MIB Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ρε παιδιά. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τις εφαρμογές του Porfiras Mobilex και PySystemUtilites, Εγκαθηστώ πρώτα PythonScriptShell_1_4_2_3rdEd.SIS στην μνήμη του κινιτού , και τις εφαρμογές στο ίδιο μέρος, αλλα, πριν εγκατασταθούν μου λέει , οτι δεν υπάρχει εγκατεστιμένο το Python!!! Εχει αντιμετοπίσει κανείς κάτι τέτιο; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ρε παιδιά. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τις εφαρμογές του Porfiras Mobilex και PySystemUtilites, Εγκαθηστώ πρώτα PythonScriptShell_1_4_2_3rdEd.SIS στην μνήμη του κινιτού , και τις εφαρμογές στο ίδιο μέρος, αλλα, πριν εγκατασταθούν μου λέει , οτι δεν υπάρχει εγκατεστιμένο το Python!!! Εχει αντιμετοπίσει κανείς κάτι τέτιο; Αγνοησε το και πατα συνεχεια.Λογικα θα γινει εγκατασταση κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Το Python script shell δε σου χρειάζεται. Χρειάζεσαι την εφαρμογή Python for S60 v1.4.2. Αυτήν θα εγκαταστήσεις πρώτα, και έπειτα το Mobilex και το PySystemUtilities. Και πάλι θα σου εμφανίσει το ίδιο μήνυμα, αλλά όπως είπε και ο φίλος impreza_sti αλλά μπορείς να αγνόησεις το αυτό το μήνυμα και να συνεχίσεις κανονικά την εγκατάσταση. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cefirul Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Τα περνάς στο κινητό και μετά μέσω της "Διαχείρισης αρχαίων" πας στον φάκελο που τα έχεις περάσει και τα ανοίγεις. δεν μπορω να το ανοίξω... μηπως μεσα απ τπ πρόγραμμα?/? γράφει το ανοιγμα του αρχείου ειναι αδλυνατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Speaker - What you want your phone to say?? http://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/sps02.jpghttp://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/sps03.jpg Speaker is the very simple Python application that uses your S60 3rd Edition phone's built-in text to speech-engine to read out certain information like: Time, Date, IMEI number, etc. Read More... Download Now Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 δεν μπορω να το ανοίξω... μηπως μεσα απ τπ πρόγραμμα?/? Ειναι οπως σου τα λεει ο @Itchrist86 περασες το φακελο μεσα στην καρτα μνημης σου και μετα μπηκες στο φακελο με την διαχειριση αρχειων του κινητου σου και δεν ανοιξαν τα αρχεια? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahas Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 για το windows live εχω την εκδοση 1.1.8161 οσο και αν προσπαθησα δεν μου εμφανισε την εικονα της επαφης. επισης μου εμφανιζει και αλλα ....... δεν μπορει να παραλαβει κλιπ ηχου ενω μπορει να στειλει... ακομη δεν μπορει να ολοκληρωση την παραλαβη φωτογραφιων.δηλ ενω ο υπολογιστης που στελνει το αρχειο εμφανιζει την ενδειξη ολοκληρωσης της αποστολης το windows mobile δεν εμφανιζει τιποτα.... τι μπορει να συμβαινει???????? μηπως μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να δειχνει ποσα sms εχω στειλει ??? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Speaker - What you want your phone to say?? http://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/sps02.jpghttp://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/sps03.jpg Speaker is the very simple Python application that uses your S60 3rd Edition phone's built-in text to speech-engine to read out certain information like: Time, Date, IMEI number, etc. Read More... Download Now Φαίνεται ενδιαφέρουσα εφαρμογή!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Από το Windows Live Messenger δείχνει μια χαρά την εικόνα της επαφής που μιλάς. το ιδιο συμβαινει και με μενα.......οταν μιλαω με αλλους στο messenger στο κατω μερος της οθονης δεν δειχνει την εικονιδιο της επαφης ...τι παιζει ειναι η εκδοση(νομιζω οτι εχω την τελευταια) το προβλημα ή το κινητο????? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 ούτε εμένα μου δείχνει τιν φωτο αυτού που μιλαω... Και εγώ την τελαυταία έκδοση εχω του windows live messenger. Γιατί γίνεται και δεν το ξέρω?? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να δειχνει ποσα sms εχω στειλει ??? Ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάτι τέτοιο, υπάρχει τίποτα; Πάντως αυτό με το φάκελο τον resource που δεν μπορώ να τον βρω με τίποτα από τον υπολογιστή, ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω... Όπως είχα γράψει και προηγουμένως, δεν μπορώ να τον βρω ούτε από τη διαχείριση αρχείων του κινητού, ενώ όταν π.χ. ψάχνω να ανοίξω ένα αρχείο από το OfficeSuite τον βρίσκω κανονικότατα! Δεν είναι πολύ περίεργο; Αν μπορεί κάποιος, ας βοηθήσει παρακαλώ. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή! Μου την έχει δώσει, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 πάντως εμένα στο Ν80 το speaker δεν ξεκινάει με τπτ :( edit : ουπς sorry παιδιά για όσους δεν ξέρουν πρέπει να εγκατασταθεί στην ίδια τοποθεσία που είναι και to python... τουλάχιστον στο δικό μου αυτό ήθελε Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 υπαρχει καμια εφαρμογη για να κανεις κλησεις με wifi δωρεαν????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 υπαρχει καμια εφαρμογη για να κανεις κλησεις με wifi δωρεαν????? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170996 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Πάντως αυτό με το φάκελο τον resource που δεν μπορώ να τον βρω με τίποτα από τον υπολογιστή, ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω... Όπως είχα γράψει και προηγουμένως, δεν μπορώ να τον βρω ούτε από τη διαχείριση αρχείων του κινητού, ενώ όταν π.χ. ψάχνω να ανοίξω ένα αρχείο από το OfficeSuite τον βρίσκω κανονικότατα! Δεν είναι πολύ περίεργο; Αν μπορεί κάποιος, ας βοηθήσει παρακαλώ. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή! Μου την έχει δώσει, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Είδα ότι μέχρι τώρα έχεις δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Είναι κουφή περίπτωση πραγματικά. Πιστεύω ότι κάπου πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος στην εγγραφή του καταλόγου των αρχείων και ενώ υπάρχει ο φάκελος, δείχνει να είναι αόρατος. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε με ένα φορμάτ της κάρτας θα στρώσει σίγουρα. Δε θυμάμαι αν δοκίμασες το εξής: Μέσα από τη διαχείριση αρχείων πάτα "Εύρεση" και δώσε "RESOURCE". Στο Ν73 μου τουλάχιστον γράφεται έτσι ακριβώς και είναι με κεφαλαία. Μ' αυτό το κόλπο παλιά έβλεπα ακόμα ακόμα και τον Private φάκελο που δεν τον ανοίγει κανένας browser (τώρα πια δε γίνεται), τι στο καλό.... Το ότι φαίνεται ο φάκελος μέσα από το Office Suite δίνει ελπίδες αυτό να συμβαίνει και με άλλο πρόγραμμα. Δοκίμασε όλους τους Browser που υπάρχουν, ίσως κάποιος να τα καταφέρει να τον δει. Ε! Δεν πιστεύω στην εύρεση να γράφεις πουθενά π.χ. κανένα ελληνικό Ε αντί για αγγλικό! :p Τι άλλο να πω! Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Είδα ότι μέχρι τώρα έχεις δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Είναι κουφή περίπτωση πραγματικά. Πιστεύω ότι κάπου πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος στην εγγραφή του καταλόγου των αρχείων και ενώ υπάρχει ο φάκελος, δείχνει να είναι αόρατος. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε με ένα φορμάτ της κάρτας θα στρώσει σίγουρα. Δε θυμάμαι αν δοκίμασες το εξής: Μέσα από τη διαχείριση αρχείων πάτα "Εύρεση" και δώσε "RESOURCE". Στο Ν73 μου τουλάχιστον γράφεται έτσι ακριβώς και είναι με κεφαλαία. Μ' αυτό το κόλπο παλιά έβλεπα ακόμα ακόμα και τον Private φάκελο που δεν τον ανοίγει κανένας browser (τώρα πια δε γίνεται), τι στο καλό.... Το ότι φαίνεται ο φάκελος μέσα από το Office Suite δίνει ελπίδες αυτό να συμβαίνει και με άλλο πρόγραμμα. Δοκίμασε όλους τους Browser που υπάρχουν, ίσως κάποιος να τα καταφέρει να τον δει. Ε! Δεν πιστεύω στην εύρεση να γράφεις πουθενά π.χ. κανένα ελληνικό Ε αντί για αγγλικό! :p Τι άλλο να πω! Ούτε από την εύρεση δεν τον βρίσκει, το έβαλα και με κεφαλαία και με μικρά... Όχι, τα γράφω όλα στα αγγλικά, αλλά καλά κάνεις και αναφέρεις και αυτό. Κι εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει, έχω απογοητευτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 SmartClock v1.0 - An Intelligent Talking Clock http://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/smartclock01.jpg http://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/smartclock02.jpg ..::Download::.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 SmartClock v1.0 - An Intelligent Talking Clock Άλλη μια χρήσιμη εφαρμογή που στηρίζεται στο Python. ;) Μόνο που όταν εκφωνεί την ώρα, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Το ShakeMe! υπόσχεται πολλά περισσότερα από απλό κλείδωμα-ξεκλείδωμα! Στο παρακάτω βίντεο εμφανίζονται και νέες δυνατότητες: (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση Bluetooth, silent profile, backlight);) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Το ShakeMe! υπόσχεται πολλά περισσότερα από απλό κλείδωμα-ξεκλείδωμα! Στο παρακάτω βίντεο εμφανίζονται και νέες δυνατότητες: (ενεργοποίηση-απενεργοποίηση Bluetooth, silent profile, backlight);) Ναι αλλά συνέχεια την ίδια κίνηση δε κάνει ο τύπος στο video; Θα μπορεί να τα κάνει όλα αυτά μαζί ή απλώς επιλέγεις πιο θα κάνει από όλα από πριν; Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos_kal Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Καλημέρα σας, Μήπως ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να μετράει χρόνο ομιλίας και να μπορείς να το παραμετροποιείς κιόλας; π.χ. έχω εταιρικό και σε κάποια νούμερα έχω απεριόριστο. Οπότε δεν μπορώ να μετρήσω τί υπόλοιπο δωρεάν χρόνου ομιλίας έχω "προς τρίτους". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 ekana logariasmo sto symbian signed kai anoigw to devcertrequestcontrol kai ta kanei mono tou.bazw to imei kai meta pataei next next mono tou. prolabainw na grapsw tipota Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpeee Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 κάποιο πρόγραμμα για να βγαίνει σε όλη την οθόνη η φωτογραφία του ατόμου που σε καλεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Καλησπέρα σε όλους, έχω βάλει δύο προγράμματα στο κινητό για εγγραφή συνομιλίας. Το Ultimate voice recorder και το Call recorder pro. Το πρώτο είναι demo και αναρωτιέμαι αν έχει κανείς κάποιο κλειδάκι. Το δεύτερο κάνει το γνωστό beep κατά τη συνομιλία και είναι ενοχλητικό. Ποιό από τα δύο προτείνεται? Το ultimate VR επίσης δε μπορώ να καταλάβω πως καταγράφει κάποια συνομιλία, ενώ το άλλο απλά σε ρωτάει πριν γίνει η κλήση αν θέλω να καταγραφεί. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts