Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ


nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nα ρωτησω κατι που εχει ξανασυζητηθει αλλα δεν το βρησκω τωρα.

Θελω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το οριζω καποιο χρονικο διαστημα και αφου περασει αυτο να κλεινει το κινητο. Κατι σαν timer δηλαδη. Δυσκολο να υπαρχει κατι τετοιο.

Αν δεν υπαρχει θελω καποιο προγραμμα (ξερω οτι υπαρχει αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγαν) που να του ορισω μετα απο συγκεκριμενο χρονο να κανει επανεκινηση.

Το χρειαζομαι καθως τα βραδια ακουω ραδιοφωνο και με παιρνει ο υπνος και καταναλωνει το ραδιοφωνο μπαταρια ολη την νυχτα!

 

Βοηθηστε παιδια οποιος ξερει!:)

 

Κάπου είχα πετύχει και μια εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό που θες, να κλείνει το ραδιόφωνο, αλλά δεν θυμάμαι πως λεγόταν... Θα το κοιτάξω όμως...

 

 

Την βρήκα! Sleep music λέγεται... Τώρα την κατέβαζω να δω και αν δουλεύει όντως...

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολους.

Παιδια, βοηθειστε γιατι εχω μπερδευτει. Προσπαθω να βρω την εφαρμογη nokia email και δεν μπορω. Παντα πεφτω πανω στο nokia messaging που δεν ειναι αυτο που θελω.

Το nokia email αλλαζει εντελως το interface των μειλ, αντιθετα η εφαρμογη που κατεβαζω ειναι απλα σαν ενας οδηγος για τη δημιουργια γραμματοκιβωτιου.

Μπορει να δωσει καποιος ενα λιγκ?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Link to comment
Share on other sites

Opera Mini 5 Beta Released – Gets new UI, Copy and paste and tabs

http://dailymobile.se/2009/09/16/opera-mini-5-beta-released/

 

Popular features

Innovative and Easy-to-use Living up to our vision of providing the best Internet experience on any device, Opera Mini 5 boasts a powerful new user interface. Merging the best from our desktop browser together with new innovations for mobile phones, Opera Mini is advanced, yet highly intuitive to use.

Tabs

With tabbed browsing you no longer need to interrupt one session to start another. Use your web-mail in one window, Facebook in another, Twitter in a third and all that while checking the latest sports results. With Opera Mini you can easily identify the different tabs and jump between them.

http://www.opera.com/bitmaps/products/mini/next/tabbed-browsing.jpg

 

Password manager

No more hassle with those hard to enter user names and passwords. Opera Mini 5 will remember your credentials and you can log on to your favorite Web sites with just a single click. The passwords are stored on your phone for your convenience.

http://www.opera.com/bitmaps/products/mini/next/password-manager.jpg

 

Full Web in your palm

When visiting a Web page, Opera Mini displays the overview of the page and suggests where to begin your reading before you zoom in. Opera Mini also detects when on a Web page designed for a mobile phone and displays it optimally.

 

Touch & Keypad

The user interface has been designed for both touchscreen and keypad style mobile phones. With a touchscreen you can enjoy even easier navigation with our new zooming and kinetic scrolling.

http://www.opera.com/bitmaps/products/mini/next/touch-n-keypad.jpg

 

Speed Dial

Get your favorite Web page with just one click. Speed Dial is a set of visual bookmarks you see when you open a new tab, like a dashboard for your on-line life. To add a new page, simply click on an empty Speed Dial slot, and Opera will make suggestions based on your browsing history and bookmarks.

http://www.opera.com/bitmaps/products/mini/next/speed-dial.jpg

 

Built for speed

Time is precious. Opera Mini compresses pages by up to 90% before being sent to your phone meaning faster page load times than in other mobile Web browsers.

 

Find things faster

The new Opera Mini lets you search for text within a Web page so you can get to the information you need even quicker than before.

 

Power scrolling

Scroll at warp speed using your phone keypad or by dragging the page on a phone with a touch screen.

 

http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/09/opera-mini-5-screenshot-01-280x375.jpg http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/09/opera-mini-5-screenshot-02-250x375.jpg http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/09/opera-mini-5-screenshot-03-280x375.jpg

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Link to comment
Share on other sites

Stendor μπηκα να ποσαταρω για το νεο Opera και με προλαβες!!!

Το δοκιμασα και εχω να πω οτι ειναι καταπληκτικος!:clap:

Το tabed browsing και το πανελ της αρχικης σελιδας ειναι φανταστικα! Και επισης ειναι οτι πιο γρηγορο εχω ποτε δοκιμασει.

Μπαινεις στις σελιδες ταχυτατα.

 

Υπαρχουν μερικα προβληματακια ακομη αλλα beta ειναι. Στην τελικη θα φτιαξουν.

Την περιμενω με ανυπομονησια!

Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται τέλεια αυτή η έκδοση!!

Με αντικατάσταση της έκδοσης κρατάει τους σελιδοδείκτες? Ή πρέπει να τους ξαναβάλω μετά?

Link to comment
Share on other sites

stefanw595 θέλω να δω πως αποδίδει και στο 5800. Ο 4.2 ήταν καλός αλλά έτρωγε κολλήματα και έκλεινε μόνος του. Ελπίζω να είναι πιο σταθερός με το S60 5th edition. Με έχει βολέψει πάρα πολύ ο safari του iphone με τα tabs, copy/paste κτλ και θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργούν σωστά και στο opera mini. Πάντως από τις εικόνες δείχνει ένας ολοκαίνουριος browser.

 

@navi55 Αν δεν κάνω λάθος σε ρωτάει αν θες να κρατήσεις τα δεδομένα μετά την αντικατάσταση. Αυτό μου έβγαζε όταν περνούσα καινούργιες εκδόσεις πάνω από παλιότερες.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Link to comment
Share on other sites

Το περασα προσωρινα μιας και με το που το εκλεισα το προγραμμα εκανε επανεκκινηση το κινητο. Δεν αντικαθιστα τις προηγουμενες εκδοσεις. Περνιεται ως νεο/διαφορετικο προγραμμα.
Link to comment
Share on other sites

:) επιτέλους του βάλανε καρτέλες, στις οποίες μπορείς να έξαλλασεσαι εύκολα...

πολύ καλή η εμφάνιση του menu .

 

Δεν έχουν βάλει όμως στην beta έκδοση συγχρονισμό.

κλασικα βίντεκι :( δεν μπορείς να δεις (πίστευα πως η επόμενη έκδοση θα είχε κάτι)

Αργεί στο να πάρει τις συντομεύσεις του πληκτρολογίου π.χ. "**", αλλά ακόμα είναι beta...

 

+ότι πλέον δεν έχει βοήθεια για της συντομεύσεις , αν πατήσεις π.χ. * και περιμένεις δεν θα βγει κανένα παράθυρο.(πρέπει να πας βοήθεια για να τις δεις...)

Όπως βρίσκω χαζό εκείνο το παραθυράκι με τα σύμβολα που έχει κάθε πληκτρο...(πηγα να γράψω ένα url και μου δειχνε τα σύμβολα... Λες και εγώ τόσους μήνες δεν τα έμαθα. Κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάτι ώστε να μην φαίνεται)

 

Τα περνώ πίσω τα καλά λόγια... Έχετε προσπαθήσει να βάλετε κωδικό σε κάποια σελίδα; και να θέλετε να βάλετε νούμερα...τα θέλει ένα-ένα... Και για να γράψεις username με Τ9 δεν γίνεται...

Edit:τελικά δεν γίνεται να γράψει καθόλου με Τ9... Και όσο αφορά τα νούμερα ... Το ίδιο και αυτα...

 

Το copy paste δεν λειτουργεί , τουλάχιστον σε εμένα, σωστά... Αλλού επιλέγω αλλού μαρκάρει (πιο χαμηλά)

 

δοκίμασα να γράψω ένα κείμενο και αμέσως να αλλάξω μέγεθος γραμματόσειράς , για κάθε φορά που το έκανα έγραφε ξανά το ίδιο σύμβολο (όλο αυτό μέχρι να σβήσει το βοηθητικό μενού που σου λέει ποια σύμβολα έχει το πληκτρο που πατάς...

 

Έχει δουλειά ακόμα.... Πολύ...

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...
Link to comment
Share on other sites

Εγω μια προχειρη ματια που του εριξα δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα. Το μονο σοβαρο προβλημα που ειδα ηταν οτι οταν το γυριζα το κινητο σε landscape η σελιδα ειχε το ιδιο μεγεθος και το υπολοιπο κενο ηταν ασπρο. Ελπιζω να το διορθωσουν.

Επισης επειδη δεν γραφω ποτε με Τ9 δεν εχω το προβλημα του φιλου.

 

@stendor δεν εχω κανενα 5th edition κινητο για να σου πω αλλα απο το δικο μου δειχνει πως η τελικη εκδοση θα ειναι ο πιο καλος browser.

Επισης ειναι σιγουρα 4-5 φορες ταχυτερος απο τον ενσωματομενο της συσκευης.

Και εχει password manager πραγματα πρωτογνωρα για τετοιες συσκευες!

 

Εdit: Τελικα υπαρχει στις ρυθμισεις να το πας σε landscape mode αλλα παλι υπαρχει σοβαρο λαθος.

Ενω το εχεις ορθιο το κινητο αυτο ειναι γυρισμενο σε landscape και οταν το γυρισεις για να βλεπεις κανονικα αυτο γυρναει σε portrait αλλα αναποδα...:wacko:

Πιστευω αυτα τα προβληματα θα φτιαφξουν ομως.

Link to comment
Share on other sites

Και στην προηγούμενη έκδοση υπάρχει ρύθμιση για landscape αλλά αυτό το έχει κυρίως για τις συσκευές που δεν έχουν αισθητήρα κίνησης.
Link to comment
Share on other sites

Θα κλεισω τον αισθητηρα κινησης και νομιζω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα και θα μενει οπως ειναι.

 

Edit: Τελικα αν κλεισεις την αυτοματη περιστροφη λειτουργει σωστα αλλα ειναι μπελας αυτο που δεν γινεται αυτοματα. Ασε που παραδοξως με βολεψε καλυτερα σε portrait.

Link to comment
Share on other sites

Άδικες εντυπώσεις οι φωτογραφίες και τα βίντεο για τον opera mini 5 beta.

Πήγα να αποθηκεύσω ένα σελιδοδείκτη και έκλεισε η εφαρμογή! Επίσης έχουν προσθέσει κάποια εφέ τα οποία επιβαρύνουν την εφαρμογή. Για παράδειγμα όταν ανοίγω μία σελίδα και προχωράω με τα νούμερα 2-4-6-8 η κίνηση είναι πιο ομαλή. Όλα αυτά τα εφέ επηρεάζουν αρνητικά την απόδοση της εφαρμογής.

Επίσης αυτό με την γραφή που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις λεξικό και να το αλλάξεις σε αριθμητικό πληκτρολόγιο.. είναι υπερβολικά σπαστικό!

 

Μάλλον είναι η πιο χάλια beta έκδοση που έχουν βγάλει.. και δεν το κόβω να διορθωθούν όλα αυτά τα προβλήματα. Ειδικά αυτό με το πληκτρολόγιο βλέπω να παραμένει και στην τελική έκδοση.

Link to comment
Share on other sites

Πήγα να αποθηκεύσω ένα σελιδοδείκτη και έκλεισε η εφαρμογή!

Λογικό να υπάρχουν προβλήματα αφού είναι beta έκδοση και όχι τελικό προϊόν.

 

Επίσης αυτό με την γραφή που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις λεξικό και να το αλλάξεις σε αριθμητικό πληκτρολόγιο.. είναι υπερβολικά σπαστικό!

Αν από τις ρυθμίσεις θέσεις την επιλογή Inline editing σε off τότε σε κάθε πλαίσιο κειμένου θα εμφανίζεται ο συμβατικός κειμενογράφος του S60 (όπως ακριβώς δηλαδή στην προηγούμενη έκδοση του Opera Mini).

In Trance We Trust
Link to comment
Share on other sites

Eμενα navi55 δεν παρουσιασε προβλημα στην αποθηκευση σελιδοδεικτη.

Σιγουρα θελει διορθωσεις αλλα αν την προσεξουν θα ναι τρομερος browser.

Link to comment
Share on other sites

Λογικό να υπάρχουν προβλήματα αφού είναι beta έκδοση και όχι τελικό προϊόν.

 

 

Αν από τις ρυθμίσεις θέσεις την επιλογή Inline editing σε off τότε σε κάθε πλαίσιο κειμένου θα εμφανίζεται ο συμβατικός κειμενογράφος του S60 (όπως ακριβώς δηλαδή στην προηγούμενη έκδοση του Opera Mini).

 

Όντως!

Πάντως φορτώνει ακόμα πιο γρήγορα τις σελίδες. Βέβαια σε κάποιες μικρές σελίδες τις ανοίγει χωρίς να εμφανίσει στο κάτω μέρος ότι την φόρτωσε που αυτό είναι ένα ακόμα κόλλημα της εφαρμογής. Όπου και να πατήσεις έχει καθυστέρηση. Ελπίζω η τελική έκδοση να μην έχει όλα αυτά τα κολλήματα.

 

Σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις είχαν βγάλει στην αρχή beta έκδοση, αλλά αυτή έχει τα περισσότερα κολλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Ενας καλος φιλος απο παλια ηρθε παλι κοντα μας.

Θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερα γραμματα.Λειτουργει με <<χρονοκαθυστερηση>> οπως ο X-plore.

http://imageshack.gr/files/a4b5t0dmn7xvnfqawibe_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/xd9l6i631xd0zuq0lt5o_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/8nfgqdokw7aaochsxrgq_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/hbauifl3ksi0uajzcee5_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/90b2zgabrwdt0g8rppg7_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/s8w0al5kr7ziz2a7t0ig_thumb.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

Ποια εκδοση ειναι αυτη impreza_sti? Η 2.00 δεν ειναι?

Γιατι εγω που την περασα δεν ειναι κριβως ετσι.

Εχω και ενα προβλημα. Δεν φαινονται τα γραμματα στον file manager.

Ιδου.

Εdit: Το θεμα μου πρεπει να φταιει που ειναι μαυρο.

Υπαρχει καποια λυση ωστε να αλαξουμε το χρωμα της γραμματοσειρας?

Link to comment
Share on other sites

Εdit: Το θεμα μου πρεπει να φταιει που ειναι μαυρο.

Υπαρχει καποια λυση ωστε να αλαξουμε το χρωμα της γραμματοσειρας?

Ναι, αυτό πρέπει να είναι. Καλύτερα άλλαξε θέμα

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Link to comment
Share on other sites

Nαι ομως στο πρωτο screenshot που παραθετει ο impreza_sti το θεμα ειναι παλι μαυρο αλλα τα φραμματα κοκκινα. Πως γινεται αυτο?
Link to comment
Share on other sites

Μια είναι η λύση stefanw595 και στην είπε ο ddr2, μόνο θέμα μπορείς ν' αλλάξεις, γιατί η γραμματοσειρά δεν γίνεται να αλλάξει χρώμα αν δεν τροποποιήσεις το θέμα.

 

Γιατί αυτός που έφτιαξε το θέμα έχει επιλέξει τα μη επιλεγμένα αντικείμενα να έχουν χρώμα κόκκινο. Ενώ στο δικό σου τα έχει επιλέξει να είναι μαύρα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Link to comment
Share on other sites

Καλα δεν ειναι και τοσο επιγον ενταξει απλα ελεγα μηπως υπηρχε καποια ευκολη λυση.

 

Να ρωτησω κατι αλλο. Βασικα δεν ξερω αν ειναι καλα εδω που το ρωταω αλλα δεν ξερω που. Με την εφαρμογη ebuddy αν μπαινεις μεσω ιντερνετ και οχι wifi η χρεωση πως γινεται? Ειναι με ογκοχρεωση? Και ποσο χρεωνει? Αν γνωριζει καποιος ας με διαφωτισει!

Link to comment
Share on other sites

Nαι ομως στο πρωτο screenshot που παραθετει ο impreza_sti το θεμα ειναι παλι μαυρο αλλα τα φραμματα κοκκινα. Πως γινεται αυτο?

 

Αυτό παίζει, ανάλογα με το θέμα.

Ξέρεις πόσα θέματα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω, ακριβώς για αυτό το λόγο?

Είναι πρόβλημα....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα, κατεβασα καποια αρχεια .swf τα οποια και προσπαθησα να βαλω ειτε σαν screen saver ειτε σαν φοντο στο ν82. το θεμα ειναι οτι με τα screen saver δεν μενουν πανω απο 1 λεπτο γιατι μετα μου πεταει το default με το κλασικο ψηφιακο ρολογακι ενω για το φοντο δεν μου δινει τετοια επιλογη. υπαρχει καποια εφαρμογη που να τα κανει αυτα? το cClock, handy weather και ionBattery μενει στην οθονη για παραδειγμα μονιμα στην εξοικονομηση ενεργειας!

Επισης, μηπως υπαρχει καποιος τροπος να κατεβουν εικονες των τραγουδιων που εχω στη μουσικη, μεσα στο τηλεφωνο απ το ιντερνετ? γιατι το να βαζεις μια -μια ειναι καπως δυσκολο για 800+τραγουδια που εχω μεσα στο κινητο. οπως πχ γινεται στα windows!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα, κατεβασα καποια αρχεια .swf τα οποια και προσπαθησα να βαλω ειτε σαν screen saver ειτε σαν φοντο στο ν82. το θεμα ειναι οτι με τα screen saver δεν μενουν πανω απο 1 λεπτο γιατι μετα μου πεταει το default με το κλασικο ψηφιακο ρολογακι ενω για το φοντο δεν μου δινει τετοια επιλογη. υπαρχει καποια εφαρμογη που να τα κανει αυτα?

 

Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιείς .swf αρχεία σαν προφύλαξη οθόνης χωρίς να εξαφανίζεται μετά από λίγο, αλλά δε το συνιστώ γιατί είναι πολύ ενεργοβόρος. Αν θές πάντως να το δοκιμάσεις ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

 

1. Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το Jbak Taskman.

2. Αφού το εγκαταστήσεις πήγαινε Menu->Tools->Processes

3. Βρές τη διεργασία "screensaver" και πάνε Menu->Program Rules

4. Επίλεξε τα: "Kill after send to back", "Kill after boot", "Kill after memory clean" και πάτα "ΟΚ"

5. Τερμάτισε την διεργασία "screensaver" (Menu->Terminate Process)

 

Ως εδώ καταφέραμε να απενεργοποιήσουμε την προφύλαξη οθόνης. Αν αφήσεις το κινητό σου, όταν έρθει η ώρα να ενεργοποιηθεί η προφύλαξη οθόνης θα φαίνεται η αρχική οθόνη του κινητού. Απομένει να βάλουμε και μια εφαρμογή που να λειτουργεί σαν screensaver manager.

 

6. Εγκατέστησε την εφαρμογή Pikkoo (ή κάποια άλλη που κάνει την ίδια δουλειά) και επέλεξε ένα από τα προεγκατεστημένα ρολογια ή κατέβασε άλλα

 

Για να ενεργοποιήσεις ξανά την παλιά προφύλαξη οθόνης ακολούθησε τα βήματα 1,2,3 και αποεπίλεξε αυτά του βήματος 4!

In Trance We Trust
Link to comment
Share on other sites

MobiTubia v1.85 Build 9 for Donors S60v3 SymbianOS9.x

http://i41.tinypic.com/34njkvm.jpg

Ελπιζω να δουλευει το youtube.

 

Edit:Δυστυχως το προβλημα συνεχιζεται και δεν μπορω να δω video απο του youtube μεσω της εφαρμογης.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...