mirrorofsorrow Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Με την έλευση του 2009 το X-plore 1.22 στο κινητό μου δεν λειτουργεί και μου ζηταει αναβάθμιση στην νέα εκδοση.Γυριζω την χρονολογια στο 2008 και όλα έιναι οκ.Εβαλα την 1.30 και είμαι με τον περιορισμο των 3 secs.Φαντάζομαι το ιδιο να ισχύει και σε σας. Σε Ν95-2 και Ε90 ενώ το Τρίτη άνοιξε κανονικά στο ένα η 1.21 και στο άλλο η 1.22, απο σήμερα μου ζητούσε update. Πέρασα και στα 2 την 1.30 την οποία χρησιμοποιώ στα Ν78 και Ν82 εδώ και καιρό. Ο περιορισμός των 3 δευτ δε με ενοχλεί καθόλου καθώς η εφαρμογή πλέον εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητές της, κάτι που δεν γινόταν σε καμία προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Δοκιμασε να βαλεις την ημερομηνια 1 μηνα μπροστα να δουμε τι θα γινει! Εισαι σιγουρος οτι εχεις την 1.22 και οχι καποια παλιοτερη? Μου κανει εντυπωση γιατι στην συσκευη μου περασσα τον x-plore v1.22 μετα απο format και δεν ανοιγε μου ελεγε να βαλω την v1.30 Ααααα μήπως φταίει που η εφαρμογή μου είναι unregistered? Γιατί έβαλα χρονολογία 2020 και πάλι άνοιξε. Η έκδοση που έχω είναι η 1,22 (εσύ ο ίδιος μου είχες δώσει το link για να το κατεβάσω! :) ) Επίσης ποιος ο λόγος να μην βάλετε την 1,30? Έχει καμία διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Oχι δεν παιζει ρολο που ειναι unregistered και σε εμενα unregistered ειταν αφου την περασα μετα απο hard format. Πατησε εκει που λεει Version history http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Όταν ανοίγω την εφαρμογή κάνει 3,2,1 και με ρωτάει αν θέλω να δω για νεότερη έκδοση, πατάω όχι και είναι οκ. Δοκίμασα μπήκα σε φακέλους, έκανα αντιγραφή ένα αρχείο από τον ένα φάκελο στον άλλο.. φαίνεται να δουλεύει σωστά. Δεν ξέρω αν έχει δημιουργηθεί κάποιος άλλος περιορισμός. :O Για το post μου το παραπάνω sorry(αυτό που μεταφέρθηκε).. απλά θεώρησα οτι είναι πιο σωστό μέρος εδώ εφόσον ρώτησα μόνο για την εφαρμογή και όχι για τα παιχνίδια (που αναφέρονται στο αντίστοιχο θέμα...) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Δεν υπάρχει άλλος περιορισμός. Μόνο όταν το ανοίγεις και το κλείνεις περιμένεις 3 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Aπο την στιγμη που εχεις το 3,2,1 καλυτερα να βαλεις την 1.30 που ειναι πιο καινουρια. Εκτος εαν τρεξεις το κιτζεν και βαλεις τον κωδικο για να ξεκλειδωσεις την εφαρμογη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Εντάξει, δεν είναι τραγικά τα πράγματα. Έβαλα κι εγώ την έκδοση 1.30, καθώς η 1.22 δεν λειτουργούσε μόλις άλλαξε η ημερομηνία σε 1-1-2009. Εκτός από την splashscreen δεν υπάρχει κάτι άλλο που να δημιουργεί πρόβλημα. Εξάλλου η εφαρμογή είναι πλέον πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Στο φινάλε, στις περισσότερες συσκευές έχεις πολλή διαθέσιμη RAM και μπορείς να κρατάς ανοιχτή την εφαρμογή στο παρασκήνιο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 το ιδιο και με εμενα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 το ιδιο και με εμενα..... στο ν82 δικο μου δουλευει ακομη η { 1,22 all files } Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εγκατέστησα στο Ε65 το nokia internet radio απο το site της nokia.Ολα καλά αλλά όταν πάω να του βάλω manual σταθμούς δεν τους βρήσκει.Οι διεθύνσεις είναι σώστες γιατί μέσο coreplayer παίζουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 'Curse of Silence' exploit squelches inbound SMS/MMS to Nokia S60 devices.Συγνωμη αν βγαινω λιγο εκτος θεματος αλλα δεν βρηκα που να το βαλω,εχει ομως αρκετο ενδιαφερον:http://www.engadget.com/2008/12/31/curse-of-silence-exploit-squelches-inbound-sms-mms-to-nokia-s6/ :worry: Είναι ιδιαίτερα σοβαρό θέμα, καθώς είναι πολύ εύκολο να σταλεί τέτοιο μήνυμα από κάποιον κακόβουλο "φίλο" και επιπλέον ο παραλήπτης δεν το καταλαβαίνει ότι έχει δεχτεί επίθεση (καθόλου στα έκδοσης 2.6, 3.0, εμμέσως στα 2.8, 3.1). Και πλέον έχουμε λόγο να εγκαθιστούμε antivirus, καθώς η F-Secure έβγαλε έκδοση που ανιχνεύει και διορθώνει το πρόβλημα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εγκατέστησα στο Ε65 το nokia internet radio απο το site της nokia.Ολα καλά αλλά όταν πάω να του βάλω manual σταθμούς δεν τους βρήσκει.