impreza_sti Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Φιλε atkol θα προτεινα να κανεις ενα φορματ.Πριν απο αυτο ομως δοκιμασε να βαλεις μια αλλη καρτα sim,κατα προτιμηση να ειναι καινουργια.Αν η δικια σου ειναι παλια τοτε μπορει να οφειλεται εκει το προβλημα που αναφερεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Σε ευχαριστώ φίλε μου impreza_sti. Έχει όμως πιθανή σχέση αυτό που λες για την κάρτα με μια ουσιαστικά άδεια-μαμίσια κάρτα που έχω στο κινητό μου?Είναι άδεια δεν είναι φορτωμένη, δηλαδή... Το φορμάτ να το κάνω από το κινητό μου ή από το PC Suite?Βόηθα με λίγο... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Σε ευχαριστώ φίλε μου impreza_sti. Έχει όμως πιθανή σχέση αυτό που λες για την κάρτα με μια ουσιαστικά άδεια-μαμίσια κάρτα που έχω στο κινητό μου?Είναι άδεια δεν είναι φορτωμένη, δηλαδή... Το φορμάτ να το κάνω από το κινητό μου ή από το PC Suite?Βόηθα με λίγο... Ευχαριστώ Μιλησα για την καρτα sim και οχι για την καρτα μνημης.Δοκιμασε πρωτα με μια καινουργια απο καποιον φιλο.Αν δεν γινει τιποτα τοτε φορματ σε κινητο και καρτα:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7710nmvx Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 ρε παιδια εκανα αναβαθμιση στο τελευταιο firmware αλλα το κινητο(ν73) εβαλε αγλλικα ως γλώσσα προεπιλογης! τι να κανω να το επαναφερω στα ελληνικα?? ευχαριστω.....:(:( Παράθεση http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Απο σημερα και εγω στο club του N73, διαβασα πιο πανω οτι δημιουργει προβλημα η τελευταια αναβαθμιση οποτε δεν την καταβαζω. Η εσωτερικη μικρη καμερα πιξελιαζει, σε ολους ετσι ειναι; :worry: Εκανα μια αναζητηση και καπου ειδα οτι το n73me δεν υποστηριζει αρχεια sis αλλα sisx ειναι αληθες αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Αναληθές είναι. Μια χαρά υποστηρίζει sisx αρχεία ως S60 3rd edition συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Οταν δημιουργουμε ενα αρχειο εμεις αποφασιζουμε εαν θα εχει καταληξη sis η sisx. Απλα οι περισσοτεροι διαλεγουν το .sis To τελικο αρχειο θα μπορει να κανει εγκατασταση σε ολες τις συσκευες ανεξαρτητα απο την καταληξη του. Επισης μπορουμε να αλλαξουμε απο μονοι μας την καταληξη απο sisx σε sis απλα σβηνοντας το τελευταιο το γραμμα και το αντιθετο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Απο σημερα και εγω στο club του N73, διαβασα πιο πανω οτι δημιουργει προβλημα η τελευταια αναβαθμιση οποτε δεν την καταβαζω. Η εσωτερικη μικρη καμερα πιξελιαζει, σε ολους ετσι ειναι; :worry: ναι και σε μενα πιξελιαζει δεν εισαι ο μονος... Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ελπίζω να βρω κάποια απάντηση στο ερώτημα μου. Μπορώ να βάλω κάρτα miniSD ή microSD 4GB στο N73 μου? Έχω αναβαθμίσει στο τελευταίο firmware v4.0839.42.2.1 (27-09-2008). Έχω φάει όλο το Google χωρίς να είμαι σίγουρος ακόμα αν υποστηρίζεται τέτοια κάρτα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Όχι, δεν μπορείς. Το N73 δέχεται μέχρι 2GB κάρτες miniSD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Γειά σας!! Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί κάπου, αλλά θα μπορούσατε να μου πείτε αν υπάρχουν εναλλάκτικές λύσεις για το λογισμικό του Ν73? Στα pda λέγονται coocked roms.Εδω υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Το κινητό πλέον σέρνεται και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να του περάσω κάτι πιο ελαφρύ πάνω.. Σας ευχαριστώ!! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Γειά σας!! Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί κάπου, αλλά θα μπορούσατε να μου πείτε αν υπάρχουν εναλλάκτικές λύσεις για το λογισμικό του Ν73? Στα pda λέγονται coocked roms.Εδω υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Το κινητό πλέον σέρνεται και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να του περάσω κάτι πιο ελαφρύ πάνω.. Σας ευχαριστώ!! Καλημέρα .! Οχι δεν υπαρχει κατι ... Εχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου ? Κανε format καρτα & συσκευη .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Καλημέρα .! Οχι δεν υπαρχει κατι ... Εχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου ? Κανε format καρτα & συσκευη .. Ωπ!! Κ εσύ κάτοχος hd?? Γι' αυτό κατάλαβες τις coocked roms!!! Δεν έχω κάρτα μέσα...Το έχω σαν δεύτερο κινητό μόνο για μηνύματα.. Θα κοιτάξω να βρώ την τελευταία έκδοση λογισμικού.. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Παιδια εχω ενα ν73 αλλα τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με την καμερα....ενω ανοιγω το καπακι απο πισω μερικες φορες ανοιγοκλεινει η καμερα 4-5 φορες μεχρι να μπει κανονικα ενω αλλες φορες ειναι λες και δεν ανοιξα το καπακι δηλαδη μενει στην κατασταση αναμονης.Καμια ιδεα??Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Mαλλον ειρθε η ωρα να κανεις hard format sto N73 και μετα format την καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Εγώ θα 'λεγα ότι μάλλον ήρθε η ώρα να πάρει λίγο οινόπνευμα και να καθαρίσει τις επαφές του καπακιού, ειδικά αν δεν έχει ανάλογα προβλήματα ενεργοποιώντας την κάμερα μέσω των μενού. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Μαλλον το πρωτο πρεπει να κανω....μιας και το κινητο το προσεχω και ειναι σε φοβερη κατασταση.Παραλληλα παρατηρω καθυστερηση καποιων 2-3 sec μεχρι να ξεκλειδωσει.Ακομα οταν πηγαινω στην εκθεση παλι το ιδιο,την πρωτη φορα που θα μπω αργει υπερβολικα ακομα και αν εχω σβησει ολες τις εικονες:Oευχατιστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Παιδία καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι.. Εχω κι εγώ το Ν73 και πρόσφατα παρατήρησα το εξής .. Όταν δέχομαι ένα SMS ενώ ο αποστολέας είναι στην λίστα επαφών μου αποθηκευμένος (πχ Μαρία κιν. 6999 999 999) στην λίστα μηνυμάτων μου εμφανίζει το νούμερο 6999 999 999 και όχι το όνομα. Αυτό συμβαίνει με όποιον και μου στέλνει μύνημα και όχι μόνο με έναν. Επίσης το ίδιο γίνεται και στισ εισερχόμενες κλήσεις. Να παρατηρήσω ότι ενώ στα ποιο πρόσφατα μηνύματα δεν εμφανίζει το όνομα, στα παλαιότερα το εμφανίζει μια χαρά.. Ξέρετε τι φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Παιδία καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι.. Εχω κι εγώ το Ν73 και πρόσφατα παρατήρησα το εξής .. Όταν δέχομαι ένα SMS ενώ ο αποστολέας είναι στην λίστα επαφών μου αποθηκευμένος (πχ Μαρία κιν. 6999 999 999) στην λίστα μηνυμάτων μου εμφανίζει το νούμερο 6999 999 999 και όχι το όνομα. Αυτό συμβαίνει με όποιον και μου στέλνει μύνημα και όχι μόνο με έναν. Επίσης το ίδιο γίνεται και στισ εισερχόμενες κλήσεις. Να παρατηρήσω ότι ενώ στα ποιο πρόσφατα μηνύματα δεν εμφανίζει το όνομα, στα παλαιότερα το εμφανίζει μια χαρά.. Ξέρετε τι φταίει?? Το πρώτο που σκέφτομαι είναι μήπως με κάποιο τρόπο υπάρχουν αποθηκευμένες 2πλές οι επαφές, κοίταξε το Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Την ξέρω αυτήν την περίπτωση απλά δεν παίζει να είναι αυτό γιατι συμβαίνει με όλα τα ονόματα και όχι μόνο με ένα... Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα μνήμης?? Γιατί έχω πολλά μυνήματα κρατημένα..(Λέω εγώ τωρα..:S) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Μήπως τα ονόματα υπάρχουν και στην SIM; Έχει συμβεί σε πολλούς να τα έχουν και στην sim και να μην τους τα αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Πως μπορώ να δω και έπειτα να σβήσω τα περιεχόμενα της κάρτας SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Πως μπορώ να δω και έπειτα να σβήσω τα περιεχόμενα της κάρτας SIM? Τι να δεις μέσα στην sim και τι περιεχόμενα να σβήσεις? Γίνε πιο συγκεκριμένος να καταλάβουμε. Η κάρτα sim περιέχει μόνο επαφές και μηνύματα, τίποτα άλλο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Να δω αν έχω επαφές στην κάρτα sim οι οποίες είναι αποθηκευμένες και στην μνήμη του τηλεφώνου και για να τις σβήσω από την sim. Άλλη ερώτηση: το ίδιο πρόβλημα με τις 2πλες εγγραφες υπάρχει αν οι επαφές υπάρχουν στην κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts