Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παλικάρια το site αυτό είναι γεμάτο με ad-aware kai ious.. τι δίνετε!!??!! μου το εσκισε το pc....

αν μιλάς για το xxxxxxxxxxx οι περισσότεροι απο δώ μπαίνουμε κάθε μέρα και δεν έχουμε πάθει τίποτα!!!

Επίσης στο ιντερνετ μπαίνεις χωρίς να έχεις κάποιο anti-virus στο pc σου?

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι το xxxxxxxxxxxx λέω.. και ακόμα προσπαθώ να τα βγάλω.. ελεος πια!!! χρησιμοποιώ το anti-vir το οποίο το βρήκε αλλά δεν σταμάτησε γιατί απενεργοποίησε το malware το τοιχος προσπασιας των XP. Τεσπα αν είναι τέτοιου είδους τα site μην τα δίνεται καλύτερα..

ναι το xxxxxxxxxxx λέω.. και ακόμα προσπαθώ να τα βγάλω.. ελεος πια!!! χρησιμοποιώ το anti-vir το οποίο το βρήκε αλλά δεν σταμάτησε γιατί απενεργοποίησε το malware το τοιχος προσπασιας των XP. Τεσπα αν είναι τέτοιου είδους τα site μην τα δίνεται καλύτερα..

Χρησιμοποιώ το xxxxxxxxx εδώ και χρόνια και δεν είχα πάθει τίποτα.

Κάτι παρόμοιο όμως έπαθα κι εγώ χθες,αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στο συγκεκριμένο φόρουμ..

Είμαστε offtopik, ή μου φαίνεται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

ναι το xxxxxxxx λέω.. και ακόμα προσπαθώ να τα βγάλω.. ελεος πια!!! χρησιμοποιώ το anti-vir το οποίο το βρήκε αλλά δεν σταμάτησε γιατί απενεργοποίησε το malware το τοιχος προσπασιας των XP. Τεσπα αν είναι τέτοιου είδους τα site μην τα δίνεται καλύτερα..

Καταρχήν έλεος σε σένα, που μπήκες σε κάποιο φόρουμ για βοήθεια και μας τη λες και από πάνω.

Λες να θέλει κανείς από εδώ να προκαλέσει πρόβλημα στο pc σου?

Εγώ προσωπικά μπαίνω στο xxxxxxxx εδώ και 1 χρόνο και ποτέ δε βάρεσε κάτι μέσα στο site ή από αυτά που κατεβάζω από εκεί.Και έχω ενεργοποιημένο antivirus+firewall συνέχεια.Επίσης δε βρίσκει και τίποτα το spybot 1.6 Που χρησιμοποιώ συχνά.

Αν τώρα εσύ έχεις προβληματικό software προστασίας που βαράει με ό,τι βρει ή εσύ πας και κάνεις κλικ σε τίποτα περίεργα Links, όπως και να έχει σε τίποτα από αυτά δε σου φταίει το myphone.gr, καθώς και τα παιδιά που γράφουν εδώ..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την πολύτιμη βοήθεια τους ! Βρίσκομαι στα χανιά και πραγματικά χάρη σε σας δεν εχω αφήσει παραλία για παραλία! Χεχεχε!

Δες στο θεμα που ειπες το 68 ποστ το φτιαξαμε εγω και ο Αρης :)

Αν μπορέσεις να μου κάνεις ένα copy paste και να μου το στείλεις θα το εκτιμούσα μιας και για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να μπώ ούτε και να κάνω νέα εγγραφή το xxxxxxxxxxxxx...

Μετά πολλών κόπων και βασάνων βρήκα το MAP SOURCE για βόρεια Αμερική.

Επιλέγω τους χάρτες αλλά δεν μου βρίσκει το GARMIN MOBILE XT που εχω στο Ν82 οπότε και δεν μπορώ να τους φορτώσω...

Τι κάνω λάθος ρε παιδιά;

Τι πρέπει να κάνω για να βρει το MAP SOURCE το Ν82???

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Πέρασα το Garmin σε ένα N82. Μπορείτε να μου πείτε αν χρεώνει? Αν ναι, πώς μπορώ να "απενεργοποιήσω" τη χρέωση?

Μου ΄πε ένας φίλος ότι στο Ε90 του υπάρχει μία επιλογή στο μενού του Ε90 που λέει "Δεδομένα GPS", όπου εκεί απενεργοποιεί το "Υποβοηθούμενο GPS" και το "Βάσει δικτύου", ώστε να μη χρεώνει.

Ξέρετε αν υπάρχει τέτοια επιλογή και στο Ν82 και πώς απενεργοποιείται?

Πέρασα το Garmin σε ένα N82. Μπορείτε να μου πείτε αν χρεώνει? Αν ναι, πώς μπορώ να "απενεργοποιήσω" τη χρέωση?

Μου ΄πε ένας φίλος ότι στο Ε90 του υπάρχει μία επιλογή στο μενού του Ε90 που λέει "Δεδομένα GPS", όπου εκεί απενεργοποιεί το "Υποβοηθούμενο GPS" και το "Βάσει δικτύου", ώστε να μη χρεώνει.

Ξέρετε αν υπάρχει τέτοια επιλογή και στο Ν82 και πώς απενεργοποιείται?

Ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις έχει και το Ν82 και μπορείς να τις απενεργοποιήσεις (αν και η χρέωση είναι μηδαμινή)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Μετά πολλών κόπων και βασάνων βρήκα το MAP SOURCE για βόρεια Αμερική.

Επιλέγω τους χάρτες αλλά δεν μου βρίσκει το GARMIN MOBILE XT που εχω στο Ν82 οπότε και δεν μπορώ να τους φορτώσω...

Τι κάνω λάθος ρε παιδιά;

Τι πρέπει να κάνω για να βρει το MAP SOURCE το Ν82???

Θα πρεπει το MAP SOURCE να δει το Ν82 σου σαν εξωτερικη συσκευη Garmin. Mετα θα επιλεξεις το σημειο η ολοκληρο τον χαρτη και θα τον στειλεις στο κινητο σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω το Nokia E71 και εγκατέστησα το Garmin έκδοση 4.20.20s 60.9. Ενώ δουλεύουν όλα ρολόι, η αναζήτηση οδών ή πόλεων έχει πρόβλημα. Δηλ. δεν αναγνωρίζει μάλλον την γραμματοσειρά. Γράφω μια πόλη π.χ. Αθήνα και ενώ υπάρχει μου γράφει ότι δεν υπάρχει η πόλη. Σας παρακαλώ, αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Τι φταίει, η γραμματοσειρά, το κινητό , το πρόγραμμα, ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση εγώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα πρεπει να εχεις την γλωσσα γραφης και την γλωσσα του τηλεφωνου στα ελληνικα..

Θα πρεπει να εχεις την γλωσσα γραφης και την γλωσσα του τηλεφωνου στα ελληνικα..

Είναι όλα ελληνικά και δεν γίνεται τίποτα

Δοκιμασε την παρακατω version..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2466903#post2466903

μην γραφεις ολη τη λεξη γραψε μονο τα 2-3 πρωτα γραμματα γιατι δεν μπορεις να ξερεις πως ειναι περασμενες οι πολεις στους χαρτες

Mageia 6 KDE Plasma 5

Πέρασα σαββατοκύριακο από θεσ/νικη με κατεύθυνση προς Καβάλα και στον περιφεριακό το Garmin τρελάθηκε. Στρίψε εδώ-στρίψε εκεί ενώ δρόμος δεν υπήρχε και η σωστή πορεία ήταν συνεχώς ευθεία. Στην επιστροφή από Χαλκιδική επέμενε να με πάει μέσα από το κέντρο. Απογοητεύτηκα.

Υ.Γ. Έχωτην 4.20.00 και τους τελευταίους χάρτες.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κυπριακούς χάρτες που μπορούμε να βρούμε ?
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Yπαρχουν στο xxxxxxxxx με μια αναζητηση θα τους βρεις..

Πέρασα σαββατοκύριακο από θεσ/νικη με κατεύθυνση προς Καβάλα και στον περιφεριακό το Garmin τρελάθηκε. Στρίψε εδώ-στρίψε εκεί ενώ δρόμος δεν υπήρχε και η σωστή πορεία ήταν συνεχώς ευθεία. Στην επιστροφή από Χαλκιδική επέμενε να με πάει μέσα από το κέντρο. Απογοητεύτηκα.

Υ.Γ. Έχωτην 4.20.00 και τους τελευταίους χάρτες.

Περίεργο μου ακούγεται, ειδικά για την επιστροφή. Μήπως είχες ρύθμιση συντομότερη διαδρομή;;; Εμένα με ταχύτερη διαδρομή με πέρασε κανονικά έξω από την Θεσσαλονίκη...

Και γενικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη χρήση του Garmin στη Χαλκιδική. Πρώτη φορά στις διακοπές δεν χρησιμοποίησα χάρτες. Και με τον anavasis έκανα ...παπάδες. Με βοήθησε να αποφύγω τα απίστευτα μποτιλιαρίσματα που δημιουργούνται στα φανάρια της Καλλιθέας και της Νικητης... Και όχι μόνο! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν μπορεί κάποιος να μου πει σε πμ γιατι ξαναέψαξα στο xxxxxxxxx και δεν βρήκα ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Πως θα το εγκαταστήσω αφού έχουν σβηστεί κάποια λινκ?

Εάν κάνεις μια αναζήτηση στο xxxxxxxxxx θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

ναι το xxxxxxxxxxx λέω.. και ακόμα προσπαθώ να τα βγάλω.. ελεος πια!!! χρησιμοποιώ το anti-vir το οποίο το βρήκε αλλά δεν σταμάτησε γιατί απενεργοποίησε το malware το τοιχος προσπασιας των XP. Τεσπα αν είναι τέτοιου είδους τα site μην τα δίνεται καλύτερα..

δε νομιζω να το λες σοβαρα αυτο γιατι θα γελασω ...........

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Ενα μεγαλο ευχαριστω για οσους εχουν προσφερει βοηθεια μεσα απο αυτο το thread και εχω καταφερει τελικα να χρησιμοποιω το garmin στο κινητο μου.

Ελπίζοντας οτι δεν θα ειμαι πολυ εκτος θεματος, και πιστευοντας οτι αν καποιος εχει λυση θα συχναζει εδω.. θελω να ρωτησω το εξης.

Εχω βαλει το Garmin mobile PC 5.00.30 στο μικρο eee , εχω ξεκλειδωσει χαρτες, συνδεομαι με το gps του κινητου , ολα ωραια και καλα, εχω αντιγραψει το αρχειο για ελληνικη φωνη και δουλευει, αλλα δεν μπορω να γραψω στην αναζητηση ελληνικους χαρακτηρες. μπορω να γραψω μονο αγγλικα.. Εχει βρει κανεις λύση για αυτο;

αν μπορεί κάποιος να μου πει σε πμ γιατι ξαναέψαξα στο xxxxxxxxxx και δεν βρήκα ...

Πολυ απλα κανεις αναζητηση στην ενοτητα: Symbian OS-9.1/9.2 Apps την λεξη Cyprus