Οι διεθύνσεις είναι σώστες γιατί μέσο coreplayer παίζουν μια χαρά. Συμβαίνει σε όλους σχεδόν. Έχει γίνει πολλές φορές αναφορά αυτού του προβλήματος. Μέχρι στιγμής δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Συνέχισε με το CorePlayer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Υπαρχει κανενας αξιοπιστος μετρητης δεδομενων, που να μετρα upload-download οταν σερφαρουμε στο internet? Τα mb κοστιζουν στο mobile internet, θελω να εχω ελεγχο της καταστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Το Μητρώο δεν σε καλύπτει; Αναφέρει τον όγκο των ληφθέντων καθώς και των σταλθέντων δεδομένων.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 επειδη και εγω παρατηρησα το ιδιο με το x-plore 1.22, ψαχνω την 1.30 εκδοση. στο γνωστο μαγαζακι ομως ,δεν υπαρχει. καποιο λινκ καποιος? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Tο θεμα φιλε μου ειναι να το βρουμε απο τα μαγαζακια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Και ποτέ να μην βγει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, ο μοναδικός περιορισμός είναι η καθυστέρηση 3 δευτερολέπτων. Το πρόγραμμα αξίζει και προσωπικά, το θεωρώ ως την κορυφαία εφαρμογή για 3rd edition. Ίσως έτσι αναγκαστεί πολύς κόσμος να το αγοράσει και βελτιωθεί και άλλο η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Και ποτέ να μην βγει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, ο μοναδικός περιορισμός είναι η καθυστέρηση 3 δευτερολέπτων. Το πρόγραμμα αξίζει και προσωπικά, το θεωρώ ως την κορυφαία εφαρμογή για 3rd edition. Ίσως έτσι αναγκαστεί πολύς κόσμος να το αγοράσει και βελτιωθεί και άλλο η εφαρμογή. Τι εννοεις καθυστερηση 3 δευτερολεπτων;Εσυ το χρησιμοποιεις ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Τι εννοεις καθυστερηση 3 δευτερολεπτων;Εσυ το χρησιμοποιεις ετσι; για να ανοιξει το προγραμμα και για να κλεισει χρεΙαζεται 3 δευτερολεπτα...επδ ειναι trial..αυτο..κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα..!;);):happy: Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Τι εννοεις καθυστερηση 3 δευτερολεπτων;Εσυ το χρησιμοποιεις ετσι; Έχει μια εισαγωγική splash screen, η οποία διαρκεί 3 δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή κανονικότατα. Όπως ξαναείπα, μπορείς να την έχεις ανοιχτή για να μην καθυστερείς στο άνοιξε-κλείσε. Εγώ προσωπικά την κατέβασα από το επίσημο site. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κανένας άλλος περιορισμός. Και ναι, για αυτή την εφαρμογή θα έδινα χρήματα πολύ ευχαρίστως. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Τι εννοεις καθυστερηση 3 δευτερολεπτων;Εσυ το χρησιμοποιεις ετσι; Εννοείται. Και παλιότερα εποχή 3250 και Ν80 που δεν είχε βγει ακόμα κάποιο κρακ, έτσι το χρησιμοποιούσαμ εκαι λέγαμε ευχαριστώ για μια τόσο πλήρης φαρμογή. Τώρα, που έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, ένα pause 3" δεν θα με απέτρεπε να συνεχίζω να την χρησιμοποιώ. Κατά την έξοδο το κλείνω απο το handy taskman με kill και δεν χρειάζεται να περιμένω άλλα 3". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Έχει μια εισαγωγική splash screen, η οποία διαρκεί 3 δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή κανονικότατα. Όπως ξαναείπα, μπορείς να την έχεις ανοιχτή για να μην καθυστερείς στο άνοιξε-κλείσε. Εγώ προσωπικά την κατέβασα από το επίσημο site. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κανένας άλλος περιορισμός. Και ναι, για αυτή την εφαρμογή θα έδινα χρήματα πολύ ευχαρίστως. ;) Τοτε φιλε πανο θα την χρησιμοποιησω κανονικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Το Μητρώο δεν σε καλύπτει; Αναφέρει τον όγκο των ληφθέντων καθώς και των σταλθέντων δεδομένων.:) Δεν το ηξερα αυτο, να σαι καλα. Βεβαια, αν υπηρχε και ειδικο προγραμμα γι' αυτη τη δουλεια θα ηταν ακομη καλυτερα, αλλα στη χειροτερη θα χρησιμοποιησω το μητρωο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Και σε μενα το xplore δεν δουλευει πλεον,ειχα την 1.20.Μια χαρα και η 1.30 εστω και ετσι.Βεβαια να πω οτι καταφερα να την κανω full.Αν θυμαστε σε καποια προηγουμενη εκδοση μαζι με την εγκατασταση εμπαινε και ενα text με ενα serial μεσα στην καρτα.Αυτο το ειχε βαλει ο <<μαστορας>> ο οποιος δουλευε στην εταιρια και επειδη τον διωξανε το ειχε βαλει σκοπο να τους τα <<σπαει>>.Μολις ομως κλεισω το xplore και το ανοιξω ξανα τοτε ζηταει συνδεση για επιβεβαιωση οποτε δωρο αδωρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts