alexclone Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Αυτο που πας να βαλεις εχει 3 αρχεια και το ενα απο αυτα το υπογραφεις? Αυτο εχεις? Εγω αυτο το ειχα δοκιμασει και μου βγαζε σφαλμα. ναι αυτο που υπογραφεις το τελευταιο αρχειο... ποια εκδοση εχεις βαλει εσυ?δουλευει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Kαλυτερα δοκιμασε την .v1.00 Εαν δεν κανουν εγκατασταση ολα τα αρχεια τρεξε το patche του installserver μετα λογικα θα κανουν.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 καλησπερα. θα ηθελα τη βοηθεια σας. Χρησιμοποιω το διαδικτυακο ραδιοφωνο της νοκια αλλα θελω να προσθεσω καποιους αλλους σταθμους που δεν υπαρχουν στο προγραμμα. το προβλημα ειναι οτι οταν παω να βαλω λινκ της μορφης: mms://..... δεν το αποθηκευει, θελει http://..... Υπαρχει καποιος τροπος να ακουσω τους σταθμους που θελω μεσω αλλου προγραμματος? Επισης κ με τον ιστο κ το opera αν παω σε ιστοσελιδες με ελληνικους σταθμους παλι δεν τα παιζει για καποιο λογο. εχει κανεις καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Νομίζω μπορεί να τα παίξει ο skyfire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Kαλυτερα δοκιμασε την .v1.00 Εαν δεν κανουν εγκατασταση ολα τα αρχεια τρεξε το patche του installserver μετα λογικα θα κανουν.. αυτην βαζω,ολα κανονικα, ανοιγει μια φορα και μετα το σφαλμα... δεν ξερω τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 ναι αυτο που υπογραφεις το τελευταιο αρχειο... ποια εκδοση εχεις βαλει εσυ?δουλευει κανονικα? Οχι εμενα δεν μου δουλεψε! Εκανα 2-3 προσπαθειες και μετα η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα να το ψαχνω και το παρατησα. Τωρα που μου το θυμισες θα κανω καμια προσπαθεια ακομη οταν βρω χρονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 καλησπερα. θα ηθελα τη βοηθεια σας. Χρησιμοποιω το διαδικτυακο ραδιοφωνο της νοκια αλλα θελω να προσθεσω καποιους αλλους σταθμους που δεν υπαρχουν στο προγραμμα. το προβλημα ειναι οτι οταν παω να βαλω λινκ της μορφης: mms://..... δεν το αποθηκευει, θελει http://..... Υπαρχει καποιος τροπος να ακουσω τους σταθμους που θελω μεσω αλλου προγραμματος? Επισης κ με τον ιστο κ το opera αν παω σε ιστοσελιδες με ελληνικους σταθμους παλι δεν τα παιζει για καποιο λογο. εχει κανεις καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων. Ριξε μια ματια στο θεμα: Radio stream μεσω Coreplayer Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris272000 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Καλησπέρα... έχω το Νοκια Ν78 και ψάχνω για έναν καλό video player. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε από που θα τον κατεβάσω? Για μουσική έχω το TTPod. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Καλησπέρα... έχω το Νοκια Ν78 και ψάχνω για έναν καλό video player. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε από που θα τον κατεβάσω? Για μουσική έχω το TTPod. ευχαριστώ Ψάξε στο google για το Core Player, είναι πολύ καλός. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 καλησπερα, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω τα smart movie, και x-plore για nokia n79?? μονο μην μου πειτε για μαγαζακια γιατι δυστυχως παρολο που ρωτησα στο forum δεν βρηκα σε ποιες γειτονιες βρισκονται.. ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Tον x-plore μπορεις να τον κατεβασεις απο την επισημη σελιδα του με μοναδικο περιορισμο τα 3 δευτερολεπτα που πρεπει να περιμενεις για να ανοιξει - κλεισει η εφαρμογη. http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Τo smartmovie μπορεις να το κατεβασεις απο την ιδια σελιδα: http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie Eαν θελεις να το βρεις σπασμενο θα πρεπει να ψαξεις στο google. Aπαγορευεται να δινονται αυτες οι πληροφοριες στις σελιδες του MyPhone. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, αντιμετωπιζω ομως τωρα ενα πιο σοβαρο προβλημα...οτι εφαρμογη, game, και αν περασω στο κινητο ενω μου δειχνει οτι κσνει κανονικα εγκατασταση, μολις ολοκληρωνεται παω στο φακελο εφαρμογες οπου τις περναγε τοσο καιρο και δεν υπαρχει τιποτα!!! που τις πηγαινει ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 ναι αυτο που υπογραφεις το τελευταιο αρχειο... ποια εκδοση εχεις βαλει εσυ?δουλευει κανονικα? εχει το ν95 υπερυθρες?:wacko: ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, αντιμετωπιζω ομως τωρα ενα πιο σοβαρο προβλημα...οτι εφαρμογη, game, και αν περασω στο κινητο ενω μου δειχνει οτι κσνει κανονικα εγκατασταση, μολις ολοκληρωνεται παω στο φακελο εφαρμογες οπου τις περναγε τοσο καιρο και δεν υπαρχει τιποτα!!! που τις πηγαινει ρε παιδια?? μαλον πουθενα,δοκιμασες μια επανεκινηση?αλλιως πας για σοφτ ρεσετ... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Υπάρχει Ελληνοτουρκικό λεξικό. Κοίταξα το slovoed αλλά δεν έχει. Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Παιδια υπαρχει εφαρμογη Photoshop η κατι παρομοιο οπως στον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Eχει καποιος το Nokia Facebook Client για S60 ? στην σελιδα της ovi δεν ειναι διαθεσιμο πλεον δεν ξερω γιατι δυστηχως δεν προλαβα να το κατεβασω και εχω ψαξει παντου (και στα γνωστα μαγαζακια) αλλα δεν βρισκω τιποτα αν εχει κανεις υποψην του η το εχει κατεβασει ας δωσει το "φως" του :) ΥΓ: Η τελευταια εκδοση του ebuddy ειναι η 1.0.4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Παιδια υπαρχει εφαρμογη Photoshop η κατι παρομοιο οπως στον υπολογιστη? Δοκιμασε το PhotoRite αλλα μην περιμενεις και πολλα.. Πες μας τι θελεις να κανεις και ισως να υπαρχει η επιλογη σε καποια αλλη εφαρμογη. Υπάρχει Ελληνοτουρκικό λεξικό. Κοίταξα το slovoed αλλά δεν έχει. Ευχαριστώ Δεν υπαρχει.. υπαρχουν μονο τα κλεξικα ποπυ εχεις δει στο SlovoEd Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Έχω δοκιμάσει και με τις 2 εκδόσεις του X-Plore 1.34 που κυκλοφορούν και πάντα σκάει στην εγκατάσταση το μήνυμα για "Σφάλμα Πιστοποιητικού". Καμιά ιδέα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Έχω δοκιμάσει και με τις 2 εκδόσεις του X-Plore 1.34 που κυκλοφορούν και πάντα σκάει στην εγκατάσταση το μήνυμα για "Σφάλμα Πιστοποιητικού". Καμιά ιδέα? το χεις κανει sign? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 το χεις κανει sign? Tο έκανα στην αρχή με το Rootsign και δεν έπιασε. Αλλά το ξαναέκανα και όλα καλά. Γιατί όμως δεν λένε από την αρχή ότι είναι unsigned να το ξέρουμε? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Εξαρτάται από που το κατεβάζεις. Οι περισσότεροι το κατεβάζουν από την επίσημη σελίδα της εφαρμογής όπου δεν χρειάζεται, φυσικά, υπογραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 οποτε τελος καλο ολα καλα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μια χαρά παίζει. Ξέρετε αν το 2ο εικονάκι του X-plore μπορούμε να το σβήσουμε χωρίς πρόβλημα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μια χαρά παίζει. Ξέρετε αν το 2ο εικονάκι του X-plore μπορούμε να το σβήσουμε χωρίς πρόβλημα? Yπαρχει ενα κολπακι που ειχα διαβασει στα Hacks & Patches για το πως μπορουμε να κρυψουμε τα εικονιδια απο διαφορες εφαρμογες. Εαν ψαξεις θα το βρεις και εγω ετσι σκεφτομουν να το κρυψω αλλα σημερα δεν μου ανοιγει καθολου ο x-plore. Ισως να φταιει το οτι πειραξα ενα αρχειο που εχει σχεση με την εφαρμογη. Ποτε εκανες εγκασταση τον x-plore? Τον εχεις ανοιξει -κλεισει πολλες φορες? edit: Eκανα απεγκατασταση - εγκατασταση τον x-plore και φαινεται να λειτουργει κανονικα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Αν και ειχα βολευτει εδω και καιρο με το ebuddy σαν multi messenger σημερα ξανα εψαξαξα για windows live messenger και ειδα οτι η v3 λειτουργει κανονικοτατα σαν το γνωστο messenger που ξερουμε ... το κινητο μου 6210 navi αλλα και σε Ε66 και σε 5800 που το εβαλα δουλευει κανονικοτατα! Δεν ξερω αν επιτρεπεται να σπαμαρω την σελιδα παντως αν το googlarete σαν "windows messenger symbian" το βγαζει πρωτη μουρη στο καβουρι απλα εχει και ενα αρχειο dep.sisx μεσα το οποιο δεν το εκανα install αλλα παλι δουλευει κανονικα... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts