Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προγραμματάκι που να τρέχει ταινίες και να έχει επιλογη Loadsubtitles έχετε βρει; έχω το smartmovie αλλά δεν έχει επιλογη να φορτώνει υπότιτλους

To smartmovie παιζει τους υπότιτλους που έχουν την ίδια ονομασία με την ταινία αλλά αντί για κατάληξη .avi έχουν κατάληξη .sub

Ωστόσο απλή μετονομασία υποτίτλων από .srt σε .sub δεν παίζει, καθώς οι υπότιτλοι σε .sub έχουν διαφορετικό format από αυτούς σε .srt και το smartmovie επειδή δεν μπορεί να παίξει τους .srt δεν αναγνωρίζει ως υπότιτλους όσους έχουν απλά μετονομαστεί. Αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα γι' αυτή τη δουλειά ψάξε στο google για to SRTtoSUBv11. Είναι free και κάνει τη δουλειά σωστά.

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την εντύπωση οτι και το subtitle workshop κάνει αυτή την δουλειά. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια καθώς δεν έχω δουλέψει κάτι πέρα απο srt αρχεία. Πάντως η επιλογή για αποθήκευση ως sub αρχείο υπάρχει.

Παιδιά ο πατέρας μου θέλει να μετρήσει ένα χωράφι μέσω gps!!(Τώρα γιατί με αυτόν τον τρόπο μην με ρωτάτε) Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό???Με το sygic ή με το garmin??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Edit:Το κινητό μου είναι nokia n82!!

Καλησπερα παιδια,

Σε 10 μερες μπαινω φανταρος και ελεγα να στηριχτω στο Ν81 για να βλεπουμε κανα Dexter στη σκοπια. Εχω περασει τον Core player και παλαιοτερα ειχα περασει κατι επεισοδια futurama [ειναι animation, σαν simpsons] και πηγαιναν τελεια. Ομως με κανονικο βιντεο [ηθοποιους κλπ], το βιντεο σερνεται και στο benchmark μου βγαζει σαν dropped frames περιπου το 80%. Προφανως, παιζει ρολο το bitrate του βιντεο, και οταν ειναι υψηλο, σερνεται. Ξερει κανεις σε τι αναλυση πρεπει να κανω recode τα βιντεακια για να παιζουν; Να σημειωσω οτι ολα τα βιντεακια που κατεβασα ειναι συμπιεσμενα και ρυθμισμενα για προβολη σε iphone.

Παιδιά ο πατέρας μου θέλει να μετρήσει ένα χωράφι μέσω gps!!(Τώρα γιατί με αυτόν τον τρόπο μην με ρωτάτε) Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό???Με το sygic ή με το garmin??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Edit:Το κινητό μου είναι nokia n82!!

Δοκιμασε το nokia sports tracker! Μην περιμενεις να σου εμφανισει εμβαδον κλπ! αποστασεις θα μετρησεις!

Να ξερεις ομως οτι θα ειναι στο περιπου!

Καλησπερα παιδια,

Σε 10 μερες μπαινω φανταρος και ελεγα να στηριχτω στο Ν81 για να βλεπουμε κανα Dexter στη σκοπια. Εχω περασει τον Core player και παλαιοτερα ειχα περασει κατι επεισοδια futurama [ειναι animation, σαν simpsons] και πηγαιναν τελεια. Ομως με κανονικο βιντεο [ηθοποιους κλπ], το βιντεο σερνεται και στο benchmark μου βγαζει σαν dropped frames περιπου το 80%. Προφανως, παιζει ρολο το bitrate του βιντεο, και οταν ειναι υψηλο, σερνεται. Ξερει κανεις σε τι αναλυση πρεπει να κανω recode τα βιντεακια για να παιζουν; Να σημειωσω οτι ολα τα βιντεακια που κατεβασα ειναι συμπιεσμενα και ρυθμισμενα για προβολη σε iphone.

Θα πρεπει να τα μετατρεψεις σε αναλυση 320*240

H αναλυση που εχουν τωρα και το bitrate ειναι αρκετα υψηλα για το κινητο..

Υπαρχουν πολλα τετοια προγραμματα οπως super video converter, total video converter κλπ..

ΥΓ προτιμω το total..

ΥΓ2 φοβερο το dexter!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Θα πρεπει να τα μετατρεψεις σε αναλυση 320*240

H αναλυση που εχουν τωρα και το bitrate ειναι αρκετα υψηλα για το κινητο..

Υπαρχουν πολλα τετοια προγραμματα οπως super video converter, total video converter κλπ..

ΥΓ προτιμω το total..

ΥΓ2 φοβερο το dexter!!

thanks johnsour! θα τα δοκιμασω

υγ: πραγματι πολυ καλο αν και στην αρχη με ζοριζε λιγο το 55λεπτο. στη σκοπια ομως θα ειναι οτι πρεπει!:lol:

Ποια εφαρμογή θα προτείνατε για video player (mp4) για το N82?

εγω εχω core που παιζει κυριολεκτικα τα παντα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα που είπατε για τον core.. Έβαλα την έκδοση 1.3.0 αλλά έχει ένα bug. Αν βάλω ένα βίντεο να παίξει, το σταματήσω π.χ. κάπου στη μέση και βγω από την εφαρμογή.. την επόμενη φορά που θα ξαναμπώ στην εφαρμογή το βίντεο δεν υπάρχει! Πρέπει να κάνω πάλι open file..

Με την προηγούμενη έκδοση κάθε φορά που άνοιγα την εφαρμογή μου εμφάνιζε το βίντεο που είχα δει τελευταία φορά, σταματημένο στο σημείο που το είχα αφήσει!

Δοκιμασε το nokia sports tracker! Μην περιμενεις να σου εμφανισει εμβαδον κλπ! αποστασεις θα μετρησεις!

OK Θα το δοκιμάσω!!:):)

Με το google maps γίνετε δουλεία ή όχι???

Σίγουρα είναι ό,τι καλύτερο.:)

Απαραίτητη εφαρμογή.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

OK Θα το δοκιμάσω!!:):)

Με το google maps γίνετε δουλεία ή όχι???

Με το google maps δ μπορεις να κανεις κατι..

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι με το nokia sports tracker ειναι να εξαγεις την διαδρομη σου και στο pc με το google earth να δεις το σχεδιο πανω στο χαρτη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Φίλε, την έβαλα και εγώ (έκδοση 1.2.0). Μήπως έχεις παρατηρήσει αν σου κολλάει όταν βλέπεις video mp4 σε υψηλή ποιότητα???Επίσης, όταν επιλέγω menu->options και μια επιλογή, κολλάει, και πρέπει να βγώ έξω και να ξαναμπώ για να την πάρει.....

Και σε μένα το είχε αυτό το κόλλημα. Νομίζω και με την τελευταία έκδοση 1.3.0 υπάρχει. Δεν έχω το κινητό τώρα για να το δω (είναι στο service :(). Πάντως λέω να βάλω πάλι την προηγούμενη έκδοση γιατί η τελευταία χειρότερη είναι :p

Φίλε, την έβαλα και εγώ (έκδοση 1.2.0). Μήπως έχεις παρατηρήσει αν σου κολλάει όταν βλέπεις video mp4 σε υψηλή ποιότητα???Επίσης, όταν επιλέγω menu->options και μια επιλογή, κολλάει, και πρέπει να βγώ έξω και να ξαναμπώ για να την πάρει.....

επιβεβαιώνω και εγώ κολήματα σε βίντεο υψηλής ανάλυσης σε νοκια ν95 8γιγα. φοβάμαι όμως οτι φταίει η μνήμη που είναι αργή και όχι η εφαρμογή. τι τηλέφωνο έχεις?Ν82?

επιβεβαιώνω και εγώ κολήματα σε βίντεο υψηλής ανάλυσης σε νοκια ν95 8γιγα. φοβάμαι όμως οτι φταίει η μνήμη που είναι αργή και όχι η εφαρμογή. τι τηλέφωνο έχεις?Ν82?

Ναι, Ν82. Και εγώ υποψιάζομαι την κάρτα μνήμης, μιας και έχω την εργοστασιακή...

Ναι, Ν82. Και εγώ υποψιάζομαι την κάρτα μνήμης, μιας και έχω την εργοστασιακή...

Μάλλον φταίει η κάρτα. Είχε πέσει στα χέρια μου ένα Ν85 και όταν τραβούσα βίντεο με την εργοστασιακή κάρτα μέσα είχε όλο κολλήματα. Μόλις άλλαζα μνήμη κ έβαζα την μνημη τηλεφώνου ή την sandisk που έχω στο 5800 μου τότε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μάλλον φταίει η κάρτα. Είχε πέσει στα χέρια μου ένα Ν85 και όταν τραβούσα βίντεο με την εργοστασιακή κάρτα μέσα είχε όλο κολλήματα. Μόλις άλλαζα μνήμη κ έβαζα την μνημη τηλεφώνου ή την sandisk που έχω στο 5800 μου τότε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Otan lete ipsilis analysis video ti ennoeite ?

Mou aresei omos pou kaneis den ypopsiazete ton epexergasti tou kinitou...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Otan lete ipsilis analysis video ti ennoeite ?

Mou aresei omos pou kaneis den ypopsiazete ton epexergasti tou kinitou...

Που κολλάει ο επεξεργαστής? Αφού λέω ότι δοκίμασα με 2 διαφορετικές κάρτες μνήμες κα σε αυτήν της nokia έγγραφε με κολλήματα ενώ με την sandisk έγγραφε κανονικά βίντεο χωρίς κόλλημα. Έχει μέσα στις ρυθμίσεις της κάμερας σε τι ποιότητα θες να γράφει βίντεο. Η τελευταία επιλογή είναι εγγραφή σε υψηλή ποιότητα ΤV κ γράφει σε 640 x 480 στα 30fps κ τ αποθηκεύει σε MP4. Αν έφταιγε ο επεξεργαστής θα έκανε κολλήματα με όλες τις κάρτες κ όχι μόνο με την εργοστασιακή κάρτα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μια ερώτηση γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Μια εφαρμογή που λειτουργεί σαν screenshot αλλά τραβάει βίντεο, πως ονομάζεται; Την είχα σβήσει πριν λίγο καιρό και δεν μπορώ με τίποτα να θυμιθώ πως ονομάζεται.

Για όποιους δεν κατάλαβαν ποια εννοώ, πατάς capture και αντί για ένα ή συνεχόμενα screenshots, τραβάει βίντεο και έτσι μπορείς να βιντεοσκοπήσεις τις κινήσεις μέσα στο μενού. Εϊναι απίστευτα χρήσιμο αν θέλεις να δώσεις οδηγίες σε κάποιον ποιά ακριβώς να κάνει για να εγκαταστήσει κάτι.

Τελικά πώς λέγετε η εφαρμογή που τραβάει "βίντεο" την οθόνη του κινητού?

Remote S60 Professional :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

το core player φορτώνει υπότιτλους; έχω στο folder avi , sub με ίδιο όνομα αλλά δεν εμφανίζονται υπότιτλοι.

Και μια ερώτηση σχετικά με smartmovie: δοκιμάζω ένα αρχειο video με ενα υπότιτλο στο pc και ειναι synced. Μόλις τα μεταφέρω στο κινητο χανεται ο συγχρονισμός και είναι σαν να καθυστερεί κολάει η αναπαραγωγή, έχει κανείς ιδέα;

Και κάτι τελευταίο: site με υποτιτλους για 3gp κανείς; μου βγαίνει η ψυχή να συγχρονίζω τους υπότιτλους: για 2 ταινίες έφαγα ενα 30ωρο και η μια δε λειτουργεί. απλά ελεος. Ας ειναι και αγγλικοί οι subs

το core player φορτώνει υπότιτλους; έχω στο folder avi , sub με ίδιο όνομα αλλά δεν εμφανίζονται υπότιτλοι.

όχι δεν υποστηρίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″