haigoeo Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Καλησπερα. Περασα στο Ν82 το Panoman3 και τις φωτογραφιες που βγαζω δεν τις δειχνει στο κινητο ( τις εμφανιζει σαν κατεστραμενες ) ενω αν τις περασω στον υπολογιστη τις δειχνει κανονικα. Σε ολους ετσι γινετε? Εχω επιλεξει την μεγαλυτερη αναλυση μεσα απο το προγραμμα. Εμενα στο Ε71 μου τις δειχνει κανονικα και στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Και μένα στο Ν81 τις δείχνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Περιέργο, γιατί κι εγώ στο Ν82 δεν έχω προβλήματα με μπιπ :/ εγω εχω to xelnex lite της psiloc δεν ακουγετε το μπιπ αλλα στο ν95 Παιδιά, ο pasport έχει το Ν85 το οποίο, σε αντίθεση με τα δικά σας, είναι FP2. Στα FP2 άλλαξαν πολλά πράγματα με αποτέλεσμα να μην συμπεριφέρονται όμοια ορισμένες εφαρμογές. Θέμα: ηχογραφηση κλησεων παιδια εχω ενα προβλημα,πρεπει λογω δουλειας να ηχογραφω ολες τις κλησεις χωρις να ακουγεται το μπιπ!!!ειχα το Ν95 και δεν ειχα κανενα προβλημα με το ultimate voice record!! αλλα στο ν85 δεν δουλευει με τιποτα χωρισ μπιπ!!!!! Στην αρχή της κυκλοφορίας του Ν78, ως το πρώτο FP2, που το είχ ψάξει για ηχογράφηση χωρίς μπιπ, δεν υπήρχε τίποτα. ΑΠο τότε όμως έχουν περάσει 10 μήνες. Σϊγουρα θα έχει βγει κάτι Κάνε μια αναζήτηση με την λέξη recorder και δοκίμασε όλες τις εφαρμογές που θα σου βγουν στο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλησπερα. Περασα στο Ν82 το Panoman3 και τις φωτογραφιες που βγαζω δεν τις δειχνει στο κινητο ( τις εμφανιζει σαν κατεστραμενες ) ενω αν τις περασω στον υπολογιστη τις δειχνει κανονικα. Σε ολους ετσι γινετε? Εχω επιλεξει την μεγαλυτερη αναλυση μεσα απο το προγραμμα. Κατεβασα την ιδια εκδοση απο αλλη σελιδα και τωρα ειναι ολα μια χαρα. Το αρχειο μαλλον δεν ηταν καλο. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Χρησιμοποιώ το Samsung INNOV8 (symbian).γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί κάποιος να δέχεται e-mail σαν Blackberry ??? Κάτι μου είπαν στη Vodafone ότι υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα για Ν95. Ισχύει και για το δικό μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 N95 με v31.0.0.17 τι hack ισχυει ? καμια γνωμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 N95 με v31.0.0.17 τι hack ισχυει ? καμια γνωμη ? εχει γινει post... Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Χρησιμοποιώ το Samsung INNOV8 (symbian).γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί κάποιος να δέχεται e-mail σαν Blackberry ??? Κάτι μου είπαν στη Vodafone ότι υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα για Ν95. Ισχύει και για το δικό μου?? Ακόμα και τα φτηνά νοκια (πχ 6300) έχουν πρόγραμμα για email οπως και το N95 χωρίς να κάνεις τίποτα. Τα blackberry έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για email με ειδικές δυνατότητες. Τι ακριβώς εννοείς εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Εννοώ ότι χρειάζομαι μια λειτουργία του τύπου blackberry (real time e-mail announcement ) και δε ξέρω αν μπορώ να το έχω αυτό με το τηλέφωνό μου (Samsung INNOV8). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ozone Web Browser Bringing WEB 2.0 To S60 Devices: First Alpha Version Available for Download http://www.symbian-freak.com/news/009/05/ozone_web_browser_bringing_web_20_to_s60_devices.htm Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ozone Web Browser Bringing WEB 2.0 To S60 Devices: First Alpha Version Available for Download http://www.symbian-freak.com/news/009/05/ozone_web_browser_bringing_web_20_to_s60_devices.htm Μπορεις να ακουσεις και radio με αυτον???Γιατι o skyfire που εχω τις τελευταιες μερες κατι εχει παθει και μου κανει 5-6 sec να μου εμφανισει ενα γραμμα οταν γραφω στην αναζητηση που εχει:blink::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 ποια εκδοση της opera εχεις?εχεις εγκαταστησει τιποτα ελληνικα fonts? Δεν έχω βάλει fonts η έκδοση είναι οpera min 4.2.13918 Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 προγραμματάκι που να τρέχει ταινίες και να έχει επιλογη Loadsubtitles έχετε βρει; έχω το smartmovie αλλά δεν έχει επιλογη να φορτώνει υπότιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 προγραμματάκι που να τρέχει ταινίες και να έχει επιλογη Loadsubtitles έχετε βρει; έχω το smartmovie αλλά δεν έχει επιλογη να φορτώνει υπότιτλους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2395150#post2395150 :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ρε παιδιά ψάχνω ένα πρόγρμμα που να κάνει μαθηματικούς υπολογισμούς όπως συναρτήσεις , ολοκληρόματα κλπ έχετε κάτι κατα νου? Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Υπάρχει το Solution Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 προγραμματάκι που να τρέχει ταινίες και να έχει επιλογη Loadsubtitles έχετε βρει; έχω το smartmovie αλλά δεν έχει επιλογη να φορτώνει υπότιτλους To smartmovie παιζει τους υπότιτλους που έχουν την ίδια ονομασία με την ταινία αλλά αντί για κατάληξη .avi έχουν κατάληξη .sub Ωστόσο απλή μετονομασία υποτίτλων από .srt σε .sub δεν παίζει, καθώς οι υπότιτλοι σε .sub έχουν διαφορετικό format από αυτούς σε .srt και το smartmovie επειδή δεν μπορεί να παίξει τους .srt δεν αναγνωρίζει ως υπότιτλους όσους έχουν απλά μετονομαστεί. Αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα γι' αυτή τη δουλειά ψάξε στο google για to SRTtoSUBv11. Είναι free και κάνει τη δουλειά σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Έχω την εντύπωση οτι και το subtitle workshop κάνει αυτή την δουλειά. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια καθώς δεν έχω δουλέψει κάτι πέρα απο srt αρχεία. Πάντως η επιλογή για αποθήκευση ως sub αρχείο υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 ευχαριστώ πολύ. Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Παιδιά ο πατέρας μου θέλει να μετρήσει ένα χωράφι μέσω gps!!(Τώρα γιατί με αυτόν τον τρόπο μην με ρωτάτε) Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό???Με το sygic ή με το garmin?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Edit:Το κινητό μου είναι nokia n82!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Καλησπερα παιδια, Σε 10 μερες μπαινω φανταρος και ελεγα να στηριχτω στο Ν81 για να βλεπουμε κανα Dexter στη σκοπια. Εχω περασει τον Core player και παλαιοτερα ειχα περασει κατι επεισοδια futurama [ειναι animation, σαν simpsons] και πηγαιναν τελεια. Ομως με κανονικο βιντεο [ηθοποιους κλπ], το βιντεο σερνεται και στο benchmark μου βγαζει σαν dropped frames περιπου το 80%. Προφανως, παιζει ρολο το bitrate του βιντεο, και οταν ειναι υψηλο, σερνεται. Ξερει κανεις σε τι αναλυση πρεπει να κανω recode τα βιντεακια για να παιζουν; Να σημειωσω οτι ολα τα βιντεακια που κατεβασα ειναι συμπιεσμενα και ρυθμισμενα για προβολη σε iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Παιδιά ο πατέρας μου θέλει να μετρήσει ένα χωράφι μέσω gps!!(Τώρα γιατί με αυτόν τον τρόπο μην με ρωτάτε) Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό???Με το sygic ή με το garmin?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Edit:Το κινητό μου είναι nokia n82!! Δοκιμασε το nokia sports tracker! Μην περιμενεις να σου εμφανισει εμβαδον κλπ! αποστασεις θα μετρησεις! Να ξερεις ομως οτι θα ειναι στο περιπου! Καλησπερα παιδια, Σε 10 μερες μπαινω φανταρος και ελεγα να στηριχτω στο Ν81 για να βλεπουμε κανα Dexter στη σκοπια. Εχω περασει τον Core player και παλαιοτερα ειχα περασει κατι επεισοδια futurama [ειναι animation, σαν simpsons] και πηγαιναν τελεια. Ομως με κανονικο βιντεο [ηθοποιους κλπ], το βιντεο σερνεται και στο benchmark μου βγαζει σαν dropped frames περιπου το 80%. Προφανως, παιζει ρολο το bitrate του βιντεο, και οταν ειναι υψηλο, σερνεται. Ξερει κανεις σε τι αναλυση πρεπει να κανω recode τα βιντεακια για να παιζουν; Να σημειωσω οτι ολα τα βιντεακια που κατεβασα ειναι συμπιεσμενα και ρυθμισμενα για προβολη σε iphone. Θα πρεπει να τα μετατρεψεις σε αναλυση 320*240 H αναλυση που εχουν τωρα και το bitrate ειναι αρκετα υψηλα για το κινητο.. Υπαρχουν πολλα τετοια προγραμματα οπως super video converter, total video converter κλπ.. ΥΓ προτιμω το total.. ΥΓ2 φοβερο το dexter!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Θα πρεπει να τα μετατρεψεις σε αναλυση 320*240 H αναλυση που εχουν τωρα και το bitrate ειναι αρκετα υψηλα για το κινητο.. Υπαρχουν πολλα τετοια προγραμματα οπως super video converter, total video converter κλπ.. ΥΓ προτιμω το total.. ΥΓ2 φοβερο το dexter!! thanks johnsour! θα τα δοκιμασω υγ: πραγματι πολυ καλο αν και στην αρχη με ζοριζε λιγο το 55λεπτο. στη σκοπια ομως θα ειναι οτι πρεπει!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ποια εφαρμογή θα προτείνατε για video player (mp4) για το N82? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ξερει κάποιος εφαρμογη για ανάγνωση cbr comic files? για cbz βρήκα το TouchComic αλλά δεν βλέπει τα cbr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts