Jump to content

Steliossss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Steliossss

  1. Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε ο λογαριασμός του κινητού και μου ήρθε +20 ευρώ. Εκτός παγίου χρέωση γράφει ότι έφαγα 300MB. Το θέμα είναι ότι η υπηρεσία My Internet είναι ενεργοποιημένη. Αυτά τα MB αν τα έφαγε, καταναλώθηκαν ενώ είχα το κινητό hotspot, όταν έβγαλε την προσφορά η cosmote με τα unlimited data. Όταν τελείωσε η προσφορά δεν ήρθε μήνυμα σε αντίθεση με what's up όπως έχω δει. Γίνεται να ξέφυγε ενώ είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία επειδή ήταν σε hotspot; Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο θέμα; Ο λογαριασμός ήρθε 70% πάνω με τη χρέωση των MB. Ευχαριστώ.
  2. Και εγώ 3 τεράστια δέματα με διάφορα μέσα, ακουστικά κλπ(όχι υψηλής αξίας) δεν πέρασαν τελωνείο. Συνεχίστε να δημιουργείτε τζάμπα φόβο εδώ μέσα...
  3. Παιδιά, ποια rom έχετε εσείς; Έχετε δοκιμάσει την καινούργια ελληνική stable;
  4. Παιδιά σόρρυ για το off topic, μια ερώτηση ήθελα να κάνω, για όποιον ξέρει. Έχετε παραλάβει το xiaomi redmi note 3 από το everbuying που το έβαλε πριν 1 μήνα στα 170$?
  5. Steliossss

    Oppo R5s

    Παιδιά εσείς που το παραλάβατε, σας το έφεραν σπίτι ή πήγατε να το πάρετε από το ταχυδρομείο?
  6. Steliossss

    Oppo R5s

    Και εμένα έφυγε σήμερα!
  7. Steliossss

    Oppo R5s

    Το έβαλαν και στην σελίδα του r5s. https://europe.oppostyle.com/r5s-grey/ Οπότε εμείς που παραγγείλαμε στις 26 βλέπω να αργούμε να παραλαμβάνουμε... Πείτε μας εντυπώσεις εσείς που θα παραλάβετε πρώτοι :p
  8. Steliossss

    Oppo R5s

    wtf? Ποιος είπε για 120 ευρώ?
  9. Steliossss

    Oppo R5s

    Γιατί τόσο κράξιμο? 200 ευρώ κάνει το κινητό. Δεν υπάρχει άλλο καλύτερο σε τέτοια τιμή. Και φυσικά θα ήταν πάνω από 20. Άμα ήταν μόνο 20, θα τις είχαν στείλει τις συσκευές. Εκτός και αν είναι και αυτό τρικ για να νομίζουμε ότι πούλησαν πολλές και για αυτό αργούν... Δεν ήταν μιας μέρας αλλά δυο μισή.
  10. Steliossss

    Oppo R5s

    Ναι και σε μένα στο ίδιο στάδιο είναι.
  11. Steliossss

    Oppo R5s

    Κάποιοι ανέφεραν εδώ και σε δίπλα φορουμ ότι πάει στα 179 ευρώ, για αυτό ρωτάω.
  12. Steliossss

    Oppo R5s

    Είναι κανείς που δοκίμασε να το βάλει με φοιτητική έκπτωση; Είδα μετά που το παρήγγειλα ότι έχει 10% έκπτωση και τους έστειλα mail, ζητώντας τους να μου προσθέσουν την έκπτωση, αλλά είπαν ότι προϊόντα που είναι ήδη σε προσφορά, δεν γίνεται. Υ.Γ.Τετάρτη βράδυ το παρήγγειλα εγώ.
  13. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα φύγει παραγγελία (από Κίνα εννοείται) σε λίγες μέρες!
  14. Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το asus zenphone 5, αλλά βλέπω ότι είναι περσινό μοντέλο.Αξίζει η αγορά του αυτήν την εποχή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ περίπου που να έχει καλή κάμερα (όσο γίνεται) και καλή μπαταρία. Έχω δει το g2 από ebay αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με αυτές τις εκδόσεις και αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  16. Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ένα κινητό (και από κίνα) που πρώτον να είναι dual sim και δεύτερον (όσο γίνεται) να έχει καλή μπαταρία! Επίσης και 4G αν έχει είναι ευπρόσδεκτο! Οθόνη όχι πάνω από 5' Έβαλα 150 πάνω κάτω γιατί εκεί κυμαίνομαι αλλά αν υπάρχει κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στα 180-190 δεν θα έλεγα όχι. Ευχαριστώ!
  17. Έ ναι, με 35 ευρώ βρίσκω lcd display. Το tablet κρατάει ακόμα καλά.
  18. Καλησπέρα παιδιά! Σε ένα tablet asus έχει χαλάσει η οθόνη.Έκατσε πάνω ο αδελφός μου και ράγισε η οθόνη :P . Έχει δηλαδή, στο κέντρο περίπου, ένα μεγάλο μαύρο κύκλο (σαν ήλιος μαύρος :P).Έχει και άλλους 2-3 μικρούς τέτοιους κύκλους πιο κάτω.Το θέμα είναι ότι η touch screen παίζει κομπλέ σε αυτά τα σημεία.Μπορείς να κάνεις scroll κτλπ. Άρα χρειάζεται αλλαγή? Οι μαύροι κύκλοι βρίσκονται μόνο στην lcd display και άρα πρέπει να αγοράσω μόνο αυτήν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  19. Παιδιά γιατί δεν γράφει κανένα κινέζικο κινητό πόση ακτινοβολία έχει? Μήπως είναι φούρνος? Έψαχνα για sar και δεν έβρισκα...
  20. Θέλω να έχει 2gb ραμ γιατί τα 1 μου φαίνονται λίγα τώρα πια.Το ανέφερερα στο πρώτο ποστ. Αλλά ρε παιδιά βλέπω ότι τα 5αρια είναι τεράστια.Δεν μπορώ να κυκλοφορώ με παντόφλα... Αν είναι επώνυμο δίνω 100 ευρώ παραπάνω περίπου. Δεν πρόλαβα το optimus g :( Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας!
  21. Καλησπέρα σας παιδιά. Ψάχνομαι στο να αγοράσω ένα κινητό με 2gb ram και οθόνη μικρότερη από 4.7'' 4πύρηνο να έχει καλούτσικη κάμερα και μπαταρία. Αξιόπιστο και δοκιμασμένο. Όχι πάνω από 150 ευρώ αν γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  22. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! :)
  23. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο κατάλληλο θέμα. Θέλω να στείλω ευρώ σε έναν φίλο μου.Έχω καρτοσυμβόλαιο και αυτός what's up. Ξέρετε ποιο νούμερο πρέπει να καλέσω καθώς και πόσο ποσό μπορώ να στείλω? Ήταν μέχρι 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά... Ευχαριστώ!
  24. Ε λίγο σερφάρισμα και καμιά ταινία αμα λαχει. Γενικά ήθελα να μάθω ποια είναι χρήσιμα για εσάς...
  25. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στην σωστή κατηγορία.Αν όχι ας το μεταφέρει κάποιος mods. Επειδή είμαι πρωτάρης στο android ήθελα να μάθω ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε εσείς και αν μπορείτε/σας είναι εύκολο να μου εξηγήσετε τι χρησιμότητά τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Create New...