FREAK_OF_NATURE Δημοσιεύτηκε November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2007 Άλλοι βγάζουν λεφτά δουλεύοντας 30 ώρες το 24ωρο κι άλλοι συλλαμβάνουν μια έξυπνη ιδέα και την πουλάνε. Τι γίνεται όμως με αυτούς που έχουν μόνο αντικειμενικά ηλίθιες ιδέες, που θεωρητικά θα τους οδηγήσουν σε χρεωκοπία; Κάποιοι απο αυτούς μπορεί και να γίνουν πάμπλουτοι... 1. Ιστοσελίδα Ενός Εκατομμυρίου Θες να διαφημιστείς online; 1.000.000 πίξελς με χρέωση ένα δολάριο το πίξελ. Ίσως να είναι μια από τις πιο ηλίθιες επιχειρηματικές ιδέες που μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Παρόλα αυτά, ο 21χρονος Άλεξ Τιου που την εμπνεύστηκε, τώρα είναι εκατομμυριούχος. 2. Santa Claus is coming to town Πολύ καλή ιδέα… Να παριστάνεις ότι είσαι ο Άγιος Βασίλης και να χρεώνεις 10 δολάρια για κάθε γράμμα που στέλνεις στα ανυποψίαστα παιδάκια. Ο Μπάριον Ριζ , έστειλε πάνω από 200 χιλιάδες γράμματα από το 2001 μέχρι σήμερα, εμπλουτίζοντας, κατά πολλές χιλιάδες , το εισόδημα του. 3. Γυαλιά για κατοικίδια Γυαλιά για… σκύλους; Πρέπει να είναι η πιο χαζή ιδέα που υπάρχει στον κόσμο. Το πώς κατάφεραν οι εμπνευστές του να κάνουν και franchise της εταιρίας τους, παραμένει μυστήριο… 4. Διακοσμητικά κεραίας Δεν γίνεται να πουλήσεις διακοσμητικά κεραίας στο ίντερνετ. Δεν γίνεται να πουλήσεις κάτι τέτοιο γενικώς. Κι ακόμα κι αν το καταφέρεις δεν πρόκειται να γίνεις πλούσιος. Αυτό ακριβώς, όμως, έκανε ο Τζέισον Ουόλ και τώρα μπορεί και χαίρεται τα εκατομμύρια του. 5. PositivesDating.Com Πώς θα σας φαινόταν να βγείτε ραντεβού με κάποιον που είναι θετικός στον ιό HIV; Ο Πολ Γκρέιβς και ο Μπράντον Κόχλιν υπέθεσαν ότι κάποιοι θα ενδιαφέρονταν να το κάνουν και έφτιαξαν ένα site γνωριμιών για ανθρώπους με AIDS. Το 2006 τα έσοδα τους ανέρχονταν περίπου σε 110 χιλιάδες δολάρια και μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας έχουν 50 χιλιάδες μέλη. 6. Τσάντες για πάνες Η Κρίστι Ρέιν, μητέρα τριών, είχε βαρεθεί να κουβαλάει σε σακούλα τις πάνες των παιδιών της. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει την δικιά της εταιρία με τσάντες ειδικά για πάνες! Ήθελε οι τσάντες αυτές να ήταν μοντέρνες και στιλάτες και να χωράνε από 2 έως 4 πάνες. Το 2005 οι πωλήσεις της Diapees & Wipees έφτασαν τις 180 χιλιάδες, με μια γκάμα που περιλαμβάνει 22 διαφορετικά σχέδια. Η εταιρία έχει 120 μπουτίκ στον κόσμο και site στο ίντερνετ για παραγγελίες online. 7. Κάλυμμα για χειριστήρια Σουέντ καλύμματα για joystics; Ξέχνα το, κανένας δεν θα αγοράσει κάτι τέτοιο. Κι όμως το συγκεκριμένο προϊόν έγινε τόσο δημοφιλές που μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων το προσθέσανε στα εμπορεύματά τους και το ετήσιο κέρδος του ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο δολάρια. από Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Και όλοι οι άλλοι κάθονται και παιδεύονται ! Μια τρελλή ιδέα χρειάζεται. Αν την έχεις και πιάσει...είσαι μάγκας. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εγώ δεν θα τα χαρακτήριζα ηλιθιότητες όλα αυτά (εξαιρώ την περίπτωση 5). Προφανώς όμως μιλάμε για ηλίθιο target group, που εκ του αποτελέσματος είναι τεράστιο... :ninja: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εγώ δεν θα τα χαρακτήριζα ηλιθιότητες όλα αυτά (εξαιρώ την περίπτωση 5). Προφανώς όμως μιλάμε για ηλίθιο target group, που εκ του αποτελέσματος είναι τεράστιο... :ninja: δλδ θα μπορουσαν χαζα προιοντανα απευθυνονται σε εξυπνους καταναλωτες;:worry::confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveee Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 :shoot::rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 ο κύριος Άι-βασίλης ήταν απατεώνας :mad: η κυρία με τις πάνες, οι κύριοι με τα γυαλιά για σκύλους, τα διακοσμητικά κεραίας απευθύνονται σε ψωνάρες ... άρα θα έχουν αγοραστές, :p ο κύριος με το 1 ήταν πρακτικός :up: και το περίεργο ραντεβού ήταν μάλλον ... κουφό:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Eνταξει,δεν τα βρισκω τοσο χαζα ολα..Οτι ειναι ασυνηθηστα προιοντα ειναι..Αυτο με το ραντεβου το καταλαβαινω απολυτα..κι ειναι κι το πιο λογικο .Ο μονος τροπος να βρουν συντροφο χωρις να φοβουνται οτι θα τον μολυνουν..Το γιατι να γινει επιχειρηση κατι τετοιο δεν ξερω..Ισως για να υπαρχει αξιοπιστια.. 3 Τα γυαλια για σκυλους ειναι απλα αστεια..Μια αστεια χαριτωμενη ιδεα.. 6.Παλι το καταλαβαινω λιγο αν κι δεν ειμαι μαμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 δλδ θα μπορουσαν χαζα προιοντανα απευθυνονται σε εξυπνους καταναλωτες;:worry::confused: Παντως σιγουρα εξυπνοι ανθρωποι μπορουν να κανουν χαζα+εξυπνα προιοντα να απευθυνονται σε dummies;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 δλδ θα μπορουσαν χαζα προιοντανα απευθυνονται σε εξυπνους καταναλωτες;:worry::confused: Η εκμετάλευση "χαζών" προϊόντων δεν είναι ηλίθια ίδεα. Μάλλον το αντίθετο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Εγώ δεν θα τα χαρακτήριζα ηλιθιότητες όλα αυτά (εξαιρώ την περίπτωση 5). Εμένα πάλι η περίπτωση 5 μου φαίνεται εξαιρετικά λογική. Όπως είπε και η xristinoula είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος γι αυτούς τους ανθρώπους να βρουν ένα σύντροφο που να τους καταλαβαίνει, χωρίς να αντιμετωπίζουν την προκατάληψη και χωρίς τον συνεχή φόβο μήπως κολλήσουν κι άλλους ανθρώπους. Το μόνο χαζό μου φαίνεται ο Santas, διότι γράμμα μπορείς να γράψεις κι ο ίδιος στο παιδί σου. Γιατί να το πληρώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Εμένα πάλι η περίπτωση 5 μου φαίνεται εξαιρετικά λογική. Όπως είπε και η xristinoula είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος γι αυτούς τους ανθρώπους να βρουν ένα σύντροφο που να τους καταλαβαίνει, χωρίς να αντιμετωπίζουν την προκατάληψη και χωρίς τον συνεχή φόβο μήπως κολλήσουν κι άλλους ανθρώπους. Το μόνο χαζό μου φαίνεται ο Santas, διότι γράμμα μπορείς να γράψεις κι ο ίδιος στο παιδί σου. Γιατί να το πληρώσεις? Λάθος έκφραση δική μου. Αυτό ακριβώς εννοούσα. Ότι το 5 μου φαίνεται πολύ λογικό και δεν κολλάει με τ' αλλά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts