χαρτη πολεων,χαρτη βουνων και θαλασσα.θα τον ξεκλειδωσεις με τοθς κωδικοθς 822 και 295 και θα δουλεψει τελεια.τον basemar δεν θα τον πειραξεις

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

πώς γίνεται να υπάρχει πρόβλημα αυτονομίας εξαιτίας του Garmin; Τρέχει στο background;

πάντως έχω παράλληλα και το Sygic το οποιό θεωρώ πολύ καλό χωρίς να πιάνει τόσο χώρο όσο το garmin.

Ναι οντως τρεχει στο background, αν παρατηρησεις την αυτονομια στο κινητο σου με το garmin επανω (χωρις να το τρεξεις φυσικα) και μετα το αφαιρεσεις και με την ιδια χρηση κινητου βεβαια θα δεις μεγαλη διαφορα;)

myphone_2.png

οκ, τότε ρίχνω το 1.50 στο GARMIN.

1. Μετα φτιάχνω ενα textfile που θα έχει το ίδιο όνομα με το .img του 1.50 αλλα κατάληξη .unl

2. Mέσα στο unl βάζω ενα 50ψήφιο σειρ. που θα έχει το κλειδί με τα 25 ψηφία του 822 και κολλητα τα 25 ψηφία του 295.

3. Ριχνω το UNL χύμα στο GARMIN παρέα με το .img και όλα παιζούν σωστά πλέον..

Τα λέω καλά?

Χρειάζεται να δηλώσω κάτι κάπου μέσα στο πρόγραμμα για το ποιος είναι ο default χάρτης?

περασα το garmin μια χαρα σε HTC DIAMOND (wm6.1) ανοιγει δουλευει μια χαρα ,ΑΛΛΑ πηγα ταξιδι αθηνα -πρεβεζα και καθε 20 λεπτα περιπου το προγραμμα κολλαγε.επρεπε να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω.καποιες φορες πεταγε ξαφνικα την ειδοποιηση για να συμφωνησεις πριν ξεκινησει το προγραμμα.ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?φορτωνει τιποτα και μπουκωνει το συστημα?στο nokiα μου δουλευει μια χαρα.

οκ, τότε ρίχνω το 1.50 στο GARMIN.

1. Μετα φτιάχνω ενα textfile που θα έχει το ίδιο όνομα με το .img του 1.50 αλλα κατάληξη .unl

2. Mέσα στο unl βάζω ενα 50ψήφιο σειρ. που θα έχει το κλειδί με τα 25 ψηφία του 822 και κολλητα τα 25 ψηφία του 295.

3. Ριχνω το UNL χύμα στο GARMIN παρέα με το .img και όλα παιζούν σωστά πλέον..

Τα λέω καλά?

Χρειάζεται να δηλώσω κάτι κάπου μέσα στο πρόγραμμα για το ποιος είναι ο default χάρτης?

τελεια τα λες,τελειωσες,τιποτα αλλο

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Eνα ευχαριστω κι απο εμενα σε ολους για τις κατατοπιστικοτατες οδηγιες .

Μεσα σε μιση ωρα ειχα το Ν95 Up and running , εβαλα 4.20.20 βτw με τον τελευταιο 3ιν1. Αυριο που 8α κανω διαδρομη θα διαπιστωσω αν λειτουργει καλα .

Παντως για να κλειδωσει σημα απλα χρειαστηκε να παω στο παραθυρο για 2/3 λεπτα , ουτε εξω δεν βγηκα :lol:

βάθμος άριστα, έτσι κύριε?! :)

Ευχαριστώ για τα φώτα μαφία!

ilka71: πάρε Νόκια :)

εχω νοκια ε61ι αλλα ελα που μου χαρισε ο ξαδελφος μου ενα HTC και εχω κολλησει να το κανω να δουλεψει το garmin!!!:lol:

Καλησπέρα,

Εγκατέστησα το garmin στο E66, το πρόγραμμα ανοίγει κανόνικά, ένεργοποίησα το gps, αλλα δεν βρίσκει δορυφόρους...

Τι κάνω λάθος???

Φιλικά Μάνος,

πώς γίνεται να υπάρχει πρόβλημα αυτονομίας εξαιτίας του Garmin; Τρέχει στο background;

Ναι, πολλοί έχουν παρατηρήσει οτι, όταν εγκαταστήσουν το garmin στο κινητότους, ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιούν, μειώνεται η αυτονομία της.

Ουτε σε εμένα δουλεύει η αναζήτηση με τους νεους χαρτες. Ουτε η αναζήτηση πόλης ποιανει, ουτε διευθυνσης, ουτε με κεφαλαια, μικρα, αγγλικα και οτιδηποτε αλλο.

Ποιόν έχεις, τον 3 σε 1; Αν ναι, βγάλτον και βάλε ξεχωριστούς. Εγώ σε Ν78 έχω auto drive 1.50 και ανάβαση 3.80 και η αναζήτηση δουλεύει μια χαρά.

Εγκατέστησα το garmin στο E66, το πρόγραμμα ανοίγει κανόνικά, ένεργοποίησα το gps, αλλα δεν βρίσκει δορυφόρους...Τι κάνω λάθος???

Το οτι δεν κάνεις υπομονή. :)

Άστο ακίνητο σε ένα σημείο που βλέπει ουρανό και,αν έχεις κάνει την διαδικασία σωστά, θα βρεί στίγμα.

Καλημερα σας

εχω το nokia N78 Και προσπαθω να κανω εγκατασταση το garmin 4.10.60

To κανω εγκατασταση . αλλα οταν τρεχω το προγραμμα , το μενου του κινητου παγωνει

εψαξα σχεδον ολο το myphone αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση

γνωριζετε τον τροπο σωστης εγκαταστασης?

μετα θα περασω το 5αρι

σας ευχαριστω

masterD

Λάθος έκδοση προσπαθείς να εγκαταστήσεις. Το Ν78 είναι FP2 και είναι συμβατό με τις εκδόσεις 4.20.20, 5.00.00, 5.00.10 και 5.00.20. Οι 2 τελευταίες λειτουργούν πολύ καλά.

Τί ενοείς; Ακολουθείς τις οδηγίες του πρώτου ποστ, ξεκλειδώνεις εσωτερικό δέκτη και χάρτες και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Είσαι έτοιμος για πλοήγηση.

φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ

μολις δουλεψει θα σας ενημερωσω

μπραβο για την γρηγορη απαντηση:)

παει να τρεξει αλλα δυστυχως βγαινει ξανα στο μενου

εβαλα την 5,0,10

masterD

Ποιούς χάρτες έβαλες στον φάκελο Garmin; Έκανες εγκατάσταση στο αρχείο sis; Σίγουρα αντέγραψες τον φάκελο garmin στην κάρτα μνήμης σου και όχι κάποιον άλλο (πχ copy to mmc κτλ) ;

οχι δεν εχω βαλει καποιος χαρτες μεσα. οπως ηταν το αρχειο . ενας φακελος garmin και το προγραμμα εγκαταστασης .

το εβαλα στην καρτα μνημης

επισης εχεις μυνημα

ευχαριστω

masterD

Kανε πληρη απεγκατασταση κατεβασε την 5.00.20 Full Version και ξαναδοκιμασε..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ναι οντως τρεχει στο background, αν παρατηρησεις την αυτονομια στο κινητο σου με το garmin επανω (χωρις να το τρεξεις φυσικα) και μετα το αφαιρεσεις και με την ιδια χρηση κινητου βεβαια θα δεις μεγαλη διαφορα;)

Αυτο το εχετε διαπιστωσει κι αλλοι? Ποια εκδοση χρησιμοποιείς?

Η διαγραφή ή μετονομασία του cardrunner.dll τελικά βοηθάει σε κάτι?

εχει βγει 5.00.20;εχω μεινει στην 5.00.10.η 20 λειτουργει σε Ν95;

το επισημο sait εχει την 5.00.10 ακομα,αυτη η αναβαθμιση που βρεθηκε;

ειναι βελτιωμενη σε σχεση με τις αλλες 5αρες,δηλαδη εχουν εξαληφθει τα κολληματα του χαρτη και ο εντοπισμος της θεση,ο οποιος ηταν οτι να ναι

My History:

εχει βγει 5.00.20;εχω μεινει στην 5.00.10.η 20 λειτουργει σε Ν95;

Η τελευταία έκδοση είναι η 5.00.20 και απ' ό,τι έχουν πει παιδιά εδώ μέσα που το δοκίμασαν λειτουργεί μια χαρά στο Ν95.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Η τελευταία έκδοση είναι η 5.00.20 και απ' ό,τι έχουν πει παιδιά εδώ μέσα που το δοκίμασαν λειτουργεί μια χαρά στο Ν95.

Σε μένα γενικά δουλεύει καλά, αλλά κάποιες φορές θα δεις και το στίγμα να μένει κολλημένο ή να έχεις περάσει τη στροφή και να σε δείχνει ακόμα πριν.

Αν θες 100% απόδοση για μένα αυτή τι στιγμή πρέπει να μείνεις στην 4....

Εμένα που μου αρέσει και το interface και στηρίζομαι και στο ηχητικό μέρος, το χρησιμοποιώ έτσι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max