dimaxin70 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Κανείς!?!?!?!?!!ΠΑιδιά, μήπως υπάρχει πρόγραμμα με το οποίο να μπορούμε να λαμβάνουμε E-mail χωρίς τη σύνδεση με ιστό?? (όπως π.χ. τα blackberry ή το Ε71??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 dimaxin70[/member] δεν χρειαζεται να ρωτας συνεχεια τα ιδια οταν το δει καποιος που γνωριζει θα σου απαντησει. Εαν περασουν μερικες ημερες και δεν παρεις απαντηση μπορεις να ξανα ρωτησεις. Δεν υπαρχει λογος να γεμιζουμε μια σελιδα με την ιδια ερωτηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Όπως έχει ειπωθεί ήδη, έχουμε νέα έκδοση για τον X-plore:---> Lonely Cat Games X-plore version 1.31 Τον έχει δοκιμάσει κάποιος; Έχω εντοπίσει ορισμένα προβλήματα ως προς την επιλογή των αρχείων. Επίσης δεν μου δουλεύει το πακετάκι της ελληνικής μετάφρασης της εφαρμογής. :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Επίσης δεν μου δουλεύει το πακετάκι της ελληνικής μετάφρασης της εφαρμογής. Πάνο βάλε το Τext coding -> 8859-7 (greek). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Μιχάλη, περιμένω να επιβεβαιώσει κάποιος τα προβλήματα που εντόπισα στην επιλογή αρχείων. Η γλώσσα δεν είναι και τόσο σημαντικό πρόβλημα. Μάλλον λέω να μείνω στην έκδοση 1.30. Edit: Σταύρο, δεν μου ανοίγει καθόλου ο X-plore όταν βλέπει τον φάκελο LCG Lang. Αν τον μετονομάσω ή τον διαγράψω, τότε ο X-plore ανοίγει κανονικά. Θα ξανατσεκάρω μήπως φταίει που έχω κάνει κάποιες διορθώσεις στο αρχείο English.txt. ;) - Edit2: Όντως δεν παίζει καθόλου το πακετάκι. Κρίμα. Πιο κρίμα όμως η επιλογή αρχείων με το "#". Πολύ σοβαρό πισογύρισμα για μένα αυτό. :( Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Πάνο εννοείς ότι πλέον δεν λειτουργει ο συνδιασμός # + κεντρικό πλήκτρο για επιλογή πολλών αρχείων? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Πάνο εννοείς ότι πλέον δεν λειτουργει ο συνδιασμός # + κεντρικό πλήκτρο για επιλογή πολλών αρχείων? Ναι, αυτό εννοώ. Λειτουργεί, αλλά πολύ προβληματικά. Όταν επιχειρείς να επιλέξεις πολλαπλά αρχεία/φακέλους, επιλέγει, αλλά κάνει ταυτόχρονα και scroll. Και ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι η έκδοση 1.30 έχει πια λήξει (μάλλον από χθες που άλλαξε ο μήνας). ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Aν το απεγκαταστήσεις και ξαναπεράσεις το sis την επίσημης έκδοσης 1.30, πάλι σου βγάζει οτι έχει λήξει; Αν ναι, βάλε την σπασμένη 1.30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Πάνο εγώ δε παρατηρώ κανένα πρόβλημα στην επιλογή των αρχείων με τη # Το ελληνικό πακετάκι δε το έχω περάσει και δε μπορώ να σου πω Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 @panosz75 Το δοκίμασα στο Ε66 το οποίο δεν έχει πλήκτρο μολυβάκι κ δουλεύει μια χαρά ο συνδιασμός #+κεντρικό πλήκτρο. Το δοκίμασα κ σε αρχεία κ σε φακέλους. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Update - YouTube Mobile Application 2.0.11 http://www.spaziocellulare.com/News/wp-content/uploads/2009/04/screenshot0590.jpg Download Ρε παιδια δεν υπαρχει καμια εφαρμογη youtube που να μπορεις να κανεις και sign in??Γιατι πχ ειναι πολυ ευκολο να βρισκεις τα video που εχεις βαλει σαν favorites απο το pc σου απο να τα ψαχνεις εκεινη την ωρα απο το κινητο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Μόνο αν μπαίνεις με τον default browser στο κανονικό site του youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Πάνο εγώ δε παρατηρώ κανένα πρόβλημα στην επιλογή των αρχείων με τη # Το ελληνικό πακετάκι δε το έχω περάσει και δε μπορώ να σου πω @panosz75 Το δοκίμασα στο Ε66 το οποίο δεν έχει πλήκτρο μολυβάκι κ δουλεύει μια χαρά ο συνδιασμός #+κεντρικό πλήκτρο. Το δοκίμασα κ σε αρχεία κ σε φακέλους. Δεν ξέρω τι παίζει ρε παιδιά, το δοκίμασα σε Ν82 v20 με φρεσκοφορμαρισμένο κινητό. Θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή. Προς στιγμήν έβαλα ξανά την σπασμένη 1.30. Aν το απεγκαταστήσεις και ξαναπεράσεις το sis την επίσημης έκδοσης 1.30, πάλι σου βγάζει οτι έχει λήξει; Αν ναι, βάλε την σπασμένη 1.30. Θα ξαναπροσπαθήσω συνδιασμούς εγκατάστασης/απεγκατάστασης τνω διαφόρων εκδόσεων και θα δω τι παίζει, αν και θυμάμαι καλά από χτες ότι δεν μπαίνει με τίποτα η γνήσια 1.30 πλέον. Εννοείται ότι αυτή τη λύση έχω υιοθετήσει. Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν τελειώσουν τα 30 ανοίγματα/κλεισίματα της σπασμένης έκδοσης. Μάλλον θα πρέπει να κάνω overwrite με την 1.31 και μετά ξανά τη σπασμένη... :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Best TaskMan for S60 3rd edition is updated to v2.03.What's new in version 2.03: * Joystick buttons are not allowed to be intercepted (to resolve conflict with FP1+ devices) * Memory amounts are displayed more accurately * Help command added * Available in English, German, Russian and Chinese Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Μόνο αν μπαίνεις με τον default browser στο κανονικό site του youtube. Ωραια ευχαριστω πολυ.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Download The Nokia N86 8MP Large Time Screensaver http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2009/05/download_the_n86_feature.jpg http://rapidshare.com/files/228414970/Nokia_Nseries_12hrAnimatedClock.swf http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/05/download-the-nokia-n86-8mp-large-time-screensaver.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Δηλαδή θα παίζει σε Ν79? Και πάλι παιδιά δεν μου αναγνωρίζει το αρχείο όταν το κατέβασα από ραπιντ και ούτε το βρίσκω στην ιστοσελίδα. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 εγώ το έκανα σε n79 και δουλεύει μια χαρά...!!! μόνο που το ρολόι βγαινει στραβα...!!!:wacko:βγαίνει σε "landscape mode"...:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 εγώ το έκανα σε n79 και δουλεύει μια χαρά...!!! μόνο που το ρολόι βγαινει στραβα...!!!:wacko:βγαίνει σε "landscape mode"...:wacko::wacko::wacko: Το κατέβασα από το rapidshare αλλά το εικονίδιο του αρχείου είναι μια κενή σελίδα που είναι το χαρακτηριστικό για μη αναγνωρισμένα αρχεία. Να πω επίσης ότι χρησιμοποιώ google chrome αλλά και πάλι τα άλλα αρχεία που κατεβάζω τα δείχνει μια χαρά. :confused: Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το κατέβασα από το rapidshare αλλά το εικονίδιο του αρχείου είναι μια κενή σελίδα που είναι το χαρακτηριστικό για μη αναγνωρισμένα αρχεία. Να πω επίσης ότι χρησιμοποιώ google chrome αλλά και πάλι τα άλλα αρχεία που κατεβάζω τα δείχνει μια χαρά. :confused: στον υπολογιστή και εμενα μια κενη σελιδα εμφανιζει για εικονιδιο του αρχειου και δεν μπορεί να το ανοιξει... στο κινητο όμως το καταλαβαινει μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το κατέβασα από το rapidshare αλλά το εικονίδιο του αρχείου είναι μια κενή σελίδα που είναι το χαρακτηριστικό για μη αναγνωρισμένα αρχεία. Να πω επίσης ότι χρησιμοποιώ google chrome αλλά και πάλι τα άλλα αρχεία που κατεβάζω τα δείχνει μια χαρά. :confused: Ο υπολογιστής το δεν το αναγνωρίζει (λογικό είναι) διότι είναι flash animation. Αν δεν έχεις πρόγραμμα που ανοίγει/επεξεργάζεται τέτοια αρχεία πως το αναγνωρίζει ο η/υ. Πέρασε το στο κινητό και μετά μέσα από τα Θέματα > Εξοικονόμηση ενέργειας επέλεξε το Κινούμενο σχέδιο και βρες το εν λόγω αρχείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το έκανα και πέτυχε αλλά την ώρα τη δείχνει για 2 δευτερόλεπτα και με πολύ χαμηλό φωτισμό. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lourtheo Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Παιδιά γειά σας. Δεν ξέρω αν έχετε κάνει backup με το Pcsuite και αν έχετε παρατηρήσει το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείτε μετα το restore. Βέβαια οι περισότεροι ρωτάνε αν θα επαναφέρονται όλες οι εφαρμογές που υπήρχαν εγκατεστημένες πριν την αναβάθμιση κλπ. Το γεγονός είναι είναι ότι δεν επαναφέρονται όλες, και αυτό ωφείλεται στο εξής φαινόμενο. Κατά την αντιγραφή από το κινητό στο pc δεν αποθηκεύονται όλα τα κρυφά αρχεία και φάκελοι που υπάρχουν στη μνήμη τηλεφώνου η στην κάρτα μνήμης στο νέο *.nbu αρχείο που δημιουργούμε με αποτέλεσμα κατά την επαναφορά να λείπουν αρχεία από τις εφαρμογές και να μην λειτουργούν. Η λύση ειναι μία. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάποιο προγραμμα backup που να αντιγράφει και κρυφά αρχεία ας μας το προτείνει μπας και σωθούμε. Εγώ πάντως την πάτησα πριν κάνω hard format στο Ν95 8GB με *#7370# είχα πάρει backup με το pcsuite, έσβησα όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές από την διαχείριση εφαρμογών κανονικά με αφαίρεση, ειδικά τις προεγκατεστημένες Nokia N-Gage και οταν έκανα το hard format δυστυχώς δεν επανήλθαν όπως νόμιζα. Μήπως έκανα κάτι λάθος; Υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν όπως όταν το αγόρασα από τον Γερμανό; Αν μπορεί κάποιος ας μου λύσει τις απορίες. Ευχαριστώ Παράθεση καθε μερα αλλη μερα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Snaptu v1.1.7 Facebook εφαρμογή! Το δοκίμασα πριν λίγο. Φαίνεται αρκετά γρήγορη εφαρμογή και πρακτική! http://i41.tinypic.com/21d4p69.jpg http://i39.tinypic.com/24ovurk.jpg http://i44.tinypic.com/e8ms8n.jpg http://i40.tinypic.com/9sfn83.jpg Στα γνωστό μαγαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Snaptu v1.1.7 Facebook εφαρμογή! Το δοκίμασα πριν λίγο. Φαίνεται αρκετά γρήγορη εφαρμογή και πρακτική! Δεν είναι άσχημο. Μέχρι να βγει κάτι πιο ολοκληρωμένο είναι μια καλή λύση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts