navi55 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ωχ.. ξέχασα πριν να γράψω την έκδοση.. Είναι η 1,3. Για ποιο λόγο να την κατεβάσεις από τα μαγαζιά? Μπες από την σελίδα http://www.ebuddy.com και κατέβασέ την κατευθείαν. Δωρεάν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Στεφανε, το ebuddy ειναι τσαμπα!:happy: Μπες απο το κινητο σου και θα το κατεβασεις πολυ ευκολα! Γιαννη απο το browser του κινητου να μπω στο http://get.ebuddy.com η μεσω της εφαρμογης? Βασικα αυτη την στιγμη δεν εχω και wi-fi εδω που ειμαι..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Οπως ειπε και ο navi55 μπες απο τον browser του κινητου στο http://www.ebuddy.com και θα δεις που εχει επιλογη να το κατεβασεις!(η σελιδα εμφανιζεται συγκεκριμενα για τον browser του κινητου και ειναι πολυ ευκολο) Και wifi να μην εχεις μπες απο gprs ειναι πολυ λιγα kb! καμια 300 η ολη διαδικασια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Οπως ειπε και ο navi55 μπες απο τον browser του κινητου στο http://www.ebuddy.com και θα δεις που εχει επιλογη να το κατεβασεις!(η σελιδα εμφανιζεται συγκεκριμενα για τον browser του κινητου και ειναι πολυ ευκολο) Και wifi να μην εχεις μπες απο gprs ειναι πολυ λιγα kb! καμια 300 η ολη διαδικασια... Εμένα από wap της Cosmote με αφήνει να το κατεβάσω, αλλά μετά δε συνδέεται με την καμία.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Εμένα από wap της Cosmote με αφήνει να το κατεβάσω, αλλά μετά δε συνδέεται με την καμία.. Δυστηχως δε γνωριζω απο cosmote και wap αλλα εμενα με voda και gprs παιζει μια χαρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Κατευθείαν το sis πέρασα όπως κάθε φορά τώρα τις τελευταίες φορές δε μου το έχει κάνει, μπορεί να ήταν τυχαίο Σε εμενα δεν δημιουργησε κανενα προβλημα? Τελικα τι εγινε ολα ok? Δοκιμασε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Εμένα από wap της Cosmote με αφήνει να το κατεβάσω, αλλά μετά δε συνδέεται με την καμία.. WAP?? Γιατί έτσι; Δε σε χρεώνει πολύ περισσότερο από κανονικό GPRS/3G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Σε εμενα δεν δημιουργησε κανενα προβλημα? Τελικα τι εγινε ολα ok? Δοκιμασε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση.. Νομίζω πως τώρα είναι όλα οκ, δε μου δημιουργεί πρόβλημα, αν το ξανακάνει θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω για να το ξαναπεράσω Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Εμένα από wap της Cosmote με αφήνει να το κατεβάσω, αλλά μετά δε συνδέεται με την καμία.. Και εγώ με vodafone που έχω συνδέεται μια χαρά. Μάλιστα είναι πολύ γρήγορο παρόλο που χρησιμοποιώ δίκτυο GSM. Χθες το βράδυ το δοκίμαζα με ένα φίλο μου κι αυτός από το κινητό του με vodafone και τα μηνύματα έφταναν και τα έπαιρνε κατευθείαν! Και οι 2 με GSM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί σαν ένα προσωπικό προτοφόλι και να μου δίνει την δυνατότητα να περνάω ανα ημέρα έσοδα - έξοδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Δοκίμασε το Handy Expense by Epocware Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ωχ.. ξέχασα πριν να γράψω την έκδοση.. Είναι η 1,3. Για ποιο λόγο να την κατεβάσεις από τα μαγαζιά? Μπες από την σελίδα www.ebuddy.com και κατέβασέ την κατευθείαν. Δωρεάν είναι. Ναι αλλά, no skype..., οπότε το fring παραμένει απαραίτητο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospatra Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 που μπορω να βρώ ενα πρόγραμμα για να ακούω τα mp3 με τάξη ? δηλαδή αλλού τα ξένα και αλλού τα ελληνικά. με φακέλους δηλαδή ... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Βάλε τον coreplayer. :google: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Επίσης και ο LCG Jukebox είναι πολύ καλός music player. Λίγο χαμηλή η έντασή του, αλλά με ένα ζευγάρι in-ear κάνεις απόσβεση στην ένταση. Επίσης έχει και ρυθμιζόμενο ισοσταθμιστή, καθώς και αναπαραγωγή φακέλων, δημιουργία playlists κλπ. Γιώργο, συγχαρητήρια για την προαγωγή, άντε και σουπερ-μοντ! :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 που μπορω να βρώ ενα πρόγραμμα για να ακούω τα mp3 με τάξη ? δηλαδή αλλού τα ξένα και αλλού τα ελληνικά. με φακέλους δηλαδή ... ευχαριστώ επίσης αν δεν θες να βάλεις άλλο πρόγραμμα μπορείς να αλλάξεις το "είδος" στα χαρακτηριστικά καθε τραγουδιού...!!! από "pop" ή "rock" πχ να το κάνεις "ξένα" , "ελληνικά" ή ό,τι άλλο θες.... και έτσι θα είναι όλα "τακτοποιημένα" ανά είδος.....;) εγώ αυτό έχω κάνει....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 που μπορω να βρώ ενα πρόγραμμα για να ακούω τα mp3 με τάξη ? δηλαδή αλλού τα ξένα και αλλού τα ελληνικά. με φακέλους δηλαδή ... ευχαριστώ Γιατί να βάλεις πρόγραμμα για κάτι τόσο απλό? Για κάθε φάκελο δημιούργησε μια λίστα πχ μέσω winamp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 που μπορω να βρώ ενα πρόγραμμα για να ακούω τα mp3 με τάξη ? δηλαδή αλλού τα ξένα και αλλού τα ελληνικά. με φακέλους δηλαδή ... ευχαριστώ TTpod Music ή PowerMp3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το eBuddy... ενώ συνδέομαι κανονικά και μου εμφανίζει τις επαφές, όταν κάνω συνομιλία με κάποια από αυτές ενώ ο άλλος παίρνει τα μηνύματά μου εμένα δεν μου έρχεται τίποτα σπό τα δικά του... μόνο τα nudge έρχονται... (δοκιμασμενο για msn αυτό...):wacko::wacko::wacko: χθες το έβαλα το προγραμματάκι για πρώτη φορά... έβαλα την καινούρια έκδοση (1.3 νομίζω..??) και έχω κάνει 800σιες απεγκαταστασεις και εγκαταστάσεις μπας και δεν γίνεται καλά η εγκατάσταση και φτιάξει καποια στιγμή... αλλά τίποτα... έχει αντιμετωπίσει ποτέ κανείς κάτι παρόμοιο..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Molis ekana foramt sto N93 mou, thelo na kano back up tou tilefonou mou oste na min xreiastei na ksanakano hack kai ngage se periptosi format sto mellon, ginete ayto? an kano antigrafa asfaleias apo to kinito stin karta mnimis tha to kanei ayto? i apo allo programa? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το eBuddy... ενώ συνδέομαι κανονικά και μου εμφανίζει τις επαφές, όταν κάνω συνομιλία με κάποια από αυτές ενώ ο άλλος παίρνει τα μηνύματά μου εμένα δεν μου έρχεται τίποτα σπό τα δικά του... μόνο τα nudge έρχονται... (δοκιμασμενο για msn αυτό...):wacko::wacko::wacko: χθες το έβαλα το προγραμματάκι για πρώτη φορά... έβαλα την καινούρια έκδοση (1.3 νομίζω..??) και έχω κάνει 800σιες απεγκαταστασεις και εγκαταστάσεις μπας και δεν γίνεται καλά η εγκατάσταση και φτιάξει καποια στιγμή... αλλά τίποτα... έχει αντιμετωπίσει ποτέ κανείς κάτι παρόμοιο..?? Περιεργο γιατι το κανει αυτο. Εγω εβαλα την 1.3 και λειτουργει αψογα! Βαλε την 1.2 αν συνεχιζει το προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Περιεργο γιατι το κανει αυτο. Εγω εβαλα την 1.3 και λειτουργει αψογα! Βαλε την 1.2 αν συνεχιζει το προβλημα! τα ίδια... τι να πω... ίσως να κάνω εγώ καμιά χαζομάρα... εν τω μεταξύ μου δείχνει το σημαδάκι όταν ο άλλος πληκτρολογεί εκείνη την ώρα κάτι... απλά δεν το εμφανίζει στην οθόνη όταν πατάει αποστολή... πάντως το ιντερνετ δεν νομίζω να φταίει... wifi χρησιμοποιώ...της forthnet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Το κάνει σε όλες τις επαφές αυτό? Ή με συγκεκριμένο άτομο που μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Molis ekana foramt sto N93 mou, thelo na kano back up tou tilefonou mou oste na min xreiastei na ksanakano hack kai ngage se periptosi format sto mellon, ginete ayto? an kano antigrafa asfaleias apo to kinito stin karta mnimis tha to kanei ayto? i apo allo programa? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Μιλάς για το N93; Μέσω του Content Copier του PC Suite, ίσως κρατήσει το hack μαζί με τις ρυθμίσεις. Για τη κάρτα μνήμης δεν γνωρίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Εντελώς τυχαία το είδα και είπα να το ποστάρω εδώ. Βέβαια δεν το έψαξα καθόλου γιατί το Ν81 μου δεν έχει αυτή τη λειτουργία :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts